Kok

Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter.

Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalitet og god service i fokus og her kan frokosten og aftensmaden nydes enten indenfor i cafeteriet eller på den skønne terrasse med byens bedste udsigt over havnen.

Øko Cafeteriet har et menukort, der er 100% økologisk, og vi byder også på madoplevelser til dig, der er vegetar eller veganer. Vi tilbereder maden med stor kærlighed og går all in på økologi. Uanset om du foretrækker lækre friske grøntsager eller ynder et godt stykke kød, får du en god madoplevelse hos os.

Øko Cafeteriets fokus og filosofi bygger på

- Friske økologiske råvarer af høj kvalitet

- Giftfri nærende måltider med fokus på den gode smag

- Lokale leverandører primært fra Fyn og Thy

- Bæredygtighed, frilad og dyrevelfærd

- Nærvær, samvær og samhørighed

Arbejdstiden vil primært ligge om aftenen samt i weekenderne og vil være på 25-37 timer ugentlig.

For yderligere information kontakt Sabrina på tlf.: 3119 8384.

Ansøgning og CV mailes til: info@oekocafeteriet.dk

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330040691Phoenix-e01dcdcd12019-06-11T00:00:00Kok

Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter.

Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalitet og god service i fokus og her kan frokosten og aftensmaden nydes enten indenfor i cafeteriet eller på den skønne terrasse med byens bedste udsigt over havnen.

Øko Cafeteriet har et menukort, der er 100% økologisk, og vi byder også på madoplevelser til dig, der er vegetar eller veganer. Vi tilbereder maden med stor kærlighed og går all in på økologi. Uanset om du foretrækker lækre friske grøntsager eller ynder et godt stykke kød, får du en god madoplevelse hos os.

Øko Cafeteriets fokus og filosofi bygger på

- Friske økologiske råvarer af høj kvalitet

- Giftfri nærende måltider med fokus på den gode smag

- Lokale leverandører primært fra Fyn og Thy

- Bæredygtighed, frilad og dyrevelfærd

- Nærvær, samvær og samhørighed

Arbejdstiden vil primært ligge om aftenen samt i weekenderne og vil være på 25-37 timer ugentlig.

For yderligere information kontakt Sabrina på tlf.: 3119 8384.

Ansøgning og CV mailes til: info@oekocafeteriet.dk

 

 

 

Faglært kok søges gerne med erfaring indenfor service og a la carte samt kendskab til vegetariske og veganiske retter. Øko Cafeteriet - Svendborgs hyggelige cafeteria og spisested - ligger lige i hjertet af den gamle købstad. Her er økologi, kvalitet og god service i fokus og her kan frokosten og aftensmaden nydes enten indenfor i cafeteriet eller på den skønne terrasse med byens bedste udsigt over havnen. Øko Cafeteriet har et menukort, der er 100 økologisk, og vi byder også på madoplevelser til dig, der er vegetar eller veganer. Vi tilbereder maden med stor kærlighed og går all in på økologi. Uanset om du foretrækker lækre friske grøntsager eller ynder et godt stykke kød, får du en god madoplevelse hos os. Øko Cafeteriets fokus og filosofi bygger på - Friske økologiske råvarer af høj kvalitet - Giftfri nærende måltider med fokus på den gode smag - Lokale leverandører primært fra Fyn og Thy - Bæredygtighed, frilad og dyrevelfærd - Nærvær, samvær og samhørighed Arbejdstiden vil primært ligge om aftenen samt i weekenderne og vil være på 25-37 timer ugentlig. For yderligere information kontakt Sabrina på tlf.: 3119 8384. Ansøgning og CV mailes til: info@oekocafeteriet.dk11jobnete01dcdcd100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-06T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3544874Øko Cafeteriet11Møllergade 30, st5700SvendborgDKDanmark0info@oekocafeteriet.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent775896JobNet5002736500273610011-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e01dcdcdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e01dcdcdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e01dcdcd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e01dcdcd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362070181info@oekocafeteriet.dkinfo@oekocafeteriet.dkDKDanmarkDKDanmark330055841KokkeelevRobot Vi søger en kokkeelev til vores travle a la carte og selskabs-restaurant. Tiltrædelse hurtigst muligt. Gerne bestået grundforløb 2, men ingen krav. Vi forventer at: Du kan arbejde selvstændigt, men samtidigt arbejde sammen med andre Du kan lide at have travlt Du er en god kollega Du er engageret og har interesse for faget Du er ansvarsbevidst Vi tilbyder: En læreplads med gode kolleger En læreplads med godt arbejdsmiljø En læreplads hvor alt tilberedes fra bunden En læreplads hvor du er med i alle funktioner fra 1. dag En læreplads med uformel atmosfære En læreplads med en afvekslende arbejdsdag Hvis dette har din interesse, venligst send en skriftlig ansøgning med CV til mail@hoteltroense.dk

Vi søger en kokkeelev til vores travle a la carte og selskabs-restaurant. Tiltrædelse hurtigst muligt. Gerne bestået grundforløb 2, men ingen krav.

