Køleteknikerlærling til Johnson Controls i Vejen

Hvad du vil lave

Johnson Controls søger en køletekniker-lærling til vores afdeling i Vejen. Dette er en fantastisk mulighed for dig som ønsker at prøve kræfter med en spændende uddannelse, som vil give dig masser af udfordringer og muligheder.

Som lærling vil du blive uddannet hos Nordens førende kølevirksomhed når det kommer til udvikling og teknologi, og du vil blive oplært af erfarne og førende eksperter inden for køleteknik. Vi er en arbejdsplads sammensat af mange forskellige faggrupper, og hos os vil du blive en del af en organisation, som er præget af arbejdsglæde, samarbejde og åbenhed. Vi tilbyder et arbejdsmiljø karakteriseret ved udfordringer og krav, som du kan møde med stor personlig frihed og professionelt ansvar. Du vil opleve udvikling uden grænser samt karrieremuligheder nationalt, såvel som internationalt.

Uddannelsen strækker sig over 4 år og er en kombination af henholdsvis skoleophold og praktik hos Johnson Controls Køleteknik i Vejen.  Hvis det har interesse, er der også mulighed for at arbejde på Grønland, Island eller Færøerne.

Hvordan du vil gøre det

Som lærling inden for køleteknik vil du indgå i vores industri team som hovedsageligt arbejder med ammoniak køleanlæg. Du vil få erfaring med en række spændende opgaver, herunder:

  • Service og vedligeholdelse af køleanlæg
  • Serviceoverhalinger af skrue- og stempelkompressorer
  • Montage og installation af køleanlæg
  • Fejlfinding på køleanlæg
  • Lovpligtig eftersyn

Desuden vil du også få mulighed for at arbejde med HFC og CO2 køleanlæg i samarbejde med vores Service Light afdeling.

Hvem vi leder efter

Vi søger en lærling som min. har gennemført folkeskolens 10. klasse og er min. 18 år. Du er proaktiv, samarbejdsorienteret og brænder for at lære en masse om køleteknik.

Ansøgning

Lyder ovenstående som noget for dig? Så send os din ansøgning med det samme, da vi behandler ansøgninger løbende og besætter stillingen når den rette lærling er fundet.

Hvis du har brug for mere information om rollen, kan du kontakte Serviceleder Hans Peter Sørensen på tlf.: 87 36 33 12 eller via mail: Hans.P.Soerensen@jci.com.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kopi af Køletekniker/elektriker

Vestjydsk Køleteknik A/S

Esbjerg
Vi har travlt og søger en selvstændig og ansvarsbevidst køletekniker elektriker til vores afdeling i Esbjerg. Vi installerer og servicerer bl.a køle- klima og varmepumeanlæg. Opgaverne består bl.a af montering og service på. køle-, klima og varmepum...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Kølemontør til Trehøje Køleteknik A/S

TREHØJE KØLETEKNIK A/S

Trehøje Køleteknik A S (arbejdspladsen ligger i Herning kommune). Vi søger en kølemontør køletekniker til service og montering af køle- og klimaanlæg inden for industri. Vi er et lille velfungerende firma som tilbyder dig: Et afvekslende job, hvor t...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Kølemontør søges

Anonym arbejdsgiver

Fredericia
Vi har knusende travlt og søger derfor en kølemontør. Til nystartet afdeling i Fredericia søges en uddannet kølemontør, der kan arbejde selvstændigt på montager og serviceopgaver. Forventninger til den rette kandidat: Du skal være uddannet kølemontø...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018