Kok - 1 måneds vikariat i Næstved

Kompetent kok søges til et fuldtidsvikariat som kok hos en af vores erhvervskunder i Næstved i sommerferien.

Arbejdet vil ligge i uge 28 til og med 31, dvs. fra 8. juli og fire uger frem. Der vil evt. blive aftalt prøvevagter op til vikariatets start.

Der er mulighed for at blive tilknyttet arbejdsstedet som tilkaldekok både før og efter vikariatet, hvis du ønsker det.

Rent praktisk ansættes du på kontrakt hos Vikar & Gastronomi og udfører arbejdet hos kunden.

 

Vi tilbyder:

  • Afvekslende arbejdsopgaver med meget ansvar
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • Oplysninger om andre stillinger, når de opstår
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver er primært a la carte, om end der også er selskaber involveret. Det omfatter altså alt, hvad der hører til kokkefaget inden for de to genrer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som køkkenchef på stedet i løbet af vikariatet og/eller stå for særlige events og arrangementer.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fuldt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det danske sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – meget gerne i bil af praktiske årsager
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Vi indkalder til samtale løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330001849Phoenix-5736b08a12019-04-05T00:00:00Kok - 1 måneds vikariat i Næstved

Kompetent kok søges til et fuldtidsvikariat som kok hos en af vores erhvervskunder i Næstved i sommerferien.

Arbejdet vil ligge i uge 28 til og med 31, dvs. fra 8. juli og fire uger frem. Der vil evt. blive aftalt prøvevagter op til vikariatets start.

Der er mulighed for at blive tilknyttet arbejdsstedet som tilkaldekok både før og efter vikariatet, hvis du ønsker det.

Rent praktisk ansættes du på kontrakt hos Vikar & Gastronomi og udfører arbejdet hos kunden.

 

Vi tilbyder:

  • Afvekslende arbejdsopgaver med meget ansvar
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • Oplysninger om andre stillinger, når de opstår
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver er primært a la carte, om end der også er selskaber involveret. Det omfatter altså alt, hvad der hører til kokkefaget inden for de to genrer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som køkkenchef på stedet i løbet af vikariatet og/eller stå for særlige events og arrangementer.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fuldt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det danske sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – meget gerne i bil af praktiske årsager
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Vi indkalder til samtale løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

Kompetent kok søges til et fuldtidsvikariat som kok hos en af vores erhvervskunder i Næstved i sommerferien. Arbejdet vil ligge i uge 28 til og med 31, dvs. fra 8. juli og fire uger frem. Der vil evt. blive aftalt prøvevagter op til vikariatets start. Der er mulighed for at blive tilknyttet arbejdsstedet som tilkaldekok både før og efter vikariatet, hvis du ønsker det. Rent praktisk ansættes du på kontrakt hos Vikar Gastronomi og udfører arbejdet hos kunden. Vi tilbyder: Afvekslende arbejdsopgaver med meget ansvar Fornuftig og gennemskuelig løn Muligheden for at få lidt ekstra på CV et Oplysninger om andre stillinger, når de opstår En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver er primært a la carte, om end der også er selskaber involveret. Det omfatter altså alt, hvad der hører til kokkefaget inden for de to genrer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som køkkenchef på stedet i løbet af vikariatet og eller stå for særlige events og arrangementer. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært og har fuldt med udviklingen i forhold til tidens trends Behersker det danske sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende meget gerne i bil af praktiske årsager Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Vi indkalder til samtale løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html11jobnet5736b08a100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:000000https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html0EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3502756Vikar og Gastronomi IVS11Sdr.Stationsvej 264700NæstvedDKDanmark0
mail@vikaroggastronomi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset740497JobNet4971089497108910005-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5736b08ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5736b08ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5736b08a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5736b08a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgBrænder du for at blive Kok?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361331190Martin Kurtsøemail@vikaroggastronomi.dkDKDanmarkDKDanmark330018995Cafe & Restaurant Tidslös søger en kokRobot Cafe Restaurant Tidsl s i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt. Dine opgaver: De dygtige kokke, og vores flair for gastromi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster. Der ligger et stort ansvar hos dig, og vi har en forventning om at, du bidrager til den forsatte udvikling af huset. Det handler om mad, råvarer, visioner, struktur, humor, at have travlt, og samtidig nyde nuet, holdindsats, samarbejde, indkøb, planlægning, kontakt til myndigheder, og derved have mod til at tænke nyt, samtidig med at du selv er i gang med gryderne . Hovedparten af din tid handler om at lave mad, og vi har en klar forventning om, at du kan dit håndværk. Du bliver en del af et lille team, og skal se dig selv i rollen som en dynamisk sparringspartner. Vi forventer at du laver mad med hjertet, og at du er interesseret i at udvikle køkkenet. Din profil: Du er faglært kok, eller har en meget stor erfaring i faget. Du er stabil, fleksibel, og faglig ambitiøs på dine og holdets vegne. Start så hurtig som muligt. Løn efter kvalifikation Kan du se dig selv i de muligheder, så kontakt Dennis på tlf. 60610099 eller på mail dennis@cafetidslos.dk Cafe og Restaurant Tidsl s er en cafe med højt niveau i dagtimerne, og restaurant i aften timerne. Vi har et meget alsidigt menukort.

