Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok

Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

 

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. 
  • Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330113763Phoenix-eda62e6412019-12-12T00:00:00Kok

Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

 

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. 
  • Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

2019-12-17T11:53:14.670 Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. Arbejdsområder: Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer. Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke Produktion af frokost på daglig basis. Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events. Kvalifikationer: Uddannet kok. Strukturert og godt overblik Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau. Velbevaren i både det danske og det franske køkken God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00 15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Jannie Vatervik på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.11jobneteda62e64100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3638467Gourmiddag Food ApS produktionskøkken11Sønderskovvej 158362HørningDKDanmark0job@gourmiddag.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent844183JobNet5063966506396610025-10-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=eda62e64https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=eda62e64https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=eda62e64&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=eda62e64&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgKok12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363359950job@gourmiddag.comjob@gourmiddag.comDKDanmarkDKDanmark330133283Ny platform søger ledige til alternativt job!Basic Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse. Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive. Det kan også være at du går ledig, men bruger din fritid på at slibe knive og gerne vil tage din hobby til et højere niveau med bedre indtjening. Vi tilbyder et alternativt job hvor du, som udkørende skærsliber, kan blive udbudt igennem vores platform. Du kan selv bestemme arbejdstider, geografi og prisen på din slibe-ydelse. Som platform håndterer vi blandt andet markedsføring, PR, booking, kundekonvertering samt betaling. Som udbyder får du ugentlig udbetaling, da vi afregner hver fredag. Der forventes at du som person: - har erfaring med slibning af knive - er selvtænkende og løsningsorienteret - kan fremstå præsentabelt - kan snakke med mennesker, da du må forvente kundekontakt både pr. telefon og i fysisk person Materielle krav: - Kørekort B - Egen bil - Eget slibeudstyr Sådan søges jobbet: Send en kort motiveret ansøgning til følgende mail: slib@skarsliberen.dk Ved spørgsmål og interesse kan vi træffes på: Anders Weinreich Tlf.nr.: 2870 9206 Email: anden63@gmail.com Jesper Laier Tlf.nr:: 2088 0766 Email: jesperlaier@hotmail.com Vi glæder os til at høre fra dig - Skarsliberen.dk

Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse.

Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive.

Det kan også være at du går ledig, men bruger din fritid på at slibe knive og gerne vil tage din hobby til et højere niveau med bedre indtjening.

Vi tilbyder et alternativt job hvor du, som udkørende skærsliber, kan blive udbudt igennem vores platform.

Du kan selv bestemme arbejdstider, geografi og prisen på din slibe-ydelse.

Som platform håndterer vi blandt andet markedsføring, PR, booking, kundekonvertering samt betaling.

Som udbyder får du ugentlig udbetaling, da vi afregner hver fredag.

Der forventes at du som person:

- har erfaring med slibning af knive

- er selvtænkende og løsningsorienteret

- kan fremstå præsentabelt

- kan snakke med mennesker, da du må forvente kundekontakt både pr. telefon og i fysisk person

Materielle krav:

- Kørekort B

- Egen bil

- Eget slibeudstyr

Sådan søges jobbet:

Send en kort motiveret ansøgning til følgende mail: slib@skarsliberen.dk

Ved spørgsmål og interesse kan vi træffes på: 

Anders Weinreich

Tlf.nr.: 2870 9206

Email: anden63@gmail.com

 

Jesper Laier

Tlf.nr:: 2088 0766

Email: jesperlaier@hotmail.com

 

Vi glæder os til at høre fra dig

- Skarsliberen.dk

Skærsliberen I/SAarhus C2019-12-02T00:00:002020-01-23T00:00:00
330143391Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du uddannet kok og har du nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være med kok i vores personalekantine i Aarhus N. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid fra kl. 7-15 eller 6-14 Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver og planlægning af menuer inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine Du har en bred erfaring fra forskellige køkkener Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver i køkkenet, herunder bagning, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol, lageroptælling, almindelig daglig rengøring og mødeforplejning Du er passioneret og nytænkende Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 10 kolleger. Sammen skal I dagligt servicere ca. 400 spisende gæster. I kommer til at hjælpe hinanden med opgaverne til gavn for vores kunde, gæsterne og for hinanden. I Fazer Food Services lægger vi vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenerne. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodcodk

