Køletekniker

KH OneStop søger køletekniker til mobilservice i Øst- & Midtjylland

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King- og Frigoblock transportkøleanlæg. Kort sagt: Vi holder transportbranchen godt kørende - og derfor er vores forretning en succes.

Vores unikke OneStop koncept gør det muligt for vores kunder, at få udført alle deres services ét sted, hvilket har været med til at effektivisere transportbranchen markant.

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 160 mand fordelt på servicecentre og mobileservice enheder over hele landet.

Arbejdsopgaver

Du får ansvaret for din egen servicebil, hvor du, med din egen adresse som udgangspunkt, kører ud og servicerer vores kunder i dit distrikt. Du planlægger selv din arbejdsdag ud fra indkomne opgaver, servicelister eller opsøgende arbejde. Du bor i nærheden af distriktet, hvilket i praksis indebærer at din bopæl eksempelvis kan være Randers, Århus, Horsens, Vejle, Silkeborg, Herning eller Kolding, eller områder her i mellem.

Din struktur og ordenssans sætter præg på dit arbejde og din servicebil. Du trives i en dynamisk hverdag og forstår vigtigheden af at blande kortene i løbet af dagen, sommetider med få minutters varsel, for at sikre kunderne får den bedste service.

Detaljerede opgaver:

  • Service og vedligehold af kølemaskiner
  • Gerne erfaring med reparation af lys og lifte på trailere
  • Kundekontakt.

Kvalifikationer:

Du har en solid baggrund som køletekniker eller anden teknisk baggrund med kølecertifikat og forstår vigtigheden i at give vores kunder den bedste service og vedligehold på deres materiel.

Opgaver varetages effektivt med sans for detaljen og fokus på et rettidigt godt resultat. Der er tale om et selvstændig arbejde inden for en branche i rivende udvikling, så du skal kunne trives i en hektisk hverdag, hvor vi har det sjovt samtidig med at vi har travlt.

Derudover:

  • Er serviceminded og har overskud til at håndtere mange opgaver på én gang.
  • Kommunikerer tydeligt.
  • God forretningsforståelse.
  • Vant til at arbejde selvstændigt

Personligt

Du skal være vant til en hektisk arbejdsdag, hvor der er mange forskellige opgaver, der skal løses samtidig, og du trives med at træffe selvstændige beslutninger. En struktureret tilgang til administrative opgaver og god ordenssans vil blive værdsat højt.

Ansøgning For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Driftschef Lars Larsen på tlf. 73302550 Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil derfor afholde samtaler med relevante kandidater efter behov. Vi behandler udelukkende ansøgninger der søges via nedenstående link


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.