Cafe & Restaurant Tidslös i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt.

Dine opgaver:

De dygtige kokke, og vores flair for gastromi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster.

Der ligger et stort ansvar hos dig, og vi har en forventning om at, du bidrager til den forsatte udvikling af huset.

Det handler om mad, råvarer, visioner, struktur, humor, at have travlt, og samtidig nyde nuet, holdindsats, samarbejde, indkøb, planlægning, kontakt til myndigheder, og derved have mod til at tænke nyt, samtidig med at du selv er i gang med "gryderne".

Hovedparten af din tid handler om at lave mad, og vi har en klar forventning om, at du kan dit håndværk.

Du bliver en del af et lille team, og skal se dig selv i rollen som en dynamisk sparringspartner.

Vi forventer at du laver mad med hjertet, og at du er interesseret i at udvikle køkkenet.

Din profil: 

Du er faglært kok, eller har en meget stor erfaring i faget.

Du er stabil, fleksibel, og faglig ambitiøs på dine og holdets vegne.

Start så hurtig som muligt.

Løn efter kvalifikation

Kan du se dig selv i de muligheder, så kontakt Dennis på tlf. 60610099 eller på mail dennis@cafetidslos.dk

Cafe og Restaurant Tidslös er en cafe med højt niveau i dagtimerne, og restaurant i aften timerne. Vi har et meget alsidigt menukort.

 

JDU Invest ApSSlagelse2019-05-14T00:00:002019-05-31T00:00:00
330021949Kok søges til det skønne SejerøRobot Restaurant Sejerø søger en kok til start ultimo maj, som har lyst til at arbejde og bo på det smukke Sejerø sommeren over. Vi stiller værelse til rådighed i arbejdsperioden. Sejerø er en lille ø med 341 indbyggere men om sommeren blomstrer øen op med et væld af sommerhusgæster og turister, som gerne vil nyde ferien med et veltilberedt måltid. Er du kokken, der har styr på køkkenet, økonomien og egenkontrollen, og som gerne vil forkæle vores søde og glade gæster? Vores nye kok skal være god til sit håndværk, og have styr på køkkenet, da du bliver din egen chef! Restaurantens specialiteter er råvildt, som er skudt med bue og pil på Sejerø samt fisk. Lønnen er efter kvalifikationer. Ring på 23267336 eller skriv en mail til sejeroe@sejeroe.dk Mogens Tina

Restaurant Sejerø søger en kok til start ultimo maj, som har lyst til at arbejde og bo på det smukke Sejerø sommeren over. Vi stiller værelse til rådighed i arbejdsperioden. 

Sejerø er en lille ø med 341 indbyggere men om sommeren blomstrer øen op med et væld af sommerhusgæster og turister, som gerne vil nyde ferien med et veltilberedt måltid. Er du kokken, der har styr på køkkenet, økonomien og egenkontrollen, og som gerne vil forkæle vores søde og glade gæster? 

Vores nye kok skal være god til sit håndværk, og have styr på køkkenet, da du bliver din egen chef! Restaurantens specialiteter er råvildt, som er skudt med bue og pil på Sejerø samt fisk. 

Lønnen er efter kvalifikationer. 

