Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORG

BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG

Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret.

Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330018097Phoenix-2bb7820812019-06-03T00:00:00KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - SILKEBORGBOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK/CATER/UFAGLÆRT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG

Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill?

Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder!

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Løn fastsættes ud fra kvalifikationer.

Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret.

Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

2019-06-24T00:50:53.427 BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL SØGER NETOP NU EN KOK CATER UFAGL RT MED ERFARING TIL VORES KØKKEN I SILKEBORG Vi søger nu en ekstra medarbejder til vores køkkenteam i Silkeborg. Vi søger en engageret, kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der samtidig kan arbejde i et højt tempo. Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Lyder det som dig? - så tøv ikke med at læse videre herunder! Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Løn fastsættes ud fra kvalifikationer. Stillingen er på 25-30 timer med henblik på fuldtid fra efteråret. Samtaler vil forekomme hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.11jobnet2bb78208100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-23T00:00:000000http://silkeborg.bowlnfun.dk/job?hr=show-job/434850EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3521455Bowl'n'Fun Silkeborg11Brokbjergvej 128600SilkeborgDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark7Deltid46Permanent755299JobNet4984162498416210006-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bb78208https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bb78208https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bb78208&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2bb78208&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361712525Madssilkeborg@bowlnfun.dkDKDanmarkDKDanmark330035311Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kokBasic Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt. Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg. Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave. Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende. Arbejdsopgaver: Frokost buffet til vores kursisterAften menu til vores kursisterKontrol af råvarerOpfyldning af buffeter i restaurantenAfvikling af selskaberMorgenvagter og pause buffeterDeltage i oplæring af vores dygtige kokkeeleverBage til vores kage buffeterA la carte til vores værelses gæsterSunde buffeter til vores Outdoor gæsterVi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigtEt harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchefVi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejdeOrdnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomstDeltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kollegerAt blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.Vi forventer, at du: Er faglært kok og brænder for dit fagKan arbejde selvstændigtFaglig stolthed er et af dine nøgleordGerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaerHar en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarerKan bevare overblikket i stressede situationerEr stabil, fleksibel og ansvarsbevidstHar en god humoristisk sans, og et godt humørEr god til at samarbejde på tværs af alle afdelingerSer en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.Skriftlig ansøgning sendes via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 22. juliAnsættelsesdato: 12. august Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby på tlf. 89 21 21 35 Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark. På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur. Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere. Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret. Se mere på vores ansøgersite: https: vejlsoehus.brandero.comVejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg.

Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave.

Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende.

Arbejdsopgaver:

  • Frokost buffet til vores kursister
  • Aften menu til vores kursister
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Afvikling af selskaber
  • Morgenvagter og pause buffeter
  • Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Bage til vores kage buffeter
  • A la carte til vores værelses gæster
  • Sunde buffeter til vores Outdoor gæster
Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt
  • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.
  • Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef
  • Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.
  • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde
  • Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst
  • Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger
  • At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.
Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok og brænder for dit fag
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Faglig stolthed er et af dine nøgleord
  • Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer
  • Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst
  • Har en god humoristisk sans, og et godt humør
  • Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.
Skriftlig ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 22. juli
Ansættelsesdato: 12. august

Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby på tlf. 89 21 21 35

Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark.

På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur.

Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere.

Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.



Se mere på vores ansøgersite: https://vejlsoehus.brandero.com

ORS/Small/4b30f332_logo.pngVejlsøhus hotel og konferencecenterSilkeborg2019-05-31T12:00:10.0802019-07-04T00:00:00
330024293Bone's Valby søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SValby2019-06-04T00:00:002019-07-13T00:00:00
330024167Restaurant Søgaarden søger kok/caterRobot Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

