Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok

Vikar Assistance søger flere dygtige kokke til vores kunder, beliggende i Storkøbenhavn, som tilkaldevikarer.

Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse (svendebrev) som Kok.

Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vikar Assistance. Som ansat hos Vikar Assistance bliver du en del af et team, hvor du vil få afprøvet flere af dine kompetencer og på samme tid få ny viden og erfaring.  

Personlige kvalifikationer: Du fungerer godt i et team og kan ligeledes arbejde selvstændigt. Du er systematisk, har orden i sagerne og er villig til at give den en skalle, når det gælder.  

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler, men forbeholder os muligheden for at ansætte inden ansøgningsfristens udløb. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tiltrædelse: Snarest / Efter aftale.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329775205Phoenix-4bd4619612018-03-14T02:20:04.077Kok

Vikar Assistance søger flere dygtige kokke til vores kunder, beliggende i Storkøbenhavn, som tilkaldevikarer.

Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse (svendebrev) som Kok.

Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vikar Assistance. Som ansat hos Vikar Assistance bliver du en del af et team, hvor du vil få afprøvet flere af dine kompetencer og på samme tid få ny viden og erfaring.  

Personlige kvalifikationer: Du fungerer godt i et team og kan ligeledes arbejde selvstændigt. Du er systematisk, har orden i sagerne og er villig til at give den en skalle, når det gælder.  

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler, men forbeholder os muligheden for at ansætte inden ansøgningsfristens udløb. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tiltrædelse: Snarest / Efter aftale.

 

2018-05-01T00:51:04.187 Vikar Assistance søger flere dygtige kokke til vores kunder, beliggende i Storkøbenhavn, som tilkaldevikarer. Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse (svendebrev) som Kok. Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vikar Assistance. Som ansat hos Vikar Assistance bliver du en del af et team, hvor du vil få afprøvet flere af dine kompetencer og på samme tid få ny viden og erfaring. Personlige kvalifikationer: Du fungerer godt i et team og kan ligeledes arbejde selvstændigt. Du er systematisk, har orden i sagerne og er villig til at give den en skalle, når det gælder. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler, men forbeholder os muligheden for at ansætte inden ansøgningsfristens udløb. Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse: Snarest Efter aftale.11Jobnet4bd46196100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-30T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/47912100EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3134333VIKAR ASSISTANCE ApS11Vermundsgade 38E, 2.2100København ØDKDanmark0
job@vikarassist.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset538895JobNet47912101000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bd46196https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bd46196https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bd46196&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bd46196&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos VIKAR ASSISTANCE ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353667401Sarahjob@vikarassist.dkDKDanmarkDKDanmark329963899Kok til madskole på Skolen i SydhavnenBasic Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015. Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter vi arbejder med i dagligdagen og i forhold til skolens profilering udadtil. Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig, og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse. Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt. Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus kig evt. forbi denne side http: www.kbhmadhus.dk skolemad madskoler. Om dig Du er motiveret for at samarbejde med børn Du har lyst til at bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad Du kan se dig selv som en vigtig teamplayer i et miljø med et levende køkken med børn og kolleger Du har lyst til at kombinere pædagogik og mad, så det går op i en højere enhed. Dine opgaver Deltage aktivt i alle dele af madskolens opgaver, hvor du er med til at sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende Deltage i menuplanlægning og indkøb Deltage i den daglige produktion, som skal ske sammen med øvrige ansatte, skolens hjemkundskabs-lærere og elever Indgå i og spille med som en naturlig del, når skolen har alternative uger Være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad. Dine kvalifikationer Uddannelse som kok Erfaring med produktion af mad til mange Evt. erfaring i at arbejde med børn. Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde Gode personaleforhold vi har en professionel holdning til vores arbejde, med en uformel tone i dagligdagen. For yderligere information - kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com skolenisydhavnen. Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060. Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. udtalelser. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 20. marts 2019 Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. og 26. marts 2019.
Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig – den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger.  
 
Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015.  
Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter vi arbejder med i dagligdagen og i forhold til skolens profilering udadtil.  
 
Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig, og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse.  
 
Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt.   
Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus – kig evt. forbi denne side http://www.kbhmadhus.dk/skolemad/madskoler.  
 