Ring på 23267336 eller skriv en mail til sejeroe@sejeroe.dk 

Mogens & Tina

 

Café SejerøSejerø2019-05-10T00:00:002019-05-26T00:00:00
330012073Køkkenleder søges til kostskolen på Høng Gymnasium pr. 1/8-2019Robot Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af skolens værdigrundlag? Så er det måske dig, der er vores nye køkkenleder. Om stillingen Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er vigtigt, at madoplevelsen er uløseligt forbundet med skolens profil, bredde og værdisæt. Du får personaleansvar for tre engagerede medarbejdere, og sammen tilrettelægger I spændende madplaner og kreative menuer med udgangspunkt i sundhed og masser af grønsager. Derudover indbefatter dine primære opgaver alt fra produktion, udarbejdelse af arbejdsplaner, ansvar for bestilling og disponering af madvarer til budgetopfølgning, egenkontrol og rengøring i køkkenet. Da eleverne bor på skolen, vil der være tæt kontakt med eleverne og kostlærerne, så det er afgørende, at der er dialog og et pædagogisk læringsmiljø - også i køkkenet. Om dig Du er faguddannet og har køkkenfaglig erhvervserfaring f.eks. som kok, køkkenleder eller lignende. Du har god erfaring med at lede medarbejdere i et køkken. Som person har du pondus og gode sociale kompetencer. Du formår at motivere og opmuntre, men stiller samtidig krav og er konsekvent. Du er effektiv og dialogisk i en tempofyldt hverdag, hvor du som køkkenleder går forrest. Du er i stand til, at tilpasse dagens plan, ved sygdom eller andre hændelser. Du er tydelig i din kommunikation, og du kan rumme unge mennesker og drager omsorg for den enkelte. Som køkkenleder på et kostgymnasium, er det vigtigt, at du kan bygge bro mellem køkkenet, eleverne, kostlærerne, øvrige personalegrupper og ledelsen, da køkkenet er et centralt omdrejningspunkt for hele skolen. Om skolen STX-, HF-, og EUX-elever udgør skolens mangfoldige skare af unge mennesker, hvor kosteleverne skal have mad hele dagen og alle ugens dage. Ligesom en stor del af skolens medarbejdere hver dag indtager et varmt middagsmåltid i den fælles samlingssal. Den daglige produktion består af ca. 100 kuverter. Ligeledes er der hen over året en række faste begivenheder, hvor skolens køkken er en afgørende faktor, det kan f.eks. være glædesmiddag, dimensionsfrokost, jubilarmiddag, kostelevernes julemiddag mm. Herudover vil der løbende være arrangementer af forskellig art, traditionsbundne som nye tiltag. Arbejdstid Der er tale om en 37 timers stilling, men da skolen har lukket i alle skolens ferier, skal årsnormen fordeles på de resterende uger. Arbejdstiden er primært fra 7-14. på hverdage, men aften og weekend kan forekomme. Løn ifølge overenskomst mellem Kost og Ernæringsforbundet og Finansministeriet. Ansøgning Du bedes sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail job@hoeng-gymhf.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag, men senest 21. maj 2019. Vi afholder samtaler i uge 23, og hører du ikke fra os inden da, kan du betragte stillingen besat til anden side.

Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af skolens værdigrundlag? Så er det måske dig, der er vores nye køkkenleder.

Om stillingen 

Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er vigtigt, at madoplevelsen er uløseligt forbundet med skolens profil, bredde og værdisæt. Du får personaleansvar for tre engagerede medarbejdere, og sammen tilrettelægger I spændende madplaner og kreative menuer med udgangspunkt i sundhed og masser af grønsager. Derudover indbefatter dine primære opgaver alt fra produktion, udarbejdelse af arbejdsplaner, ansvar for bestilling og disponering af madvarer til budgetopfølgning, egenkontrol og rengøring i køkkenet. Da eleverne bor på skolen, vil der være tæt kontakt med eleverne og kostlærerne, så det er afgørende, at der er dialog og et pædagogisk læringsmiljø - også i køkkenet. 

Om dig 

Du er faguddannet og har køkkenfaglig erhvervserfaring f.eks. som kok, køkkenleder eller lignende. Du har god erfaring med at lede medarbejdere i et køkken. Som person har du pondus og gode sociale kompetencer. Du formår at motivere og opmuntre, men stiller samtidig krav og er konsekvent. Du er effektiv og dialogisk i en tempofyldt hverdag, hvor du som køkkenleder går forrest. Du er i stand til, at tilpasse dagens plan, ved sygdom eller andre hændelser.  Du er tydelig i din kommunikation, og du kan rumme unge mennesker og drager omsorg for den enkelte. Som køkkenleder på et kostgymnasium, er det vigtigt, at du kan bygge bro mellem køkkenet, eleverne, kostlærerne, øvrige personalegrupper og ledelsen, da køkkenet er et centralt omdrejningspunkt for hele skolen.

