Kølemontør søges

For vores kunde i Hirtshals søger vi 1 erfaren kølemontør

 

Vi forventer af vores kommende kølemontør:

 • at du har kendskab som kølemontør, enten på land eller vand
 • at du har A – B eller C certifikat. (Ej et krav)
 • at du har erfaring med mindre og større køleopgaver.
 • at du kan arbejde selvstændigt
 • at du er stabil og loyal og kvalitetsbevidst.

 

Personlige egenskaber:

 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret i dit job
 • Kan se muligheder frem for begrænsninger
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Er flexibel i forhold til arbejdstider, da der til tider kan forekomme overarbejde.

 

Der er tale om et Try & Hire med henblik på fastansættelse, og du bliver en del af et team med 5 internationale medarbejdere.

Er du interesseret så send din ansøgning til info@jobconnection.dk mærket ”kølemontør” hurtigst muligt

Der bliver løbende afholdt samtaler og jobbet besættes når den rette kandidat er fundet.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330006109Phoenix-f764546712019-04-11T00:00:00Kølemontør søges

For vores kunde i Hirtshals søger vi 1 erfaren kølemontør

 

Vi forventer af vores kommende kølemontør:

 • at du har kendskab som kølemontør, enten på land eller vand
 • at du har A – B eller C certifikat. (Ej et krav)
 • at du har erfaring med mindre og større køleopgaver.
 • at du kan arbejde selvstændigt
 • at du er stabil og loyal og kvalitetsbevidst.

 

Personlige egenskaber:

 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret i dit job
 • Kan se muligheder frem for begrænsninger
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Er flexibel i forhold til arbejdstider, da der til tider kan forekomme overarbejde.

 

Der er tale om et Try & Hire med henblik på fastansættelse, og du bliver en del af et team med 5 internationale medarbejdere.

Er du interesseret så send din ansøgning til info@jobconnection.dk mærket ”kølemontør” hurtigst muligt

Der bliver løbende afholdt samtaler og jobbet besættes når den rette kandidat er fundet.

 

For vores kunde i Hirtshals søger vi 1 erfaren kølemontør Vi forventer af vores kommende kølemontør: at du har kendskab som kølemontør, enten på land eller vand at du har A B eller C certifikat. (Ej et krav) at du har erfaring med mindre og større køleopgaver. at du kan arbejde selvstændigt at du er stabil og loyal og kvalitetsbevidst. Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret i dit job Kan se muligheder frem for begrænsninger Du er stabil og møder til tiden Er flexibel i forhold til arbejdstider, da der til tider kan forekomme overarbejde. Der er tale om et Try Hire med henblik på fastansættelse, og du bliver en del af et team med 5 internationale medarbejdere. Er du interesseret så send din ansøgning til info@jobconnection.dk mærket kølemontør hurtigst muligt Der bliver løbende afholdt samtaler og jobbet besættes når den rette kandidat er fundet.11jobnetf7645467100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-06T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3507108JobConnection ApS11Sundsholmen 59850HirtshalsDKDanmark0
info@jobconnection.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent744570JobNet4974570497457010011-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f7645467https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f7645467https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f7645467&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f7645467&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgMed et job indenfor Industri bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Køletekniker lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale311405Køletekniker28Industri361437021Heidi Vestergaard Bøghinfo@jobconnection.dkDKDanmarkDKDanmark330027055Maskinpasser til Frederikshavn søgesRobot Maskinpasser søges til produktion i fiskeindustrien i Frederikshavn Vores kunde i Frederikshavn mangler en medarbejder til oplæring som maskinpasser i produktionen. Du vil starte som vikar og derefter er jobbet mhp. fastansættelse. Arbejdsopgaver Du vil, som maskinpasser, indgå i et team af maskinpassere, som har til opgave at sikre, at vores maskiner hele tiden fungerer. Dine opgaver bliver blandt andre at sikre, at der altid er labels og emballager på maskinerne samt udførelse af løbende småreparationer og justeringer, der er nødvendige for, at produktionen kører bedst muligt . Kvalifikationer og krav Du har erfaring med maskiner, gerne fra fødevareindustrien Du arbejder løsningsorienteret og kan bevare overblikket under pres Du er mødestabil Du kommer til at arbejde i en stor virksomhed med højt til loftet, god stemning og hvor udfordringer håndteres i en positiv ånd, derudover løn i henhold til Industriens Overenskomst. Hvordan søger du Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til: julie@teamvikaren.dk Eller ring på 70224444 ved eventuelle spørgsmål mellem kl. 9-14

Maskinpasser søges til produktion i fiskeindustrien i Frederikshavn

Vores kunde i Frederikshavn mangler en medarbejder til oplæring som maskinpasser i produktionen. Du vil starte som vikar og derefter er jobbet mhp. fastansættelse.

