Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenteamet på Herlevgård søger ernæringsassistent

Centralkøkkenet på Herlevgård søger pr 1. oktober 2020 en ny kollega til produktionen. Stillingen er en fast stilling på 34 timer med et arbejdsrul med både morgen – og aften samt weekendvagter.

Centralkøkkenet består af 3 køkkener – på de 3 plejehjem i Herlev. Vi producerer kosten til ca. 200 borgerne, – samt til vores 3 pensionist cafeer. Produktionsformen er varmholdt, og kosten produceres ud fra gode råvarer. Menuplanen lægges ud fra grønsager i sæson og tager udgangspunkt i det gamle danske køkken. Vi har sølvmærket i økologi og kosten produceres i 4 forskellige niveauer – herunder også dysfagi.

Vi søger dig, der kommer med arbejdsglæde samtidig med du laver god mad. Du kan tilsmage kosten, samtidig med du har overblik, kan koordinere og prioritere tiden, medens du arbejder. Du har erfaring med både det varme og kolde køkken – dessert køkkenet og du elsker at bage. Du har godt kendskab til egenkontrol og hygiejne – og er med til at holde en høj standard.
Du er fleksibel og kan arbejde i en virksomhed, der arbejder 365 dage om året – morgen (7.30 -14.30 ) og eftermiddagsvagter (11.00 – 18.00 ) samt hver 3. weekend.
Du ønsker at indgå i køkkenets produktionsteam – med ligeværdighed, arbejdsglæde og stor faglighed.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter principper om ny løn.

Bliver du nysgerrig og har spørgsmål kan du ringe til os på telefon: Økonoma og teamleder Hanne Vind 2114 2693  – eller køkkenet på 4452 6250.

Vi vil gerne modtage din ansøgning inden den 17. september 2020. Der afholdes samtaler i uge 39
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.