Kørende sælger med passion for udvikling

Har du hvad der skal til?

Vil du sælge et dynamisk produkt, der holder? Kunne du tænke dig et job med udviklingsmuligheder i en virksomhed, der tilbyder specialdesignede hjemmesider?

“Hos atriumWeb har vi skabt en arbejdsplads, hvor du som sælger, ikke blot udvikles fagligt, men også som menneske”

Fortæller salgschef Jens Klyhn.

Tag ansvar for hele salgsprocessen

atriumWeb er et digitalt bureau, der tilbyder unikt designede og programmerede hjemmesider til vores kunder. Vi leverer responsive hjemmesidedesigns, og sikrer kundernes synlighed på nettet via SEO, Google My Business, Google Analytics, Google AdWords, Facebook med mere. Her sidder du som sælger med et produkt, du kan stå inde for.

Søde kollegaer sidder klar til at tage imod dig på kontoret. Du vil blive en del af et godt og solidt salgsteam, og få en hverdag med ansvar for salgsprocessen fra A-Z.

Din hverdag består i at ringe potentielle kunder op og booke møder, for derefter at hoppe i firmabilen, og tage ud for at møde kunderne i det danske land.

Du afdækker kundens behov og præsenterer et unikt koncept, de selv har indflydelse på. Og når aftalen er i hus, kan du trygt overlade kunden til et tæt og personligt samarbejde med en af vores projektledere, efter du har videreformidlet kundens behov og ønsker.

Få et job med udviklingsmuligheder

Hos atriumWeb mener vi det, når vi siger, at succes kræver samarbejde – ikke bare med vores kunder – men også med vores medarbejdere internt.

Vi klæder dig godt på og lægger stor vægt på netop din uddannelse og udvikling. Kompetente salgschefer og kollegaer står klar til at give dig sparring. Ikke mindst på vores månedlige udviklingsmøder, hvor praktiske færdigheder trænes, og du får nye værktøjer at arbejde videre med. Du kan ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt i dette job.

Konkurrenceånd og sammenhold

I afdelingen er der altid godt humør og en rigtig høj arbejdsmoral. Konkurrenceånden er med i hverdagen, som også er præget af succesoplevelser og de gode historier.

Du bliver en del af en mindre virksomhed med ca. 30 medarbejdere, som er præget af en følelse af at være en familie, hvor vi gør tingene på en lidt anden måde og stræber om ét fælles mål: at give vores kunder et sikkert og ordentligt produkt.

“For os er det afgørende at vores sælgere har et produkt de er stolte af. Vores kerneværdier: Samarbejde, passion og viden er altid i højsædet og sikrer, at vores medarbejdere altid er positive og målrettede”

Fortæller salgschef Jens Klyhn.

Ambitiøs sælger, der er vant til at åbne døre

For at få succes i denne stilling skal du elske at tale med mennesker, og ikke lade dig slå ud af udfordringer. Du har et veludviklet konkurrencegen, og har gode erfaringer med opsøgende salg.

  • Du har erfaring med, og er skarp til telefonsalg, men du behøver ikke at have brancheerfaring, for vi klæder dig godt på
  • Du motiveres af resultater
  • Du har kørekort B

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 32 15 50 70. Spørg efter salgschef Jens Klyhn (Aarhus).

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. november 2017
Udløbsdato:25. januar 2018

Norsk E-handelskonsulent

SmartWeb.dk

De siste årene har SmartWeb vokset drastisk på det norske marked og etterspørselen for produktet vårt er stor. Derfor søker vi nå en norsk e-handelskonsulent, til vårt norske team, som kan hjelpe med å vareta alle våre tiltak og sette gang i nye spe...
Indrykket:30. november 2017
Udløbsdato:25. januar 2018

Brand Ambassadør - vær med fra starten!

Penny Lane Fundraising ApS

Penny Lane er et nystartet cross-channel fundraisingbrand. Vi designer og udfører hvervningskampagner for førende danske velgørenhedsorganisationer i hele landet. Vi tager afsæt i klassisk face-to-face hvervning, men vores leverance er meget mere en...
Indrykket:4. december 2017
Udløbsdato:29. januar 2018

Digitalt bureau søger studiemedarbejder med salgstalent

Plico A/S

Plico A S er et af Danmarks hurtigst voksende digitale bureau og lige nu søger vi studiemedarbejder til vores afdelinger i Aarhus. Du kommer til at indgå i et ungt team, som arbejder med salg rådgivning af online markedsføring bl.a. professionelle h...
Indrykket:4. december 2017
Udløbsdato:29. januar 2018

Er du vores nye Fundraising Guru i Penny Lane Fundraising?

Penny Lane Fundraising ApS

Penny Lane er et nystartet cross-channel fundraisingbrand. Vi designer og udfører fundraising kampagner for førende danske velgørenhedsorganisationer i hele landet. Efter en fantastisk opstart i Danmark, leder vi nu efter Fundraising Guruer, der kan...
Indrykket:5. december 2017
Udløbsdato:30. januar 2018

Er du vores nye Social Brand Ambassador i Penny Lane Fundraising?

Penny Lane Fundraising ApS

Penny Lane er et nystartet cross-channel fundraisingbrand. Vi designer og udfører fundraising kampagner for førende danske velgørenhedsorganisationer i hele landet. Efter en fantastisk opstart i Danmark, leder vi nu efter Sociale Brand Ambassadører,...