Arbejdsopgaver

Du vil, som maskinpasser, indgå i et team af maskinpassere, som har til opgave at sikre, at vores maskiner hele tiden fungerer. Dine opgaver bliver blandt andre at sikre, at der altid er labels og emballager på maskinerne samt udførelse af løbende småreparationer og justeringer, der er nødvendige for, at produktionen kører bedst muligt .

Kvalifikationer og krav

 • Du har erfaring med maskiner, gerne fra fødevareindustrien
 • Du arbejder løsningsorienteret og kan bevare overblikket under pres
 • Du er mødestabil

Du kommer til at arbejde i en stor virksomhed med højt til loftet, god stemning og hvor udfordringer håndteres i en positiv ånd, derudover løn i henhold til Industriens Overenskomst.

 

Hvordan søger du

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til: julie@teamvikaren.dk  

Eller ring på 70224444 ved eventuelle spørgsmål mellem kl. 9-14

TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApSAalborg SV2019-05-20T00:00:002019-06-07T00:00:00
330026544Vi søger dygtige maskinfører til Nordjylland.Robot Vi søger hurtigst muligt dygtige folk, som kan køre en teleskoplæsser. Vi forventer at du: Har erfaring indenfor entreprenørbranchen Har erfaring i at kører med teleskoplæsser. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigtKan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Det er et længerevarende job, med god løn. For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på tlf.: 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8 - 16 eller send CV til cv@connectionvikar.dk

Vi søger hurtigst muligt dygtige folk, som kan køre en teleskoplæsser.

 

Vi forventer at du:

 • Har erfaring indenfor entreprenørbranchen
 • Har erfaring i at kører med teleskoplæsser.
 • Har gode samarbejdsevner
 • Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed
 • Kan arbejde selvstændigtKan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. 

Det er et længerevarende job, med god løn.

For mere information kontakt konsulent Isabella Sommer på tlf.: 25 79 00 22 hverdage mellem kl. 8 - 16 eller

send CV til cv@connectionvikar.dk

CONNECTION VIKAR ApSKongerslev2019-05-16T00:00:002019-07-11T00:00:00
330026122Maskinpasser til Aalborg Øst søgesRobot Maskinpasser søges til produktion i Aalborg Øst Vores kunde i Aalborg Øst mangler en medarbejder til et 4 måneders vikariat som maskinpasser i produktionen. Arbejdsopgaver Du vil, som maskinpasser i vores produktion af frosne rejer, indgå i et team af maskinpassere, som har til opgave at sikre, at vores maskiner hele tiden fungerer. Dine opgaver bliver blandt andre at sikre, at der altid er labels og emballager på maskinerne samt udførelse af løbende småreparationer og justeringer, der er nødvendige for, at produktionen kører bedst muligt. Du vil blive ansat på vores daghold, men du vil også skulle deltage på aftenskift ved behov. Kvalifikationer og krav Du har evt. erfaring med multiheadvægte og maskiner, gerne fra fødevareindustrien Du arbejder løsningsorienteret og kan bevare overblikket under pres Du er mødestabil Det er en fordel, hvis du er uddannet industrioperatør, men ikke et krav Vi tilbyder Du kommer til at arbejde i et miljø med højt til loftet, god stemning og hvor udfordringer håndteres i en positiv ånd, derudover løn i henhold til Industriens Overenskomst. Hvordan søger du Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til: gas@teamvikaren.dk Eller ring på 70224444 ved eventuelle spørgsmål mellem kl. 9-14

Maskinpasser søges til produktion i Aalborg Øst

Vores kunde i Aalborg Øst mangler en medarbejder til et 4 måneders vikariat som maskinpasser i produktionen. 

