Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok

På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om - og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse!

Museet er under forvandling - og et af indsatsområderne er cafeen der er i en rivende udvikling. MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden. Vi arbejder med de 17 verdensmål og tilstræber at have bæredygtigheden for øje i alt hvad vi serverer.

Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst.

Du skal kunne udvikle menuer som fungerer, og selskaber der imponerer på alle niveauer. Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster, som hovedsageligt er børn og deres voksne samt madoplevelser til museets egne, og erhvervspartnernes forskellige events.

Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen -  og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne. Det er en fordel hvis du har erfaring med fisk og skaldyr.

Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger - og derigennem aktivt dyrke mulighederne for mersalg / opsalg.

Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger sammen med vores shiftleader i MS Smag. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger.

Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig.

Vi tilbyder: 

Stærkt koncept med køkkenmanifest der omhandler 4 sæsonskift. Stort udviklingspotentiale - for MS Smag og for dig. Høj grad af indflydelse. Stabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittet.

Løn efter kvalifikationer. Pension og sundhedssikring.

Vi forventer af dig, at du kan:

  • Sætte gæstens oplevelse først.
  • Motivere og gå forrest.
  • Medvirke til driftsoptimeringer.
  • Oplære timelønnede.
  • Varetage menu udvikling, priskalkuleringer og indkøb.
  • Varetage rengøring og egenkontrol.
  • Trives med sæsonudsving og kan lide at have travlt når andre har fri.

Din baggrund:

Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok. Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte. Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster.

Stillingen:

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Aften og weekendarbejde må påregnes.

Samtaler:

Finder sted løbende og ansættelsen finder sted straks vi har den helt rette til teamet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er ikke som museer er flest - vi er på vej til at genopfinde os selv - og kommer ikke sovende til det


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.