Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok / Cater

Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19

Vi forventer at du har erfaring med:

ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør.

Vi tilbyder:

Gode arbejdsforhold, Danmarks bedste kollegaer, udfordringer, frihed under ansvar og god løn.

Hvis dette har vakt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til vores køkkenchef Martin Pryds på mail: mpryds76@gmail.com

Har du ikke hørt fra os senest d. 01.03.19, så er stillingen besat til anden side

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329938877Phoenix-c2380f0212019-01-09T00:00:00Kok / Cater

Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19

Vi forventer at du har erfaring med:

ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør.

Vi tilbyder:

Gode arbejdsforhold, Danmarks bedste kollegaer, udfordringer, frihed under ansvar og god løn.

Hvis dette har vakt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til vores køkkenchef Martin Pryds på mail: mpryds76@gmail.com

Har du ikke hørt fra os senest d. 01.03.19, så er stillingen besat til anden side

 

2019-03-03T00:50:09.493 Vi søger en kok eller cater med erfaring med selskaber. Med start senest 15.03.19 Vi forventer at du har erfaring med: ala carte, selskaber, kan arbejde selvstændigt, stabil, kritisk og ikke mindst med et godt humør. Vi tilbyder: Gode arbejdsforhold, Danmarks bedste kollegaer, udfordringer, frihed under ansvar og god løn. Hvis dette har vakt din interesse, så send en kortfattet ansøgning til vores køkkenchef Martin Pryds på mail: mpryds76@gmail.com Har du ikke hørt fra os senest d. 01.03.19, så er stillingen besat til anden side11Jobnetc2380f02100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-02T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynNordfyn3431132CAFE VICTORIA ODENSE ApS11Langesøvej 1395462MorudDKDanmark0
mpryds76@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent690738JobNet492780249278021000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2380f02https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2380f02https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2380f02&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c2380f02&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos CAFE VICTORIA ODENSE ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360005569Tim Hjortebjergmpryds76@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329973202Sushi kok sushi rollingRobot søger 1 or 2 Sushi Kok til båd koldt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til 5000@hamasushi.dk

 

søger 1 or 2 Sushi Kok til båd koldt  køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til 5000@hamasushi.dk

 

