Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORG

BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG

Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret.

Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330018097Phoenix-2bb7820812019-06-03T00:00:00KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORGBOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG

Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret.

Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

2019-06-24T00:50:53.427 BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder! Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Løn fastsættes ud fra kvalifikationer. Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret. Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.11jobnet2bb78208100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-23T00:00:000000http://silkeborg.bowlnfun.dk/job?hr=show-job/434850EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3521455Bowl'n'Fun Silkeborg11Brokbjergvej 128600SilkeborgDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent755299JobNet4984162498416210006-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bb78208https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bb78208https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bb78208&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bb78208&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgKOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORG12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361712525Madssilkeborg@bowlnfun.dkDKDanmarkDKDanmark330096110Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerneBasic I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv. Vi søger en eller 2 nye kollegaer til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil. Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad. Dine opgaver:Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke caterfunktioner. Dine kvalifikationer:Du er uddannet cater eller kok.Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.Du går forrest og er stolt af dit håndværk.Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.Trives i et miljø med højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.Vores tilbud: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden med entusiasme og madglæde.En masse spændende og sjove oplevelser.Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK ARENA.Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning via knappen Send ansøgning Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt Dorte Ikkala på mobil 20701630 Se mere på vores ansøgersite: https: spiseriet8000.ofir.com
I M A R T I N I B's madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent – og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange.

Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med alt fra frokostordninger, kreative anretninger, sandwich, tapas, smørrebrød osv.

Vi søger en eller 2 nye kollegaer til vores afdeling SPISERIET8000 beliggende på Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup.
Bus og tog går til døren, men det er klart en fordel at du har bil.

Vil du arbejde med nogle af verdens bedste kollegaer.?
Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i enhver situation.
Hvis ikke vi har glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger, så kan vi ikke lave kreativ, smagsfuld og flot visuel mad.

Dine opgaver:
  • Du interessere dig for den nordiske gastronomi og følger med i de nyeste trends.
  • Tilberedning af mad med gode og spændende råvarer.
  • Levere en unik madoplevelse til vores gæster uanset om det er 10 eller 3000.
  • Du arbejder hovedsageligt om dagen, men kan træde til en sjælden gang i mellem om aftenen, hvis det er nødvendigt.
  • Mulighed for at spille ind i alle madprocesser og kokke/caterfunktioner.'
Dine kvalifikationer:
  • Du er uddannet cater eller kok.
  • Erfaring som cater eller kok på et fornuftigt gastronomisk niveau.
  • Du går forrest og er stolt af dit håndværk.
  • Ambitiøs, selvstændig og kvalitetsbevidst med stort overblik.
  • Trives i et miljø med højt arbejdstempo – uden at gå på kompromis med kvaliteten af maden.
  • Møder udfordringer med en positiv indstilling og samarbejder problemfrit med ledere og kollegaer.
  • Selvkørende, fleksibel og ansvarlig.
  • Mødestabil med lyst til at udvikle og blive udviklet.
Vores tilbud:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer på vores gæster og hinanden – med entusiasme og madglæde.
  • En masse spændende og sjove oplevelser.
  • Du arbejder både med den moderne og den klassiske gastronomi.
  • Arbejde i en virksomhed som tæller flere afdelinger såsom bageri, konditori, detail madmarked og egne eventlokaler i Pakhusene på Århus Ø, Jydsk Væddeløbsbane og MIBlounge på CERES PARK & ARENA.
Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt Dorte Ikkala på mobil 20701630




Se mere på vores ansøgersite: https://spiseriet8000.ofir.com

ORS/Small/29ee8f38_logo.pngSPISERIET 8000 ApSSkødstrup2019-09-26T12:04:17.1232019-10-30T00:00:00
330088697Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!Robot Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation! Så det DIG vi søger! Vi forventer: DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok) Du taler og skriver dansk. Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel . At du klar på alternative opgaver. Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel). At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt. At man er ansvarsbevist. Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere. At man at fuldføre de daglige opgaver helt. Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne. Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold. Så tilbyder vi: En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold En arbejdes plads hvor du kan få erfaring. En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden. En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse. Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt kold dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere En virksomhed under udvikling og fornyelse. Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig. Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ). Jeg glæder mig til at høre fra dig! Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri. _____________________________________________________________________ Praktisk informationer og lidt om kroen og os. Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro s høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ) Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten. Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos. Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv Kontakt Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

Søger ny kok der kan starte Snarest!

Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!?

Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation!

Så det DIG vi søger! 

 

Vi forventer:

DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok)

Du taler og skriver dansk.

Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel .

At du klar på alternative opgaver.

Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. 

Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel).

At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt.

At man er ansvarsbevist.

Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere.

At man at fuldføre de daglige opgaver helt.

Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold.

Så tilbyder vi:

En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold

En arbejdes plads hvor du kan få erfaring.

En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden.

En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse.

Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt/kold/dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. 

En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere

En virksomhed under udvikling og fornyelse.

Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig.

Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ;). Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

 _____________________________________________________________________

Praktisk informationer og lidt om kroen og os.

Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro´s høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ;) 

Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring/Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten.

Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker

Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos.

Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv

 

Kontakt

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

KORNING KRO A/SHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330088605kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)Robot Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com. In english. We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark. You are a trained chef or do have experience with making sushi. Working hours are 37 hours a week. Start up as soon as possible. Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant.

Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi.

Arbejdstid er på 37 timer om ugen.

Opstart hurtigst muligt.

Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

In english.

We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark.

You are a trained chef or do have experience with making sushi.

Working hours are 37 hours a week.

Start up as soon as possible.

Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

Sakura Sushibar ApSHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330087850Kok SøgesRobot Kok søges til Raadhuus Kafeen Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette. Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Fri hveranden weekend Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer

Kok søges til Raadhuus Kafeen

Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen

Midt i hjertet af Århus’ i Sønder Allé på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen – et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl tid. Kokke der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med a la carte.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Elsker det danske køkken og forstår at det kræver håndværk at lave dette.
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Fri hveranden weekend
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer
Raadhuus KafeenAarhus C2019-09-11T00:00:002019-11-04T00:00:00
330087084Kok søgesRobot Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer ugen. Arbejdstid - Aften Fast vagtplan Søndag og helligedage fri Hver anden weekend fri. Kontakt info: Ronald Tlf.: 86120760

Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt.

Stillingen er på 37 timer / ugen.

 

Arbejdstid - Aften

Fast vagtplan

Søndag og helligedage fri

Hver anden weekend fri.

 

Kontakt info:

Ronald

Tlf.: 86120760

BRASSERIE BELLI V/RONALD DIJKSTRAAarhus C2019-09-10T00:00:002019-11-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller Cater søges til job med frokostlækkerier i dagtimerne

SPISERIET 8000 ApS

Skødstrup
I M A R T I N I B s madcirkus er vi altid på udkig efter lidenskab og talent og vi har brug for flere kollegaer der har lyst og drive til at arbejde med mad, både til få og til mange. Vi tilbyder et job, hvor der skal gives god gas i dagtimerne med ...
Indrykket:26. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!

KORNING KRO A/S

Horsens
Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)

Sakura Sushibar ApS

Horsens
Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

Kok Søges

Raadhuus Kafeen

Aarhus C
Kok søges til Raadhuus Kafeen Vi har travlt og derfor søges Kokke til Raadhuus Kafeen Midt i hjertet af Århus i Sønder All på hjørnet ved Hans Hartvig Seedorffs Stræde ligger Raadhuus Kafeen et af byens ældste spisesteder - søger kokke til en travl ...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019

Kok søges

BRASSERIE BELLI V/RONALD DIJKSTRA

Aarhus C
Brasserie Belli søger en kok med opstart hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer ugen. Arbejdstid - Aften Fast vagtplan Søndag og helligedage fri Hver anden weekend fri. Kontakt info: Ronald Tlf.: 86120760
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:1. november 2019