Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok der ønsker at blive faglærer på TAMU Storkøbenhavn

Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU) søger en faglærer inden for kantineområdet på TAMU-Center Storkøbenhavn, Kalvebodvej 229, 2791 Dragør, pr. 1. april 2018.

Til stillingen søges en erfaren kok, med en bred erfaring og ledelse i arbejdet indenfor restaurations- eller kantineområdet, og som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge på kanten, så de bliver parate til et fast job.

TAMU udbyder praktisk tilrettelagte arbejdsmarkedsuddannelser baseret på reelle produktions- og serviceydelser. Målgruppen er unge mellem 18 - 30 år, der på grund af personlige og sociale forhold har vanskeligt ved at opnå uddannelse eller job. Efter TAMU skal de være parate til at varetage et fuldtidsjob.

Indhold
Vi søger en medarbejder der har lysten og energien til at indgå i et uddannelsesområde indenfor køkken og kantine på TAMU-Center Storkøbenhavn, arbejdet omfatter den daglige kantinedrift, servicering af kursus og mødearrangementer, mad ud af huset, og betjening af kunder i kantinen, herunder medarbejdere og elever ved alle døgnets måltider. Vores nye medarbejder skal være handlingsorienteret og tro på at unge på kanten, kan skabe forandring i deres liv.

Vores nye medarbejder vil, sammen med sin kollega, få til opgave:

  • At vejlede eleverne i at indgå socialt på en arbejdsplads
  • At stille driftsmæssige krav, der fører til uddannelse i overensstemmelse med uddannelsesbeskrivelsen
  • At fungere som arbejdsleder og indgå i det praktiske arbejde på uddannelsesområdet
  • At planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne på området, så eleverne lærer mest muligt
  • At medvirke til uddannelsesområdets fortsatte udvikling
  • At sikre overholdelse af uddannelsesområdets budget

Vi forventer at vores nye medarbejder:

  • Er handlingsorienteret og tror på, at eleverne kan forandre sig
  • Har viljen til at arbejde med en målgruppe, der skal lære hvad det vil sige at indgå i et arbejdsfællesskab
  • Har en bred erfaring med at lede og planlægge driftsopgaver inden for branchen
  • Er i stand til at skabe struktur og fastholde en god stil på området
  • Kan trives med at have mange bolde i luften
  • Har kørekort B

Ansættelsesbetingelser
Ansøgere skal være indstillede på at arbejde ud fra den konsekvenspædagogiske holdning og på at deltage i en pædagogisk efteruddannelse på akademiniveau. Endvidere være indstillet på at indgå i kostskolens vagtordning med ca. 3 vagter pr. måned.

Løn og pension
Løn og pensionsforhold er fastlagt i overenskomsten mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er omfattet af aftalerne om Ny Løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018. Ansøgning sendes til direktør Peter Staun Kastholm, Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, Sekretariatet, Kalvebodvej 231, 2791 Dragør.

Forespørgsel vedrørende stillingen kan rettes til afdelingsleder Jesper Jørgensen eller driftsleder Ulrik Svanholm på telefon 32538586. Yderligere information kan ses på www.tamu.dk.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329745657Phoenix-62f63f5712018-01-23T03:09:14.133Kok der ønsker at blive faglærer på TAMU Storkøbenhavn

Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU) søger en faglærer inden for kantineområdet på TAMU-Center Storkøbenhavn, Kalvebodvej 229, 2791 Dragør, pr. 1. april 2018.

Til stillingen søges en erfaren kok, med en bred erfaring og ledelse i arbejdet indenfor restaurations- eller kantineområdet, og som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge på kanten, så de bliver parate til et fast job.

TAMU udbyder praktisk tilrettelagte arbejdsmarkedsuddannelser baseret på reelle produktions- og serviceydelser. Målgruppen er unge mellem 18 - 30 år, der på grund af personlige og sociale forhold har vanskeligt ved at opnå uddannelse eller job. Efter TAMU skal de være parate til at varetage et fuldtidsjob.

Indhold
Vi søger en medarbejder der har lysten og energien til at indgå i et uddannelsesområde indenfor køkken og kantine på TAMU-Center Storkøbenhavn, arbejdet omfatter den daglige kantinedrift, servicering af kursus og mødearrangementer, mad ud af huset, og betjening af kunder i kantinen, herunder medarbejdere og elever ved alle døgnets måltider. Vores nye medarbejder skal være handlingsorienteret og tro på at unge på kanten, kan skabe forandring i deres liv.