Hama Sushi ApSOdense C2019-03-07T00:00:002019-05-02T00:00:00
329972363Kreativ faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Skodsborgvej i Nærum. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok med høj faglig stolthed. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag med mødetid kl. 07.00 Der vil være weekend- og aftenarbejde ved sjældne lejligheder Teamet roterer på alle køkkenets partier, så du vil få masser af opgaver inden for både varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: alt det, du har lært og elsker Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring meget gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter på både fade og små portionsanretninger Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du er proaktiv og meget selvstændig Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi et dynamisk team på ialt 4 kolleger, der dagligt laver mad til ca. 320 gæster. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Skodsborgvej i Nærum.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok med høj faglig stolthed. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag med mødetid kl. 07.00
  • Der vil være weekend- og aftenarbejde ved sjældne lejligheder
  • Teamet roterer på alle køkkenets partier, så du vil få masser af opgaver inden for både varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: alt det, du har lært og elsker
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok med nogle års erfaring – meget gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - vi anretter på både fade og små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du er proaktiv og meget selvstændig
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi et dynamisk team på ialt 4 kolleger, der dagligt laver mad til ca. 320 gæster. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SNærum2019-03-06T00:00:002019-05-01T00:00:00
329971750Glad og frisk faglært kokRobot Er du faglært kok med solid erfaring i det varme køkken? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok på Edvard Thomsens Vej i København! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid i, mandag - torsdag kl. 7-15 samt fredag kl. 7-14.30 Da vi er et stort hus forventes det at du har overblik og er god til at samarbejde Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver du skal primært være på det varme parti - men det er også en fordel hvis du kan være med i produktionen af lune, kolde menuer, salat, pålæg, klassisk smørrebrød osv. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faguddannet og har erfaring som kok især på det varme parti Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig selv fagligt og personligt Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 7 glade kolleger der samarbejder med kollegerne i huset ved siden af (vi driver kantinerne i 2 store kontorhuse). I det hus du skal være I, laver vi dagligt frokostbuffet til i alt 350 gæster. Fælles er at vi alle kommer med forskellig baggrund og udfører forskellige funktioner. Derudover servicerer vi med takeaway til gæsterne samt forplejning til møder og arrangementer. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok med solid erfaring i det varme køkken? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok på Edvard Thomsens Vej i København!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid i, mandag - torsdag kl. 7-15 samt fredag kl. 7-14.30
  • Da vi er et stort hus forventes det at du har overblik og er god til at samarbejde
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver; du skal primært være på det varme parti - men det er også en fordel hvis du kan være med i produktionen af lune, kolde menuer, salat, pålæg, klassisk smørrebrød osv.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faguddannet og har erfaring som kok – især på det varme parti
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig selv fagligt og personligt
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 7 glade kolleger der samarbejder med kollegerne i huset ved siden af (vi driver kantinerne i 2 store kontorhuse). I det hus du skal være I, laver vi dagligt frokostbuffet til i alt 350 gæster. Fælles er at vi alle kommer med forskellig baggrund og udfører forskellige funktioner.
Derudover servicerer vi med takeaway til gæsterne samt forplejning til møder og arrangementer. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-03-05T00:00:002019-04-30T00:00:00
329970429Vi søger en moden og ansvarsbevidst kokRobot Vi forventer du: Er engageret og et positivt menneske med et smil på læben Er velsoigneret og præsentabel Kan arbejde selvstændigt og hurtigt Har en positiv fremtoning Fleksibel Mødestabil Evne at kunne arbejde struktureret Med ansvar Kan fremvise straffeattest Arbejdet omfatter bl.a.: Servicere hotellets mange gæster Udvikling af nye menuer Udvikling af a la carte kortet Nordisk inspireret Vagtplan ligger som 2-5, hvilket betyder der er fri hver fredag, lørdag og søndag anden weekend. Marcussens Hotel kan tilbyde dig: Vi er et lille, men meget besøgt hotel i Assens by, et fantastisk spændende anderledes koncept med nordiske traditioner. Vi kan lige pt. tilbyde dig 30 gode kollegaer som sammen er som en lille familie. På et lille sted som vores skal man være klar på at kunne arbejde på tværs af afdelingerne. Som sagt fungerer vi i dagligdagen som en lille familie der hjælper hinanden. Om året har vi ca. 11.000 overnatninger fordelt på firmaer og private gæster. Oven i det har vi selskaber og naturligvis a la carte restaurant. Til gengæld forventer vi en kok som arbejder med høj kvalitet og har en høj faglig stolthed. Ansættelse hurtigst muligt. Løn efter overenskomst kvalifikation. Fuldtid Ansøgning sendes til: info@marcussens.dk

Vi forventer du:

  • Er engageret og et positivt menneske med et smil på læben
  • Er velsoigneret og præsentabel
  • Kan arbejde selvstændigt og hurtigt
  • Har en positiv fremtoning
  • Fleksibel
  • Mødestabil
  • Evne at kunne arbejde struktureret
  • Med ansvar
  • Kan fremvise straffeattest

Arbejdet omfatter bl.a.:

  • Servicere hotellets mange gæster
  • Udvikling af nye menuer
  • Udvikling af a la carte kortet
  • Nordisk inspireret

Vagtplan ligger som 2-5, hvilket betyder der er fri hver fredag, lørdag og søndag anden weekend.

Marcussens Hotel kan tilbyde dig:

Vi er et lille, men meget besøgt hotel i Assens by, et fantastisk spændende anderledes koncept med nordiske traditioner. Vi kan lige pt. tilbyde dig 30 gode kollegaer som sammen er som en lille familie. På et lille sted som vores skal man være klar på at kunne arbejde på tværs af afdelingerne. Som sagt fungerer vi i dagligdagen som en lille familie der hjælper hinanden. Om året har vi ca. 11.000 overnatninger fordelt på firmaer og private gæster. Oven i det har vi selskaber og naturligvis a la carte restaurant.

Til gengæld forventer vi en kok som arbejder med høj kvalitet og har en høj faglig stolthed.

Ansættelse hurtigst muligt.

Løn efter overenskomst / kvalifikation.

