Kok

Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster.

Din daglige arbejdsplads:

NorEvent er et moderne catering firma med fokus på det nordiske køkken. Vores største opgave er at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere gastronomi, kreativitet og kvalitet. Alle vores råvarer er naturligvis friske og alt tilberedes fra bunden.

Udover catering til både store og små arrangementer, tager vi også ud i privaten og afvikler Private Dinings, vi tager på forskellige fødevaremesser og brudemesser og afholder pop-up restauranter 2-3 gange årligt.

Den ideelle kandidat:

  • Uddannet kok med minimum 1 års erfaring
  • Engageret og kreativ på et højt fagligt niveau
  • Brænder for at yde service i verdensklasse, således vores gæster får en fantastisk oplevelse
  • Erfaring med at håndtere elever
  • Erfaring med varebestilling samt menu sammensætning
  • Omstillingsparat
  • Fleksibel
  • Engageret og disciplineret
  • Er fortrolig med at præsentere til diverse arrangementer

Dine primære opgaver bliver:

Som kok hos NorEvent består dine opgaver i at forberede og klargøre vores menuer samt afvikle arrangementerne.

Derudover:

  • Sikre overholdelse af sundheds-, miljø- og arbejdsmiljømæssige standarder
  • Efterleve virksomhedens værdier og overholde koncepter og standarder mv.
  • Medansvarlig for varebestilling
  • Menuplanlægning og sammensætning
  • Kvalitetskontrol af råvarer og rengøring
  • Forberede og tilberede menuerne
  • Afvikle arrangementer

Vi tilbyder:

NorEvent er en lille virksomhed bestående af en køkkenchef/indehaver samt en caterelev. Vi er et lille team fyldt med højt humør og kan tilbyde en udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Løn efter aftale.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale, hvis du skulle være den rigtige kandidat til jobbet.

Din ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning, CV og eksamensbevis til: mail@norevent.dk

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Kevin P. Nielsen på telefon nummer: 2849 8455.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329944401Phoenix-4ff748bb12019-01-17T00:00:00Kok

Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster.

Din daglige arbejdsplads:

NorEvent er et moderne catering firma med fokus på det nordiske køkken. Vores største opgave er at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere gastronomi, kreativitet og kvalitet. Alle vores råvarer er naturligvis friske og alt tilberedes fra bunden.

Udover catering til både store og små arrangementer, tager vi også ud i privaten og afvikler Private Dinings, vi tager på forskellige fødevaremesser og brudemesser og afholder pop-up restauranter 2-3 gange årligt.

Den ideelle kandidat:

  • Uddannet kok med minimum 1 års erfaring
  • Engageret og kreativ på et højt fagligt niveau
  • Brænder for at yde service i verdensklasse, således vores gæster får en fantastisk oplevelse
  • Erfaring med at håndtere elever
  • Erfaring med varebestilling samt menu sammensætning
  • Omstillingsparat
  • Fleksibel
  • Engageret og disciplineret
  • Er fortrolig med at præsentere til diverse arrangementer

Dine primære opgaver bliver:

Som kok hos NorEvent består dine opgaver i at forberede og klargøre vores menuer samt afvikle arrangementerne.

Derudover:

  • Sikre overholdelse af sundheds-, miljø- og arbejdsmiljømæssige standarder
  • Efterleve virksomhedens værdier og overholde koncepter og standarder mv.
  • Medansvarlig for varebestilling
  • Menuplanlægning og sammensætning
  • Kvalitetskontrol af råvarer og rengøring
  • Forberede og tilberede menuerne
  • Afvikle arrangementer

Vi tilbyder:

NorEvent er en lille virksomhed bestående af en køkkenchef/indehaver samt en caterelev. Vi er et lille team fyldt med højt humør og kan tilbyde en udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Løn efter aftale.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale, hvis du skulle være den rigtige kandidat til jobbet.

