Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køletekniker til serviceprojekter


Til ansættelse med hurtig opstart søges for en spændende kunde indenfor service og installation af køleanlæg med afdelinger i Nordjylland og på Sjælland en ambitiøs køletekniker med flair for projektledelse og med et hjerte der banker for at gennemføre serviceprojekter og aftersales projekter i alle størrelser for kunder i Danmark.

Kunden er en betydende aktør indenfor udvikling, projektering og installation af køleanlæg til procesindustrien, lager- og logistikvirksomheder samt meget store offentlige institutioner og er en virksomhed i kraftig vækst.

Arbejdsstedet og ansættelsesstedet vil være på kontoret i Nordjylland eller på Sjælland og de enkelte serviceprojekter udføres i hele landet hvorfor en del rejseaktivitet må påregnes.

Vi forventer at:

 • Du er uddannet indenfor køl, med minimum B-certifikat
 • Du ønsker spændende opgaver og kan lide at levere et godt stykke arbejde.
 • Maskinmester eller ingeniørbaggrund er også en mulig tilgang.
 • Har flair for projektledelse.
 • Hands-On profil som er yderst selvstændig i opgavens udførelse.

 • Vi tilbyder:
 • Fleksible og velordnede forhold i en velkonsolideret virksomhed
 • Attraktive løn og ansættelsesvilkår

 • Opstart: Hurtigst mulig efter aftale

  Længde: Fast stilling med tre måneders prøvetid

  Vi arbejder med korte præcise beskrivelser af vores projekter. Kontakt os for mere information eller upload dit CV, så vender vi tilbage til dig.

  Hos Uni Consulting er samarbejde og dialog mellem os - og dig som konsulent i fokus. Vi ønsker, at skabe et tæt samarbejde, for at sikre en god forståelse af, hvor du er i processen samt hvilke fremtidige muligheder der måtte opstå for dig.

  Uanset om man er fast-, projektansat eller arbejder som freelancer bliver man koblet på et stort netværk af virksomheder, der alle har udfordringer, hvor det giver mening at hyre ekstern arbejdskraft. Herigennem har du mulighed for, at arbejde med projekter, der passer til netop dine kompetencer og interesse. Tidsmæssigt spænder projekterne typisk fra 3 til 30 måneder.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her