Fuldtid

Ansøgning sendes til: info@marcussens.dk

 

Hotelselskabet Assens ApSAssens2019-03-04T00:00:002019-04-29T00:00:00
329970074Faglært kok til Cafe Mauritz i MiddelfartRobot Vi søger en ansvalig faglært kok til vores caf i Middelfart. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og caf personale. Caf Mauritz driver i dag 5 caf er, hvor der lægges vægt på en god arbejdstone og et godt socialt miljø. Dine arbejdsopgaver: Tilberedning af mad lavet på gode råvarer Egenkontrol og varebestilling Sikre høj hygiejnestandard Alle øvrige køkkenopgaver ad hoc Din profil: En uddannelsesmæssig baggrund inden for branchen er en fordel, men ikke et krav. Der lægges vægt på praktisk erfaring på minimum 5 år, flair og passion for madlavning samt menneskelige kompetencer. Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at servere det lækreste mad til vores gæster. Du er ansvarlig, struktureret og forstår at styre alle aspekter i et køkken. Du evner at motivere dit team og bidrage til en god arbejdsplads. Du er selvstændig og arbejder godt under eget ansvar. Du forstår fordelene ved at arbejde i en kæde. Du trives godt i et travlt miljø og møder kunder, gæster og kolleger med et smil Du er god til arbejde under pres have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du har et godt overblik, og kan arbejde hurtigt, men roligt også på de helt travle dage. Arbejdstiden vil være varierende og du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, der dækker både dag, aften og weekender. Ansættelse snarest muligt. Ansøgninger bliver behandlet løbende. Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til job@cafemauritz.dk, mrk. Faglært Kok Middelfart.

Vi søger en ansvalig faglært kok til vores café i Middelfart. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og cafépersonale.

Café Mauritz driver i dag 5 caféer, hvor der lægges vægt på en god arbejdstone og et godt socialt miljø.

Dine arbejdsopgaver:

  • Tilberedning af mad lavet på gode råvarer
  • Egenkontrol og varebestilling
  • Sikre høj hygiejnestandard
  • Alle øvrige køkkenopgaver ad hoc

Din profil: 

  • En uddannelsesmæssig baggrund inden for branchen er en fordel, men ikke et krav. Der lægges vægt på praktisk erfaring på minimum 5 år, flair og passion for madlavning samt menneskelige kompetencer.
  • Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at servere det lækreste mad til vores gæster.
  • Du er ansvarlig, struktureret og forstår at styre alle aspekter i et køkken.
  • Du evner at motivere dit team og bidrage til en god arbejdsplads.
  • Du er selvstændig og arbejder godt under eget ansvar.
  • Du forstår fordelene ved at arbejde i en kæde.
  • Du trives godt i et travlt miljø og møder kunder, gæster og kolleger med et smil
  • Du er god til arbejde under pres have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du har et godt overblik, og kan arbejde hurtigt, men roligt også på de helt travle dage.

Arbejdstiden vil være varierende og du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, der dækker både dag, aften og weekender.

Ansættelse snarest muligt. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til job@cafemauritz.dk, mrk.  "Faglært Kok Middelfart.

Cafe Mauritz ApS - MiddelfartMiddelfart2019-03-04T00:00:002019-04-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi kok sushi rolling

Hama Sushi ApS

Odense C
søger 1 or 2 Sushi Kok til båd koldt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltræ...
Indrykket:7. marts 2019
Udløbsdato:2. maj 2019

Kreativ faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Nærum
Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
Indrykket:6. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Glad og frisk faglært kok

Fazer Food Services A/S

København S
Er du faglært kok med solid erfaring i det varme køkken? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok på Edvard Thomsens Vej i Københa...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Vi søger en moden og ansvarsbevidst kok

Hotelselskabet Assens ApS

Assens
Vi forventer du: Er engageret og et positivt menneske med et smil på læben Er velsoigneret og præsentabel Kan arbejde selvstændigt og hurtigt Har en positiv fremtoning Fleksibel Mødestabil Evne at kunne arbejde struktureret Med ansvar Kan fremvise s...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Faglært kok til Cafe Mauritz i Middelfart

Cafe Mauritz ApS - Middelfart

Middelfart
Vi søger en ansvalig faglært kok til vores caf i Middelfart. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og caf personale. Caf Mauritz dri...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019