Køkkensouschef, Comwell Køge Strand

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig, engageret køkkensouschef, som kan skabe madglæde, Comwell Køge strand

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. 

Læs mere om hotellet på comwell.com 

Som Køkkensouschef hos Comwell Køge Strand vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. 

Om stillingen 
- Selvstændig varetagelse af morgenbuffet, frokostbuffet og aftenens dinner samt selskaber  
- Kreativ udvikling af pauseforplejning, frokostanretninger samt interesse for det søde køkken
- Grundtilberedninger 
- Kontrol af råvarer 
- Opfyldning af buffeter i restauranten 
- Præsentation af menuer i restauranten 
- Oplæring af nye elever og kolleger
- Vagtplanlægning og varebestilling

Personprofil 
Vi forventer, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du har en stor passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. 
Du har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab overfor hotellets gæster og dine kollegaer. Du lader nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe harmoniske oplevelser. I Comwell løfter vi altid i flok, og vi har fokus på samarbejde på tværs af organisationen. 

Vi tilbyder 
Som Køkkensouschef hos Comwell Køge Strand bliver du en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel. 
Du tilbydes en selvstændig stilling, hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes. Vi har fokus på at opretholde et helstøbt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor den enkeltes sundhed og trivsel sættes højt. 
Du bliver en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling. Vi er inde i en spændende udvikling, hvor vi dagligt arbejder med at levere det bedste for både mennesker og miljø – og vi er stolte af det.  

Yderligere oplysninger 
For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte F&B chef Dennis Strøbæk på tlf.: 51577383 eller mail: dst@comwell.dk

Ansøgning 
Du søger online på www.comwell.dk under ledige stillinger

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Køkkensouschef, Comwell Køge Strand

Dygtig, engageret køkkensouschef, som kan skabe madglæde, Comwell Køge strand

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. 

Læs mere om hotellet på comwell.com 

Som Køkkensouschef hos Comwell Køge Strand vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. 

Om stillingen 
- Selvstændig varetagelse af morgenbuffet, frokostbuffet og aftenens dinner samt selskaber  
- Kreativ udvikling af pauseforplejning, frokostanretninger samt interesse for det søde køkken
- Grundtilberedninger 
- Kontrol af råvarer 
- Opfyldning af buffeter i restauranten 
- Præsentation af menuer i restauranten 
- Oplæring af nye elever og kolleger
- Vagtplanlægning og varebestilling

Personprofil 
Vi forventer, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du har en stor passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. 
Du har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab overfor hotellets gæster og dine kollegaer. Du lader nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe harmoniske oplevelser. I Comwell løfter vi altid i flok, og vi har fokus på samarbejde på tværs af organisationen. 

Vi tilbyder 
Som Køkkensouschef hos Comwell Køge Strand bliver du en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel. 
Du tilbydes en selvstændig stilling, hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes. Vi har fokus på at opretholde et helstøbt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor den enkeltes sundhed og trivsel sættes højt. 
Du bliver en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling. Vi er inde i en spændende udvikling, hvor vi dagligt arbejder med at levere det bedste for både mennesker og miljø – og vi er stolte af det.  

Yderligere oplysninger 
For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte F&B chef Dennis Strøbæk på tlf.: 51577383 eller mail: dst@comwell.dk

Ansøgning 
Du søger online på www.comwell.dk under ledige stillinger

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.