Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok, Comwell Kolding

Ansvarsbevidst, faglært kok med smagen i fokus.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. 

Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste.

Som kok på Comwell Kolding bliver du del af et uformelt køkkenteam på 20+ medarbejdere, som hver dag sætter en ære i at lave lækker, sund og velsmagende mad til vores mange gæster. Arbejdsopgaverne kan variere, men hovedsageligt søges en medarbejder til det varme køkken, herunder blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • Selvstændig varetagelse, klargøring og afvikling af eksempelvis frokostbuffeter, a la carte samt små og store selskaber.
  • Grundtilberedninger - vi laver det meste fra bunden og med masser af økologi
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Præsentation af menuer i restauranten
  • Oplæring af nye elever og kolleger.

Faglig stærk og kvalitetsbevidst
Vi forventer, du er uddannet kok og brænder for at lave sund og velsmagende mad. Det er vigtigt, at du kan levere høj kvalitet, også til mange. 

Du har en stor passion for mad og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Alle Comwells danske hoteller har broncemærke i økologi. 

Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. 

Vi tilbyder
En selvstændig stilling hvor samarbejde er en vigtig faktor for at vi lykkes, og hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater. 
Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende værtskab og service til vores gæster. 

Samtidig får du mulighed for at blive en del af en organisation i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer

Vil du vide mere?

For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Køkkenchef Torben Reif Sørensen på trs@comwell.dk eller Ass. Køkkenchef Ninna Bundgaard Christensen på nbc@comwell.com. 

Du kan også læse mere om hotellet på www.comwell.dk

Vi holder samtaler løbende i rekrutteringsprocessen

Vi modtager kun ansøgninger online. Åbn linket ”Søg jobbet”, udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329745717Phoenix-0d4bdf3312018-01-23T03:12:58.050Kok, Comwell Kolding

Ansvarsbevidst, faglært kok med smagen i fokus.

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. 

Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste.

Som kok på Comwell Kolding bliver du del af et uformelt køkkenteam på 20+ medarbejdere, som hver dag sætter en ære i at lave lækker, sund og velsmagende mad til vores mange gæster. Arbejdsopgaverne kan variere, men hovedsageligt søges en medarbejder til det varme køkken, herunder blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • Selvstændig varetagelse, klargøring og afvikling af eksempelvis frokostbuffeter, a la carte samt små og store selskaber.
  • Grundtilberedninger - vi laver det meste fra bunden og med masser af økologi
  • Kontrol af råvarer
  • Opfyldning af buffeter i restauranten
  • Præsentation af menuer i restauranten
  • Oplæring af nye elever og kolleger.

Faglig stærk og kvalitetsbevidst
Vi forventer, du er uddannet kok og brænder for at lave sund og velsmagende mad. Det er vigtigt, at du kan levere høj kvalitet, også til mange. 

Du har en stor passion for mad og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Alle Comwells danske hoteller har broncemærke i økologi. 

Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. 

Vi tilbyder
En selvstændig stilling hvor samarbejde er en vigtig faktor for at vi lykkes, og hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater. 
Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende værtskab og service til vores gæster. 

Samtidig får du mulighed for at blive en del af en organisation i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi leverer

Vil du vide mere?

For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Køkkenchef Torben Reif Sørensen på trs@comwell.dk eller Ass. Køkkenchef Ninna Bundgaard Christensen på nbc@comwell.com. 

Du kan også læse mere om hotellet på www.comwell.dk

Vi holder samtaler løbende i rekrutteringsprocessen

Vi modtager kun ansøgninger online. Åbn linket ”Søg jobbet”, udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.

2018-03-15T00:50:36.227 Ansvarsbevidst, faglært kok med smagen i fokus. I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Som kok på Comwell Kolding bliver du del af et uformelt køkkenteam på 20 medarbejdere, som hver dag sætter en ære i at lave lækker, sund og velsmagende mad til vores mange gæster. Arbejdsopgaverne kan variere, men hovedsageligt søges en medarbejder til det varme køkken, herunder blandt andet følgende arbejdsopgaver: Selvstændig varetagelse, klargøring og afvikling af eksempelvis frokostbuffeter, a la carte samt små og store selskaber. Grundtilberedninger - vi laver det meste fra bunden og med masser af økologi Kontrol af råvarer Opfyldning af buffeter i restauranten Præsentation af menuer i restauranten Oplæring af nye elever og kolleger. Faglig stærk og kvalitetsbevidstVi forventer, du er uddannet kok og brænder for at lave sund og velsmagende mad. Det er vigtigt, at du kan levere høj kvalitet, også til mange. Du har en stor passion for mad og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Alle Comwells danske hoteller har broncemærke i økologi. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. Vi tilbyderEn selvstændig stilling hvor samarbejde er en vigtig faktor for at vi lykkes, og hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater. Du bliver en del af en organisation, der er præget af modige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør sit bedste for at levere nærværende værtskab og service til vores gæster. Samtidig får du mulighed for at blive en del af en organisation i en spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, vi levererVil du vide mere?For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte:Køkkenchef Torben Reif Sørensen på trs@comwell.dk eller Ass. Køkkenchef Ninna Bundgaard Christensen på nbc@comwell.com. Du kan også læse mere om hotellet på www.comwell.dk Vi holder samtaler løbende i rekrutteringsprocessen Vi modtager kun ansøgninger online. Åbn linket Søg jobbet , udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.11Jobnet0d4bdf33100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-14T00:00:000010http://www.comwell.dk/ledigestillinger0EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3084550Comwell Kolding11Skovbrynet 16000KoldingDKDanmark155.497951409.48201380
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent511939JobNet47425271000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d4bdf33https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d4bdf33https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d4bdf33&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0d4bdf33&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352467957importimport_0d4bdf33DKDanmarkDKDanmarkda-DK