Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenpersonale søges til kantinekøkken i Ålborg

Brænder du for en sjov og alsidig arbejdsdag? Og er du faglært eller har erfaring med at arbejde i køkken? Så er det lige dig, vi står og mangler!

HumanizeR søger for ny kunde vikarer til vikariater i kantinekøkkener i Ålborg.
Arbejdsdage vil primært være på hverdage i mellem kl. 06:00 – 16:00, som aftales løbende.

Vi forventer, at du
• Er faglært eller har erfaring fra køkken
• Kan arbejde både selvstændigtog i team
• Er mødestabil
• Har et godt humør


Arbejdsopgaver:
• Det kolde køkken: salat, pålæg, sandwich
• Assistere i det varme køkken
• Oprydning/opvask

Vi tilbyder dig vikariater med en spændende hverdag og god løn efter overenskomst.
Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329743688Phoenix-b9aff5c212018-01-18T16:01:37.673Køkkenpersonale søges til kantinekøkken i Ålborg

Brænder du for en sjov og alsidig arbejdsdag? Og er du faglært eller har erfaring med at arbejde i køkken? Så er det lige dig, vi står og mangler!

HumanizeR søger for ny kunde vikarer til vikariater i kantinekøkkener i Ålborg.
Arbejdsdage vil primært være på hverdage i mellem kl. 06:00 – 16:00, som aftales løbende.

Vi forventer, at du
• Er faglært eller har erfaring fra køkken
• Kan arbejde både selvstændigtog i team
• Er mødestabil
• Har et godt humør


Arbejdsopgaver:
• Det kolde køkken: salat, pålæg, sandwich
• Assistere i det varme køkken
• Oprydning/opvask

Vi tilbyder dig vikariater med en spændende hverdag og god løn efter overenskomst.
Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

2018-03-16T00:51:05.517 Brænder du for en sjov og alsidig arbejdsdag? Og er du faglært eller har erfaring med at arbejde i køkken? Så er det lige dig, vi står og mangler! HumanizeR søger for ny kunde vikarer til vikariater i kantinekøkkener i Ålborg. Arbejdsdage vil primært være på hverdage i mellem kl. 06:00 16:00, som aftales løbende. Vi forventer, at du Er faglært eller har erfaring fra køkken Kan arbejde både selvstændigtog i team Er mødestabil Har et godt humør Arbejdsopgaver: Det kolde køkken: salat, pålæg, sandwich Assistere i det varme køkken Oprydning opvask Vi tilbyder dig vikariater med en spændende hverdag og god løn efter overenskomst. Lyder dette som noget for dig, så send os dit CV allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnetb9aff5c2100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-15T00:00:000010http://humanizer.dk/ledige-stillinger/?hr=show-job/254290EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-Taastrup3080607Humanizer11Spotorno Alle 122630TaastrupDKDanmark157.023932409.88814860
DKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset510818JobNet47433571000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b9aff5c2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b9aff5c2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b9aff5c2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b9aff5c2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration352353614importimport_b9aff5c2DKDanmarkDKDanmark329920679Køkkenmedhjælper til Børneinstitutionen Mælkevejen/ØnskeøenRobot Om jobbet Vi er en integreret institution med to matrikler, denne stilling er i Mælkevejen. Dagligt skal der produceres ca.110 portioner mad til vores dejlige børn i alderen 0-6 år og deres voksne. Du skal hver dag fremstille et sundt og nærende frokostmåltid samt lave eftermiddags-frugt brød. Som køkkenmedhjælper skal du selv udarbejde madplaner, handle ind i vores indkøbsaftaler, kunne overholde gældende økonomi, lave maden, vaske op, udføre rengøring af køkkenet samt være i stand til at lave egenkontrol. Din profil Du har erfaring med at lave mad i tilsvarende stilling, og du skal have gennemført hygiejnekursus. Du har et godt overblik, og du kan arbejde struktureret. Du skal være selvstændig og mødestabil. Du har gode kommunikative egenskaber, og du er fleksibel. Godt humør vil være noget, vi vil sætte pris på. Hvorfor skal du vælge dette job Du kommer til at hus, hvor børn og voksne er positive, og hvor de elsker et godt måltid mad. Du får frie rammer til at lave den mad, som du ser passer ind under Kost og Ernæringsrådene fra Sundhedsstyrelsen. Her er plads til at eksperimentere med retter, som passer til børn. Stillingen Er på 30 ugentlige timer fordelt på alle ugens fem dage. Arbejdstiden vil være kl.7.30-13.30. Starttidspunkt den 1. januar 2019 eller snarest derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Om os Børneinstitutionen Mælkevejen Ønskeøen har adresse på Persillehaven 22-24 i Herlev. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Annette Skov, leder på tlf. 4452 5890 (ikke den 3 - 5. december 2018). Ansøgning og CV Sendes senest fredag den 14. december 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 19. december 2018 i Mælkevejen.Om jobbet
Vi er en integreret institution med to matrikler, denne stilling er i Mælkevejen. Dagligt skal der produceres ca.110 portioner mad til vores dejlige børn i alderen 0-6 år og deres voksne. Du skal hver dag fremstille et sundt og nærende frokostmåltid samt lave eftermiddags-frugt/brød.

