Gem job

Køletekniker med den rigtige mentale indstilling søges til VVS virksomhed i Odsherred.

Er du køletekniker og har du lyst til at være en del af en virksomhed som brænder for deres arbejde? Så er det måske dig vi leder efter til vores team i Odsherred.

 

Med mere end 137 år bag os, så er vi en erfaren, kompetent og nytænkende samarbejdspartner inden for VVS-arbejde og alternativ opvarmning og energi i Odsherred området.

Vi er meget passionerede omkring vores fag, og sørger for at følge med i den nyeste udvikling. Vores passion afspejles både i vores valg af produkter og leverandører, samt vores arbejde, som er noget af det bedste der kan blive leveret.

 

For os er trivsel og faglig stolthed vigtigt, men noget af det vi har stor fokus på er den rigtige mentale indstilling. Vi går til alle opgaver med en god og positiv indstillingen, hvilket også gør det lettere at levere et godt og fuldendt produkt til vores kunder. Et besøg fra os, skal væres en kvalitetsoplevelse, og dette sker kun, hvis vi som virksomhed går op i at have den rigtige mentale indstilling. Derudover har vi en stor forkærlighed for grøn og alternativ energi, hvilket vi også ser som en af de mest effektive og økonomisk attraktive løsninger.

 

Vi har travlt, og derfor er vi nu også på udgik efter en erfaren køletekniker, som kunne have lyst til at blive en del af vores team. Vi søger en køletekniker der kan holde hovedet koldt i pressede situationer og som har den rigtige mentale indstillingen til både arbejdet samt vores virksomhed.

Der er tale om en fast ansættelse i vores virksomhed, og det er med start hurtigst muligt. Så hvis du har lyst til at være en del af en virksomhed der går meget op i fremtiden og det lokale samfund, så skal du ikke tøve med at søge stillingen.

Sådan er du:

  •      Du har erfaring som køletekniker
  •      Du har en positiv indstilling og er serviceminded
  •      Du udfører dine arbejdsopgaver med højest mulig kvalitet
  •      Du har kørekort B


Sådan er vi:

  •      Spændende opgaver inden for branchen
  •      Løn efter kvalifikationer
  •      Hyggelige arrangementer og andre goder.


Lyder det som noget for dig?
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du kontakte Morten Sandvei på tlf: 53769171 eller job@kandidaterne.dk. Husk at vedhæfte reference nr. 126400

Vi glæder os til at høre fra dig!


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.