Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok /Cater til spændende udviklingsrejse på College360

Vi har ambitioner om, at vores kantiner, under navnet Madværket, skal være det foretrukne mødested på College360, hvor madglæde og faglighed smelter sammen i et velfortjent pusterum for vores elever, medarbejdere og gæster.

College360 søger en faglig stærk kok eller cater, der sammen med et godt team og en innovativ køkkenchef, vil være med til at udvikle og yderligere modernisere vores kantiner på 2 adresser i Silkeborg. På Bindslevs Plads, hvor vores to gymnasier har til huse og på den nye erhvervsskole på Bredhøjvej, hvor erhvervsuddannelserne er samlet.

 

Vi søger en ny kollega, der har mod og lyst til at være med på en forandringsrejse og være medudvikler på et moderne og attraktivt spise- og cafémiljø i Silkeborg, under College360. Vi prioriterer følgende kompetencer højt:

 • Stor gastronomisk kompetence.
 • Stor bager hjerte, både fra brød til den søde del.
 • En teamplayer, der konstant har lyst til læring og deler sin faglige viden
 • Nytænkende
 • Besidder stor selvstændighed
 • Servicesminded
 • Håndtere oplæring af elever
 • Ordenssans, planlægning og struktur
 • Har humor og spreder glæde
 • Vil bidrage til god trivsel
 • Vil være med på en forandringsrejse og har lige så høje ambitioner som os 

Du kommer hovedsageligt til at arbejde i dagtimerne, men der vil også være aftenvagt hver 3-5 uge mandag til torsdag. frem til kl. 19.00 og eventprægede arrangementer, der kalder på din fleksibilitet.

 

Vidste du, at vi på College360 har 52 uddannelsesretninger?

 

Vi er bl.a. én af Danmarks bedste Hotel og Restaurantskoler, og vi ser unikke muligheder i, at Madværket integreres mere og mere med den høje faglighed, som vi har på College360 inden for mad. Så ud over dit team i Madværket, vil du være omgivet af dygtige elever, faglærere og øvrige kolleger.

 

Madværkets primære gæster er vores elever - både dem, der er her i dagtimerne, og vores ca. 150 kostelever. De trives bedst, hvis du møder dem med godt humør og dialog om deres ønsker og behov. Derudover er der også over 200 medarbejdere, censorer, forældre, og gæster udefra, der vil sætte pris på, at du og dit team yder en høj service og sætter god mad på dagsordenen, som en del af læring og trivsel.

 

Vi kan også se spændende muligheder i at tage konkurrencen op med de mange caféer og fast food restaurationer, vi er omgivet af. Det kræver løbende dialog med elever og medarbejdere, så vi kan blive deres foretrukne valg.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

 

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt gerne køkkenchef Kim Jensen 22 34 61 80 eller erhvervschef Berit Schau Muster på 51 83 88 96.

 

Ansøgningsfrist senest 18. november. Der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 48.

Ansættelse: 1. jan 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.