Er du uddannet kok og har du nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være med kok i vores personalekantine i Aarhus N.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Der er tale om en fast stilling på fuld tid, med arbejdstid fra kl. 7-15 eller 6-14
  • Sammen med det øvrige produktionsteam vil du blive mødt med masser af opgaver og planlægning af menuer inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Her er et job, hvor dine kvalifikationer og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du får en arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet kok med nogle års erfaring indenfor faget - enten fra a la carte eller kantine
  • Du har en bred erfaring fra forskellige køkkener
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver i køkkenet, herunder bagning, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol, lageroptælling, almindelig daglig rengøring og mødeforplejning
  • Du er passioneret og nytænkende
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 10 kolleger. Sammen skal I dagligt servicere ca. 400 spisende gæster. I kommer til at hjælpe hinanden med opgaverne – til gavn for vores kunde, gæsterne og for hinanden. I Fazer Food Services lægger vi vægt på både maden og den gode service og har en glad og positiv tone i køkkenerne.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt eller efter aftale

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodcodk

Fazer Food Services A/SAarhus N2019-12-17T00:00:002020-02-11T00:00:00
330149836Dygtig kollega til afvikling af frokost i MIBPakhuseneRobot MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på? Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den daglige produktion og anretning af frokostordninger, sandwich, tapas og smørrebrød. Hvad forventer vi af dig? Du er udlært cater eller kok med erfaring fra kantine, produktionskøkken eller storkøkken. Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du har overblik og kan holde styr på dit parti også når der er travlt. Du har ordenssans og god hygiejne i køkkenet. Du er glad, smilende og har lyst til at indgå i teamet. Du er arbejdsom, loyal og kan lide at have mange bolde i luften. Du er omstillingsparat og klar på nye udfordringer. Arbejdsopgaver: Opbakning og produktion Afviklingen af den daglige frokostordning ud af huset Tænke logisk i og omkring afvikling og pakning Klargøring til specialarrangementer Deltage i den daglige rengøring, egenkontrol samt uddannelse af elever Hvad kan vi tilbyde? En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø En kreativ arbejdsplads med plads til udvikling Arbejdstider fra mandag til fredag i tidsrummet ca. kl. 06.00 - 15.00 Løn efter kvalifikationer Pensionsordning Vil du vide mere? Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef Anders Brøgger anders@mibpakhusene.dk, senest 20. januar 2020. MIB PAKHUSENE er en del af MARTIN IB A S et gastronomisk univers

 

MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø

Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på?

Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den daglige produktion og anretning af frokostordninger, sandwich, tapas og smørrebrød.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er udlært cater eller kok med erfaring fra kantine, produktionskøkken eller storkøkken.
  • Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.
  • Du har overblik og kan holde styr på dit parti – også når der er travlt.
  • Du har ordenssans og god hygiejne i køkkenet.
  • Du er glad, smilende og har lyst til at indgå i teamet.
  • Du er arbejdsom, loyal og kan lide at have mange bolde i luften.
  • Du er omstillingsparat og klar på nye udfordringer. 

Arbejdsopgaver:

  • Opbakning og produktion
  • Afviklingen af den daglige frokostordning ud af huset
  • Tænke logisk i og omkring afvikling og pakning
  • Klargøring til specialarrangementer
  • Deltage i den daglige rengøring, egenkontrol samt uddannelse af elever

 

 

 

Hvad kan vi tilbyde?

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst arbejdsmiljø
  • En kreativ arbejdsplads med plads til udvikling
  • Arbejdstider fra mandag til fredag i tidsrummet ca. kl. 06.00 - 15.00
  • Løn efter kvalifikationer
  • Pensionsordning

Vil du vide mere? Din ansøgning, CV samt vellignende billede skal sendes til køkkenchef Anders Brøgger – anders@mibpakhusene.dk, senest 20. januar 2020.