 Vi forventer at:

Du kan arbejde selvstændigt, men samtidigt arbejde sammen med andre

Du kan lide at have travlt

Du er en god kollega

Du er engageret og har interesse for faget

Du er ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

En læreplads med gode kolleger

En læreplads med godt arbejdsmiljø

En læreplads hvor alt tilberedes fra bunden

En læreplads hvor du er med i alle funktioner fra 1. dag

En læreplads med uformel atmosfære

En læreplads med en afvekslende arbejdsdag

 

Hvis dette har din interesse, venligst send en skriftlig ansøgning med CV til mail@hoteltroense.dk

 

 

Hotel Troense v/ Trine BondeSvendborg2019-07-06T00:00:002019-08-01T00:00:00
330061558KokRobot Hotel Troense søger en faguddannet kok til at indgå i køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Her skal du bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og smagsoplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Du skal være kendetegnet ved din høje faglighed, dit gode humør, den gode tone og din evne til at holde hovedet koldt og humøret i top, når gæsterne er flest. Arbejdsopgaver: Forberedelse, tilberedning og anretning. Kontrol af råvarer Oplæring af elever Sikre en høj kvalitet Vi forventer, at du: Er udlært kok, fagligt velfunderet og har passion for kokkefaget Værdsætter de gode og friske råvarer Kan bevare overblikket i travle og stressede situationer når det går rigtig stærkt Har en intention om at gøre den positive forskel og yde dit bedste til gæster og kollegaer Er stabil og ansvarsbevidst Har gode samarbejdsevner, og er i stand til at gå foran Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, der kan ses og mærkes Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi i særdeleshed passer på vores gæster og hinanden med plads til smil Ordnede arbejds- og lønforhold Hotel Troense har udsigt over Troense Havn og Svendborg Sund. Her er der rig mulighed for at nyde en varieret la carte-menu i den hyggelige restaurant med en udsigt man ikke kan takke nej til. Om sommeren kan gæsterne nyde maden ude på terrassen. Vi hr 36 værelser, 4 selskabs- og konferencelokaler, en spa i haven og en velbesøgt terrasse. Tiltrædelse efter aftale. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Har du færdighederne, modet og lysten, så send ansøgning med CV og billede til: mail@hoteltroense.dk

Hotel Troense søger en faguddannet kok til at indgå i køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet.

Her skal du bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og smagsoplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Du skal være kendetegnet ved din høje faglighed, dit gode humør, den gode tone og din evne til at holde hovedet koldt og humøret i top, når gæsterne er flest.

Arbejdsopgaver:

  •  Forberedelse, tilberedning og anretning.
  •  Kontrol af råvarer
  •  Oplæring af elever
  •  Sikre en høj kvalitet

Vi forventer, at du:

  • Er udlært kok, fagligt velfunderet og har passion for kokkefaget
  • Værdsætter de gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i travle og stressede situationer – når det går rigtig stærkt
  • Har en intention om at gøre den positive forskel og yde dit bedste til gæster og kollegaer
  • Er stabil og ansvarsbevidst
  • Har gode samarbejdsevner, og er i stand til at gå foran
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, der kan ses og mærkes
  • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi i særdeleshed passer på vores gæster og hinanden – med plads til smil
  • Ordnede arbejds- og lønforhold

Hotel Troense har udsigt over Troense Havn og Svendborg Sund. Her er der rig mulighed for at nyde en varieret à la carte-menu i den hyggelige restaurant med en udsigt man ikke kan takke nej til. Om sommeren kan gæsterne nyde maden ude på terrassen.

Vi hr 36 værelser, 4 selskabs- og konferencelokaler, en spa i haven og en velbesøgt terrasse.

Tiltrædelse efter aftale. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Har du færdighederne, modet og lysten, så send ansøgning med CV og billede til: mail@hoteltroense.dk

 

 

Hotel Troense v/ Trine BondeSvendborg2019-07-18T00:00:002019-08-26T00:00:00
330062281Souschef til fast stilling på Hotel ChristiansmindeRobot Hotel Christiansminde søger Souschef til køkkenet Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konferencer. Du har et godt overblik og sans for detaljen. Du nyder at skabe oplevelser for gæsterne. Du er en dygtig kok som ikke lader dig slå ud, af en travl hverdag. Fast vagtplan med fri hver anden weekend. Gode løn og arbejdes forhold. Gode kollegaer. Hvis ikke du har hørt fra os sendes d.1 10 er stillingen besat til anden side

Hotel Christiansminde søger Souschef til køkkenet

 

Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konferencer.