Om dig 
  • Du er motiveret for at samarbejde med børn 
  • Du har lyst til at bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad
  • Du kan se dig selv som en vigtig teamplayer i et miljø med et levende køkken med børn og kolleger  
  • Du har lyst til at kombinere pædagogik og mad, så det går op i en højere enhed.   
Dine opgaver  
  • Deltage aktivt i alle dele af madskolens opgaver, hvor du er med til at sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende 
  • Deltage i menuplanlægning og indkøb  
  • Deltage i den daglige produktion, som skal ske sammen med øvrige ansatte, skolens hjemkundskabs-lærere og elever
  • Indgå i og spille med som en naturlig del, når skolen har alternative uger
  • Være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad.   
Dine kvalifikationer
  • Uddannelse som kok  
  • Erfaring med produktion af mad til mange  
  • Evt. erfaring i at arbejde med børn. 
Vi tilbyder
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole  
  • Familievenlige arbejdstider
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde
  • Gode personaleforhold – vi har en professionel holdning til vores arbejde, med en uformel tone i dagligdagen.       
For yderligere information - kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com/skolenisydhavnen.  
 
Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060.  
 
Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. udtalelser.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 20. marts 2019  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. og 26. marts 2019.  
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSkolen i SydhavnenKøbenhavn SV2019-02-21T10:00:08.1302019-03-20T00:00:00
329956611Kokke i KøbenhavnProfile Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kok?

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/ae1ea4f5_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:40.7202019-03-24T00:00:00
329951287Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordningRobot Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Opstart snarest muligt. Løn efter kvalifikationer. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns generelt Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig  

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Opstart snarest muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns generelt

Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. 

Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

 

Aamanns KøkkenKøbenhavn K2019-01-30T00:00:002019-03-26T00:00:00
329948309Sushi KokRobot Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok  til båd koldt og varmt køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

SUSHI NØRREGADE ApSKøbenhavn K2019-01-25T00:00:002019-03-21T00:00:00
329960571Faglært Kok til frokostrestaurantRobot Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok. Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød? Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme? Er du ambitiøs og fuld af gåpåmod? Har du erfaring fra tilsvarende stilling restaurant? Er du faglært kok med selskabs erfaring? Så er det måske dig vi mangler.. Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal. I restauranten har vi dagligt a la carte gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet. Hver fredag og lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket. Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster. Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer og masser af andre arrangementer. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag. Jobbet indebærer: Daglig drift af køkkenet i fællesskab med et lille køkkenhold. Både a la carte og selskabs vagter Gode arbejdstider, hovedsagligt i dagtimerne mellem kl. 07:00 -17:00. Når der er fester arbejder vi til sent. Gerne til kl. 23:00. Det skal du naturligvis have mulighed for og være positivt indstillet overfor. Gode kolleger og fleksibilitet En arbejdsplads hvor vi vægter en god omgangstone En varieret hverdag og mulighed for masser af medbestemmelse Mad lavet fra bunden af gode råvarer. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed. Løn efter gældende overenskomst. Pension Det er et krav at du taler dansk. Vi kalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den rigtige kandidat viser sig. Kun kvalificerede ansøgerer vil få svar.

Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok.

  • Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød?
  • Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme?
  • Er du ambitiøs og fuld af gåpåmod?
  • Har du erfaring fra tilsvarende stilling/restaurant?
  • Er du faglært kok med selskabs erfaring?

Så er det måske dig vi mangler..

Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal.

I restauranten har vi dagligt a la carte gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet.

Hver fredag og lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket.

Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster.

Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer og masser af andre arrangementer. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag.

Jobbet indebærer:

  • Daglig drift af køkkenet i fællesskab med et lille køkkenhold.
  • Både a la carte og selskabs vagter
  • Gode arbejdstider, hovedsagligt i dagtimerne mellem kl. 07:00 -17:00.
  • Når der er fester arbejder vi til sent. Gerne til kl. 23:00. Det skal du naturligvis have mulighed for og være positivt indstillet overfor.
  • Gode kolleger og fleksibilitet
  • En arbejdsplads hvor vi vægter en god omgangstone
  • En varieret hverdag og mulighed for masser af medbestemmelse
  • Mad lavet fra bunden af gode råvarer. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed.
  • Løn efter gældende overenskomst.
  • + Pension

Det er et krav at du taler dansk.

Vi kalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den rigtige kandidat viser sig.

Kun kvalificerede ansøgerer vil få svar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Café & Øl-Halle '1892'København K2019-02-14T00:00:002019-03-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til madskole på Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

København SV
Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen ...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:20. marts 2019

Kokke i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019

Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Aamanns Køkken

København K
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, ...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019

Sushi Kok

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tal...
Indrykket:25. januar 2019
Udløbsdato:21. marts 2019

Faglært Kok til frokostrestaurant

Café & Øl-Halle '1892'

København K
Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok. Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød? Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme? Er du ambitiøs og fuld ...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019