Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kohl & Company søger tømrersvende:

Kohl & Company søger tømrersvende:
Der er godt gang i byggeriet og vi har travlt i firmaet. Derfor søger vi tømrersvende til fastansættelse.

Er du stolt af dit håndværk, selvstændig og stræber du efter at aflevere et godt stykke arbejde hver gang, kan det være netop dig vi leder efter.

Vi tilbyder gode forhold, løn efter kvalifikationer, overenskomst tegnet hos Dansk Byggeri og så vil en firmabil blive stillet til rådighed.

Vi laver trappehuller, sammenlægninger af lejligheder og større renoverings opgaver, så arbejdet vil være alsidigt og dagene forskellige.

Lyder dette som noget for dig eller en du kender, så kontakt Janus fra Kohl & Co. på 4226 4359.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330063424Phoenix-c006159d12019-07-24T00:00:00Kohl & Company søger tømrersvende:

Kohl & Company søger tømrersvende:
Der er godt gang i byggeriet og vi har travlt i firmaet. Derfor søger vi tømrersvende til fastansættelse.

Er du stolt af dit håndværk, selvstændig og stræber du efter at aflevere et godt stykke arbejde hver gang, kan det være netop dig vi leder efter.

Vi tilbyder gode forhold, løn efter kvalifikationer, overenskomst tegnet hos Dansk Byggeri og så vil en firmabil blive stillet til rådighed.

Vi laver trappehuller, sammenlægninger af lejligheder og større renoverings opgaver, så arbejdet vil være alsidigt og dagene forskellige.

Lyder dette som noget for dig eller en du kender, så kontakt Janus fra Kohl & Co. på 4226 4359.

2019-09-17T00:51:35.413 Kohl Company søger tømrersvende:Der er godt gang i byggeriet og vi har travlt i firmaet. Derfor søger vi tømrersvende til fastansættelse. Er du stolt af dit håndværk, selvstændig og stræber du efter at aflevere et godt stykke arbejde hver gang, kan det være netop dig vi leder efter. Vi tilbyder gode forhold, løn efter kvalifikationer, overenskomst tegnet hos Dansk Byggeri og så vil en firmabil blive stillet til rådighed. Vi laver trappehuller, sammenlægninger af lejligheder og større renoverings opgaver, så arbejdet vil være alsidigt og dagene forskellige. Lyder dette som noget for dig eller en du kender, så kontakt Janus fra Kohl Co. på 4226 4359.11jobnetc006159d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-09-16T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3565526Kohl & Company ApS11Stolbergvej 72820GentofteDKDanmark0
Janus@kohlogco.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent796081JobNet5021394502139410022-07-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c006159dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c006159dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c006159d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c006159d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/9.jpgKohl & Company søger tømrersvende:169811311Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service362223588Janus@kohlogco.dkJanus@kohlogco.dkDanmarkDanmark330085379Uddannet tømrer søges til virksomhed i nordsjællandRobot Vi søger en dygtig og pålidelig tømrer til vores arbejdsplads, som har alle former for tømrer arbejde, lige fra nybyg til renovering. Er du vores nye medarbejder i et godt team med god omgangstone og har du dit håndværk i orden, så giv os et kald på 39625005 eller send dit cv på denko@denko.dk.

Vi søger en dygtig og pålidelig tømrer til vores arbejdsplads, som har alle former for tømrer arbejde, lige fra nybyg til renovering.

Er du vores nye medarbejder i et godt team med god omgangstone og har du dit håndværk i orden, så giv os et kald på 39625005 eller send dit cv på denko@denko.dk.

 

DENKO A/SCharlottenlund2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
330087931Køkkenmontører søges til Gentofte og Storkøbenhavn/Kitchen fitters/carpenters to Gentofte and CopenhagenRobot Vi søger dygtige tømrere køkkenmontører til arbejde for vores kunde i Gentofte. Du skal arbejde med at montere køkkener i Gentofte og Storkøbenhavn. Du er meget serviceminded og kan lide at arbejde lige foran kunden. Du har sans for detaljer og finish. Din profil Faglært tømrer bygningssnedker eller snedker. Erfaren i montage af køkken garderobe o. lign. God tegningsforståelse. Effektiv og resultatorienteret. Flot finish og kvalitet. Godt kundetække. Villig til akkordarbejde ved behov. Vilkår Fastansættelse på fuldtid. God løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Gode kolleger og godt arbejdsklima. Ansøgning Ansøg via www.pricelesspeople.dk find-et-job og klik på: Ansøg nu og upload din ansøgning, dit CV, dit billede, svendebrev og referencer. Vi glæder os til at læse om dig. English resume We are in need of good carpenters kitchen fitters to do kitchen installations in Gentofte and Copenhagen. You must have similar experience. You must be an educated carpenter. Salary is after qualifications. Full time job. Apply via our web page: www.pricelesspeople.net find-a-job and click on: Apply now and upload your application, your CV, a nice picture of yourself, your carpenter certificate and references. We are looking forward to be reading about you.