MIB PAKHUSENE er en del af MARTIN IB A/S – et gastronomisk univers

MIBpakhusene ApSAarhus C2020-01-06T00:00:002020-02-23T00:00:00
330151520Cater/kok søges til vores Grab'N Go kantine i HillerødRobot Du vil som cater kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning Produktion og håndtering af mødeforplejning Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef. Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: Efter aftale. Frist for indsendelse af ansøgning: 31 01 2020. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket Cater kok Hillerød . Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Du vil som cater/kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. 

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Produktion og håndtering af mødeforplejning
  • Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde

Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef.

Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt – også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt.

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: Efter aftale. Frist for indsendelse af ansøgning: 31/01/2020.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket 'Cater/kok Hillerød'. 

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

DINNERDELUXE ApSÅbyhøj2020-01-08T00:00:002020-01-31T00:00:00
330152531Madhåndværker med kompetencer og engagementRobot VIA University College, Campus Aarhus C søger pr. 1 februar 2020 (eller snarest derefter) en dygtig, engageret køkkenfaglig uddannet person. VIA Kantinen på Campus Aarhus C laver mad til studerende på 10 uddannelser, gæster og personale et grundlag på i alt ca. 6000 studerende og ca. 300 medarbejdere. Kantinens vision er at inspirere og begejstre vores kunder med den mad vi serverer og derved bidrage til et godt studiemiljø på campus. Dette med udgangspunkt i bæredygtighed, brug af friske og delvis økologiske råvarer samt de officielle anbefalinger på madområdet. Vores kantinepersonale består af 18 medarbejdere, hvoraf du og en mere har det daglige overblik i produktionen i samarbejde med kantinelederen. Da kantinen har mange arrangementer uden for normal åbningstid, må der påregnes weekend og aftenarbejde i turnusordning. Til gengæld er der mulighed for længere ferier i de stille perioder. Dine opgaver Du skal arbejde i alle køkkenets funktioner varm, kold, bagning, grønt og sandwich. Servicering, rengøring og opvask er en selvfølgelig del af det daglige arbejde. Du kommer til at indgå i den daglige produktion, og skal samtidig kunne tage ansvar og hjælpe med at koordinere og styre de daglige opgaver i hele køkkenet. Du skal være med til at holde fokus på kantinens visioner og dermed være med til at sikre kvalitet og sundhed i maden samt god service og imødekommehed over for vores kunder. Dine kompetencer Du er uddannet kok, cater, gastronom eller tilsvarende Du er kreativ og har lyst til at udfolde og udfordre dine kompetencer Du har god ordenssans og et fantastisk overblik Du har erfaring med at lave og anrette mad, - gerne fra et større køkken Du er serviceminded og brænder for at lave god og sund mad Du er en teamplayer og medvirker aktivt og bevidst til et godt arbejdsmiljø Du har nemt til smil og er god til at kommunikere Det vigtigste er ikke hvilken uddannelse du har, men hvordan du vil bruge den hos os. Vi tilbyder En spændende kantine og arbejdsplads, hvor der dagligt kommer mange unge studerende, medarbejdere og deltagere på efter- og videreuddannelser Et godt samarbejde i et team med højt til loftet og med en travl hverdag Enestående muligheder for at være med til fortsat at udvikle kantinens koncept og værdier Gode funktionelle rammer, såvel køkken som kantinefaciliteter Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pension. Stillingen er på fuld tid 37 timer ugentligt og hører under afdelingen Facility Management. Hovedarbejdssted er Campus Aarhus C. Er du interesseret? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Dorthe Jensen doj@via.dk tlf. 8755 0829. Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Vi skal have din ansøgning senest tirsdag d. 21. januar 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 4. Om VIA University College VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution. VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http: www.via.dk da om-via job personoplysninger. VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Læs mere om VIA University College på http: www.via.dk .

VIA University College, Campus Aarhus C søger pr. 1 februar 2020 (eller snarest derefter) en dygtig, engageret køkkenfaglig uddannet person. 

VIA Kantinen på Campus Aarhus C laver mad til studerende på 10 uddannelser, gæster og personale; et grundlag på i alt ca. 6000 studerende og ca. 300 medarbejdere.

Kantinens vision er at inspirere og begejstre vores kunder med den mad vi serverer og derved bidrage til et godt studiemiljø på campus. Dette med udgangspunkt i bæredygtighed, brug af friske og delvis økologiske råvarer samt de officielle anbefalinger på madområdet.

