Gem job

Kok

Kok søges til Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Vejle

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at være en del af Danmarks Bedste Hotelkæde? Så er du måske vores nye kollega på Haraldskær i Vejle, hvor gode værdier og godt kollegaskab er i centrum. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet. Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag, æstetik eller den gode historie.

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

En god arbejdsplads: I Sinatur værner vi om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Hasse Bonde-Sterup på habo@sinatur.dk eller +45 7649 6000

Ansøgning og tiltrædelse: Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder løbende samtaler. Send din ansøgning til Hasse på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor.

Om os: Haraldskær er en charmerende herregård beliggende naturskønt midt i Vejle Ådal. Vi er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, hvilket er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kostfaglig eneansvarlig til Solen

Vejle Kommune

Vejle
Om jobbetVi søger en engageret medarbejder med kostfaglig uddannelse som kok økonoma ernæringsassistent til en stilling på 25 timer om ugen.Stillingen er nyoprettet, da vi tidligere har købt frokostordningen fra en naboinstitution.Vi ser funktionen ...
Indrykket:13. april 2021

Kok og køkkenassistent søges til Cafe Velvet

CAFE VENEDIG APS

Vejle
I forbindelse med genåbningen, søger vi til fastansættelse en kok og en køkkenassistent. Der er tale om fuldtidsstillinger, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet 09.00-21.00 fordelt efter en vagtplan. For begge jobs, er det vigtigt, at du er kvalite...
Indrykket:30. marts 2021

Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Remouladen

Vejle
Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter. På grund af travlhed søger vi lige nu 2 knivskarpe kokke, der kommer ...
Indrykket:30. marts 2021

Kok søges for sæsonen2021

Kystens Perle ApS

København NV
Restaurant Kystens perle er en lille sommer restaurant som normalt har åbnet fra påske til midt oktober. Det er en restaurant som næsten udelukkende laver små a la carte retter og enkelte selskabsmenuer gennem sæsonen. Det vi søger en en medarbejder...
Indrykket:27. marts 2021

Hotel Hedegaarden søger kok

HOTEL HEDEGAARDEN A/S

Vejle
Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi ...
Indrykket:19. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kostfaglig eneansvarlig til Solen

Vejle Kommune

Vejle
Om jobbetVi søger en engageret medarbejder med kostfaglig uddannelse som kok økonoma ernæringsassistent til en stilling på 25 timer om ugen.Stillingen er nyoprettet, da vi tidligere har købt frokostordningen fra en naboinstitution.Vi ser funktionen ...
Indrykket:13. april 2021

Kok og køkkenassistent søges til Cafe Velvet

CAFE VENEDIG APS

Vejle
I forbindelse med genåbningen, søger vi til fastansættelse en kok og en køkkenassistent. Der er tale om fuldtidsstillinger, hvor arbejdstiden ligger i tidsrummet 09.00-21.00 fordelt efter en vagtplan. For begge jobs, er det vigtigt, at du er kvalite...
Indrykket:30. marts 2021

Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Remouladen

Vejle
Knivskarp kok til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter. På grund af travlhed søger vi lige nu 2 knivskarpe kokke, der kommer ...
Indrykket:30. marts 2021

Kok søges for sæsonen2021

Kystens Perle ApS

København NV
Restaurant Kystens perle er en lille sommer restaurant som normalt har åbnet fra påske til midt oktober. Det er en restaurant som næsten udelukkende laver små a la carte retter og enkelte selskabsmenuer gennem sæsonen. Det vi søger en en medarbejder...
Indrykket:27. marts 2021

Hotel Hedegaarden søger kok

HOTEL HEDEGAARDEN A/S

Vejle
Hotel Hedegaarden søger en faglært, erfaren og engageret kok, der skal være med til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Vi tilbyder: Et dynamisk arbejdsmiljø Professionelle kolleger En sjov, spændende og travl arbejdsplads Vi ...
Indrykket:19. april 2021