Din ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning, CV og eksamensbevis til: mail@norevent.dk

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Kevin P. Nielsen på telefon nummer: 2849 8455.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

 

Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster. Din daglige arbejdsplads: NorEvent er et moderne catering firma med fokus på det nordiske køkken. Vores største opgave er at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere gastronomi, kreativitet og kvalitet. Alle vores råvarer er naturligvis friske og alt tilberedes fra bunden. Udover catering til både store og små arrangementer, tager vi også ud i privaten og afvikler Private Dinings, vi tager på forskellige fødevaremesser og brudemesser og afholder pop-up restauranter 2-3 gange årligt. Den ideelle kandidat: Uddannet kok med minimum 1 års erfaring Engageret og kreativ på et højt fagligt niveau Brænder for at yde service i verdensklasse, således vores gæster får en fantastisk oplevelse Erfaring med at håndtere elever Erfaring med varebestilling samt menu sammensætning Omstillingsparat Fleksibel Engageret og disciplineret Er fortrolig med at præsentere til diverse arrangementer Dine primære opgaver bliver: Som kok hos NorEvent består dine opgaver i at forberede og klargøre vores menuer samt afvikle arrangementerne. Derudover: Sikre overholdelse af sundheds-, miljø- og arbejdsmiljømæssige standarder Efterleve virksomhedens værdier og overholde koncepter og standarder mv. Medansvarlig for varebestilling Menuplanlægning og sammensætning Kvalitetskontrol af råvarer og rengøring Forberede og tilberede menuerne Afvikle arrangementer Vi tilbyder: NorEvent er en lille virksomhed bestående af en køkkenchef indehaver samt en caterelev. Vi er et lille team fyldt med højt humør og kan tilbyde en udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Løn efter aftale. Tiltrædelse snarest eller efter aftale, hvis du skulle være den rigtige kandidat til jobbet. Din ansøgning: Du bedes sende din ansøgning, CV og eksamensbevis til: mail@norevent.dk Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Kevin P. Nielsen på telefon nummer: 2849 8455. Alle henvendelser behandles fortroligt.11Jobnet4ff748bb100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-14T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3437866NORevent ApS11Alsikevej 4B8920Randers NVDKDanmark0
mail@norevent.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent695804JobNet493212149321211000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4ff748bbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4ff748bbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4ff748bb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4ff748bb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos NORevent ApS er dette netop hvad du bliver mødt af.12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360169253Kevin P. Nielsenmail@norevent.dkDKDanmarkDKDanmark329946781Nordstjernen søger ny erfaren ernæringsfaglig ''styrmand'' til vores køkken.Robot Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere. En spændende stilling med mange muligheder. Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. weekend Start d. 1. maj 2019 Ansøgningsfrist: Mandag d. 4. marts 2019. Senest kl. 12. Samtaler afholdes i uge 10 og 11 Læs stillingsopslaget i sin helhed på vores hjemmeside www.plejehjemmetnordstjernen.dk

Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere.

En spændende stilling med mange muligheder.

Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. weekend

Start d. 1. maj 2019

Ansøgningsfrist: Mandag d. 4. marts 2019. Senest kl. 12.