Du har et godt overblik og sans for detaljen.

Du nyder at skabe oplevelser for gæsterne.

Du er en dygtig kok som ikke lader dig slå ud, af en travl hverdag.

 

Fast vagtplan med fri hver anden weekend.

Gode løn og arbejdes forhold.

Gode kollegaer.

 

 

Hvis ikke du har hørt fra os sendes d.1/10 er stillingen besat til anden side 

HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJDSvendborg2019-07-19T00:00:002019-08-02T00:00:00
330062408Energisk kokkeelev med ambitionerRobot Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever. Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret. Jobbet Som kokkeelev på Hotel Svendborg bliver du en del af et kompetent og engageret team, hvor du vil opnå god og kvalificeret sparring og vejledning, samt en spændende og alsidig hverdag, der vil bestå af både konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset. Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker. Din profil - Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk - Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra - Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel også i andre afdelinger - Du er initiativrig og id rig - Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver - Du er positiv og har et godt smittende humør også når der er travlt Tiltrædelse: Snarest Samtaler afholdes løbende Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever.

Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kokkeelev på Hotel Svendborg bliver du en del af et kompetent og engageret team, hvor du vil opnå god og kvalificeret sparring og vejledning, samt en spændende og alsidig hverdag, der vil bestå af både konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset.

Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker.

Din profil

- Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk

- Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra

- Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel også i andre afdelinger

- Du er initiativrig og idérig

- Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver

- Du er positiv og har et godt smittende humør – også når der er travlt

Tiltrædelse: Snarest Samtaler afholdes løbende

Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Halberg A/SSvendborg2019-07-22T00:00:002019-09-12T00:00:00
330062409Engageret og energisk kokRobot Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever. Jobbet Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt køkken, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der både består af konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset. Ydermere får du ansvaret for at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis for at sikre den gode oplevelse for vores gæster. Din baggrund og profil Du er faglært kok og har erfaring med selskaber på mere end 100 gæster Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse Du er initiativrig og id rig Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver Du har en åben og konstruktiv måde at kommunikere på både i og udenfor køkkenet Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt Søg jobbet Matcher du ovenstående profil og ønsker du at blive vores nye kollega, så send din ansøgning og CV afsted. Tiltrædelse sker efter aftale og samtaler afholdes løbende. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Koncernen har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company A S. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever.

Jobbet

Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt køkken, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der både består af konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset.

Ydermere får du ansvaret for at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis for at sikre den gode oplevelse for vores gæster.

Din baggrund og profil
  • Du er faglært kok og har erfaring med selskaber på mere end 100 gæster
  • Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse
  • Du er initiativrig og idérig
  • Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du har en åben og konstruktiv måde at kommunikere på både i og udenfor køkkenet
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt

Søg jobbet

Matcher du ovenstående profil og ønsker du at blive vores nye kollega, så send din ansøgning og CV afsted. Tiltrædelse sker efter aftale og samtaler afholdes løbende.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Koncernen har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company A/S. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Halberg A/SSvendborg2019-07-22T00:00:002019-09-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kokkeelev

Hotel Troense v/ Trine Bonde

Svendborg
Vi søger en kokkeelev til vores travle a la carte og selskabs-restaurant. Tiltrædelse hurtigst muligt. Gerne bestået grundforløb 2, men ingen krav. Vi forventer at: Du kan arbejde selvstændigt, men samtidigt arbejde sammen med andre Du kan lide at h...
Indrykket:6. juli 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Kok

Hotel Troense v/ Trine Bonde

Svendborg
Hotel Troense søger en faguddannet kok til at indgå i køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Her skal du bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og smagsoplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv ...
Indrykket:18. juli 2019
Udløbsdato:26. august 2019

Souschef til fast stilling på Hotel Christiansminde

HOTEL CHRISTIANSMINDE-HK-KURSUSEJD

Svendborg
Hotel Christiansminde søger Souschef til køkkenet Vi tilbyder et spændene job med en afvekslende hverdag, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, vil være med til at opbygge ala carte delen af restauranten samt afvikling af div. selskaber og konfer...
Indrykket:19. juli 2019
Udløbsdato:2. august 2019

Energisk kokkeelev med ambitioner

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever. Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:12. september 2019

Engageret og energisk kok

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever. Jobbet Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:12. september 2019