Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok der ønsker at blive faglærer på TAMU Storkøbenhavn

Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU) søger en faglærer inden for kantineområdet på TAMU-Center Storkøbenhavn, Kalvebodvej 229, 2791 Dragør, pr. 1. april 2018.

Til stillingen søges en erfaren kok, med en bred erfaring og ledelse i arbejdet indenfor restaurations- eller kantineområdet, og som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge på kanten, så de bliver parate til et fast job.

TAMU udbyder praktisk tilrettelagte arbejdsmarkedsuddannelser baseret på reelle produktions- og serviceydelser. Målgruppen er unge mellem 18 - 30 år, der på grund af personlige og sociale forhold har vanskeligt ved at opnå uddannelse eller job. Efter TAMU skal de være parate til at varetage et fuldtidsjob.

Indhold
Vi søger en medarbejder der har lysten og energien til at indgå i et uddannelsesområde indenfor køkken og kantine på TAMU-Center Storkøbenhavn, arbejdet omfatter den daglige kantinedrift, servicering af kursus og mødearrangementer, mad ud af huset, og betjening af kunder i kantinen, herunder medarbejdere og elever ved alle døgnets måltider. Vores nye medarbejder skal være handlingsorienteret og tro på at unge på kanten, kan skabe forandring i deres liv.

Vores nye medarbejder vil, sammen med sin kollega, få til opgave:

  • At vejlede eleverne i at indgå socialt på en arbejdsplads
  • At stille driftsmæssige krav, der fører til uddannelse i overensstemmelse med uddannelsesbeskrivelsen
  • At fungere som arbejdsleder og indgå i det praktiske arbejde på uddannelsesområdet
  • At planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne på området, så eleverne lærer mest muligt
  • At medvirke til uddannelsesområdets fortsatte udvikling
  • At sikre overholdelse af uddannelsesområdets budget

Vi forventer at vores nye medarbejder:

  • Er handlingsorienteret og tror på, at eleverne kan forandre sig
  • Har viljen til at arbejde med en målgruppe, der skal lære hvad det vil sige at indgå i et arbejdsfællesskab
  • Har en bred erfaring med at lede og planlægge driftsopgaver inden for branchen
  • Er i stand til at skabe struktur og fastholde en god stil på området
  • Kan trives med at have mange bolde i luften
  • Har kørekort B

Ansættelsesbetingelser
Ansøgere skal være indstillede på at arbejde ud fra den konsekvenspædagogiske holdning og på at deltage i en pædagogisk efteruddannelse på akademiniveau. Endvidere være indstillet på at indgå i kostskolens vagtordning med ca. 3 vagter pr. måned.

Løn og pension
Løn og pensionsforhold er fastlagt i overenskomsten mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er omfattet af aftalerne om Ny Løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018. Ansøgning sendes til direktør Peter Staun Kastholm, Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, Sekretariatet, Kalvebodvej 231, 2791 Dragør.

Forespørgsel vedrørende stillingen kan rettes til afdelingsleder Jesper Jørgensen eller driftsleder Ulrik Svanholm på telefon 32538586. Yderligere information kan ses på www.tamu.dk.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329745657Phoenix-62f63f5712018-01-23T03:09:14.133Kok der ønsker at blive faglærer på TAMU Storkøbenhavn

Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU) søger en faglærer inden for kantineområdet på TAMU-Center Storkøbenhavn, Kalvebodvej 229, 2791 Dragør, pr. 1. april 2018.

Til stillingen søges en erfaren kok, med en bred erfaring og ledelse i arbejdet indenfor restaurations- eller kantineområdet, og som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge på kanten, så de bliver parate til et fast job.

TAMU udbyder praktisk tilrettelagte arbejdsmarkedsuddannelser baseret på reelle produktions- og serviceydelser. Målgruppen er unge mellem 18 - 30 år, der på grund af personlige og sociale forhold har vanskeligt ved at opnå uddannelse eller job. Efter TAMU skal de være parate til at varetage et fuldtidsjob.

