Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok

Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har  erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329806656Phoenix-0519d06b12018-05-06T00:00:00KokVi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har  erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.2018-07-02T00:50:41.330 Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.11Jobnet0519d06b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3238836Restaurant La Fiesta Maxicana11Frederiksberg Alle 21B1820Frederiksberg CDKDanmark0
info@lafiestamexicana.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent566447JobNet48194951000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0519d06bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0519d06bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0519d06b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0519d06b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Restaurant La Fiesta Maxicana er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354823206Amigo Amigoinfo@lafiestamexicana.dkDKDanmarkDKDanmark329979495Kok til ElmehusetBasic Genopslag Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Om Elmehuset Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker. Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år. Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad og den historie, de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg. Om stillingen Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 25 timer ugentligt. Tiltrædelse den 15. april 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag, onsdag og torsdag 14.00-19.00 samt tirsdag og fredag 10.00-16.00. Opgaven er dagligt at sørge for, at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til godt 30 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider. Du skal have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Ligeledes hører udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet til ugens opgaver. Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet. Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet, samtidig med at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt. Vi tilbyder en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge et dejligt køkken på husets 3. sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde et hus med en høj grad af fokus på kost og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge engagerede og kvalificerede kolleger og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kolleger og ledelse et hus i kontinuerlig, faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af, hvad der er muligt i arbejdet et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen Vi søger dig, der har en uddannelse som kok eller lignende kan lide at arbejde midt på dagen og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge og på den måde være en tydelig figur i huset er en skarp organisator og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt har en veludviklet ordenssans og er vild med, at dine omgivelser fremstår indbydende inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset, der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kolleger, børn og unge, som har gode idéer om kost og det gode måltid elsker at lave mad og at blive fagligt udfordret har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069. Stillingen søges via nedenstående link senest mandag den 1. april 2019 Der afholdes ansættelsessamtaler den 9. april 2019.
Genopslag
 
Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge?  
 
Om Elmehuset
Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker.  Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år.   
 
Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad og den historie, de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg.   
 
Om stillingen
Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 25 timer ugentligt. Tiltrædelse den 15. april 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag, onsdag og torsdag 14.00-19.00 samt tirsdag og fredag 10.00-16.00.  
 
Opgaven er dagligt at sørge for, at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til godt 30 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider.  
 
Du skal have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Ligeledes hører udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet til ugens opgaver.  
 
Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet.  
 
Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter
efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet, samtidig med at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt.  
 
Vi tilbyder 
  • en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge  
  • et dejligt køkken på husets 3. sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde
  • et hus med en høj grad af fokus på kost og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge  
  • engagerede og kvalificerede kolleger og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone  
  • faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kolleger og ledelse  
  • et hus i kontinuerlig, faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af, hvad der er muligt i arbejdet  
  • et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen 
Vi søger dig, der  
  • har en uddannelse som kok eller lignende  
  • kan lide at arbejde midt på dagen og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge og på den måde være en tydelig figur i huset  
  • er en skarp organisator og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt  
  • har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt  
  • har en veludviklet ordenssans og er vild med, at dine omgivelser fremstår indbydende  
  • inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset, der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende  
  • er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kolleger, børn og unge, som har gode idéer om kost og det gode måltid  
  • elsker at lave mad og at blive fagligt udfordret  
  • har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad  
Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069.
 
Stillingen søges via nedenstående link senest mandag den 1. april 2019
Der afholdes ansættelsessamtaler den 9. april 2019. 
 

