Kørende tekniker

Til vores serviceafdeling i Tåstrup søger vi 3 fleksible og serviceorienterede On-site (kørende) teknikere.

Service Center Gruppen udfører primært garantireparationer af forbrugerelektronik for alle de største producenter (Samsung, LG, Sony, Panasonic, B&O m.fl.) Firmaet blev stiftet i 1974 og er i dag landsdækkende med i alt 3 værksteder - hovedafdelingen i Nordjylland, et værksted på Fyn og et på Sjælland. Derudover har vi vores kørende teknikere, som udfører garantireparationer ude hos kunderne, private og B2B kunder over hele landet. Firmaet bygger derfor på mange års erfaringer, og vores fælles mål er at levere kvalitetsreparationer med kunden i centrum.

Stillingsbeskrivelse:

Du bliver en del af et meget dedikeret team, men kommer samtidig til at arbejde meget selvstændigt i denne alsidige tekniker-stilling. Du får ansvaret for at alle reparationsopgaver, i et givent område, bliver ekspederet hurtigst muligt og udført med kvalitetsbevidsthed.

Med reference til servicechefen får du ansvaret for servicering og reparation af radio, TV, printere, videoskærme og hårde hvidevarer hos private såvel som hos B2B kunder.

Du skal udføre serviceopgaver ude hos kunderne (privat og B2B) på Sjælland og øerne. Dertil kommer at du sikrer, at servicevognen er operationel, opdateret og i fin stand, så opgaver kan løses effektivt og med kort varsel. Du forventes generelt at være fleksibel, da der kan forekomme servicering af akut opståede problemer hos kunder uden for normal arbejdstid.

Du tilbydes:

En alsidig og selvstændig stilling, med gode udviklingsmuligheder. Samtidig får du en stilling i en spændende virksomhed, der er i god udvikling og er kendt for at have stabile medarbejdere, der bliver i virksomheden i mange år. Du vil få gode kolleger i et venligt miljø, og hvor respekten for den enkelte er i højsædet.

Løn:

 • Grundløn og med bonusordning.
 • Pension og en attraktiv sundhedsforsikring.

 

Hvordan kvalificerer jeg mig til jobbet:

 • Du brænder for teknik og IT.
 • Du har interesse for ”smart home” teknologien.
 • Du har et godt håndelag og teknisk forståelse.
 • Du er velorganiseret, initiativrig og selvstændig – og samtidig er du en team player.
 • Du bevarer overblikket under pres, og du har en metodisk, grundig og præcis tilgang til dine opgaver.
 • Du kan trives med at arbejde på landevejen og have kundekontakt.
 • Du er udadvendt og ved hvad god kundeservice er.
 • Du er en erfaren IT bruger.
 • Du har gode kommunikative evner, og du taler og skriver godt engelsk.
 • Du har kørekort B.

Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du ikke er uddannet indenfor faget. Vi giver dig den fornødne oplæring i produkterne.

 

Ansøgning:

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig maile din ansøgning med CV til job@scgrep.dk, mærk ansøgningen "Onsite tek. SCG/Øst".

Ansøgningsfrist: 22. februar 2018.

Tiltrædelse: Senest 01.04.2018

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Carsten Schmidt på telefon 21 47 01 18.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her