Vores nye medarbejder vil, sammen med sin kollega, få til opgave:

  • At vejlede eleverne i at indgå socialt på en arbejdsplads
  • At stille driftsmæssige krav, der fører til uddannelse i overensstemmelse med uddannelsesbeskrivelsen
  • At fungere som arbejdsleder og indgå i det praktiske arbejde på uddannelsesområdet
  • At planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne på området, så eleverne lærer mest muligt
  • At medvirke til uddannelsesområdets fortsatte udvikling
  • At sikre overholdelse af uddannelsesområdets budget

Vi forventer at vores nye medarbejder:

  • Er handlingsorienteret og tror på, at eleverne kan forandre sig
  • Har viljen til at arbejde med en målgruppe, der skal lære hvad det vil sige at indgå i et arbejdsfællesskab
  • Har en bred erfaring med at lede og planlægge driftsopgaver inden for branchen
  • Er i stand til at skabe struktur og fastholde en god stil på området
  • Kan trives med at have mange bolde i luften
  • Har kørekort B

Ansættelsesbetingelser
Ansøgere skal være indstillede på at arbejde ud fra den konsekvenspædagogiske holdning og på at deltage i en pædagogisk efteruddannelse på akademiniveau. Endvidere være indstillet på at indgå i kostskolens vagtordning med ca. 3 vagter pr. måned.

Løn og pension
Løn og pensionsforhold er fastlagt i overenskomsten mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er omfattet af aftalerne om Ny Løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018. Ansøgning sendes til direktør Peter Staun Kastholm, Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, Sekretariatet, Kalvebodvej 231, 2791 Dragør.

Forespørgsel vedrørende stillingen kan rettes til afdelingsleder Jesper Jørgensen eller driftsleder Ulrik Svanholm på telefon 32538586. Yderligere information kan ses på www.tamu.dk.

2018-02-10T10:50:19.350 Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU) søger en faglærer inden for kantineområdet på TAMU-Center Storkøbenhavn, Kalvebodvej 229, 2791 Dragør, pr. 1. april 2018. Til stillingen søges en erfaren kok, med en bred erfaring og ledelse i arbejdet indenfor restaurations- eller kantineområdet, og som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge på kanten, så de bliver parate til et fast job. TAMU udbyder praktisk tilrettelagte arbejdsmarkedsuddannelser baseret på reelle produktions- og serviceydelser. Målgruppen er unge mellem 18 - 30 år, der på grund af personlige og sociale forhold har vanskeligt ved at opnå uddannelse eller job. Efter TAMU skal de være parate til at varetage et fuldtidsjob. Indhold Vi søger en medarbejder der har lysten og energien til at indgå i et uddannelsesområde indenfor køkken og kantine på TAMU-Center Storkøbenhavn, arbejdet omfatter den daglige kantinedrift, servicering af kursus og mødearrangementer, mad ud af huset, og betjening af kunder i kantinen, herunder medarbejdere og elever ved alle døgnets måltider. Vores nye medarbejder skal være handlingsorienteret og tro på at unge på kanten, kan skabe forandring i deres liv. Vores nye medarbejder vil, sammen med sin kollega, få til opgave: At vejlede eleverne i at indgå socialt på en arbejdsplads At stille driftsmæssige krav, der fører til uddannelse i overensstemmelse med uddannelsesbeskrivelsen At fungere som arbejdsleder og indgå i det praktiske arbejde på uddannelsesområdet At planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne på området, så eleverne lærer mest muligt At medvirke til uddannelsesområdets fortsatte udvikling At sikre overholdelse af uddannelsesområdets budget Vi forventer at vores nye medarbejder: Er handlingsorienteret og tror på, at eleverne kan forandre sig Har viljen til at arbejde med en målgruppe, der skal lære hvad det vil sige at indgå i et arbejdsfællesskab Har en bred erfaring med at lede og planlægge driftsopgaver inden for branchen Er i stand til at skabe struktur og fastholde en god stil på området Kan trives med at have mange bolde i luften Har kørekort B Ansættelsesbetingelser Ansøgere skal være indstillede på at arbejde ud fra den konsekvenspædagogiske holdning og på at deltage i en pædagogisk efteruddannelse på akademiniveau. Endvidere være indstillet på at indgå i kostskolens vagtordning med ca. 3 vagter pr. måned. Løn og pension Løn og pensionsforhold er fastlagt i overenskomsten mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er omfattet af aftalerne om Ny Løn. Ansøgning Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018. Ansøgning sendes til direktør Peter Staun Kastholm, Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, Sekretariatet, Kalvebodvej 231, 2791 Dragør. Forespørgsel vedrørende stillingen kan rettes til afdelingsleder Jesper Jørgensen eller driftsleder Ulrik Svanholm på telefon 32538586. Yderligere information kan ses på www.tamu.dk.11Jobnet62f63f57100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-21T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnTårnbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnDragør3084490TAMU-CENTER STORKØBENHAVN11Kalvebodvej 2292791DragørDKDanmark0
tamu.info@tamu.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent511999JobNet47465171000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=62f63f57https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=62f63f57https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=62f63f57&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=62f63f57&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352467821Jesper Jørgensentamu.info@tamu.dkDKDanmarkDKDanmark329963899Kok til madskole på Skolen i SydhavnenBasic Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015. Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter vi arbejder med i dagligdagen og i forhold til skolens profilering udadtil. Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig, og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse. Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt. Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus kig evt. forbi denne side http: www.kbhmadhus.dk skolemad madskoler. Om dig Du er motiveret for at samarbejde med børn Du har lyst til at bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad Du kan se dig selv som en vigtig teamplayer i et miljø med et levende køkken med børn og kolleger Du har lyst til at kombinere pædagogik og mad, så det går op i en højere enhed. Dine opgaver Deltage aktivt i alle dele af madskolens opgaver, hvor du er med til at sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende Deltage i menuplanlægning og indkøb Deltage i den daglige produktion, som skal ske sammen med øvrige ansatte, skolens hjemkundskabs-lærere og elever Indgå i og spille med som en naturlig del, når skolen har alternative uger Være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad. Dine kvalifikationer Uddannelse som kok Erfaring med produktion af mad til mange Evt. erfaring i at arbejde med børn. Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole Familievenlige arbejdstider En høj grad af tværfagligt samarbejde Gode personaleforhold vi har en professionel holdning til vores arbejde, med en uformel tone i dagligdagen. For yderligere information - kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com skolenisydhavnen. Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060. Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. udtalelser. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 20. marts 2019 Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. og 26. marts 2019.
Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig – den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger.  
 
Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015.  
Vi har en maritim og naturfaglig profil, som vil være gennemgående, både i de temaer og projekter vi arbejder med i dagligdagen og i forhold til skolens profilering udadtil.  
 
Vi kan tilbyde et spændende job på en skole, der de næste mange år vil være i en proces, hvor udvikling er i højsædet. Vi har i alt knap 700 elever fordelt på 0.-9. klasse. Vi udvider stadig, og skal på sigt være 4-sporet fra 0. til 9. klasse.  
 
Madskolen danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære ved at indgå i den daglige madproduktion og ved at spise sammen i kantinen. I madskolen skal der være plads til at eksperimentere samtidig med, at vi laver sund og varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser og smager godt.   
Der vil være et samarbejde med de øvrige madskoler og med Københavns Madhus – kig evt. forbi denne side http://www.kbhmadhus.dk/skolemad/madskoler.  
 
Om dig 
  • Du er motiveret for at samarbejde med børn 
  • Du har lyst til at bruge din kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad
  • Du kan se dig selv som en vigtig teamplayer i et miljø med et levende køkken med børn og kolleger  
  • Du har lyst til at kombinere pædagogik og mad, så det går op i en højere enhed.   
Dine opgaver  
  • Deltage aktivt i alle dele af madskolens opgaver, hvor du er med til at sætte dit præg på den kultur, der skal være bærende 
  • Deltage i menuplanlægning og indkøb  
  • Deltage i den daglige produktion, som skal ske sammen med øvrige ansatte, skolens hjemkundskabs-lærere og elever
  • Indgå i og spille med som en naturlig del, når skolen har alternative uger
  • Være med til at skabe et pædagogisk rum, hvor omdrejningspunktet er mad.   
Dine kvalifikationer
  • Uddannelse som kok  
  • Erfaring med produktion af mad til mange  
  • Evt. erfaring i at arbejde med børn. 
Vi tilbyder
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle vores madskole  
  • Familievenlige arbejdstider
  • En høj grad af tværfagligt samarbejde
  • Gode personaleforhold – vi har en professionel holdning til vores arbejde, med en uformel tone i dagligdagen.       
For yderligere information - kig forbi skolens hjemmeside på www.sis.kk.dk eller på www.facebook.com/skolenisydhavnen.  
 