Vi søger dygtige tømrere/køkkenmontører til arbejde for vores kunde i Gentofte. Du skal arbejde med at montere køkkener i Gentofte og Storkøbenhavn. Du er meget serviceminded og kan lide at arbejde lige foran kunden. Du har sans for detaljer og finish.

Din profil

 • Faglært tømrer/bygningssnedker eller snedker.
 • Erfaren i montage af køkken/garderobe o. lign.
 • God tegningsforståelse.
 • Effektiv og resultatorienteret.
 • Flot finish og kvalitet.
 • Godt kundetække.
 • Villig til akkordarbejde ved behov.

Vilkår

Fastansættelse på fuldtid. God løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Gode kolleger og godt arbejdsklima.

Ansøgning

Ansøg via www.pricelesspeople.dk/find-et-job og klik på: "Ansøg nu" og upload din ansøgning, dit CV, dit billede, svendebrev og referencer.

Vi glæder os til at læse om dig.

English resume

We are in need of good carpenters/kitchen fitters to do kitchen installations in Gentofte and Copenhagen. You must have similar experience. You must be an educated carpenter. Salary is after qualifications. Full time job. Apply via our web page: www.pricelesspeople.net/find-a-job and click on: "Apply now" and upload your application, your CV, a nice picture of yourself, your carpenter certificate and references.

We are looking forward to be reading about you.

Priceless People ApSGentofte2019-09-11T00:00:002019-11-04T00:00:00
330068611TØMRERFORMAND / TØMRER - Til byggestyring og ledelse af vores ansatte tømrere.Robot Gladsaxe Bygningsentreprise Aps søger: Byggeleder Tømrerformand Gladsaxe Bygningsentreprise Aps, fortsætter med at vinde byggeopgaver og har behov for at udvide organisationen. Derfor søger vi 1 dygtig tømrerformand tømrer leder for vores ansatte tømrerne. Som tømrerformand hos Gladsaxe Bygningsentreprise Aps bliver du en del af en virksomhed i kraftig vækst og udvikling, hvor du i fællesskab med ledelsen får ansvar for styringen og koordineringen bygge og servicesager. Med udgangspunkt fra kontoret i Gladsaxe og med reference til ledelsen, skal du bistå vores byggeledere og ledelsen i at gennemførende vores byggesager. Du vil derudover også få ansvar for dine egne mindre byggeopgaver og servicesager inden for tømrerfaget. Dine opgaver vil spænde bredt, lige fra det indledende arbejde i tilbudsfasen, til opstart af byggepladser over til løbende byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri. Evaluering af det samlede byggeforløb vil ligeledes blive en del af din opgave. Din hverdag vil primært være at følge opsyn med vores ansatte tømrere samt syring af byggesager, men også selv at skulle udføre løbende tømrerarbejde på byggesager. Dette er derfor et job hvor din hverdag vil være meget afvekslende mellem kontorarbejde, ledelse og udførsel af tømrerarbejder. Gladsaxe Bygningsentreprise Aps udfører en bred vifte af tømrer-, murer-, tagdækkerarbejder, Samt fag og hovedentrepriseopgaver, og du vil få ansvaret for at deltage i gennemføringen af disse projekter med kvalitet i højsædet. Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ``frihed under ansvar´´ med direkte reference til ledelsen. Du skal således trives med at tage ansvar, og du skal motiveres af en personlig udvikling i en ambitiøs virksomhed, hvor du gerne vil være en del af at udvikle virksomheden. Vi lægger stor vægt på et godt kundeforhold, gennemførsel af velplanlagte byggeopgaver til den aftalte kvalitet og tid, sikkerhed og god økonomistyring. Dine arbejdsopgaver: Deltagelse sammen med ledelsen, af gennemførelse af byggeopgaver. Styring af håndværkere som er ansat i firmaet. Udførsel af tømrerarbejde på byggepladser. Kontakt til bygherre, rådgivere og myndigheder mv. Selvstændigt indkøb af materialer og forhandling af priser Koordinering af aktiviteterne på byggepladsen Vejlede håndværkere. Indhentning af tilbud og kalkulation af mindre byggeopgaver Økonomistyring Ansvar for kvalitetsstyring og arbejdsmiljø Dine kvalifikationer: Du har en baggrund som tømrer - Måske endda som tidligere selvstændig, hvilket dog ikke er et krav. Du har erfaring med kalkulation af mindre byggeopgaver - f.eks. renovering af vindues dørudskiftning, tagarbejde, mindre til og ombygninger. Du har erfaring og økonomisk forståelse, at hhv. byggestyring og virksomheds drift. Du har erfaring med gennemførelse af byggeopgaver Du arbejder selvstændigt og struktureret Du skal have erfaring med Office-pakken Vi tilbyder: En spændende og udfordrende hverdag i et til tider hektisk tempo En uformel men ambitiøs organisation Gode kollegaer og godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Gladsaxe Bygningsentreprise Aps beskæftiger ca. 25-30 mand og vores ambition er at medarbejderstaben og omsætningen skal fordobles over en kommende årrække, hvilket vi forestilles os, du skal være direkte medvirkende til. Vi holder til i Bagsværd ved Gladsaxe. Vores byggeopgaver udføres primær i nærområdet og hovedstadsområdet. Læs mere på www.gladsaxebyg.dk Stillingen skal besættes hurtigst muligt! Søg allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtale. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt. Kontaktperson: For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Johnni Regnarsson på tlf. 30 15 38 74 eller mail. johnni@gladsaxebyg.dk

