KØRENDE SÆLGER TIL SALG AF TRYGHED


 

KICKSTART DIN SALGSKARRIERE I EUROPAS FØRENDE ALARMSELSKAB!

Kørende Sælger - Verisure A/S DK

Vi er i massiv vækst og søger derfor nye kollegaer til vores Verisure teams i hele landet.
I Danmark er vi mere end 140.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Jobbet
Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden.
Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.
I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maks 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Om dig
Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være nyuddannet eller godt i gang med din karriere. Derudover:
  • Trives du med salg og service i en uformel og præstationsorienteret hverdag, hvor du besøger kunder, skaber tillid og afdækker behov
  • Kan du strukturere din kalender, så den flugter med dine salgsmål
  • Tager du ansvar og leverer sublim service til dine kunder, så de føler sig trygge

Vi tilbyder
Vi ved, at vi ikke er bedre end vores medarbejdere – så vi vil have de bedste i branchen.
Derfor tilbyder vi de udviklingsmuligheder der gør, at du kan forfølge dine karrieredrømme.
I Verisure har vi et performancedrevet og uformelt arbejdsmiljø med sociale arrangementer, salgskonkurrencer m.m.
Derudover tilbyder vi:
  • En attraktiv lønpakke uden loft - med en fast garanteret provision hver måned
  • Firmabil, Tablet og Smartphone
  • Sundhedsforsikring

Er du interesseret i stillingen?
Ansøg nu for at tage dine første skridt mod en succesfuld karriere inden for salg. Vi har over 30 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen og er fortsat i rivende udvikling – derfor har vi brug for dig!
Du sender din ansøgning ved at trykke ”Send ansøgning”. Vi læser ansøgninger løbende så søg gerne hurtigst muligt.
Det er en forudsætning for at blive ansat at du kan fremvise en ren straffeattest.
For at høre mere om jobbet er du meget velkommen til at kontakte én af vores HR Konsulenter:
Louise Thøgersen: 3017 2562 (Nordsjælland)
Laura Lessel: 2373 3286 (Storkøbenhavn)
Cecilie Wilfert: 2948 3702 (Sjælland og Øerne)
Sofie Krogh: 3017 2564 (Fyn og Sønderjylland Øst)
Maja Svensson: 2949 7039 (Sønderjylland Vest)
Sarah Schierup: 2373 3245 (Midtjylland)
Anne Sofie Frandsen: 2949 7058 (Nordjylland)

Vi ser frem til at høre fra dig!
 
VORES DNA OG HVEM VI ER
I Verisure har vi et sæt af nøgleværdier som definerer hvem vi er. Vi er dybt PASSIONEREDE i alt hvad vi foretager os, konstant INNOVATIVE og ENGAGEREDE I AT GØRE EN FORSKEL på både produkt- og servicesiden.

Vi udvikler os sammen som et TEAM og gør det med TILLID og ANSVAR som vores mærkesager.

  
+18,000 KOLLEGAER


Verisure udgør i dag et team på 18.000 medarbejdere globalt i fortsat vækst! Mere end 80 % af vores kollegaer supporterer dagligt vores kunder ved at yde den mest proaktive og professionelle service inden for sikkerhedsbranchen.
 

 
VI BESKYTTER I 16 LANDE


Vi er nr. 1 i Europa og Sydamerika. Med vores fremtidssikre platform og professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem på tværs af 16 lande.
 

 
24/7 SUPPORT 365 DAGE


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores forretning.
 

 
3 MIO. KUNDER STOLER PÅ OS


Vi er stolte over at beskytte mere end 3 mio. kunder på verdensplan ved at sikre deres familier, hjem og forretninger. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

 
Vores historie

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 120.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør.

 


Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 140.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 
    


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.