Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok / Chef / souschef

 We are looking for a chef - who can take responsibility and want to help develop our kitchen - we work with 2 restaurants Bár Habla and Klassisk 65 - booth on Jægergårdsgade and are a team of more than 40 employees who are passionate about the profession. It is a must that you are creative, can handle when a table becomes 11 instead of 9 and can think “yes then, we put a guest for the end of a table ” and have some knowledge of the classic kitchen + wines.

Tattoos, braided pants, strait hair, no hair, A, B, C, D bowls, flip beard, mustache, overly beard .. - All this is fine enough, just if you are hospitable, we only use open kitchen (and do not have a waiters buffet you can hide in) so there will be wonderful plenty of guest contact, and we prefear you  have a glimpse in the eye.

- you should be able to have an overview and not be overturned when there is a table on the door you had not expected.

* our team is healthy people, so if you have an alcohol problem or taking drugs then you do not need to apply with us, you must be able to look after your guards and not report sick in time and out due to hangovers and if you can not find out to meet on time, please also stay home.

We spend too much time on good food, wine and laughs. It is a must that you have a knowledge of wine and food (if you like it we will take you on from here ) and are happy to pair wine and food. Furthermore, you are expected to share your knowledge and experience with our students. * you will be ordeing mis en place + , daily accounts for the kitchen / restaurant (2 minutes while doing the accounting / mis), and be able to tumble with 9 luxury smiling waiters on a busy Friday night as well as 3-4 chefs / students in the kitchen (and still have thesmile on as well as overview) ... have you not tried it before but are new educated then it is no problem, we will for sure help you and educate you.

 

You do not need to apply if you: over sleep every Saturday / going to court often / missing a babysitter every other day / not reaching the bus every other day / having a flat tire every Monday / can't do without your mobile during the work day / think you should drink 5 colas every day / need to see if your girlfriend has texted every 10 minutes / is the kind of person who is born an expert and does not need training or advice after the first day /  - must be able to talk and work at the same time - must be able to remember to return after lunch - should not count on pat on the shoulder and gold medal to meet on time every day.        

 

 if you qualify, send me an email.   application is sent to soren_ak@hotmail.com

******

 

Vi mangler en kok- -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 2 restauranter Bár Habla og Klassisk 65 - begge på jægergårdsgade  og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. 

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.(eller ka li vin)

 

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. - du skal kunne ha overblik og ikke blive væltet når der kommer et bord på døren du ikke havde regnet med.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330166726Phoenix-c337234a12020-01-29T00:00:00Kok / Chef / souschef

 We are looking for a chef - who can take responsibility and want to help develop our kitchen - we work with 2 restaurants Bár Habla and Klassisk 65 - booth on Jægergårdsgade and are a team of more than 40 employees who are passionate about the profession. It is a must that you are creative, can handle when a table becomes 11 instead of 9 and can think “yes then, we put a guest for the end of a table ” and have some knowledge of the classic kitchen + wines.

Tattoos, braided pants, strait hair, no hair, A, B, C, D bowls, flip beard, mustache, overly beard .. - All this is fine enough, just if you are hospitable, we only use open kitchen (and do not have a waiters buffet you can hide in) so there will be wonderful plenty of guest contact, and we prefear you  have a glimpse in the eye.

- you should be able to have an overview and not be overturned when there is a table on the door you had not expected.

* our team is healthy people, so if you have an alcohol problem or taking drugs then you do not need to apply with us, you must be able to look after your guards and not report sick in time and out due to hangovers and if you can not find out to meet on time, please also stay home.

We spend too much time on good food, wine and laughs. It is a must that you have a knowledge of wine and food (if you like it we will take you on from here ) and are happy to pair wine and food. Furthermore, you are expected to share your knowledge and experience with our students. * you will be ordeing mis en place + , daily accounts for the kitchen / restaurant (2 minutes while doing the accounting / mis), and be able to tumble with 9 luxury smiling waiters on a busy Friday night as well as 3-4 chefs / students in the kitchen (and still have thesmile on as well as overview) ... have you not tried it before but are new educated then it is no problem, we will for sure help you and educate you.

