Gem job

Kok

Faglært Kok Søges.

Hotel Hedemarken søger dig som har lyst til at indgå i et ungt team med højt til loftet.

Vi står lige nu og mangler en faglært kok. Som vil være med til at udvikle vores køkken og ikke mindst sig selv. Vi søger en som vil være med til at sætte sit præg på køkkenet, der er plads til at være kreativ med råvarerne, at videreudvikle klassikerne som vi kender dem eller opfinde vores egne retter, kun fantasien sætter  grænser.

Vi er et hotel i udkanten af Grindsted med 54 værelser, 4 selskabslokaler, a la carte restaurant og take away.  Vi har store ambitioner for fremtiden og vi er ikke blege for at tage fat når der er brug for det, da vi alle hjælper hinanden på tværs af afdelingerne.

Stilen i køkkenet er rustik madlavning hvor vi ikke går på kompromis med den gode smag. Alt vil fortrinsvis blive lavet fra bunden med tanke i både sæson og årstid. Vi koger, steger og sylter selv alt det vi kan.

Vores menu kort er sæson betonet og retterne vil blive lavet ud fra dette. Vi skifter retter ud hvis de står stille eller Du/i udvikler en nyhed som vi skal prøve, så mulighederne er mange. Vi kører fast en ugens ret gerne en klassiker.

Vi gør os meget i at tage hensyn til alle, både laktose- og gluten intolerante, samt veganere og vegetarer.

Arbejdstiden vil blive fordelt over alle ugens dage, skiftevis morgen og aften. Weekendarbejde vil forekomme. (Fri hver anden weekend)

Vi sætter pris på hvis du har nogle af følgende kompetencer:

  • Møder til tiden og holder aftaler
  • Dansk svendebrev
  • Tænker kreativitet både med anretning og nye retter
  • Arbejder selvstændig
  • At du er en teamplayer, da vi glædeligt hjælper hinanden
  • Har høj faglig stolthed
  • Rummer et stort overblik – også i stressede situationer
  • Sætter en ære i at oplærer elever

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med højt til loftet
  • En god tone blandt kollegaer hvor vi hjælper hinanden når der brug for det
  • En ledelse som lytter til gode ideer
  • Hyggeligt samvær
  • Frihed under ansvar
  • Løn efter kvalifikationer og pension
  • Medlem af Horesta

Lyder dette som dig så send din ansøgning på mail: kgt@hotelhedemarken.dk – Eller kig forbi med din ansøgning. Ved spørgsmål så kontakt Hotel Chef Kenneth Thomsen. TLF: 41108015

Alle ansøgninger vil blive fortroligt behandlet og vi følger GDPR regler.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

KOK MED POTENTIALE TIL AT BLIVE SOUSCHEF

Brdr. Price

Herning
VI LEDER EFTER... Du har nu chancen for at blive en del at et dygtigt og dedikeret kokketeam hos Brdr. Herning, placeret midt på torvet. Vores team favner forskellige kulturer, aldre og personligheder. Vi er afslappet, men leverer altid en profession...
23. maj 2022

Erfaren kok til kantinen på UC Syd Esbjerg

DINNERDELUXE ApS

Åbyhøj
Brænder du for at arbejde i en kantine i et ungt og levende uddannelsesmiljø på en stor uddannelsesinstitution? Elsker du kokkefaget, men vil du helst undgå de klassiske arbejdstider om aftenen og i weekendarbejdet? Er du en madentusiast med stort M ...
7. maj 2022

Dygtig kok søges

Driftsselskabet Hotel Postgården ApS

Fredericia
Kok søges. Hotel Postgaarden Fredericia søger kok i vikariat i 6 måneder pr 1/7 2022 På Postgaarden mangler vi en medarbejder til at stå for den daglige drift i køkkenet i samarbejde med køkkenchefen. Vi laver a la carte og selskabsmad i den tradi...
24. maj 2022

Kok

Faglært Kok Søges.

