Kok, Comwell Kolding

Ansvarsbevidst, faglært kok med smagen i fokus.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. 

Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste.

Som kok på Comwell Kolding bliver du del af et uformelt køkkenteam på 20+ medarbejdere, som hver dag sætter en ære i at lave lækker, sund og velsmagende mad til vores mange gæster. Arbejdsopgaverne kan variere, men hovedsageligt søges en medarbejder til det varme køkken, herunder blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • Selvstændig varetagelse, klargøring og afvikling af eksempelvis frokostbuffeter, a la carte samt små og store selskaber.
  • Grundtilberedninger - vi laver det meste fra bunden og med masser af økologi
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Præsentation af menuer i restauranten
  • Oplæring af nye elever og kolleger.

Faglig stærk og kvalitetsbevidst
Vi forventer, du er uddannet kok og brænder for at lave sund og velsmagende mad. Det er vigtigt, at du kan levere høj kvalitet, også til mange. 

Du har en stor passion for mad og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Alle Comwells danske hoteller har broncemærke i økologi. 

Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. 

Vi tilbyder
En selvstændig stilling hvor samarbejde er en vigtig faktor for at vi lykkes, og hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater. 
Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende værtskab og service til vores gæster. 

Samtidig får du mulighed for at blive en del af en organisation i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer

Vil du vide mere?

For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Køkkenchef Torben Reif Sørensen på trs@comwell.dk eller Ass. Køkkenchef Ninna Bundgaard Christensen på nbc@comwell.com. 

Du kan også læse mere om hotellet på www.comwell.dk

Vi holder samtaler løbende i rekrutteringsprocessen

Vi modtager kun ansøgninger online. Åbn linket ”Søg jobbet”, udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Hurtigst muligt !!!

Hotel Vamdrup

Da en af vores medarbejdere i køkkenet er blevet optaget på anden uddannelse, søger vi en kok med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi er et lille team på byens hotel, som laver alt fra sandwiches til 5 retters menuer. Vores daglige restaurant, består af...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Faglært kok søges

LUCULLUS MAD OG VIN ApS

vi søger en god kollega der vil være med til at fastholde og udvikle vores køkken. vi forventer at du er Faglært KOK. Tør tage ansvar. Er servicemindet. Arbejder effektivt. Er stabil og loyal. Skriver og læser Dansk. Vi tilbyder. God fast stilling m...
Indrykket:11. februar 2018
Udløbsdato:8. april 2018

Kok med køkkenchefpotentiale

Café Cozy Fredericia ApS

Til etableret, velbesøgt a la carte Cafe Restaurant søges dygtig stabil kok m k med køkkenchefpotentiale. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt i et a la carte køkken hvor der lægges stor vægt på gode råvarer og høj kvalitet. Det forvente...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Faglært kok søges

Hotel Propellen

VI HAR FANTASTISK TRAVLT i vores - A la Carte Gourmet Catering til VIP-flyvninger Selskaber Kurser Take away -vi søger derfor en faglært kok der har lyst til at blive en del af vores ambitiøse og uhøjtidelige team i køkkenet. Vi er et moderne og kva...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Er du vores nye KOKKE elev pr. 1/4 2018?

Hotel Propellen

Har du lyst til en uddannelse i vores køkken, hvor den hårde tone for længst er uddød, hvor der i travle perioder også er plads til humor, kreativitet og særheder, og en arbejdsplads hvor du bliver udfordret indenfor vores segmenter a la carte, sels...