Samtaler afholdes i uge 10 og 11

Læs stillingsopslaget i sin helhed på vores hjemmeside

www.plejehjemmetnordstjernen.dk

Friplejehjemmet NordstjernenViborg2019-01-22T00:00:002019-03-04T00:00:00
329951384Kok eller ernæringsassistentRobot Madservice Viborg søger en erfaren kok eller ernæringsassistent på 37 timer uge med tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale, til vores Produktionskøkken, som er beliggende ved Plejecenter Blichergården i Viborg. Vi søger: en medarbejder, som har erfaring fra køkkener med stordrift eller har lyst til denne udfordring en medarbejder der kan fremstille Den Gode hverdagsmad, så vores borgere hver dag oplever et madtilbud af høj kulinarisk kvalitet, som lever op til borgernes forventninger en medarbejder som kan fremstille velsmagende mad i store mængder, have et godt overblik og være struktureret og effektiv i sin tilgang til opgaverne, ved både produktion, oprydning og rengøring en medarbejder som har fokus på at udvikle på nuværende og nye retter, b.la. med at øge anvendelse af økologiske varer, nedbringe spild, optimere tilberedningsmetoder med brug af ny teknologi samt sensorisk arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelsen og anrette på nye måder en medarbejder som kan indgå i et stort medarbejderteam Vi forventer at du: brænder for at lave god og velsmagende hverdagsmad og samtidig kan omsætte nye tiltag i videreudviklingen af tilbuddet er serviceminded og løsningsorienteret kan samarbejde i selvstyrende teams og er ansvarsfuld, stabil og fleksibel med fokus på trivsel for alle kan kommunikere sagligt, fagligt og beslutte i arbejdsfællesskaber kan bringe din fagkompetence i spil, således at der sker tværfaglig udvikling mellem de forskellige kostfaggrupper Vi er: Produktionskøkkenet som fremstiller og leverer middagsretter til visiterede hjemmeboende borgere samt menu komponenter til middagsmaden og lune retter til beboerne på plejecentrene i Viborg kommune. I alt bespises dagligt ca. 1100 borgere i Viborg kommune. Et produktionskøkken hvor arbejdsopgaverne er fordelt i to medarbejderteams. De indbefatter produktionsplanlægning, produktion og opvask, pakning, distribuering og fælles rengøring i overensstemmelse med egenkontrolprogrammet. Produktionsplanlægningen foregå efter LEAN-principper for at optimere produktionsflowet, der minimerer spild og fremmer en god kvalitet på vores mad. Maden fremstilles og pakkes efter principperne i en MAP-produktion. Vi tilbyder en arbejdsplads som: vil kendes på god kvalitet i alt vi laver gør det vi siger og vores motto er: Det finder vi ud af har organiseret sig i teams, for at opnå gode rutiner i vores arbejdsopgaver og være flere om vores fælles opgaver har et arbejdsmiljø som har øje for den enkeltes trivsel, men også værner om et godt arbejdsfællesskab vi ligger vægt på det tværfaglige samarbejde i Madservice med forskellige faggrupper Den daglige arbejdstid vil ligge i tidsrummet mellem 6.00 - 16.00. Løn i henhold til gældende overenskomst. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 9. Har du yderligere spørgsmål rettes henvendelse til leder af Madservice Ellen Lyngsø på tlf.: 87 87 67 70 eller teamleder i Produktionskøkkenet Ren e Rinke på tlf.: 25 63 21 13. Der er totalt rygeforbud i arbejdstiden.Madservice Viborg søger en erfaren kok eller ernæringsassistent på 37 timer/uge med
tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale, til vores Produktionskøkken, som er
beliggende ved Plejecenter Blichergården i Viborg.
 
Vi søger:

   • en medarbejder, som har erfaring fra køkkener med stordrift eller har lyst til denne udfordring
   • en medarbejder der kan fremstille Den Gode hverdagsmad, så vores borgere hver dag oplever et madtilbud af høj kulinarisk kvalitet, som lever op til borgernes forventninger
   • en medarbejder som kan fremstille velsmagende mad i store mængder, have et godt overblik og være struktureret og effektiv i sin tilgang til opgaverne, ved både produktion, oprydning og rengøring
   • en medarbejder som har fokus på at udvikle på nuværende og nye retter, b.la. med at øge anvendelse af økologiske varer, nedbringe spild, optimere tilberedningsmetoder med brug af ny teknologi samt sensorisk arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelsen og anrette på nye måder
   • en medarbejder som kan indgå i et stort medarbejderteam

 
Vi forventer at du:

   • brænder for at lave god og velsmagende hverdagsmad og samtidig kan omsætte nye tiltag i videreudviklingen af tilbuddet
   • er serviceminded og løsningsorienteret
   • kan samarbejde i selvstyrende teams og er ansvarsfuld, stabil og fleksibel med fokus på trivsel for alle
   • kan kommunikere sagligt, fagligt og beslutte i arbejdsfællesskaber
   • kan bringe din fagkompetence i spil, således at der sker tværfaglig udvikling mellem de forskellige kostfaggrupper

 
Vi er:
Produktionskøkkenet som fremstiller og leverer middagsretter til visiterede hjemmeboende borgere samt menu komponenter til middagsmaden og lune retter til beboerne på plejecentrene i Viborg kommune.
I alt bespises dagligt ca. 1100 borgere i Viborg kommune.
 
Et produktionskøkken hvor arbejdsopgaverne er fordelt i to medarbejderteams.
De indbefatter produktionsplanlægning, produktion og opvask, pakning, distribuering og
fælles rengøring i overensstemmelse med egenkontrolprogrammet.
 
Produktionsplanlægningen foregå efter LEAN-principper for at optimere produktionsflowet, der minimerer spild og fremmer en god kvalitet på vores mad.
Maden fremstilles og pakkes efter principperne i en MAP-produktion.
 