Om skolen

STX-, HF-, og EUX-elever udgør skolens mangfoldige skare af unge mennesker, hvor kosteleverne skal have mad hele dagen og alle ugens dage. Ligesom en stor del af skolens medarbejdere hver dag indtager et varmt middagsmåltid i den fælles samlingssal. Den daglige produktion består af ca. 100 kuverter. Ligeledes er der hen over året en række faste begivenheder, hvor skolens køkken er en afgørende faktor, det kan f.eks. være glædesmiddag, dimensionsfrokost, jubilarmiddag, kostelevernes julemiddag mm. Herudover vil der løbende være arrangementer af forskellig art, traditionsbundne som nye tiltag.

Arbejdstid

Der er tale om en 37 timers stilling, men da skolen har lukket i alle skolens ferier, skal årsnormen fordeles på de resterende uger. Arbejdstiden er primært fra 7-14. på hverdage, men aften og weekend kan forekomme. Løn ifølge overenskomst mellem Kost og Ernæringsforbundet og Finansministeriet.

Ansøgning 

Du bedes sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail job@hoeng-gymhf.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag, men senest 21. maj 2019. Vi afholder samtaler i uge 23, og hører du ikke fra os inden da, kan du betragte stillingen besat til anden side. 

Høng Gymnasium og HFHøng2019-04-26T00:00:002019-05-20T00:00:00
330015699Daglig leder til SumakRobot Sumak er en registreret socialøkonomisk virksomhed, der har som formål at opkvalificere og skabe jobmuligheder for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. Med det formål driver Sumak en cafe- og cateringvirksomhed. Sumak laver etnisk inspireret mad med udgangspunkt i kvindernes selvlærte kompetencer og interesse for faget madlavning. Ikke bare almindelig madlavning, men den madlavning den enkelte deltager via sin opvækst i egne familiemæssige og kulturelle rammer har tillært sig ud fra sine traditioner. Sumak er placeret i Kvarterhuset på Motalavej i Korsør. Sumak samarbejder med jobcenteret og har løbende 8-10 kvinder i forløb med henblik på en opkvalificering til det danske arbejdsmarked. Som daglig leder vil du referere til bestyrelsen for Sumak. Du vil være ansvarlig for den daglige drift af alle aktiviteter i Sumak samt den fortsatte udvikling af virksomheden. Herunder bl.a. Drift og udvikling af cafe- og cateringvirksomheden Servicering af brugerne af kvarterhuset Opkvalificering af de af jobcenteret visiterede kvinder Samarbejdet med kvarterhusledelsen samt jobcenteret Salg og markedsføring Udarbejdelse af samt overholdelse af budgetter Regnskab samt øvrig rapportering til bestyrelsen Forventet tiltrædelsestidspunkt: 1. august. Det er vigtigt, at du har et socialt engagement og gerne vil gøre en forskel for de visiterede kvinder. Endvidere forventer vi, at du er et modent menneske med dokumenteret ledererfaring samt en kommerciel indstilling evne til at skabe og bruge netværk som et af midlerne til resultatskabelse administrativt flair evne til at skabe et godt teamsamarbejde Herudover vil det være ønskværdigt med en køkkenfaglig indsigt samt gode sproglige færdigheder. For yderligere oplysninger om virksomheden opfordres du til at besøge vores hjemmeside: www.sumak.dk. For yderligere oplysninger om stillingens indhold kan du kontakte bestyrelsesformand Folmer Risager på tlf.: 2445 7201. Ansøgning sendes til Folmer Risager på mail: folmer@kernen.dk senest den 26. maj.

Sumak er en registreret socialøkonomisk virksomhed, der har som formål at opkvalificere og skabe jobmuligheder for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. Med det formål driver Sumak en cafe- og cateringvirksomhed. Sumak laver etnisk inspireret mad med udgangspunkt i kvindernes selvlærte kompetencer og interesse for faget madlavning. Ikke bare almindelig madlavning, men den madlavning den enkelte deltager via sin opvækst i egne familiemæssige og kulturelle rammer har tillært sig ud fra sine traditioner. Sumak er placeret i Kvarterhuset på Motalavej i Korsør. Sumak samarbejder med jobcenteret og har løbende 8-10 kvinder i forløb med henblik på en opkvalificering til det danske arbejdsmarked.