Du er også meget velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jacob Foght Christiansen på 2897 3060.  
 
Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. udtalelser.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 20. marts 2019  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. og 26. marts 2019.  
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSkolen i SydhavnenKøbenhavn SV2019-02-21T10:00:08.1302019-03-20T00:00:00
329979495Kok til ElmehusetBasic Genopslag Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Om Elmehuset Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker. Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år. Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad og den historie, de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg. Om stillingen Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 25 timer ugentligt. Tiltrædelse den 15. april 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag, onsdag og torsdag 14.00-19.00 samt tirsdag og fredag 10.00-16.00. Opgaven er dagligt at sørge for, at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til godt 30 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider. Du skal have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Ligeledes hører udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet til ugens opgaver. Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet. Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet, samtidig med at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt. Vi tilbyder en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge et dejligt køkken på husets 3. sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde et hus med en høj grad af fokus på kost og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge engagerede og kvalificerede kolleger og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kolleger og ledelse et hus i kontinuerlig, faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af, hvad der er muligt i arbejdet et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen Vi søger dig, der har en uddannelse som kok eller lignende kan lide at arbejde midt på dagen og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge og på den måde være en tydelig figur i huset er en skarp organisator og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt har en veludviklet ordenssans og er vild med, at dine omgivelser fremstår indbydende inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset, der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kolleger, børn og unge, som har gode idéer om kost og det gode måltid elsker at lave mad og at blive fagligt udfordret har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069. Stillingen søges via nedenstående link senest mandag den 1. april 2019 Der afholdes ansættelsessamtaler den 9. april 2019.
Genopslag
 
Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge?  
 
Om Elmehuset
Elmehuset er et tilbud til normaltbegavede børn og unge med autismespektrumforstyrrelser samt forskellige følgediagnoser, herunder ADHD, OCD og angstproblematikker.  Huset rummer en aflastningsafdeling med syv pladser for børn i alderen 3-18 år og en døgnafdeling med 17 pladser for børn og unge i alderen 14-23 år.   
 
Huset er igennem en tydelig udvikling i forhold til at gøre kosten en integreret og vægtig del af vores tilbud. Vi ønsker at bidrage til, at børn og unge føler sig respekteret i deres valg af mad og den historie, de bærer med sig, og samtidig forstyrre dem tilpas, således at de lærer at integrere nye smagsoplevelser og madvarer i deres valg.   
 
Om stillingen
Vi søger en kok, en økonoma eller lignende med en solid faglig viden om og erfaring med madlavning til en stilling på 25 timer ugentligt. Tiltrædelse den 15. april 2019 eller snarest derefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag, onsdag og torsdag 14.00-19.00 samt tirsdag og fredag 10.00-16.00.  
 
Opgaven er dagligt at sørge for, at børn og unge bliver tilbudt velsmagende, interessant og sund kost. Du vil således varetage den daglige forberedelse og tilberedelse af aftensmåltidet til godt 30 kuverter fordelt på to afdelinger, ligesom du vil have en opgave omkring tilberedning af mellemmåltider.  
 
Du skal have blik for alle dele af processen, herunder indkøb, tilberedning, servering og tilpasning i overensstemmelse med den feedback fra børn og unge, som kontinuerligt gør os i stand til udvikling. Ligeledes hører udføring af egenkontrol, rengøring og vedligehold af køkkenet til ugens opgaver.  
 
Der vil blive stillet store krav til din evne til at organisere, integrere nye idéer og tiltag og til at have en omsorg gennem maden for børn og unge, som har en høj grad af sensitivitet omkring mad og måltider, og som samtidig har et stort behov for at blive forstået i denne sensitivitet.  
 
Vi gør brug af en visualiseret menuplan, som er tilgængelig for børn og unge, og som har stor betydning i forhold til forberedelse og overblik for alle. Menuen skifter
efter sæson, og du har i høj grad mulighed for at påvirke indholdet, samtidig med at vi ønsker, at du sætter såvel økologi og anvendelsen af sæsonvarer højt.  
 