Hotel Hedemarken søger dig som har lyst til at indgå i et ungt team med højt til loftet.

Vi står lige nu og mangler en faglært kok. Som vil være med til at udvikle vores køkken og ikke mindst sig selv. Vi søger en som vil være med til at sætte sit præg på køkkenet, der er plads til at være kreativ med råvarerne, at videreudvikle klassikerne som vi kender dem eller opfinde vores egne retter, kun fantasien sætter  grænser.

Vi er et hotel i udkanten af Grindsted med 54 værelser, 4 selskabslokaler, a la carte restaurant og take away.  Vi har store ambitioner for fremtiden og vi er ikke blege for at tage fat når der er brug for det, da vi alle hjælper hinanden på tværs af afdelingerne.

Stilen i køkkenet er rustik madlavning hvor vi ikke går på kompromis med den gode smag. Alt vil fortrinsvis blive lavet fra bunden med tanke i både sæson og årstid. Vi koger, steger og sylter selv alt det vi kan.

Vores menu kort er sæson betonet og retterne vil blive lavet ud fra dette. Vi skifter retter ud hvis de står stille eller Du/i udvikler en nyhed som vi skal prøve, så mulighederne er mange. Vi kører fast en ugens ret gerne en klassiker.

Vi gør os meget i at tage hensyn til alle, både laktose- og gluten intolerante, samt veganere og vegetarer.

Arbejdstiden vil blive fordelt over alle ugens dage, skiftevis morgen og aften. Weekendarbejde vil forekomme. (Fri hver anden weekend)

Vi sætter pris på hvis du har nogle af følgende kompetencer:

  • Møder til tiden og holder aftaler
  • Dansk svendebrev
  • Tænker kreativitet både med anretning og nye retter
  • Arbejder selvstændig
  • At du er en teamplayer, da vi glædeligt hjælper hinanden
  • Har høj faglig stolthed
  • Rummer et stort overblik – også i stressede situationer
  • Sætter en ære i at oplærer elever

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med højt til loftet
  • En god tone blandt kollegaer hvor vi hjælper hinanden når der brug for det
  • En ledelse som lytter til gode ideer
  • Hyggeligt samvær
  • Frihed under ansvar
  • Løn efter kvalifikationer og pension
  • Medlem af Horesta

Lyder dette som dig så send din ansøgning på mail: kgt@hotelhedemarken.dk – Eller kig forbi med din ansøgning. Ved spørgsmål så kontakt Hotel Chef Kenneth Thomsen. TLF: 41108015

Alle ansøgninger vil blive fortroligt behandlet og vi følger GDPR regler.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

KOK MED POTENTIALE TIL AT BLIVE SOUSCHEF

Brdr. Price

Herning
VI LEDER EFTER... Du har nu chancen for at blive en del at et dygtigt og dedikeret kokketeam hos Brdr. Herning, placeret midt på torvet. Vores team favner forskellige kulturer, aldre og personligheder. Vi er afslappet, men leverer altid en profession...
23. maj 2022

Erfaren kok til kantinen på UC Syd Esbjerg

DINNERDELUXE ApS

Åbyhøj
Brænder du for at arbejde i en kantine i et ungt og levende uddannelsesmiljø på en stor uddannelsesinstitution? Elsker du kokkefaget, men vil du helst undgå de klassiske arbejdstider om aftenen og i weekendarbejdet? Er du en madentusiast med stort M ...
7. maj 2022

Dygtig kok søges

Driftsselskabet Hotel Postgården ApS

Fredericia
Kok søges. Hotel Postgaarden Fredericia søger kok i vikariat i 6 måneder pr 1/7 2022 På Postgaarden mangler vi en medarbejder til at stå for den daglige drift i køkkenet i samarbejde med køkkenchefen. Vi laver a la carte og selskabsmad i den tradi...
24. maj 2022