Kok / Cater

Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19

Vi forventer at du har erfaring med:

ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør.

Vi tilbyder:

Gode arbejdsforhold, Danmarks bedste kollegaer, udfordringer, frihed under ansvar og god løn.

Hvis dette har vakt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til vores køkkenchef Martin Pryds på mail: mpryds76@gmail.com

Har du ikke hørt fra os senest d. 01.03.19, så er stillingen besat til anden side

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329938877Phoenix-c2380f0212019-01-09T00:00:00Kok / Cater

Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19

Vi forventer at du har erfaring med:

ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør.

Vi tilbyder:

Gode arbejdsforhold, Danmarks bedste kollegaer, udfordringer, frihed under ansvar og god løn.

Hvis dette har vakt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til vores køkkenchef Martin Pryds på mail: mpryds76@gmail.com

Har du ikke hørt fra os senest d. 01.03.19, så er stillingen besat til anden side

 

Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19 Vi forventer at du har erfaring med: ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør. Vi tilbyder: Gode arbejdsforhold, Danmarks bedste kollegaer, udfordringer, frihed under ansvar og god løn. Hvis dette har vakt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til vores køkkenchef Martin Pryds på mail: mpryds76@gmail.com Har du ikke hørt fra os senest d. 01.03.19, så er stillingen besat til anden side11Jobnetc2380f02100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-02T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynNordfyn3431132CAFE VICTORIA ODENSE ApS11Langesøvej 1395462MorudDKDanmark0
mpryds76@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent690738JobNet492780249278021000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2380f02https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2380f02https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2380f02&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2380f02&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos CAFE VICTORIA ODENSE ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360005569Tim Hjortebjergmpryds76@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329954238Kok søgesRobot Er du en faglært kok der kan lide udfordringer ? Så er det måske dig der skal være den kok på vores hotel. Bogense Hotel er et gammeldags dansk hotel, der er placeret midt i Bogense. Vi har mange selskaber og a la carte gæster, der er glad ved god mad, så vi keder os aldrig. Vi søger en kok der brænder for at lave god mad og arbejder struktureret i pressede situationer. Det er en stor fordel, hvis du er flad for at bage, da vi laver det meste fra bunden. Kort om dig: Du er faglært kok Du har erfaring Du er stabil og ansvarsfuld Du kan lide at lave mad og det er en passion for dig. Du er en god og omsorgsfuld kollega Du har det store overblik, er en inspirator for dine kolleger og elever. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse pr. 1. april 2019 Fuld tid - 37 timer Send ansøgning til info@bogensehotel.dk Att. Stig Hansen tlf. 64 81 11 08

Er du en faglært kok der kan lide udfordringer ?

Så er det måske dig der skal være den kok på vores hotel.

Bogense Hotel er et gammeldags dansk hotel, der er placeret midt i Bogense.

Vi har mange selskaber og a la carte gæster, der er glad ved god mad, så vi keder os aldrig.

Vi søger en kok der brænder for at lave god mad og arbejder struktureret i pressede situationer.

Det er en stor fordel, hvis du er flad for at bage, da vi laver det meste fra bunden.

Kort om dig:

Du er faglært kok

Du har erfaring

Du er stabil og ansvarsfuld

Du kan lide at lave mad og det er en passion for dig.

Du er en god og omsorgsfuld kollega

Du har det store overblik, er en inspirator for dine kolleger og elever.

 

Vi afholder samtaler løbende.

Tiltrædelse pr. 1. april 2019

Fuld tid - 37 timer

Send ansøgning til info@bogensehotel.dk

Att. Stig Hansen tlf. 64 81 11 08

 