Vi tilbyder 
  • en arbejdsplads med visioner og mål om at skabe de bedste betingelser for børn og unge  
  • et dejligt køkken på husets 3. sal, hvor du har mulighed for at skabe en fin ramme om dit arbejde
  • et hus med en høj grad af fokus på kost og en reel interesse i at gøre måltidet til noget godt og særligt for børn og unge  
  • engagerede og kvalificerede kolleger og et stærkt fællesskab med en uhøjtidelig tone  
  • faglig sparring tæt på, blandt andet gennem et kostudvalg i huset med deltagelse af pædagogiske kolleger og ledelse  
  • et hus i kontinuerlig, faglig udvikling, hvor der er højt til loftet i udforskningen af, hvad der er muligt i arbejdet  
  • et kollegialt fællesskab, der ser dig som en vigtig del af opgaveløsningen 
Vi søger dig, der  
  • har en uddannelse som kok eller lignende  
  • kan lide at arbejde midt på dagen og kan se idéen i at være med til at servere mad for børn og unge og på den måde være en tydelig figur i huset  
  • er en skarp organisator og formår at holde styr på ønsker for kost, vareindkøb, egenkontrol og rengøring samtidigt  
  • har erfaring med at skabe måltider til mange mennesker dagligt  
  • har en veludviklet ordenssans og er vild med, at dine omgivelser fremstår indbydende  
  • inspirerer og går foran i forhold til at skabe en kost i huset, der er interessant, velsmagende og æstetisk indbydende  
  • er engageret, ligeværdig og åben i din kommunikation med kolleger, børn og unge, som har gode idéer om kost og det gode måltid  
  • elsker at lave mad og at blive fagligt udfordret  
  • har mod på og lyst til i perioder at udbyde kursusforløb for mindre grupper af unge, som gerne vil lære at lave mad  
Elmehuset er en del af Center for Børn med Handicap under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Elmehuset er beliggende i en nyrenoveret bygning i De Gamles By midt på Nørrebro.  
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.  
 
Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Sisse Borum på 3013 1069.
 
Stillingen søges via nedenstående link senest mandag den 1. april 2019
Der afholdes ansættelsessamtaler den 9. april 2019. 
 

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngElmehusetKøbenhavn N2019-03-18T15:00:31.1632019-04-01T00:00:00
329956611Kokke i KøbenhavnProfile Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kok?

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/ae1ea4f5_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:40.7202019-03-24T00:00:00
329963473Kok i TivoliRobot Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke. Opgaver: Tilberedring af varme og kolde retter i høj kvalitet Oplæring af nye kollegaer kokke og 2 elever Egenkontrol Hvem er du: Du er udlært kok Kan arbejde både på vores stegeparti og fiskeparti Kan arbejde selvstændigt og tage hurtige beslutninger Har interesse i at forkæle vores gæster Vi tilbyder: Arbejdsplads med gode ordnede forhold og mange års erfarring Vi betaler typisk højere løn end andre forretninger for den rette medarbejder Det er bare lidt sjovere at gå på arbejde hos os i Tivoli end andre steder Vores køkkenchef er både dygtig og meget vellidt Vi håber du vil være en del af vores team og glæder os til at tage en snak med dig. Du kan søge jobbet både ved at sende en ansøgning til p@fuglen.dk eller ringe direkte til vores køkkenchef Frederik T. 53588658 eller T. 30709540 - ring venligst efter 12.00.

Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke.

Opgaver:

Tilberedring af varme og kolde retter i høj kvalitet

Oplæring af nye kollegaer kokke og 2 elever

Egenkontrol

Hvem er du:

Du er udlært kok

Kan arbejde både på vores stegeparti og fiskeparti

Kan arbejde selvstændigt og tage hurtige beslutninger

Har interesse i at forkæle vores gæster

Vi tilbyder:

Arbejdsplads med gode ordnede forhold og mange års erfarring

Vi betaler typisk højere løn end andre forretninger for den rette medarbejder

Det er bare lidt sjovere at gå på arbejde hos os i Tivoli end andre steder

Vores køkkenchef er både dygtig og meget vellidt

 

Vi håber du vil være en del af vores team og glæder os til at tage en snak med dig. Du kan søge jobbet både ved at sende en ansøgning til p@fuglen.dk eller ringe direkte til vores køkkenchef Frederik T. 53588658 eller T. 30709540 - ring venligst efter 12.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

