KØLEINGENIØR OG DISCIPLIN-/PROJEKTLEDER TIL INDUSTRI- OG DATACENTERAFDELING

Vil du arbejde sammen med branchens dygtigste kolleger? Kan du bidrage til effektive projekter og udvikle de relevante kompetencer inden for industriel køling og varmepumper? Og brænder du for det tekniske med lyst og erfaring til at drive egne projekter? Så bliv en del af s team af køleingeniører.

BLIV EN DEL AF VORES INDUSTRI- OG DATACENTERAFDELING I LYNGBY ELLER AARHUS

COWIs industri- og datacenterafdeling er en landsdækkende afdeling på ca. 50 dedikerede medarbejdere. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter og arbejder for at skabe mest mulig værdi for vores kunder, som omfatter store danske og internationale virksomheder inden for industri- og datacentersegmentet. Vores primære ydelser omfatter projekt- og udbudsledelse, fagledelse, projektering, teknisk due diligence, myndighedsbehandling, byggeledelse, fagtilsyn, energiscreening og commissioning med udgangspunkt i specialistviden inden for mekaniske og elektriske anlæg.

EN DEL AF KØLETEAMET

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med sektionsleder Daniel Doose Jeppesen. Din fornemste opgave på holdet vil være at tage ansvar for og gennemføre egne projekter med kundernes behov i centrum samt udvikle og drive området inden for industriel køling og varmepumper. Kølegruppens arbejdsfelt er store industrielle anlæg – oftest i megawattstørrelsen. Det kan være varmepumper til fjernvarme og køleanlæg til mejerier eller datacentre – selvfølgelig med naturlige kølemidler.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Bidrage med rådgivning, projektering, specifikation, opfølgning, tilsyn og kvalitetssikring
 • Lede eller selv løse opgaver inden for køle- og varmepumpeprojekter
 • Formidle faglig viden på køleteknikområdet til kunder og kolleger på en transparent og letforståelig måde
 • Være analytisk og have en systematisk tilgang til køle- og varmepumpesektoren
 • Have fokus på høj kvalitet for både kunder og projektet og sætte kunderne i centrum.
 • COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

  Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller som er fleksibel i sin tankegang og kan skabe samarbejde på tværs i organisationen. Du er tillidsvækkende, samarbejdsorienteret og bidrager til et åbent forum for vidensdeling blandt dig og dine kollegaer. Samtidig er du motiveret af ansvar, et højt fagligt niveau, komplekse problemstillinger og af at løse disse i fællesskab. Du tilstræber altid høj kvalitet og forstår at formidle dine resultater og din faglige viden på en anskuelig måde over for kunder og kolleger.

  Derudover er du:

 • Uddannet køleingeniør eller tilsvarende
 • Vant til at arbejde på større projekter, der spænder over alle fagdiscipliner med inddragelse af interessenter som: bygning, styring og myndigheder
 • Udadvendt og kontaktskabende
 • Fleksibel og mobil i forhold til kundernes problemstillinger og i stand til at give kunderne fagligt funderet modspil
 • God til at inspirere og lade dig inspirere af andres tanker og ideer
 • Kommunikativt stærk på skrift og i tale både på dansk og engelsk.
 • DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

  Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

  HAR DU SPØRGSMÅL?

  Kontakt sektionsleder, Daniel Doose Jeppesen på tlf. +45 24285030.

  SÅDAN ANSØGER DU

  Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.