Kørende salgskonsulent til salg af tryghed


Kan du sælge markedets bedste sikkerhedsløsninger og levere en sublim kundeoplevelse? Så er du den helt rigtige...

Lyder det som dig? Så tilbyder vi en arbejdsplads, hvor sammenhold, sparring og udviklingsmuligheder er i fokus. Hos Verisure kan du være sikker på at udvikle dig gennem fokus på faglig dygtighed, nytænkning og udvikling. Så besidder du en stærk kommerciel tankegang, er du en stærk sælger og har du et vindergen, der sikrer, at du når dine mål, så er det helt sikkert dig, vi leder efter!

Jobbet

Som Sikkerhedskonsulent hos Verisure har du ansvar for hele salget fra A-Z ude hos kunden. Det er dig, som gennemfører både sikkerhedstjek, salget og sikrer, at alarmen bliver leveret til aftalt tid. Du har selv ansvaret for at opdrive størstedelen af dine kundermøder, men vil af og til også få en hjælpende hånd fra vores mødebookere. Du kalenderplanlægger selv din hverdag med kundebesøg, hvorfor jobbet kræver, at du både er struktureret samt er en opsøgende salgsprofil, der drives med at nå resultater ved at administrere din egen hverdag.

Tillidsvækkende salgsprofil

Der er flere indgange til jobbet, så du kan både være tidligt i din karrere eller du har en del års erfaring med salg. Samtidig:

 • Trives du med opsøgende salg i en uformel og præstationsorienteret hverdag, hvor du opsøger kunder, skaber tillid og afdækker sikkerhedsbehov.
 • Det er en fordel, hvis du har lidt teknisk flair.
 • Kan du strukturere din egen hverdag, så den flugter med dine salgsmål.
 • Vil du tage ansvar og levere personlig service til dine kunder, så de føler sig sikre og trygge.

 • Vi leder efter nye kundemuligheder sammen

  Hos Verisure har vi en flad organisationsstruktur og et dejligt uformelt samarbejde mellem alle. I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på max 8. I mødes ofte til status, for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

  Vi tilbyder
  Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: ”Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker”, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindede, vi sætter høje – men realistiske mål – og når dem. Vi tilbyder i forlængelse af dette en meget attraktiv provisionspakke, hvor en del af provisionen hver måned er en garantiprovision.


  Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring. Du har selv indflydelse på, hvor meget du ønsker at tjene om måneden, da vi ikke har ”loft” på provisionen. Herudover får du egen firmabil fra dag 1!  Interesseret i stillingen?


  Har du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte en af vores HR Konsulenter:

  Louise Thøgersen på 3017 2562 (Nordsjælland),

  Andreas Brand på 2948 3763 (København)

  Sofie Krogh på 3017 2564 (Sjælland og Fyn),

  Dennis Jensen på 2948 3761 (Sønderjylland),

  Jeanette Flyger på 3010 9257 ( Midt- og Nordjylland).

  Hvis du er interesseret i dette spændende og udfordrende job, sender du ansøgning og CV via "Søg stillingen".

  Vi læser ansøgninger løbende, så søg hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Om Verisure
  Verisure A/S er en del af Securitas Direct-koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 2 millioner kunder og 10.000 medarbejdere i hele verden er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst!

  I Danmark er vi mere end 100.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:12. marts 2018

  Telefonsælger søges til København

  Work Supply IVS

  Er du den fødte sælger? Så er det dig vi søger! Jobbet er med fast løn provision. Du skal kunne tale flydende dansk Meste af salg sker via telefon, men der kan også være tale om enkelte møder ud af huset. Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet all...
  Indrykket:24. januar 2018
  Udløbsdato:20. marts 2018

  Norsktalende Salgskonsulenter søkes Job Id: 1115

  Work Supply IVS

  Vi ser etter deg som er sulten og målorientert. Du liker å utfordre deg selv og er glad i å snakke med nye mennesker. Du er positiv og mener at problem er til for å løses. Dette er et perfekt jobb for deg som har jobbet med salg tidligere og som har...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:20. marts 2018

  Norsktalende Salgskonsulenter søkes Job Id: 1212

  Work Supply IVS

  Vi ser etter deg som er sulten og målorientert. Du liker å utfordre deg selv og er glad i å snakke med nye mennesker. Du er positiv og mener at problem er til for å løses. Dette er et perfekt jobb for deg som har jobbet med salg tidligere og som har...
  Indrykket:5. februar 2018
  Udløbsdato:2. april 2018

  Udlejningskonsulent søges til Aarhus!

  Mega Flex A/S

  Er du ordrebehandler med kundeservice i dit DNA og har du kendskab til udlejning og entreprenørbranchen - så kig her? For stor landsdækkende kunde, søger vi en dygtig og velkvalificeret udlejningskonsulent til omgående tiltrædelse i Aarhus. Så er du...
  Indrykket:9. februar 2018
  Udløbsdato:6. april 2018

  Sales Development Representative

  QUEUE-IT ApS

  Full-timeCopenhagen, Denmark As a Sales Development Representative in our Copenhagen office, you will be in charge of driving sales opportunities in collaboration with our Account Executives. Your main responsibilities will include creative approach...