RESTAURANT PAAFUGLEN TIVOLIKøbenhavn V2019-02-20T00:00:002019-03-29T00:00:00
329960571Faglært Kok til frokostrestaurantRobot Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok. Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød? Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme? Er du ambitiøs og fuld af gåpåmod? Har du erfaring fra tilsvarende stilling restaurant? Er du faglært kok med selskabs erfaring? Så er det måske dig vi mangler.. Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal. I restauranten har vi dagligt a la carte gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet. Hver fredag og lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket. Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster. Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer og masser af andre arrangementer. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag. Jobbet indebærer: Daglig drift af køkkenet i fællesskab med et lille køkkenhold. Både a la carte og selskabs vagter Gode arbejdstider, hovedsagligt i dagtimerne mellem kl. 07:00 -17:00. Når der er fester arbejder vi til sent. Gerne til kl. 23:00. Det skal du naturligvis have mulighed for og være positivt indstillet overfor. Gode kolleger og fleksibilitet En arbejdsplads hvor vi vægter en god omgangstone En varieret hverdag og mulighed for masser af medbestemmelse Mad lavet fra bunden af gode råvarer. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed. Løn efter gældende overenskomst. Pension Det er et krav at du taler dansk. Vi kalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den rigtige kandidat viser sig. Kun kvalificerede ansøgerer vil få svar.

Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok.

  • Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød?
  • Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme?
  • Er du ambitiøs og fuld af gåpåmod?
  • Har du erfaring fra tilsvarende stilling/restaurant?
  • Er du faglært kok med selskabs erfaring?

Så er det måske dig vi mangler..

Vores virksomhed består af den klassiske frokostrestaurant Café & Øl-Halle "1892", samt servicering af 3 mødelokaler og Arbejdermuseets store festsal.

I restauranten har vi dagligt a la carte gæster, både fra gaden og fra Arbejdermuseet.

Hver fredag og lørdag serverer vi vores populære Smørrebrødsbuffet. Søndag holder vi lukket.

Herudover har vi en del mødeaktiviteter i museet. Det kan være alt fra små møder bestående af 5 gæster til konferencer på op til 400 gæster.

Festsalen danner desuden ofte ramme om brylluper, firmaarrangementer og masser af andre arrangementer. Store fester er derfor jævnligt en del af vores hverdag.

Jobbet indebærer:

  • Daglig drift af køkkenet i fællesskab med et lille køkkenhold.
  • Både a la carte og selskabs vagter
  • Gode arbejdstider, hovedsagligt i dagtimerne mellem kl. 07:00 -17:00.
  • Når der er fester arbejder vi til sent. Gerne til kl. 23:00. Det skal du naturligvis have mulighed for og være positivt indstillet overfor.
  • Gode kolleger og fleksibilitet
  • En arbejdsplads hvor vi vægter en god omgangstone
  • En varieret hverdag og mulighed for masser af medbestemmelse
  • Mad lavet fra bunden af gode råvarer. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed.
  • Løn efter gældende overenskomst.
  • + Pension

Det er et krav at du taler dansk.

Vi kalder løbende til samtaler og besætter stillingen når den rigtige kandidat viser sig.

Kun kvalificerede ansøgerer vil få svar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Café & Øl-Halle '1892'København K2019-02-14T00:00:002019-03-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til madskole på Skolen i Sydhavnen

Skolen i Sydhavnen

København SV
Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen ...
Indrykket:21. februar 2019
Udløbsdato:20. marts 2019

Kok til Elmehuset

Elmehuset

København N
Genopslag Kan du skabe måltider til børn og unge med særlig sensitivitet omkring mad, og har du lyst til at være en del af et hus, hvor vi gerne vil raffinere og udvikle den kost, som vi tilbyder børn og unge? Om Elmehuset Elmehuset er et tilbud til...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Kokke i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019

Kok i Tivoli

RESTAURANT PAAFUGLEN TIVOLI

København V
Er du dygtig kok og har glæde ved at lave rigtig god mad af gode råvarer, hvor vi laver retterne fra bunden, så tror vi, at du er vores næste kok og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dygtige team på ca. 10 kokke. Opgaver: Tilberedring...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Faglært Kok til frokostrestaurant

Café & Øl-Halle '1892'

København K
Til københavns eneste fredede frokostrestaurant Caf Øl-Halle 1892 , beliggende lige under Arbejdermuseet, søges faglært kok. Har du styr på det klassiske danske køkken og smørrebrød? Kan du arbejde kreativt indenfor en ramme? Er du ambitiøs og fuld ...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019