Vi tilbyder en arbejdsplads som:

   • vil kendes på god kvalitet i alt vi laver
   • gør det vi siger og vores motto er: ”Det finder vi ud af”
   • har organiseret sig i teams, for at opnå gode rutiner i vores arbejdsopgaver og
være flere om vores fælles opgaver
   • har et arbejdsmiljø som har øje for den enkeltes trivsel, men også værner om et godt arbejdsfællesskab
   • vi ligger vægt på det tværfaglige samarbejde i Madservice med forskellige faggrupper



Den daglige arbejdstid vil ligge i tidsrummet mellem 6.00 - 16.00.
 
Løn i henhold til gældende overenskomst.
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 9.

Har du yderligere spørgsmål rettes henvendelse til leder af Madservice Ellen Lyngsø på tlf.: 87 87 67 70 eller teamleder i Produktionskøkkenet Renée Rinke på tlf.: 25 63 21 13.

Der er totalt rygeforbud i arbejdstiden.
 

Social, Sundhed & OmsorgViborg2019-01-30T00:00:002019-02-20T00:00:00
329955895Bone's Viborg søger ny køkkenleder/kok - faglært er ikke et kravRobot SKAL DU VÆRE VORES NYE KØKKENLEDER KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden. Vi forestiller os, at du: Er ansvarlig for køkkenet og dermed grillassistenternes og ungarbejdernes indsats Har et godt overblik og er effektiv Har interesse for madlavning Har respekt for råvarerne Er bevidst om, at højt hygiejneniveau er grundlaget for høj madkvalitet Er god til at kommunikere med både gæster og kolleger Er teamplayer og forstår, at godt samarbejde får 2 2 til at give 5 Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning. Jobbet er en fuldtidsstiling og faglært er ikke et krav. Vi holder samtaler løbende. Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

SKAL DU VÆRE VORES NYE KØKKENLEDER/KOK?

Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden.

Vi forestiller os, at du:

  • Er ansvarlig for køkkenet og dermed grillassistenternes og ungarbejdernes indsats
  • Har et godt overblik og er effektiv
  • Har interesse for madlavning
  • Har respekt for råvarerne
  • Er bevidst om, at højt hygiejneniveau er grundlaget for høj madkvalitet
  • Er god til at kommunikere med både gæster og kolleger
  • Er teamplayer og forstår, at godt samarbejde får 2+2 til at give 5

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning.
Jobbet er en fuldtidsstiling og faglært er ikke et krav.

Vi holder samtaler løbende.
Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Bone's Restauranter A/SViborg2019-02-06T00:00:002019-04-01T00:00:00
329937903Kreativ kok/cater til personalerestaurantRobot - søges til vores kunde i Silkeborg Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Om jobbetJobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley. Dig som personDu er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser. Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.

Danfoss SilkeborgSilkeborg2019-01-07T00:00:002019-03-04T00:00:00
329940960Restaurant Søgaarden søger kok/caterRobot Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

RESTAURANT SØGAARDEN ApSSunds2019-01-11T00:00:002019-03-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Nordstjernen søger ny erfaren ernæringsfaglig ''styrmand'' til vores køkken.

Friplejehjemmet Nordstjernen

Viborg
Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere. En spændende stilling med mange muligheder. Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. wee...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:4. marts 2019

Kok eller ernæringsassistent

Social, Sundhed & Omsorg

Viborg
Madservice Viborg søger en erfaren kok eller ernæringsassistent på 37 timer uge med tiltrædelse 1. april 2019 eller efter aftale, til vores Produktionskøkken, som er beliggende ved Plejecenter Blichergården i Viborg. Vi søger: en medarbejder, som ha...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:20. februar 2019

Bone's Viborg søger ny køkkenleder/kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Viborg
SKAL DU VÆRE VORES NYE KØKKENLEDER KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af...
Indrykket:6. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Kreativ kok/cater til personalerestaurant

Danfoss Silkeborg

Silkeborg
- søges til vores kunde i Silkeborg Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personaler...
Indrykket:7. januar 2019
Udløbsdato:4. marts 2019

Restaurant Søgaarden søger kok/cater

RESTAURANT SØGAARDEN ApS

Sunds
Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbe...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019