Køkkensouschef

Vejrø søger køkkensouschef.

Brug dit håndværk og dine smagsløg på skøn økologisk ø.

Vær med til at sprede den gode mad og stemning.

Til Vejrø søger vi en nytænkende og innovativ køkkensouschef med styr på håndværket.

Som køkkensouschef skaber du i samarbejde med Gastronomisk chef og dit team mad, som I er stolte af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og udarbejde menuer, som overrasker og behager syn og smagsløg.

Du er hands on i den daglige drift og dit job består naturligvis af også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken samt kvalitetskontrol og egenkontrol.

På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag for at få det hele til at gro og trives. Vores retter er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den.

Menukortet er dét, du ser på marken - for vi bruger helst øens egne afgrøder og dyr.

I dit arbejde på Vejrø vil du dagligt få gode udfordringer og arbejde med øens økologiske råvarer i tæt samarbejde med gartnere og landmænd.

Du vil, som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ, veludført, altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren.

Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde. Derfor er overraskelsen en del af serveringen. Naturligvis kan maden ved en større fest eller arrangement aftales på forhånd.

Vejrøs restaurant, Skipperly, har udover en fantatisk indretning også en lækker udendørsservering i gårdhave ud til mark og hav. Vidunerligt naturligt.

Få ansvar og vær med til at sætte dit hold.

Vejrø er en dynamisk ø i spændende udvikling, der indeholder eksklusive arrangementer og kræsne gæster. Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt.

Du vil få interessante, begejstrede og tætte kolleger, og du vil også selv kunne træde i fuld karater. Du vil også elske at være tæt på råvarene og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag.

Du kan være med til at sætte holdet, da vi kommer til at søge efter sæsonkokke og tjernere.

Vi glæder os til at møde dig.

Hvis du er uddannet kok, og har erfaring fra lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, mens du har flere bolde i luften på én gang, lyder du som vores nye kollega.

Du ved, at skiftende arbejdstider og fleksibilitet er en del af faget, og sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas.

Du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter, da man ikke kan komme hjem ved fyraften.

Restauranten holder åben fra april til og med november og med særarrangementer i de øvrige måneder. Den øvrige arbejdstid vil blive brugt på produktion og forberedelse, ferie og afspadsering. Ligesom at der kan opstå et behov for at bidrage til vagtplanen på vores søsterhotel Stella Maris i Svendborg.

Ansættelsesstart: marts/april - efter nærmere aftale. Stillingen er en helårsansættelse.

Din løn følger dine kvalifikationer.

Se mere på www.vejroe.dk, vores Facebook side, Instagram eller kontakt gastronomisk chef Anders Granhøj på gastronom@stellamaris.dk eller på mobil 2128 3641. Vi afholder interviews løbende.

Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson.

Send en ansøgning med opdateret CV, foto samt en præsentation af dig selv til: gastronom@stellamaris.dk

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.