Som køkkenmedhjælper skal du selv udarbejde madplaner, handle ind i vores indkøbsaftaler, kunne overholde gældende økonomi, lave maden, vaske op, udføre rengøring af køkkenet samt være i stand til at lave egenkontrol.

Din profil
Du har erfaring med at lave mad i tilsvarende stilling, og du skal have gennemført hygiejnekursus. Du har et godt overblik, og du kan arbejde struktureret. Du skal være selvstændig og mødestabil. Du har gode kommunikative egenskaber, og du er fleksibel. Godt humør vil være noget, vi vil sætte pris på.

Hvorfor skal du vælge dette job
Du kommer til at hus, hvor børn og voksne er positive, og hvor de elsker et godt måltid mad. Du får frie rammer til at lave den mad, som du ser passer ind under Kost og Ernæringsrådene fra Sundhedsstyrelsen. Her er plads til at eksperimentere med retter, som passer til børn.

Stillingen
Er på 30 ugentlige timer fordelt på alle ugens fem dage. Arbejdstiden vil være kl.7.30-13.30. Starttidspunkt den 1. januar 2019 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Om os
Børneinstitutionen Mælkevejen/Ønskeøen har adresse på Persillehaven 22-24 i Herlev. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Annette Skov, leder på tlf. 4452 5890 (ikke den 3 - 5. december 2018).

Ansøgning og CV
Sendes senest fredag den 14. december 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 19. december 2018 i Mælkevejen.


 

Mælkevejen/ØnskeøenHerlev2018-11-30T00:00:002018-12-14T00:00:00
329918547Vil du arbejde som fast vikar i køkken og kantineRobot Ta-vikar søger vikarer til køkken og kantine Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-30 timer om ugen Hvem er du: Du er enten faglært kok Cater Smørrebrødsjomfru Køkkenassistent Ernærings assistent Eller har mange års erfaring fra køkken kantine branchen, og kan lide det du laver. Opgaverne kan være alt fra det varme og kold køkken til salatbar-opvask osv. og du deltager på lige fod med de andre medarbejdere. Herudover er du god til at stå op om morgenen, du er mødestabil, loyal, servicemindet, ansvarsbevidst, omstillingsparat, frisk og villig til at yde en ekstra indsats. Du er god til dit arbejde, en god holdspiller, villig til at gøre en forskel og så elsker du nye udfordringer. Du trives i et miljø med fart over feltet og hvor to dage ikke er ens. Straffeattest skal kunne fremvises Have hygiejnebevis Læse, skrive og tale flydende dansk Kørekort og bil er en fordel Hvad kan vi tilbyde dig: Vi kan tilbyde dig 25-30 timer om ugen Arbejdet udføres i dagtimerne og er primært Mandag til Fredag, dog kan Lørdage og Søndage forekomme Arbejdstiderne ligger typisk i tidsrummet kl. 7.00 - 15.00 For at komme i betragtning til jobbet, skal du sende en ansøgning ansøg via vores hjemmeside http: www.ta-vikar.dk (Under fanen: Bliv vikar) Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Ta-vikar søger vikarer til køkken og kantine

Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-30 timer om ugen

Hvem er du: 

Du er enten faglært kok

Cater

Smørrebrødsjomfru

Køkkenassistent

Ernærings assistent

Eller har mange års erfaring fra køkken/kantine branchen, og kan lide det du laver.

Opgaverne kan være alt fra det varme og kold køkken til salatbar-opvask osv. og du deltager på lige fod med de andre medarbejdere.