Som daglig leder vil du referere til bestyrelsen for Sumak.

Du vil være ansvarlig for den daglige drift af alle aktiviteter i Sumak samt den fortsatte udvikling af virksomheden. Herunder bl.a.

  • Drift og udvikling af cafe- og cateringvirksomheden
  • Servicering af brugerne af kvarterhuset
  • Opkvalificering af de af jobcenteret visiterede kvinder
  • Samarbejdet med kvarterhusledelsen samt jobcenteret
  • Salg og markedsføring
  • Udarbejdelse af samt overholdelse af budgetter
  • Regnskab samt øvrig rapportering til bestyrelsen

Forventet tiltrædelsestidspunkt: 1. august.

Det er vigtigt, at du har et socialt engagement og gerne vil gøre en forskel for de visiterede kvinder. Endvidere forventer vi, at du er et modent menneske med dokumenteret ledererfaring samt

  • en kommerciel indstilling
  • evne til at skabe og bruge netværk som et af midlerne til resultatskabelse
  • administrativt flair
  • evne til at skabe et godt teamsamarbejde

Herudover vil det være ønskværdigt med en køkkenfaglig indsigt samt gode sproglige færdigheder.

For yderligere oplysninger om virksomheden opfordres du til at besøge vores hjemmeside: www.sumak.dk.

For yderligere oplysninger om stillingens indhold kan du kontakte bestyrelsesformand Folmer Risager på tlf.: 2445 7201.

Ansøgning sendes til Folmer Risager på mail: folmer@kernen.dk senest den 26. maj.

SUMAK F.M.B.A.Korsør2019-05-02T00:00:002019-05-26T00:00:00
330013493Udviklingsorienteret forpagter til café i Spar Nord ArenaRobot Slagelse Kommune søger en udviklingsorienteret og engageret forpagter til driften af caféen i Spar Nord Arena Slagelse. Det vil kræve en selvstændig drift som virksomhed. Forpagtningsaftalen indeholder spændende udviklingsmuligheder. Du vil få medindflydelse på caféens fysiske og sortimentsmæssige udvikling, og vil herudover skulle være medvirkende til at nytænke funktioner og forretningsområder til glæde for borgerne, foreningerne og øvrige brugere. Herved ønskes også, at forpagteren er aktivt medvirkende til at hjemtage arrangementer til arenaen, så udnyttelsesgraden forbliver maksimal, og arrangementsudbuddet udvikles. Vores forventninger til dig Det er vigtigt, at du er serviceminded og har lyst til et samarbejde for at skabe et godt produkt til brugerne. Det er nødvendigt, at du udvikler sortiment og services i samarbejde med de primære brugere og Fritidsafdelingen. Vi forventer yderligere, at du har branchekendskab samt relevant uddannelse og nødvendige kurserhar de fornødne resurser til at drive og udvikle caféener en synlig og involverende medspiller i arenaen til hverdag og til arrangementernekan strukturere, organisere og udvise overblik og initiativer god til at samarbejde, skabe relationer til brugerne og har et positivt menneskesynkan se udviklingspotentialet og være nysgerrig og opsøgende ift. brugernes behov. Du har derfor ansvaret for den daglige drift af caféenservicering af brugerne gæsternerengøringen og vedligeholdelsen af caféenudvikling af konceptet. Vi tilbyder dig en udfordrende og spændende mulighed, hvor du sammen med arenaens brugere og Fritidsafdelingen er med til at udvikle arenaen som et af nutidens og fremtidens naturlige samlingspunkter og fremmer af aktive fællesskaberet alsidigt job, der er præget af dialog og samarbejde på baggrund af trafikken i arenaenet afvekslende arbejde med gode muligheder for faglig og personlig udviklingen arbejdsplads, som tilbyder et væld af udviklingsmuligheder med henblik på salg og serviceringmulighed for catering. Dit arbejdssted vil være caféen i Spar Nord Arena Slagelse, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse. Slagelse Kommune ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger. Yderligere oplysninger Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte:facilitetskoordinator Ole Friberg Jensen på tlf. 58 57 32 36 eller oljen@slagelse.dk Frist for ansøgning 19. maj 2019. Samtaler forventes afholdt tirsdag den 28. maj 2019. Forpagtningen tiltrædes senest 1. oktober 2019.Slagelse Kommune søger en udviklingsorienteret og engageret forpagter til driften af caféen i Spar Nord Arena Slagelse. Det vil kræve en selvstændig drift som virksomhed. Forpagtningsaftalen indeholder spændende udviklingsmuligheder.

