Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KØRENDE SÆLGER AF KOSMETIKPRODUKTER TIL RESTAURATIONS OG HOTEL-BRANCHEN

Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https://use.worksome.dk/job/1366

 

Vi leder efter en sælger med fokus på mindre nichebutikker indenfor design, indretning etc. Der er tale om "kørende salg" til butikker, og du skal videreudvikle et relativt nyt forretningsområde som er vigtigt for vores forretning.

Du vil beskæftige dig med B2B salg primært til restauranter og hoteller. Derudover producerer vi en serie til hoteller. Vores produkter er kosmetiske produkter, sæbe, cremer etc.

Aflønning vil vi drøfte, men vi forestiller os en kombination af tidsforbrug og kommission, hvilket vi drøfter videre når vi mødes.

Den gode profil er en garvet sælger og forstå at opdyrke et marked, finde kunder og interagere med disse så det får en god oplevelse. Det er mindre afgørende om du kender til kosmetikområdet, men en klar fordel hvis du har kendskab til restaurantionsbranchen. Dertil skal du have erfaring med opsøgende salg.

Tidsmæssigt er stillingen fleksibel, og det er muligt at have andre opgaver/kunder ved siden af. Det kan være 2-3 dage per uge og er noget vi drøfter når vi mødes.

 

Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https://use.worksome.dk/job/1366


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her