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSENBogense2019-02-04T00:00:002019-03-31T00:00:00
329958120Kok/køkkenuddannet til cafe i BogenseRobot Juels Cafe på havnen i Bogense søger en kok eller anden køkkenfaglært person, som har lyst til at være med til at videreudvikle menukortet og cafeen. Det er en nyoprettet stilling, hvis nøjagtige indhold vi definerer sammen. Er du fx en erfaren kok og har lyst til at have din egen aftenmenu, så er det en mulighed. Er du nyuddannet og har brug for sparring og opbakning, så er det også en mulighed. Vi er klar til lidt af hvert og til en snak om de muligheder du ser! Baggrunden for den brede ramme for jobbet er, at det det er en ekstra ressource vi søger. Juels Cafe har eksisteret siden 2002 og er en sæsoncafe, som har åbent fra marts til oktober. Med en ekstra kollega i køkkenet kan sæsonen måske forlænges eller åbningstiderne kan forlænges de enkelte dage. Vi forventer en engageret person, som arbejder selvstændigt og har styr på rutinerne i et cafekøkken. Du skal være i stand til at have det fulde ansvar for køkkenet, men om det vil ske ofte eller sjældent afhænger helt af din baggrund og dine ønsker. Vi har et menukort, som virker, men fornyelse er absolut forfriskende, og du kan komme til at sætte et stort præg på den fremtidige menu. Vi har i dag primært a la carte salg. På de tallerkener, vi sælger flest af, er der stjerneskud, fiskeplatter, pariserbøf og cafeburgere og altid noget frisk og grønt tilbehør. Du kan se vores nuværende menukort på www.juelscafe.dk Vi tilbyder et job, som du i høj grad kan være med til at præge, og hvor du vil få ansvar og medindflydelse. Du vil få mulighed for at afprøve dine ideer til nye menuer eller måske endda nye koncepter. Du vil også kunne prøve dig selv af i et køkken, hvis du ikke har erfaringen allerede. Er du derimod rutineret i et køkken, så vil vi være to rutinerede kræfter, som fordeler opgaverne imellem os og supplerer hinanden. Vi tilbyder en stabil base med mange gode gæster, som du vil være med til at give en positiv madoplevelse fremover. Opstartsdato er efter nærmere aftale, gerne til den 1. april 2019. Løn efter kvalifikationer. Send os en ansøgning snarest eller ring og få en snak om mulighederne. Kontakt Birgit Kehlet Pedersen (køkkenchef) eller Karsten Juel Pedersen, telefon 2145 9790 Ansøgning og CV sendes til: juelscafe@cafeer.dk

Juels Cafe på havnen i Bogense søger en kok eller anden køkkenfaglært person, som har lyst til at være med til at videreudvikle menukortet og cafeen. Det er en nyoprettet stilling, hvis nøjagtige indhold vi definerer sammen. Er du fx en erfaren kok og har lyst til at have din egen aftenmenu, så er det en mulighed. Er du nyuddannet og har brug for sparring og opbakning, så er det også en mulighed. Vi er klar til lidt af hvert og til en snak om de muligheder du ser!

Baggrunden for den brede ramme for jobbet er, at det det er en ekstra ressource vi søger. Juels Cafe har eksisteret siden 2002 og er en sæsoncafe, som har åbent fra marts til oktober. Med en ekstra kollega i køkkenet kan sæsonen måske forlænges eller åbningstiderne kan forlænges de enkelte dage.

Vi forventer en engageret person, som arbejder selvstændigt og har styr på rutinerne i et cafekøkken. Du skal være i stand til at have det fulde ansvar for køkkenet, men om det vil ske ofte eller sjældent afhænger helt af din baggrund og dine ønsker. Vi har et menukort, som virker, men fornyelse er absolut forfriskende, og du kan komme til at sætte et stort præg på den fremtidige menu. Vi har i dag primært a la carte salg. På de tallerkener, vi sælger flest af, er der stjerneskud, fiskeplatter, pariserbøf og cafeburgere og altid noget frisk og grønt tilbehør. Du kan se vores nuværende menukort på www.juelscafe.dk

Vi tilbyder et job, som du i høj grad kan være med til at præge, og hvor du vil få ansvar og medindflydelse. Du vil få mulighed for at afprøve dine ideer til nye menuer eller måske endda nye koncepter. Du vil også kunne prøve dig selv af i et køkken, hvis du ikke har erfaringen allerede. Er du derimod rutineret i et køkken, så vil vi være to rutinerede kræfter, som fordeler opgaverne imellem os og supplerer hinanden. Vi tilbyder en stabil base med mange gode gæster, som du vil være med til at give en positiv madoplevelse fremover.