Du vil få medindflydelse på caféens fysiske og sortimentsmæssige udvikling, og vil herudover skulle være medvirkende til at nytænke funktioner og forretningsområder til glæde for borgerne, foreningerne og øvrige brugere. Herved ønskes også, at forpagteren er aktivt medvirkende til at hjemtage arrangementer til arenaen, så udnyttelsesgraden forbliver maksimal, og arrangementsudbuddet udvikles.

Vores forventninger til dig
Det er vigtigt, at du er serviceminded og har lyst til et samarbejde for at skabe et godt produkt til brugerne. Det er nødvendigt, at du udvikler sortiment og services i samarbejde med de primære brugere og Fritidsafdelingen.

Vi forventer yderligere, at du
  • har branchekendskab samt relevant uddannelse og nødvendige kurser
  • har de fornødne resurser til at drive og udvikle caféen
  • er en synlig og involverende medspiller i arenaen til hverdag og til arrangementerne
  • kan strukturere, organisere og udvise overblik og initiativ
  • er god til at samarbejde, skabe relationer til brugerne og har et positivt menneskesyn
  • kan se udviklingspotentialet og være nysgerrig og opsøgende ift. brugernes behov.

Du har derfor ansvaret for
  • den daglige drift af caféen
  • servicering af brugerne/gæsterne
  • rengøringen og vedligeholdelsen af caféen
  • udvikling af konceptet.

Vi tilbyder dig
  • en udfordrende og spændende mulighed, hvor du sammen med arenaens brugere og Fritidsafdelingen er med til at udvikle arenaen som et af nutidens og fremtidens naturlige samlingspunkter og fremmer af aktive fællesskaber
  • et alsidigt job, der er præget af dialog og samarbejde på baggrund af trafikken i arenaen
  • et afvekslende arbejde med gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • en arbejdsplads, som tilbyder et væld af udviklingsmuligheder med henblik på salg og servicering
  • mulighed for catering.

Dit arbejdssted vil være caféen i Spar Nord Arena Slagelse, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse.

Slagelse Kommune ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte:
  • facilitetskoordinator Ole Friberg Jensen på tlf. 58 57 32 36 eller oljen@slagelse.dk

Frist for ansøgning
  • 19. maj 2019.

Samtaler forventes afholdt tirsdag den 28. maj 2019.

Forpagtningen tiltrædes senest 1. oktober 2019.

 

Slagelse KommuneSlagelse2019-04-30T00:00:002019-05-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Cafe & Restaurant Tidslös søger en kok

JDU Invest ApS

Slagelse
Cafe Restaurant Tidsl s i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt. Dine opgaver: De dygtige kokke, og vores flair for gastromi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster. Der ligger et stort a...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Kok søges til det skønne Sejerø

Café Sejerø

Sejerø
Restaurant Sejerø søger en kok til start ultimo maj, som har lyst til at arbejde og bo på det smukke Sejerø sommeren over. Vi stiller værelse til rådighed i arbejdsperioden. Sejerø er en lille ø med 341 indbyggere men om sommeren blomstrer øen op me...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Køkkenleder søges til kostskolen på Høng Gymnasium pr. 1/8-2019

Høng Gymnasium og HF

Høng
Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af sko...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:20. maj 2019

Daglig leder til Sumak

SUMAK F.M.B.A.

Korsør
Sumak er en registreret socialøkonomisk virksomhed, der har som formål at opkvalificere og skabe jobmuligheder for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. Med det formål driver Sumak en cafe- og cateringvirksomhed. Sumak laver etnisk inspireret...
Indrykket:2. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Udviklingsorienteret forpagter til café i Spar Nord Arena

Slagelse Kommune

Slagelse
Slagelse Kommune søger en udviklingsorienteret og engageret forpagter til driften af caféen i Spar Nord Arena Slagelse. Det vil kræve en selvstændig drift som virksomhed. Forpagtningsaftalen indeholder spændende udviklingsmuligheder. Du vil få medin...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:19. maj 2019