Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kølespecialist - Maskinmester eller ingeniør

Til projekter i Nord- og Østjylland søger vi konsulenter til styring af opgaver indenfor køleanlæg, varmepumper og procesanlæg. Du kommer at arbejde med design- og udviklingsopghaver på større procesanlæg herunder rørsystemer, køle- og varmepumpeanlæg. Kunderne arbejder med projekter indenfor energi- og offshorebranchen samt større industrivirksomheder.

Opgave: Du bliver en del af flere projektgrupper med ansvar for tekniske løsninger og teknisk projektledelse. Du får stor mulighed for at sætte præg løsninger, processer og strategi. Du får ansvar for specifikke kunder og de løsninger, der leveres til dem. Du skal får et stort teknisk ansvar i interne teams og skal være med til at dele ud af din viden.

Konsulent: Du har en teknisk baggrund og har måske haft ansvar for mindre teams. Du kan kombinere din teknikse viden ned til mindste detalje med dine kommercielle kompetencer i dialogen med kunder og underleverandører. Du har arbejdet med køleanløg, varmepumper og lignende +5 år og har en tekniks baggrund som maskinmester eller ingeniør.

Virksomhed: Produktionsvirksomheder der leverer og servicerer køleanlæg og procesanlæg til en bred vifte af brancher og kunder. Start: Hurtigst muligt.

Længde: +6 mdr.

Vi arbejder med korte præcise beskrivelser af vores projekter. Kontakt os for mere information eller upload dit CV, så vender vi tilbage til dig.

Hos Uni Consulting er samarbejde og dialog mellem os - og dig som konsulent i fokus. Vi ønsker, at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i processen samt hvilke fremtidige muligheder der måtte opstå for dig.

Uanset om man er fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver man koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft. Herigennem har du mulighed for, at arbejde med projekter, der passer til netop dine kompetencer og interesse. Tidsmæssigt spænder projekterne typisk fra 3 til 30 måneder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.