Indhold
Vi søger en medarbejder der har lysten og energien til at indgå i et uddannelsesområde indenfor køkken og kantine på TAMU-Center Storkøbenhavn, arbejdet omfatter den daglige kantinedrift, servicering af kursus og mødearrangementer, mad ud af huset, og betjening af kunder i kantinen, herunder medarbejdere og elever ved alle døgnets måltider. Vores nye medarbejder skal være handlingsorienteret og tro på at unge på kanten, kan skabe forandring i deres liv.

Vores nye medarbejder vil, sammen med sin kollega, få til opgave:

  • At vejlede eleverne i at indgå socialt på en arbejdsplads
  • At stille driftsmæssige krav, der fører til uddannelse i overensstemmelse med uddannelsesbeskrivelsen
  • At fungere som arbejdsleder og indgå i det praktiske arbejde på uddannelsesområdet
  • At planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne på området, så eleverne lærer mest muligt
  • At medvirke til uddannelsesområdets fortsatte udvikling
  • At sikre overholdelse af uddannelsesområdets budget

Vi forventer at vores nye medarbejder:

  • Er handlingsorienteret og tror på, at eleverne kan forandre sig
  • Har viljen til at arbejde med en målgruppe, der skal lære hvad det vil sige at indgå i et arbejdsfællesskab
  • Har en bred erfaring med at lede og planlægge driftsopgaver inden for branchen
  • Er i stand til at skabe struktur og fastholde en god stil på området
  • Kan trives med at have mange bolde i luften
  • Har kørekort B

Ansættelsesbetingelser
Ansøgere skal være indstillede på at arbejde ud fra den konsekvenspædagogiske holdning og på at deltage i en pædagogisk efteruddannelse på akademiniveau. Endvidere være indstillet på at indgå i kostskolens vagtordning med ca. 3 vagter pr. måned.

Løn og pension
Løn og pensionsforhold er fastlagt i overenskomsten mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er omfattet af aftalerne om Ny Løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018. Ansøgning sendes til direktør Peter Staun Kastholm, Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, Sekretariatet, Kalvebodvej 231, 2791 Dragør.

Forespørgsel vedrørende stillingen kan rettes til afdelingsleder Jesper Jørgensen eller driftsleder Ulrik Svanholm på telefon 32538586. Yderligere information kan ses på www.tamu.dk.

2018-02-10T10:50:19.350 Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU) søger en faglærer inden for kantineområdet på TAMU-Center Storkøbenhavn, Kalvebodvej 229, 2791 Dragør, pr. 1. april 2018. Til stillingen søges en erfaren kok, med en bred erfaring og ledelse i arbejdet indenfor restaurations- eller kantineområdet, og som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge på kanten, så de bliver parate til et fast job. TAMU udbyder praktisk tilrettelagte arbejdsmarkedsuddannelser baseret på reelle produktions- og serviceydelser. Målgruppen er unge mellem 18 - 30 år, der på grund af personlige og sociale forhold har vanskeligt ved at opnå uddannelse eller job. Efter TAMU skal de være parate til at varetage et fuldtidsjob. Indhold Vi søger en medarbejder der har lysten og energien til at indgå i et uddannelsesområde indenfor køkken og kantine på TAMU-Center Storkøbenhavn, arbejdet omfatter den daglige kantinedrift, servicering af kursus og mødearrangementer, mad ud af huset, og betjening af kunder i kantinen, herunder medarbejdere og elever ved alle døgnets måltider. Vores nye medarbejder skal være handlingsorienteret og tro på at unge på kanten, kan skabe forandring i deres liv. Vores nye medarbejder vil, sammen med sin kollega, få til opgave: At vejlede eleverne i at indgå socialt på en arbejdsplads At stille driftsmæssige krav, der fører til uddannelse i overensstemmelse med uddannelsesbeskrivelsen At fungere som arbejdsleder og indgå i det praktiske arbejde på uddannelsesområdet At planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne på området, så eleverne lærer mest muligt At medvirke til uddannelsesområdets fortsatte udvikling At sikre overholdelse af uddannelsesområdets budget Vi forventer at vores nye medarbejder: Er handlingsorienteret og tror på, at eleverne kan forandre sig Har viljen til at arbejde med en målgruppe, der skal lære hvad det vil sige at indgå i et arbejdsfællesskab Har en bred erfaring med at lede og planlægge driftsopgaver inden for branchen Er i stand til at skabe struktur og fastholde en god stil på området Kan trives med at have mange bolde i luften Har kørekort B Ansættelsesbetingelser Ansøgere skal være indstillede på at arbejde ud fra den konsekvenspædagogiske holdning og på at deltage i en pædagogisk efteruddannelse på akademiniveau. Endvidere være indstillet på at indgå i kostskolens vagtordning med ca. 3 vagter pr. måned. Løn og pension Løn og pensionsforhold er fastlagt i overenskomsten mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er omfattet af aftalerne om Ny Løn. Ansøgning Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018. Ansøgning sendes til direktør Peter Staun Kastholm, Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, Sekretariatet, Kalvebodvej 231, 2791 Dragør. Forespørgsel vedrørende stillingen kan rettes til afdelingsleder Jesper Jørgensen eller driftsleder Ulrik Svanholm på telefon 32538586. Yderligere information kan ses på www.tamu.dk.11Jobnet62f63f57100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-21T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnTårnbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnDragør3084490TAMU-CENTER STORKØBENHAVN11Kalvebodvej 2292791DragørDKDanmark0
tamu.info@tamu.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent511999JobNet47465171000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=62f63f57https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=62f63f57https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=62f63f57&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=62f63f57&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352467821Jesper Jørgensentamu.info@tamu.dkDKDanmarkDKDanmark329918359Kok til ElmehusetBasic Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser, samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker. Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år, og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år. Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 27 timer ugentligt til besættelse 1. januar 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er i øjeblikket mandag og torsdag 10.00-16.00 og tirsdag, onsdag og fredag 14.00-19.00. Opgaven er dagligt at sørge for at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til ca. 25 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider. Du vil være husets eneste køkkenmedarbejder, og du skal derfor have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Også udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet hører til ugens opgaver. Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag, og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet. Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet samtidig med, at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt. Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad, og den historie de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg. Vi tilbyder en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge et dejligt køkken på husets 3.sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde et hus med en høj grad af fokus på kost, og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge engagerede og kvalificerede kollegaer, og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kollegaer og ledelse et hus i kontinuerlig faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af hvad der er muligt i arbejdet et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen Du har en uddannelse som kok eller lignende kan lide at arbejde midt på dagen, og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge, og på den måde være en tydelig figur i huset er en skarp organisator, og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt, herunder at tage hensyn til allergier og andre særlige kostbehov har en veludviklet ordenssans og er vild med at dine omgivelser fremstår indbydende inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kollegaer, børn og unge som har gode idéer om kost og det gode måltid elsker at lave mad, og at blive fagligt udfordret har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro. Yderligere information Du er velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069 for yderligere uddybning. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 12. december 2018 Der afholdes ansættelsessamtaler den 20. december 2018.
Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? 
 
Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser, samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker.  
Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år, og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år.  
 
Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 27 timer ugentligt til besættelse 1. januar 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er i øjeblikket mandag og torsdag 10.00-16.00 og tirsdag, onsdag og fredag 14.00-19.00.  
 
Opgaven er dagligt at sørge for at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. 
Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til ca. 25 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider. 
 
Du vil være husets eneste køkkenmedarbejder, og du skal derfor have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Også udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet hører til ugens opgaver. 
 
Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag, og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet. 
 
Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet samtidig med, at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt. 
 
Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad, og den historie de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg. 
 
Vi tilbyder 
  • en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge 
  • et dejligt køkken på husets 3.sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde 
  • et hus med en høj grad af fokus på kost, og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge 
  • engagerede og kvalificerede kollegaer, og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone 
  • faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kollegaer og ledelse 
  • et hus i kontinuerlig faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af hvad der er muligt i arbejdet  
  • et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen 
Du  
  • har en uddannelse som kok eller lignende 
  • kan lide at arbejde midt på dagen, og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge, og på den måde være en tydelig figur i huset 
  • er en skarp organisator, og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt  
  • har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt, herunder at tage hensyn til allergier og andre særlige kostbehov 
  • har en veludviklet ordenssans og er vild med at dine omgivelser fremstår indbydende 
  • inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende 
  • er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kollegaer, børn og unge som har gode idéer om kost og det gode måltid 
  • elsker at lave mad, og at blive fagligt udfordret 
  • har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad 
Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro. 
 
Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069 for yderligere uddybning. 
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 12. december 2018
Der afholdes ansættelsessamtaler den 20. december 2018.
 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngElmehusetFrederiksberg2018-11-27T11:00:03.8002018-12-12T00:00:00
329905859Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige KøkkenRobot Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation. Vi søger medabejder til vores mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra mellemøstlige køkken. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra mellemøstlige køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 

Beit Sitti IVSKøbenhavn2018-11-02T00:00:002018-12-28T00:00:00
329899361Aamanns søger kok til smørrebrødsdeli på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider fordelt over alle ugens dage i dagtimerne (inkl. weekender). En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Om dig: Du er uddannet kok. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler dansk og eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Kontakt os Kan du se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk Skriv Kok til Aamanns Deli Take Away i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af en restaurant (Aamanns Etablissement), en high-end deli take away (Aamanns Deli Take Away), en frokostordning for virksomheder samt eventlokaler (Aamanns Køkken), en franchise i Københavns Lufthavn (Aamanns Airport) og endeligt vores nye restaurant Aamanns 1921 på Niels Hemmningsens Gade.

Om arbejdspladsen

Adam Aamann åbnede Aamanns Deli & Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød.

 

Vi tilbyder:

  • Arbejdstider fordelt over alle ugens dage i dagtimerne (inkl. weekender).
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 

Om dig:

  • Du er uddannet kok. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler dansk og/eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Kontakt os

Kan du se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi dig til at søge stillingen.  

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.Send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk

Skriv 'Kok til Aamanns Deli & Take Away' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er særligt kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. 

I dag består Aamanns af en restaurant (Aamanns Etablissement), en high-end deli & take away (Aamanns Deli & Take Away), en frokostordning for virksomheder samt eventlokaler (Aamanns Køkken), en franchise i Københavns Lufthavn (Aamanns Airport) og endeligt vores nye restaurant Aamanns 1921 på Niels Hemmningsens Gade.

Aamanns ApSKøbenhavn2018-10-22T00:00:002018-12-17T00:00:00
329911244Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kokRobot Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok. Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør. Du skal kunne tale og forstå dansk.

Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok.

Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter.

Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt humør.

Du skal kunne tale og forstå dansk.

Mocca & more ApSFrederiksberg2018-11-13T00:00:002019-01-07T00:00:00
329910570KokRobot Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har  erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.Restaurant La Fiesta MaxicanaFrederiksberg2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Elmehuset

Elmehuset

Frederiksberg
Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn o...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:12. december 2018

Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Beit Sitti IVS

København
Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:28. december 2018

Aamanns søger kok til smørrebrødsdeli på Østerbro

Aamanns ApS

København
Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider f...
Indrykket:22. oktober 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok

Mocca & more ApS

Frederiksberg
Til nystartet cafe, på Frederiksberg, søges snarest muligt en erfaren kok. Vi forventer at du har erfaring med brunch og lettere varme retter. Vi forventer at du er serviceminded, selvstændig, at du har erfaring inde for området, at du har et godt h...
Indrykket:13. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019

Kok

Restaurant La Fiesta Maxicana

Frederiksberg
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse, vi forventer at du har erfaring indenfor området og samtidig kan yde en god service.Henvendelse skal ske via mail - Telefonisk henvendelse frabedes.
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019