Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kørelærer søges - deltid (Midtfyn)

På grund af travlhed søger jeg en deltids kørelærer til at køre med B og også gerne BE elever - i første omgang ca. 2 dage om ugen med mulighed for at øge timetallet.
Hvis du har interesse for det, kunne du med tiden også varetage teori 1 aften om ugen, ligesom det vil være muligt, at du tager undervisningen på manøvrebane og køreteknisk anlæg på Ellested (DEKRA).
Du behøver ikke at have mange års erfaring, men skal have en glæde ved at være sammen med unge om en stor begivenhed i deres liv og et ønske om at give dem en supergod oplevelse. Du skal være ærlig, ordentlig, positiv og tålmodig og kunne tilpasse dig / anerkende alle slags mennesker.
Vilkår
Som udgangspunkt skal du selv stille med en skolevogn i god stand.
Du skal være registreret som selvstændig. Du afregnes pr. kørelektion inkl. moms fratrukket et beløb til markedsføring, administration, fakturering mv.
Kørsel starter og slutter som udgangspunkt på adresse efter elevens ønske (max 10-12 km. fra Ryslinge). Eleverne booker køretimer online i en kalender, hvor vi kan spærre for dage / weekender, hvor du holder fri.
Ansættelse snarest muligt, men jeg venter gerne på den rette.
Om Sørens Køreskole
Søren er uddannet kørelærer til B i 1996 og storvognskørelærer i 2005. Har arbejdet på AMU Fyn indtil 2017, hvor jeg genstartede køreskolen med kategori B og BE, generhverv, rutinetimer mv.
Teorilokale befinder sig i Ryslinge (overfor Brugsen), og der er plads til 15 elever. Jeg kører i øjeblikket med små hold – max 6-9 personer, så det sikres, at alle føler sig hørt under undervisningen, og at der er gode tider til alle elever.
Ansøgningsfrist
Send ansøgning og et CV til sj@trailerogbil.dk senest 15. juni 2020. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.
Ved spørgsmål til stillingen og vilkår, kontakt Søren på 20837172, eller på sj@trailerogbil.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.