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngElmehusetKøbenhavn N2019-03-18T15:00:31.1632019-04-01T00:00:00
329970029Vi søger 2 fuldtids faglærte kokke til sommersæsonenRobot Krøgers Have: Krøgers Have er en historisk restaurant på Frederiksberg med stolte traditioner, der serverer dansk mad lavet fra bunden. Vi har plads til ca. 700 gæster, og igennem sæsonen har vi en masse forskellige events og musik. Vi er en rummelig restaurant, hvor der er plads til alle. Maden: Vi serverer a la carte, selkabsmenuer, buffeter, eventmenuer og grillbuffeter med udgangspunkt i det danske køkken. Vi sætter en ære i at maden bliver lavet med kærlighed selvom der ofte er meget travlt. Jobbet: Som kok hos os skal du indgå i den daglige produktion i køkkenet, og du skal være fleksibel og indstillet på at kunne varetage alle kokkepositioner i Krøgers Have. Kvalifikationer: Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af følgende punkter: Du er faglært kok Du er en god teamplayer Du trives i travle rammer Du er en god kollega Du har lyst kan lave dansk mad Vi kan tilbyde et sæsonjob startende i april maj i en travl og hyggelig restaurant med et engageret ledelsesteam. Du får en fast vagtplan for hele sæsonen med mulighed for ekstra vagter hvis dette ønskes. Vi afholder samtaler i slutningen af marts måned. Alle der opfylder kvalifikationerne vil få svar.

Krøgers Have:

Krøgers Have er en historisk restaurant på Frederiksberg med stolte traditioner, der serverer dansk mad lavet fra bunden. Vi har plads til ca. 700 gæster, og igennem sæsonen har vi en masse forskellige events og musik. Vi er en rummelig restaurant, hvor der er plads til alle.

Maden:

Vi serverer a la carte, selkabsmenuer, buffeter, eventmenuer og grillbuffeter med udgangspunkt i det danske køkken. Vi sætter en ære i at maden bliver lavet med kærlighed selvom der ofte er meget travlt.

Jobbet:

Som kok hos os skal du indgå i den daglige produktion i køkkenet, og du skal være fleksibel og indstillet på at kunne varetage alle kokkepositioner i Krøgers Have.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af følgende punkter:

  1. Du er faglært kok
  2. Du er en god teamplayer
  3. Du trives i travle rammer
  4. Du er en god kollega
  5. Du har lyst/kan lave dansk mad

Vi kan tilbyde et sæsonjob startende i april/maj i en travl og hyggelig restaurant med et engageret ledelsesteam. Du får en fast vagtplan for hele sæsonen med mulighed for ekstra vagter hvis dette ønskes.

Vi afholder samtaler i slutningen af marts måned.

Alle der opfylder kvalifikationerne vil få svar.

KRØGERS FAMILIEHAVE ApSFrederiksberg2019-03-04T00:00:002019-03-25T00:00:00
329973474Kok - Varmt PartiRobot MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad. Vi kan tilbyde: En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse. Vi forventer at: du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant du har passion og respekt for godt håndværk du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen. du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen. du taler og forstår dansk Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto til mail@petersensfamiliehave.dk - Emne: Kok. Tak.

MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med á la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk mad.

Vi kan tilbyde:

En spændende arbejdsplads i udvikling med gode lønforhold. Hvor du har mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Vi er et energisk team der giver og forventer fleksibilitet og engagement. Det er vigtigt for os at det er sjovt at gå på arbejde, da vi mener det smitter af på stemningen og er med til at give gæsterne en god oplevelse.

Vi forventer at:

  • du er uddannet kok og har som minimum 3 års erfaring fra dansk alacarte restaurant
  • du har passion og respekt for godt håndværk
  • du har et godt overblik og er derfor oftest på forkant med situationen.
  • du er mødestabil og ansvarsbevidst og fleksibel
  • du kender til det danske traditionelle køkken og smørrebrød
  • du er hurtig, effektiv og formår at holde hovedet koldt under pres
  • du er robust bygget, har hår på brystet, men at du samtidig lystrer køkkenchefen.
  • du taler og forstår dansk

Er du interesseret, så send en ansøgning med CV og gerne vellignende foto til 
mail@petersensfamiliehave.dk  - Emne: Kok.   Tak.

 

FAMILIEHAVEN ApSFrederiksberg2019-03-07T00:00:002019-04-30T00:00:00
329976559Faglærte kokke og smørrebrødsjomfruer søges til NordsjællandRobot Er du faglært kok eller smørrebrødsjomfru? Vil du gerne have fri om aftenen og i weekenden? Og er du god til at møde nye mennesker? Så er det her jobbet for dig! Vi søger vikarer til både små og store kantiner, og arbejdstiden er typisk mellem kl. 07.00-15.00. Vikariaterne spænder fra 1 dag til flere måneder og mange af dem ender ud med en fastansættelse. Vi tilbyder dig en ansættelse med løn efter overenskomst og kvalifikationer samt pensionsordning. Du bliver også tilknyttet et hold af konsulenter, der sikre at varetage dine interesser. Vi forventer, at du er omstillingsparat og morgenfrisk samt at du kan begå dig på dansk i både skrift og tale. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores konsulenter i Horeca-afdelingen på tlf. 3838 1250.