RESTAURANT SØGAARDEN ApSSunds2019-06-04T00:00:002019-07-09T00:00:00
330032629Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kokRobot Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt. Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg. Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave. Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende. Arbejdsopgaver: Frokost buffet til vores kursister Aften menu til vores kursister Kontrol af råvarer Opfyldning af buffeter i restauranten Afvikling af selskaber Morgenvagter og pause buffeter Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever Bage til vores kage buffeter A la carte til vores værelses gæster Sunde buffeter til vores Outdoor gæster Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet. Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret. At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer. Vi forventer, at du: Er faglært kok og brænder for dit fag Kan arbejde selvstændigt Faglig stolthed er et af dine nøgleord Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer Kan bevare overblikket i stressede situationer Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst Har en god humoristisk sans, og et godt humør Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde. Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@vejlsoehus.dk Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby på tlf. 89 21 21 35 Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark. På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur. Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere. Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.

Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som kok på Vejlsøhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dine kolleger har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Vejlsøhus til det bedste valg.

Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode danske køkken, men retterne tilberedes og anrettes i en mere nutidig og moderne udgave.

Stillingen ønskes besat medio august og vi holder jobsamtaler løbende.

Arbejdsopgaver:

  • Frokost buffet til vores kursister
  • Aften menu til vores kursister
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Afvikling af selskaber
  • Morgenvagter og pause buffeter
  • Deltage i oplæring af vores dygtige kokkeelever
  • Bage til vores kage buffeter
  • A la carte til vores værelses gæster
  • Sunde buffeter til vores Outdoor gæster

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor vi værdsætter, at man tør arbejde selvstændigt
  • Et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og sætter pris på forskelligheden blandt personalet.
  • Udover dig er vi tre kokkelever, en kok, en souschef og køkkenchef
  • Vi har et tæt samarbejde med Gl. Skovridergaard, som også er en del af Ferskvandscentret.
  • At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback samt respekt for kollegers arbejde
  • Ordnede lønforhold og en pensionsordning ifølge Horesta overenskomst
  • Deltagelse i sociale arrangementer sammen med dine kolleger
  • At blive en del af et dygtigt hold i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer.

Vi forventer, at du:

  • Er faglært kok og brænder for dit fag
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Faglig stolthed er et af dine nøgleord
  • Gerne vil være med til at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for hotellets gæster og dine kollegaer
  • Har en passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Er stabil, fleksibel og ansvarsbevidst
  • Har en god humoristisk sans, og et godt humør
  • Er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider og weekendarbejde.

Skriftlig ansøgning sendes på mail til job@vejlsoehus.dk

Har du spørgsmål vedr. jobbet er du velkommen til at kontakte Benedikte Overby

på tlf. 89 21 21 35

Læs mere om hotellet på www.vejlsoehus.dk

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter ligger midt i den smukke midtjyske natur hvor parken er en del af Aqua Akvarium og dyrepark.

På Vejlsøhus har vi skov og sø lige uden for døren - og det vil vi gerne udnytte. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor aktiviteter, hvor du kan udfordre dig selv, få pulsen op og samtidig nyde den smukke natur.                                                                                                                                   

Hotellet rummer 49 værelser samt konferencefaciliteter for op til 150 deltagere.

Vejlsøhus Hotel og Konference center er en del af Ferskvandscentret.

 

 

Vejlsøhus hotel og konferencecenterSilkeborg2019-06-03T00:00:002019-07-22T00:00:00
330034444Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschefRobot Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte:Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. Køkkenet: Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. Tiltrædelse:1 august Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
1 august

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindSkanderborg2019-06-03T00:00:002019-07-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus hotel og konferencecenter

Silkeborg
Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være med...
Indrykket:31. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

Bone's Valby søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Valby
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Valby, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:13. juli 2019

Restaurant Søgaarden søger kok/cater

RESTAURANT SØGAARDEN ApS

Sunds
Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbe...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Vejlsøhus Hotel og konferencecenter søger kok

Vejlsøhus hotel og konferencecenter

Silkeborg
Vejlsøhus søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange forskellige gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:22. juli 2019

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Skanderborg
Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevel...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:24. juli 2019