Opstartsdato er efter nærmere aftale, gerne til den 1. april 2019. Løn efter kvalifikationer.

Send os en ansøgning snarest eller ring og få en snak om mulighederne. Kontakt Birgit Kehlet Pedersen (køkkenchef) eller Karsten Juel Pedersen, telefon 2145 9790

Ansøgning og CV sendes til: juelscafe@cafeer.dk

Juels Café/ Birgit Kehlet PedersenBogense2019-02-10T00:00:002019-03-10T00:00:00
329960850Kok/ køkkenansvarligRobot Dampskibshuset er en cafe på havnen i Bogense. Vi har eksisteret siden 2009, og arbejder hver dag på at forbedre og udvikle vores koncept, hvor æstetisk, kvalitet og nærvær går op i en højere enhed. Vores menukort består af retter tilberedt af årstidens bedste råvarer og vi prioriterer så vidt muligt lokale råvarer. Kvaliteten er i højsæde og vi laver næsten alle vores ingredienser fra bunden.Vi søger en kvalificeret medarbejder som kan indgå som en væsentlig del af vores team. Du vil blive en central medspiller i forhold til at udvikle Dampskibshusets DNA sammensætte menukort, udvikle nye retter og tilberede dem a la carte. Den rette medarbejder vil få mulighed for ansvar og udvikling af egne ambitioner og kvalifikationer.Vi forventer, at du har stor passion for mad, og at du kan holde det samme høje niveau også når der er travlt. Du vil blive en del af vores team, hvor vi alle er engagerede og arbejder hårdt på at give vores gæster den absolut bedste oplevelse hver gang. Det er vigtigt for os, at der er et fantastisk arbejdsmiljø i køkkenet og i cafeen, så humor og godt humør er en naturlig del af hverdagen, som smitter af på både medarbejdere og gæster. Vi tilbyder fast månedsløn efter kvalifikationer og med opstart medio marts 2019. Send en ansøgning CV til primholdt@live.com senest 15.02.2019 for spørgsmål vedr. stillingen kontaktes Martin eller Tina Kehlet Primholdt på 30 11 31 32.

Dampskibshuset er en cafe på havnen i Bogense. Vi har eksisteret siden 2009, og arbejder hver dag på at forbedre og udvikle vores koncept, hvor æstetisk, kvalitet og nærvær går op i en højere enhed.
Vores menukort består af retter tilberedt af årstidens bedste råvarer og vi prioriterer så vidt muligt lokale råvarer.
Kvaliteten er i højsæde og vi laver næsten alle vores ingredienser fra bunden.
Vi søger en kvalificeret medarbejder som kan indgå som en væsentlig del af vores team.
Du vil blive en central medspiller i forhold til at udvikle Dampskibshusets DNA – sammensætte menukort, udvikle nye retter og tilberede dem a la carte.
Den rette medarbejder vil få mulighed for ansvar og udvikling af egne ambitioner og kvalifikationer.
Vi forventer, at du har stor passion for mad, og at du kan holde det samme høje niveau også når der er travlt. Du vil blive en del af vores team, hvor vi alle er engagerede og arbejder hårdt på at give vores gæster den absolut bedste oplevelse hver gang.
Det er vigtigt for os, at der er et fantastisk arbejdsmiljø i køkkenet og i cafeen, så humor og godt humør er en naturlig del af hverdagen, som smitter af på både medarbejdere og gæster.
Vi tilbyder fast månedsløn efter kvalifikationer og med opstart medio marts 2019.
Send en ansøgning + CV til primholdt@live.com senest 15.02.2019 for spørgsmål vedr. stillingen kontaktes Martin eller Tina Kehlet Primholdt på 30 11 31 32.

Dampskibshuset v/Tina Kehlet PrimholdtBogense2019-02-14T00:00:002019-03-14T00:00:00
329954260Hindsgavl Slot søger kokRobot Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og dygtig kok til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser. Stillingen indebærer Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. Du kan se frem til Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. Du skal dog være opmærksom på, at jobbet indebærer lange vagter og skiftende arbejdstider. Det er vigtigt for os Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet i et til tider hektisk miljø. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 28. februar 2019. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser – hver dag? Så er det måske dig, vi søger.  

På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og dygtig kok til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Stillingen indebærer

Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer – når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. 

Du kan se frem til

Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. Du skal dog være opmærksom på, at jobbet indebærer lange vagter og skiftende arbejdstider. 

Det er vigtigt for os

Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet – i et til tider hektisk miljø.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 28. februar 2019. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

A/S HINDSGAVLMiddelfart2019-02-04T00:00:002019-04-01T00:00:00
329936400Vi søger kok og cater!Robot Kunne du tænke dig at være en del af teamet bag en af Danmarks bedste caf er? Vi søger netop en ny kok og cater, der er dygtig, engageret og kan skabe madglæde blandt gæster. Hvad tilbyder vi? Fuldtidsstilling med en attraktiv løn Uhøjtideligt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel Større ansvar på sigt Personalegoder Hvem er du? Tidligere erfaring fra restaurationsbranchen Trives i et miljø med højt tempo og kan holde flere bolde i luften Brænder for at lave god mad og kan levere høj kvalitet Udadvendt, engageret og forstår at indgå i et team Så hvis du kan sige ja til følgende punkter, så tag og send en motiveret ansøgning samt CV i dag til job@caferazz.dk eller ring 22 22 22 33 hvis du har nogle spørgsmål. Der afholdes samtaler løbende og ansættelse hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig at være en del af teamet bag en af Danmarks bedste caféer? Vi søger netop en ny kok og cater, der er dygtig, engageret og kan skabe madglæde blandt gæster. Hvad tilbyder vi? • Fuldtidsstilling med en attraktiv løn • Uhøjtideligt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel • Større ansvar på sigt • Personalegoder Hvem er du? • Tidligere erfaring fra restaurationsbranchen • Trives i et miljø med højt tempo og kan holde flere bolde i luften • Brænder for at lave god mad og kan levere høj kvalitet • Udadvendt, engageret og forstår at indgå i et team Så hvis du kan sige ja til følgende punkter, så tag og send en motiveret ansøgning samt CV i dag til job@caferazz.dk eller ring 22 22 22 33 hvis du har nogle spørgsmål. Der afholdes samtaler løbende og ansættelse hurtigst muligt.

CAFE RAZZ ApSMiddelfart2019-01-04T00:00:002019-03-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSEN

Bogense
Er du en faglært kok der kan lide udfordringer ? Så er det måske dig der skal være den kok på vores hotel. Bogense Hotel er et gammeldags dansk hotel, der er placeret midt i Bogense. Vi har mange selskaber og a la carte gæster, der er glad ved god m...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Kok/køkkenuddannet til cafe i Bogense

Juels Café/ Birgit Kehlet Pedersen

Bogense
Juels Cafe på havnen i Bogense søger en kok eller anden køkkenfaglært person, som har lyst til at være med til at videreudvikle menukortet og cafeen. Det er en nyoprettet stilling, hvis nøjagtige indhold vi definerer sammen. Er du fx en erfaren kok ...
Indrykket:10. februar 2019
Udløbsdato:10. marts 2019

Kok/ køkkenansvarlig

Dampskibshuset v/Tina Kehlet Primholdt

Bogense
Dampskibshuset er en cafe på havnen i Bogense. Vi har eksisteret siden 2009, og arbejder hver dag på at forbedre og udvikle vores koncept, hvor æstetisk, kvalitet og nærvær går op i en højere enhed. Vores menukort består af retter tilberedt af årsti...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Hindsgavl Slot søger kok

A/S HINDSGAVL

Middelfart
Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Vi søger kok og cater!

CAFE RAZZ ApS

Middelfart
Kunne du tænke dig at være en del af teamet bag en af Danmarks bedste caf er? Vi søger netop en ny kok og cater, der er dygtig, engageret og kan skabe madglæde blandt gæster. Hvad tilbyder vi? Fuldtidsstilling med en attraktiv løn Uhøjtideligt arbej...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019