Er du faglært kok eller smørrebrødsjomfru? Vil du gerne have fri om aftenen og i weekenden? Og er du god til at møde nye mennesker?

Så er det her jobbet for dig!

Vi søger vikarer til både små og store kantiner, og arbejdstiden er typisk mellem kl. 07.00-15.00. Vikariaterne spænder fra 1 dag til flere måneder og mange af dem ender ud med en fastansættelse.

Vi tilbyder dig en ansættelse med løn efter overenskomst og kvalifikationer samt pensionsordning. Du bliver også tilknyttet et hold af konsulenter, der sikre at varetage dine interesser.

Vi forventer, at du er omstillingsparat og morgenfrisk samt at du kan begå dig på dansk i både skrift og tale.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores konsulenter i Horeca-afdelingen på tlf. 3838 1250.

 

ADECCO A/SFrederiksberg2019-03-12T00:00:002019-03-29T00:00:00
329977768Deltids kok søgesRobot Restaurant Pilekroen på Frederiksberg søger en kok på deltid. Vi er en travl restaurant med la carte servering, selskaber samt arrangementer, som du vil deltage i. Grundet travlhed har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe køkkenchefen, og forventer at du har kompetencer til at køre la carte. Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads i udvikling, med mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdet. Vi forventer at: du er mødestabil du kan tage ansvar du kan arbejde selvstændigt Arbejdstid: 8-10 timer ugen, primært i hverdagene i tidsrummet 15-21

Restaurant Pilekroen på Frederiksberg søger en kok på deltid.

Vi er en travl restaurant med á la carte servering, selskaber samt arrangementer, som du vil deltage i.

Grundet travlhed har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe køkkenchefen, og forventer at du har kompetencer til at køre á la carte.

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads i udvikling, med mulighed for at få ansvar og være med til at sætte dit præg på arbejdet.

Vi forventer at:

  • du er mødestabil
  • du kan tage ansvar
  • du kan arbejde selvstændigt

Arbejdstid:

8-10 timer ugen, primært i hverdagene i tidsrummet 15-21

PilekroenFrederiksberg2019-03-14T00:00:002019-05-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Elmehuset

Elmehuset

København N
Genopslag Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Om Elmehuset Elmehuset er et tilbud til...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Vi søger 2 fuldtids faglærte kokke til sommersæsonen

KRØGERS FAMILIEHAVE ApS

Frederiksberg
Krøgers Have: Krøgers Have er en historisk restaurant på Frederiksberg med stolte traditioner, der serverer dansk mad lavet fra bunden. Vi har plads til ca. 700 gæster, og igennem sæsonen har vi en masse forskellige events og musik. Vi er en rummeli...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Kok - Varmt Parti

FAMILIEHAVEN ApS

Frederiksberg
MG Petersens Gamle Familiehave på Frederiksberg søger Kok til varmt parti. Vi er en travl sommer restaurant med la carte servering, en række forskellige arrangementer samt selskaber som du vil tage del i forberedelsen til. Vi serverer klassisk dansk...
Indrykket:7. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Faglærte kokke og smørrebrødsjomfruer søges til Nordsjælland

ADECCO A/S

Frederiksberg
Er du faglært kok eller smørrebrødsjomfru? Vil du gerne have fri om aftenen og i weekenden? Og er du god til at møde nye mennesker? Så er det her jobbet for dig! Vi søger vikarer til både små og store kantiner, og arbejdstiden er typisk mellem kl. 0...
Indrykket:12. marts 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Deltids kok søges

Pilekroen

Frederiksberg
Restaurant Pilekroen på Frederiksberg søger en kok på deltid. Vi er en travl restaurant med la carte servering, selskaber samt arrangementer, som du vil deltage i. Grundet travlhed har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe køkkenchefen, og forvent...
Indrykket:14. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019