Vores kantinepersonale består af 18 medarbejdere, hvoraf du og en mere har det daglige overblik i produktionen i samarbejde med kantinelederen.

Da kantinen har mange arrangementer uden for normal åbningstid, må der påregnes weekend og aftenarbejde i turnusordning. Til gengæld er der mulighed for længere ferier i de stille perioder.

Dine opgaver
Du skal arbejde i alle køkkenets funktioner; varm, kold, bagning, grønt og sandwich. Servicering, rengøring og opvask er en selvfølgelig del af det daglige arbejde. Du kommer til at indgå i den daglige produktion, og skal samtidig kunne tage ansvar og hjælpe med at koordinere og styre de daglige opgaver i hele køkkenet. 
Du skal være med til at holde fokus på kantinens visioner og dermed være med til at sikre kvalitet og sundhed i maden samt god service og imødekommehed over for vores kunder.

Dine kompetencer
• Du er uddannet kok, cater, gastronom eller tilsvarende
• Du er kreativ og har lyst til at udfolde og udfordre dine kompetencer
  Du har god ordenssans og et fantastisk overblik
• Du har erfaring med at lave og anrette mad, - gerne fra et større køkken
• Du er serviceminded og brænder for at lave god og sund mad
• Du er en teamplayer og medvirker aktivt og bevidst til et godt arbejdsmiljø
• Du har nemt til smil og er god til at kommunikere
 
Det vigtigste er ikke hvilken uddannelse du har, men hvordan du vil bruge den hos os.

Vi tilbyder
• En spændende kantine og arbejdsplads, hvor der dagligt kommer mange unge studerende, medarbejdere og deltagere på efter- og videreuddannelser 
• Et godt samarbejde i et team med ”højt til loftet”  og med en travl hverdag 
• Enestående muligheder for at være med til fortsat at udvikle kantinens koncept og værdier 
• Gode funktionelle rammer, såvel køkken som kantinefaciliteter 

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pension.
Stillingen er på fuld tid/37 timer ugentligt og hører under afdelingen Facility Management. 
Hovedarbejdssted er Campus Aarhus C.

Er du interesseret? 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Dorthe Jensen doj@via.dk tlf. 8755 0829.
Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem.  
Vi skal have din ansøgning senest tirsdag d. 21. januar 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 4.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

VIA University CollegeAarhus N2020-01-09T00:00:002020-01-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ny platform søger ledige til alternativt job!

Skærsliberen I/S

Aarhus C
Platformen www.skarsliberen.dk søger dygtige folk, der kan slibe primært knive og sakse. Det kan være du har en uddannelse som slagter, kok, smed eller lign. og igennem uddannelsen har lært at slibe knive. Det kan også være at du går ledig, men brug...
Indrykket:2. december 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Aarhus N
Er du uddannet kok og har du nogle års erfaring med produktion af både kolde og varme menuer - gerne fra kantine eller a la carte køkken? Brænder du for at lave sund, varieret og spændende mad hver dag - og sætter du samtidig pris på at have tid til...
Indrykket:17. december 2019

Dygtig kollega til afvikling af frokost i MIBPakhusene

MIBpakhusene ApS

Aarhus C
MIB søger en faglært og dygtig kollega til vores afdeling i PAKHUSENE på Aarhus Ø Brænder du for at arbejde i et professionelt køkken med masser af lækker mad og en hverdag med fart på? Vi søger en udlært cater eller kok, der kan bidrage til den dag...
Indrykket:6. januar 2020

Cater/kok søges til vores Grab'N Go kantine i Hillerød

DINNERDELUXE ApS

Åbyhøj
Du vil som cater kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning ...
Indrykket:8. januar 2020

Madhåndværker med kompetencer og engagement

VIA University College

Aarhus N
VIA University College, Campus Aarhus C søger pr. 1 februar 2020 (eller snarest derefter) en dygtig, engageret køkkenfaglig uddannet person. VIA Kantinen på Campus Aarhus C laver mad til studerende på 10 uddannelser, gæster og personale et grundlag ...
Indrykket:9. januar 2020