Herudover er du god til at stå op om morgenen, du er mødestabil, loyal, servicemindet, ansvarsbevidst, omstillingsparat, frisk og villig til at yde en ekstra indsats.

Du er god til dit arbejde, en god holdspiller, villig til at gøre en forskel og så elsker du nye udfordringer. Du trives i et miljø med fart over feltet og hvor to dage ikke er ens.

Straffeattest skal kunne fremvises

Have hygiejnebevis

Læse, skrive og tale flydende dansk

Kørekort og bil er en fordel

Hvad kan vi tilbyde dig: Vi kan tilbyde dig 25-30 timer om ugen 

Arbejdet udføres i dagtimerne og er primært Mandag til Fredag, dog kan Lørdage og Søndage forekomme

Arbejdstiderne ligger typisk i tidsrummet kl. 7.00 - 15.00

For at komme i betragtning til jobbet, skal du sende en ansøgning 

ansøg via vores hjemmeside http://www.ta-vikar.dk (Under fanen: Bliv vikar)

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Ta-vikarRoskilde2018-11-27T00:00:002019-01-22T00:00:00
329909823KøkkenmedhjælperRobot Arbejdsopgaver: Alle arbejdsopgaver i køkkenet Modtage bestillinger pr. tlf. og fra kunder i restaurant Tilberede lettere grillretter, bla. burger og sandwich Oprydning og rengøring i køkkenet Faglige- og personlige kvalifikationer: Erfaring med køkkenarbejde Mødestabil Tale og forstå dansk Bemærkninger: Arbejdstiden er mellem kl. 14.00 - 21.00 (også nogle weekender) og aftales individuelt Der er mulighed for at arbejde på deltid eller fuldtid Kontakt arbejdsgiver Mahdi tlf. 3312 3298 eller tlf. 6110 4422 Eller send CV på info@densortegryde.dk

Arbejdsopgaver:

  • Alle arbejdsopgaver i køkkenet
  • Modtage bestillinger pr. tlf. og fra kunder i restaurant
  • Tilberede lettere grillretter, bla. burger og sandwich
  • Oprydning og rengøring i køkkenet

 

Faglige- og personlige kvalifikationer:

Erfaring med køkkenarbejde

Mødestabil

Tale og forstå dansk

Bemærkninger:

Arbejdstiden er mellem kl. 14.00 - 21.00 (også nogle weekender) og aftales individuelt

Der er mulighed for at arbejde på deltid eller fuldtid

 

Kontakt arbejdsgiver Mahdi tlf. 3312 3298 eller tlf. 6110 4422

Eller send CV på info@densortegryde.dk

Den Sorte Gryde v/Mahdi SaberiBrøndby2018-11-09T00:00:002019-01-04T00:00:00
329924213Køkkenmedhjælper til børnehusene ved skoven i HellerupBasic Vi søger en køkkenmedhjælper 20 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. januar 2019. Arbejdet indebærer opvask, oprydning og lettere tilberedning af mad. Mere information Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Helle Ehrbahn Rønaa på 3918 0295. Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 20. december 2018.
Vi søger en køkkenmedhjælper 20 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. januar 2019. 
 
Arbejdet indebærer opvask, oprydning og lettere tilberedning af mad. 
 
Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Helle Ehrbahn Rønaa på 3918 0295.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 20. december 2018.
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngBørnehuset RymarksvængeGentofte2018-12-06T17:01:14.1702018-12-20T00:00:00
329923295VI HAR TRAVLTRobot Vikar hosVikarBasen A S VikarBasen A S har en stor gruppe kunder, der hver dag har brug for at gode, fleksible og engagerede medarbejdere møder på arbejde og hjælper til at give vores kunder en god oplevelse. Vi søger både faglært og ufaglært personale til kantiner og køkkener i Storkøbenhavn. Vi søger alt fra: Uddannede kokke og smørrebrødsjomfruer Køkken- og ernæringsassistenter Catere Rutinerede opvaskere Ufaglært køkkenpersonale med hygiejnebevis og mindst 1 års erfaring fra køkkenbranchen. Vil du være vikar ? Har du lyst til at beskæftige dig i køkken- og kantinebranchen og har du lyst til et både fleksibelt og alsidigt arbejde er VikarBasen A S den ideale arbejdsgiver. Vi gør alt for at skabe de bedste rammer for vores vikarer, og når vi rekrutterer er vi altid i en tæt dialog med både vikar og kunde, så alle er sikre på et godt match. Når du arbejder for os, er du også sikker på, at du har gode arbejdsforhold. Derfor tilbyder vi en god løn, gode arbejdsforhold og forskellige vikarfordele og vi lægger stor vægt på, at du, som medarbejder hos os, føler dig godt behandlet. 60 af vores vikarer har været hos os i mere end 4 år. Leder du efter et afvekslende og fleksibelt arbejde? Og kan du finde rundt i et køkken? Udfyld formularen så giver vi en kop kaffe, og så kan vi tale mere om dig og dine ønsker og kompetencer.Vikar hosVikarBasen A/S