 

You do not need to apply if you: over sleep every Saturday / going to court often / missing a babysitter every other day / not reaching the bus every other day / having a flat tire every Monday / can't do without your mobile during the work day / think you should drink 5 colas every day / need to see if your girlfriend has texted every 10 minutes / is the kind of person who is born an expert and does not need training or advice after the first day /  - must be able to talk and work at the same time - must be able to remember to return after lunch - should not count on pat on the shoulder and gold medal to meet on time every day.        

 

 if you qualify, send me an email.   application is sent to soren_ak@hotmail.com

******

 

Vi mangler en kok- -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 2 restauranter Bár Habla og Klassisk 65 - begge på jægergårdsgade  og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. 

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.(eller ka li vin)

 

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. - du skal kunne ha overblik og ikke blive væltet når der kommer et bord på døren du ikke havde regnet med.

* vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

2020-02-17T20:50:46.687 We are looking for a chef - who can take responsibility and want to help develop our kitchen - we work with 2 restaurants Bár Habla and Klassisk 65 - booth on Jægergårdsgade and are a team of more than 40 employees who are passionate about the profession. It is a must that you are creative, can handle when a table becomes 11 instead of 9 and can think yes then, we put a guest for the end of a table and have some knowledge of the classic kitchen wines. Tattoos, braided pants, strait hair, no hair, A, B, C, D bowls, flip beard, mustache, overly beard .. - All this is fine enough, just if you are hospitable, we only use open kitchen (and do not have a waiters buffet you can hide in) so there will be wonderful plenty of guest contact, and we prefear you have a glimpse in the eye. - you should be able to have an overview and not be overturned when there is a table on the door you had not expected. * our team is healthy people, so if you have an alcohol problem or taking drugs then you do not need to apply with us, you must be able to look after your guards and not report sick in time and out due to hangovers and if you can not find out to meet on time, please also stay home. We spend too much time on good food, wine and laughs. It is a must that you have a knowledge of wine and food (if you like it we will take you on from here ) and are happy to pair wine and food. Furthermore, you are expected to share your knowledge and experience with our students. * you will be ordeing mis en place , daily accounts for the kitchen restaurant (2 minutes while doing the accounting mis), and be able to tumble with 9 luxury smiling waiters on a busy Friday night as well as 3-4 chefs students in the kitchen (and still have thesmile on as well as overview) ... have you not tried it before but are new educated then it is no problem, we will for sure help you and educate you. You do not need to apply if you: over sleep every Saturday going to court often missing a babysitter every other day not reaching the bus every other day having a flat tire every Monday can t do without your mobile during the work day think you should drink 5 colas every day need to see if your girlfriend has texted every 10 minutes is the kind of person who is born an expert and does not need training or advice after the first day - must be able to talk and work at the same time - must be able to remember to return after lunch - should not count on pat on the shoulder and gold medal to meet on time every day. if you qualify, send me an email. application is sent to soren_ak@hotmail.com ****** Vi mangler en kok- - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 2 restauranter Bár Habla og Klassisk 65 - begge på jægergårdsgade og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine.(eller ka li vin) Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. - du skal kunne ha overblik og ikke blive væltet når der kommer et bord på døren du ikke havde regnet med. * vores team er sunde mennesker, dvs at har du et alkohol problem eller tager stoffer så behøver du ikke søge hos os, du skal kunne passe dine vagter og ikke melde dig syg i tide og utide pga tømmermænd og du ikke kan finde ud af at møde til tiden. Vi går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com11Jobnetc337234a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-23T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3700483JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS11Jægergårdsgade 658000Aarhus CDKDanmark0
soren_ak@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000893224JobNet5106657510665710028-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c337234ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c337234ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c337234a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c337234a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/jobtitle/512211-76-1.jpgKok / Chef / souschef12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration364040735søren andreasensoren_ak@hotmail.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK