Kok

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en energisk og ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam.

Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kommende kok ved Hotel Svendborg, tilbyder vi dig samarbejde i et team med kompetente og engagerede kollegaer.

Vi tilbyder en stilling hvor a la carte, selskaber samt konferencer er i højsæde.

En vigtig opgave vil være at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service og naturligvis sikre den gode oplevelse for gæsten. Derudover skal du sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi kan leve op til vores gæsters krav.

Vi tilbyder en helårsstilling med god løn, pension og fritvalgskonto, fri uniform og 4 ugers vagtplan.

Din profil

  • Du er faglært kok
  • Du mestrer kokkefagets traditioner, men formår også at skabe fornyelse
  • Du har interesse i at lære fra dig, så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra
  • Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel i egen og andre afdelinger
  • Du er initiativrig og idérig
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør – også når der er travlt
Søg jobbet

Tiltrædelse ca. 1. september, du kan også starte før, men vi venter gerne på den rette. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Søren Sørensen 41330182 (i uge 29, 30 og 31 kan du kontakte Souschef, Svend Larsson, 62176204).

Besøg vort website www.hotel-svendborg.dk og læs mere om os.



Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Kok

Kok

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en energisk og ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam.

Vi tilbyder en spændende karrieremulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kommende kok ved Hotel Svendborg, tilbyder vi dig samarbejde i et team med kompetente og engagerede kollegaer.

Vi tilbyder en stilling hvor a la carte, selskaber samt konferencer er i højsæde.

En vigtig opgave vil være at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service og naturligvis sikre den gode oplevelse for gæsten. Derudover skal du sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi kan leve op til vores gæsters krav.

Vi tilbyder en helårsstilling med god løn, pension og fritvalgskonto, fri uniform og 4 ugers vagtplan.

Din profil

  • Du er faglært kok
  • Du mestrer kokkefagets traditioner, men formår også at skabe fornyelse
  • Du har interesse i at lære fra dig, så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra
  • Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel i egen og andre afdelinger
  • Du er initiativrig og idérig
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør – også når der er travlt
Søg jobbet

Tiltrædelse ca. 1. september, du kan også starte før, men vi venter gerne på den rette. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Søren Sørensen 41330182 (i uge 29, 30 og 31 kan du kontakte Souschef, Svend Larsson, 62176204).

Besøg vort website www.hotel-svendborg.dk og læs mere om os.



Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.