Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkensouschef

Som souschef i køkkenet på Hotel Opus Horsens får du en spændende og udfordrende hverdag. Vi tilbyder
et job, hvor den gode oplevelse, service og kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være med-
virkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt. Stillingen skal besættes hurtigst muligt.
Læs mere om Hotel Opus Horsens på www.hotelopushorsens.dk.

Arbejdsopgaver:

  • A la carte og selskab
  • Konference/kongres 2-1200 kuverter
  • Morgenbuffet
  • Bagning
  • Uddannelse af elever

Vi tilbyder:

  • en selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, som kan ses og mærkes.
  • at blive en del af en flad organisationsstruktur med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.
  • ordnede arbejdsforhold.
  • et lederteam bestående af køkkenchef og souschef.
  • lederudvikling.
  • løn efter kvalifikationer.

Vi forventer, at du:

  • er udlært kok, fagligt meget velfunderet og sætter en ære i, at vores gæster altid får en syns- og smagsoplevelse af de bedre.
  • er velsoigneret, smilende og har en god fysik.
  • har en intention om at gøre en positiv forskel og yde dit bedste over for dine kollegaer.
  • kan bevare overblikket i stressede situationer.
  • er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger.
  • ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider.
  • har erfaring fra en tidligere lignende stilling.

For mere information om stillingen kontakt venligst
køkkenchef Kim Bo Pedersen på kbp@hotelopushorsens.dk.
Send din ansøgning hurtigst muligt til hoteldirektør Camilla Tallerup
på ct@hotelopushorsens.dk. Vi afholder samtaler løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her