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps søger: Byggeleder / Tømrerformand

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps, fortsætter med at vinde byggeopgaver og har behov for at udvide organisationen. Derfor søger vi 1 dygtig tømrerformand / tømrer / leder for vores ansatte tømrerne. Som tømrerformand hos Gladsaxe Bygningsentreprise Aps bliver du en del af en virksomhed i kraftig vækst og udvikling, hvor du i fællesskab med ledelsen får ansvar for styringen og koordineringen bygge og servicesager.

Med udgangspunkt fra kontoret i Gladsaxe og med reference til ledelsen, skal du bistå vores byggeledere og ledelsen i at gennemførende vores byggesager. Du vil derudover også få ansvar for dine egne mindre byggeopgaver og servicesager inden for tømrerfaget. 

Dine opgaver vil spænde bredt, lige fra det indledende arbejde i tilbudsfasen, til opstart af byggepladser over til løbende byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri.

Evaluering af det samlede byggeforløb vil ligeledes blive en del af din opgave.

Din hverdag vil primært være at følge opsyn med vores ansatte tømrere samt syring af byggesager, men også selv at skulle udføre løbende tømrerarbejde på byggesager. Dette er derfor et job hvor din hverdag vil være meget afvekslende mellem kontorarbejde, ledelse og udførsel af tømrerarbejder.

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps udfører en bred vifte af tømrer-, murer-, tagdækkerarbejder, Samt fag og hovedentrepriseopgaver, og du vil få ansvaret for at deltage i gennemføringen af disse projekter med kvalitet i højsædet. Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ``frihed under ansvar´´ med direkte reference til ledelsen. Du skal således trives med at tage ansvar, og du skal motiveres af en personlig udvikling i en ambitiøs virksomhed, hvor du gerne vil være en del af at udvikle virksomheden.

Vi lægger stor vægt på et godt kundeforhold, gennemførsel af velplanlagte byggeopgaver til den aftalte kvalitet og tid, sikkerhed og god økonomistyring.

Dine arbejdsopgaver:

 • Deltagelse sammen med ledelsen, af gennemførelse af byggeopgaver.
 • Styring af håndværkere som er ansat i firmaet.
 • Udførsel af tømrerarbejde på byggepladser.
 • Kontakt til bygherre, rådgivere og myndigheder mv.
 • Selvstændigt indkøb af materialer og forhandling af priser
 • Koordinering af aktiviteterne på byggepladsen
 • Vejlede håndværkere.
 • Indhentning af tilbud og kalkulation af mindre byggeopgaver
 • Økonomistyring Ansvar for kvalitetsstyring og arbejdsmiljø

Dine kvalifikationer: 

 • Du har en baggrund som tømrer - Måske endda som tidligere selvstændig, hvilket dog ikke er et krav.
 • Du har erfaring med kalkulation af mindre byggeopgaver - f.eks. renovering af vindues & dørudskiftning, tagarbejde, mindre til og ombygninger.
 • Du har erfaring og økonomisk forståelse, at hhv. byggestyring og virksomheds drift.
 • Du har erfaring med gennemførelse af byggeopgaver
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret
 • Du skal have erfaring med Office-pakken

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende hverdag i et til tider hektisk tempo
 • En uformel men ambitiøs organisation
 • Gode kollegaer og godt arbejdsmiljø
 • Løn efter kvalifikationer

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps beskæftiger ca. 25-30 mand og vores ambition er at medarbejderstaben og omsætningen skal fordobles over en kommende årrække, hvilket vi forestilles os, du skal være direkte medvirkende til. Vi holder til i Bagsværd ved Gladsaxe. Vores byggeopgaver udføres primær i nærområdet og hovedstadsområdet. Læs mere på www.gladsaxebyg.dk

Stillingen skal besættes hurtigst muligt! Søg allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

 

Kontaktperson:

For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Johnni Regnarsson på tlf. 30 15 38 74 eller mail. johnni@gladsaxebyg.dk    

GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApSBagsværd2019-08-06T00:00:002019-09-27T00:00:00
3300836133 faglærte/erfarende tømrer søges til selvstændigt tagarbejde.Robot Du I skal kunne fungere selvstændigt og ansvarligt på diverse tagopgaver, renovering samt udførelse af nye tage på Sjælland. Firmabil stilles til rådighed, trailerkort er ikke et krav med det forventes, at du er villig til at tage det.

