Kok

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frokostkok eller ambitiøs a la carte kok søges til Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart

Er du en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam i Middelfart, så er du den vi står og mangler. Du kan blive en del af et dedikeret team, der vil et højt gastronomisk niveau, og som har omtanke for lokale og bæredygtige råvarer.

Det er vigtigt for os, at du har en passion for mad og brænder for at arbejde i et køkken. At du er nysgerrig og initiativrig. Vi har frie rammer og der er mulighed for at sætte sit præg på vores køkken, der er kendt for at lave alt fra bunden baseret på lokale og økologiske råvarer. Vi serverer kun det bedste for gæsterne.

Vi har det Økologiske Spisemærke i sølv.

 

En god arbejdsplads:

Vi tilbyder trygge ansættelsesforhold, hvor vi arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fleksibilitet og individuel udvikling.

Stillingen er på fuld tid.

Det vil være muligt at starte hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere:

Kontakt køkkenchef Jesper Lychegaard på mobil 25 60 21 34 eller mail jely@sinatur.dk

 

Om os:

Sixtus er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Kok

Frokostkok eller ambitiøs a la carte kok søges til Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart

Er du en dygtig og passioneret kok, der har lyst til at være en del af vores kreative og nørdede køkkenteam i Middelfart, så er du den vi står og mangler. Du kan blive en del af et dedikeret team, der vil et højt gastronomisk niveau, og som har omtanke for lokale og bæredygtige råvarer.

Det er vigtigt for os, at du har en passion for mad og brænder for at arbejde i et køkken. At du er nysgerrig og initiativrig. Vi har frie rammer og der er mulighed for at sætte sit præg på vores køkken, der er kendt for at lave alt fra bunden baseret på lokale og økologiske råvarer. Vi serverer kun det bedste for gæsterne.

Vi har det Økologiske Spisemærke i sølv.

 

En god arbejdsplads:

Vi tilbyder trygge ansættelsesforhold, hvor vi arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fleksibilitet og individuel udvikling.

Stillingen er på fuld tid.

Det vil være muligt at starte hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere:

Kontakt køkkenchef Jesper Lychegaard på mobil 25 60 21 34 eller mail jely@sinatur.dk

 

Om os:

Sixtus er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.