VikarBasen A/S har en stor gruppe kunder, der hver dag har brug for at gode, fleksible og engagerede medarbejdere møder på arbejde og hjælper til at give vores kunder en god oplevelse. Vi søger både faglært og ufaglært personale til kantiner og køkkener i Storkøbenhavn.

Vi søger alt fra:

  • Uddannede kokke og smørrebrødsjomfruer

  • Køkken- og ernæringsassistenter

  • Catere

  • Rutinerede opvaskere

  • Ufaglært køkkenpersonale med hygiejnebevis og mindst 1 års erfaring fra køkkenbranchen.

Vil du være vikar ?

Har du lyst til at beskæftige dig i køkken- og kantinebranchen – og har du lyst til et både fleksibelt og alsidigt arbejde – er VikarBasen A/S den ideale arbejdsgiver. Vi gør alt for at skabe de bedste rammer for vores vikarer, og når vi rekrutterer er vi altid i en tæt dialog med både vikar og kunde, så alle er sikre på et godt match. Når du arbejder for os, er du også sikker på, at du har gode arbejdsforhold. Derfor tilbyder vi en god løn, gode arbejdsforhold og forskellige vikarfordele – og vi lægger stor vægt på, at du, som medarbejder hos os, føler dig godt behandlet. 60% af vores vikarer har været hos os i mere end 4 år.

Leder du efter et afvekslende og fleksibelt arbejde?
Og kan du finde rundt i et køkken? Udfyld formularen – så giver vi en kop kaffe, og så kan vi tale mere om dig og dine ønsker og kompetencer.
VikarBasen A/SGentofte2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper til Børneinstitutionen Mælkevejen/Ønskeøen

Mælkevejen/Ønskeøen

Herlev
Om jobbet Vi er en integreret institution med to matrikler, denne stilling er i Mælkevejen. Dagligt skal der produceres ca.110 portioner mad til vores dejlige børn i alderen 0-6 år og deres voksne. Du skal hver dag fremstille et sundt og nærende fro...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:14. december 2018

Vil du arbejde som fast vikar i køkken og kantine

Ta-vikar

Roskilde
Ta-vikar søger vikarer til køkken og kantine Vi søger faste vikarer, og kan tilbyde 25-30 timer om ugen Hvem er du: Du er enten faglært kok Cater Smørrebrødsjomfru Køkkenassistent Ernærings assistent Eller har mange års erfaring fra køkken kantine b...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:22. januar 2019

Køkkenmedhjælper

Den Sorte Gryde v/Mahdi Saberi

Brøndby
Arbejdsopgaver: Alle arbejdsopgaver i køkkenet Modtage bestillinger pr. tlf. og fra kunder i restaurant Tilberede lettere grillretter, bla. burger og sandwich Oprydning og rengøring i køkkenet Faglige- og personlige kvalifikationer: Erfaring med køk...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:4. januar 2019

Køkkenmedhjælper til børnehusene ved skoven i Hellerup

Børnehuset Rymarksvænge

Gentofte
Vi søger en køkkenmedhjælper 20 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. januar 2019. Arbejdet indebærer opvask, oprydning og lettere tilberedning af mad. Mere information Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Helle Eh...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:20. december 2018

VI HAR TRAVLT

VikarBasen A/S

Gentofte
Vikar hosVikarBasen A S VikarBasen A S har en stor gruppe kunder, der hver dag har brug for at gode, fleksible og engagerede medarbejdere møder på arbejde og hjælper til at give vores kunder en god oplevelse. Vi søger både faglært og ufaglært person...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019