Du/I skal kunne fungere selvstændigt og ansvarligt på diverse tagopgaver, renovering samt udførelse af nye tage på Sjælland.

Firmabil stilles til rådighed, trailerkort er ikke et krav med det forventes, at du er villig til at tage det.

TagGruppen A/SSøborg2019-09-04T00:00:002019-10-28T00:00:00
330084219Tømrer til service og forsikringRobot Personale-match søger, for kunde i Søborg og Storkøbenhavn, efter en tømrer til service og forsikringsopgaver. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaverne spænder over alle dele af tømrerfaget og vi kan tilbyde en afvekslende hverdag. Faglige kompetencer: Du er faglært tømrer Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Vi tilbyder: God løn og arbejdsforhold Selvstændige arbejdsvilkår og god omgangstone Arbejdet udføres normalt på timeløn og med 37 timer om ugen Bil stilles til rådighed Søg jobbet: Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen online viawww.personale-match.dk Skulle du have spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Bent Hansen på tlf. 42 55 18 28. Søg jobbet i dag, da vi løbende holder samtaler på vores kontor i Taastrup. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match søger, for kunde i Søborg og Storkøbenhavn, efter en tømrer til service og forsikringsopgaver. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. 

Arbejdsopgaverne spænder over alle dele af tømrerfaget og vi kan tilbyde en afvekslende hverdag.

Faglige kompetencer:

 • Du er faglært tømrer
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst

Personlige egenskaber:

 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest

Vi tilbyder:

 • God løn og arbejdsforhold
 • Selvstændige arbejdsvilkår og god omgangstone
 • Arbejdet udføres normalt på timeløn og med 37 timer om ugen
 • Bil stilles til rådighed

Søg jobbet:
Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen online viawww.personale-match.dk

Skulle du have spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Bent Hansen på tlf. 42 55 18 28. Søg jobbet i dag, da vi løbende holder samtaler på vores kontor i Taastrup.
Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

PERSONALE-MATCH ApSSøborg2019-09-04T00:00:002019-09-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Uddannet tømrer søges til virksomhed i nordsjælland

DENKO A/S

Charlottenlund
Vi søger en dygtig og pålidelig tømrer til vores arbejdsplads, som har alle former for tømrer arbejde, lige fra nybyg til renovering. Er du vores nye medarbejder i et godt team med god omgangstone og har du dit håndværk i orden, så giv os et kald på...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Køkkenmontører søges til Gentofte og Storkøbenhavn/Kitchen fitters/carpenters to Gentofte and Copenhagen

Priceless People ApS

Gentofte
Vi søger dygtige tømrere køkkenmontører til arbejde for vores kunde i Gentofte. Du skal arbejde med at montere køkkener i Gentofte og Storkøbenhavn. Du er meget serviceminded og kan lide at arbejde lige foran kunden. Du har sans for detaljer og fini...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019

TØMRERFORMAND / TØMRER - Til byggestyring og ledelse af vores ansatte tømrere.

GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApS

Bagsværd
Gladsaxe Bygningsentreprise Aps søger: Byggeleder Tømrerformand Gladsaxe Bygningsentreprise Aps, fortsætter med at vinde byggeopgaver og har behov for at udvide organisationen. Derfor søger vi 1 dygtig tømrerformand tømrer leder for vores ansatte tø...
Indrykket:6. august 2019
Udløbsdato:27. september 2019

3 faglærte/erfarende tømrer søges til selvstændigt tagarbejde.

TagGruppen A/S

Søborg
Du I skal kunne fungere selvstændigt og ansvarligt på diverse tagopgaver, renovering samt udførelse af nye tage på Sjælland. Firmabil stilles til rådighed, trailerkort er ikke et krav med det forventes, at du er villig til at tage det.
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:28. oktober 2019

Tømrer til service og forsikring

PERSONALE-MATCH ApS

Søborg
Personale-match søger, for kunde i Søborg og Storkøbenhavn, efter en tømrer til service og forsikringsopgaver. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaverne spænder over alle dele af tømrerfaget og vi kan ...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:24. september 2019