Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køtilbud!!! - 2 socialrådgivere søges

Køtilbud !!!! - 2 socialrådgivere søges
 
Psykiatrisk Ambulatorium i Ballerup udvider og etablerer F-ACT-teams. Vi søger i den forbindelse 2 socialrådgivere, der brænder for specialet og det ambulante opsøgende arbejde. Der er tale om delte funktioner, hvor man dels er socialrådgiver i teamet dels har opgaver som kontaktperson for et antal patienter.
 
F-ACT (Fleksible Assertiv Community Treatment) tilbyder behandling af høj intensitet - (en fælles opsøgende og vedholdende behandlingsindsats), samt en lav intensitet - (en kombination af udgående og ambulatorie behandlingsindsats) - dette alt efter patientens varierende behov.
 
Vi tilbyder pr. 01.03.18 eller snarest derefter
2 fuldtidsstillinger på 37 t. uglt., 1 socialrådgiver pr. team. Stillingerne vil være en delt funktion, dvs. at ca. halvdelen af funktionen er rene socialfaglige opgaver for teamet og den anden halvdel fungerer man som kontaktperson. Arbejdet vil være meget tværfagligt.
 
Du vil indgå i et F-ACT-team bestående af sygeplejersker, psykiatere, psykologer og recovery-mentorer. Vi bygger vores tilgang til patientforløbene på tillid, åbenhed og engagement, hvilket giver meningsfyldte patientforløb og er nøglen til, hvorfor det er sjovt og værdifuldt at være socialrådgiver netop hos os.
 
Arbejdsopgaverne er en god blanding af:

  • socialfaglige opgaver i samarbejde med patienterne samt for teamet
  • opsøgende og vedholdende hjemmebesøg samt ambulante samtaler
  • gruppebehandling
  • undervisningsopgaver i forhold til patienter, pårørende og studerende
Alt personale i ambulatoriet skal på kognitiv uddannelse med start marts 2018.
 
Vores forventninger:
Vi vil gerne have en ansvarlig, mødestabil og god kollega med psykiatrisk erfaring. Der vil blive lagt vægt på at du har gode samarbejdsevner og er fortrolig med de komplekse og ofte uforudsigelige opgaver.
Endvidere at du er en faglig velfunderet socialrådgiver, gerne med erfaring fra det kommunale område. Det er desuden vigtigt, at du har lyst til og kan bidrage i kvalitetsudviklingen med et kreativt blik på teamets praksis. Det er en forudsætning at du kan arbejde struktureret og selvstændigt, da du bliver primær behandler for ca. 20 patienter.
 
At du har kørekort - vi kører i udgangspunktet i egne biler og honoreres til højeste takst.
 
Løn og ansættelsesforhold:
 
Løn efter gældende overenskomst
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jeanette Stensbirk Midjord på tlf.
25 67 42 73 eller på mail: jeanette.stensbirk.midjord@regionh.dk eller til ledende socialrådgiver Eva Tangdal på tlf. 38 64 60 81 eller på mail: eva.tangdal@regionh.dk
 
Ansøgningsfrist:
Fredag d. 23.2.18 kl. 10.00
 
Ansættelsessamtaler:
Afholdes mandag d. 26.2.18  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her