Arbejdsopgaver

Du vil, som maskinpasser i vores produktion af frosne rejer, indgå i et team af maskinpassere, som har til opgave at sikre, at vores maskiner hele tiden fungerer. Dine opgaver bliver blandt andre at sikre, at der altid er labels og emballager på maskinerne samt udførelse af løbende småreparationer og justeringer, der er nødvendige for, at produktionen kører bedst muligt. Du vil blive ansat på vores daghold, men du vil også skulle deltage på aftenskift ved behov.

Kvalifikationer og krav

 • Du har evt. erfaring med multiheadvægte og maskiner, gerne fra fødevareindustrien
 • Du arbejder løsningsorienteret og kan bevare overblikket under pres
 • Du er mødestabil
 • Det er en fordel, hvis du er uddannet industrioperatør, men ikke et krav

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et miljø med højt til loftet, god stemning og hvor udfordringer håndteres i en positiv ånd, derudover løn i henhold til Industriens Overenskomst.

Hvordan søger du

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til: gas@teamvikaren.dk  

Eller ring på 70224444 ved eventuelle spørgsmål mellem kl. 9-14

TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApSAalborg SV2019-05-16T00:00:002019-06-03T00:00:00
330004937KølemontørRobot Kølemontør søges til service og montage opgaver. Vi forventer af vores kommende kølemontør: at du har kølemontørcertifikat og har min. C certifikat at du har erfaring med mindre og større køleopgaver. at du selvstændigt kan udføre installationsarbejde hos såvel private som industri at du kan arbejde fleksibelt og selvstændigt at du er stabil og loyal og kvalitetsbevidst. at du har kørekort min. B at du er villig til at indgå i vagtordning. Arbejdssted hovedsageligt Østjylland. Vi kan tilbyde dig: fast job 37 timer gode arbejdsforhold afvekslende arbejde hvor 2 dage sjældent er ens pension Servicebil med udkørsel hjemmefra Ansøgning CV Sendes til Søren Nørgaard på mail: info@randerskt.dk

Kølemontør søges til service og montage opgaver.

Vi forventer af vores kommende kølemontør:

 • at du har kølemontørcertifikat og har min. C certifikat
 • at du har erfaring med mindre og større køleopgaver.
 • at du selvstændigt kan udføre installationsarbejde hos såvel private som industri
 • at du kan arbejde fleksibelt og selvstændigt
 • at du er stabil og loyal og kvalitetsbevidst.
 • at du har kørekort min. B
 • at du er villig til at indgå i vagtordning.
 • Arbejdssted hovedsageligt Østjylland.

Vi kan tilbyde dig:

 • fast job 37 timer
 • gode arbejdsforhold
 • afvekslende arbejde hvor 2 dage sjældent er ens
 • pension
 • Servicebil med udkørsel hjemmefra

Ansøgning/CV 

Sendes til Søren Nørgaard på mail: info@randerskt.dk

 

Randers Køleteknik v/Søren NørgaardRanders SV2019-04-11T00:00:002019-06-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Maskinpasser til Frederikshavn søges

TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS

Aalborg SV
Maskinpasser søges til produktion i fiskeindustrien i Frederikshavn Vores kunde i Frederikshavn mangler en medarbejder til oplæring som maskinpasser i produktionen. Du vil starte som vikar og derefter er jobbet mhp. fastansættelse. Arbejdsopgaver Du...
Indrykket:20. maj 2019
Udløbsdato:7. juni 2019

Vi søger dygtige maskinfører til Nordjylland.

CONNECTION VIKAR ApS

Kongerslev
Vi søger hurtigst muligt dygtige folk, som kan køre en teleskoplæsser. Vi forventer at du: Har erfaring indenfor entreprenørbranchen Har erfaring i at kører med teleskoplæsser. Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig st...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:11. juli 2019

Maskinpasser til Aalborg Øst søges

TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS

Aalborg SV
Maskinpasser søges til produktion i Aalborg Øst Vores kunde i Aalborg Øst mangler en medarbejder til et 4 måneders vikariat som maskinpasser i produktionen. Arbejdsopgaver Du vil, som maskinpasser i vores produktion af frosne rejer, indgå i et team ...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:3. juni 2019

Kølemontør

Randers Køleteknik v/Søren Nørgaard

Randers SV
Kølemontør søges til service og montage opgaver. Vi forventer af vores kommende kølemontør: at du har kølemontørcertifikat og har min. C certifikat at du har erfaring med mindre og større køleopgaver. at du selvstændigt kan udføre installationsarbej...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:5. juni 2019