Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller anden ernæringsfaglig kollega til Højagergaard

Er du uddannet kok eller ernæringsfaglig, og har du lyst til at arbejde med borgere på handicapområdet, så kan vi nu tilbyde en stilling med mulighed for at kombinere disse to ting.

Om os
Højagergaard er en del af AKU-center i Frederikssund Kommune, og vi tilbyder primært beskyttet beskæftigelse efter Servicelovens § 103. Køkkenet på Højagergaard fungerer dels som kantine for borgere og personale på vores værksteder, og dels som et værksted i sig selv. Det vil sige, at der dels skal produceres mad til cafeens besøgende, til møder og arrangementer, og at der samtidig arbejdes pædagogisk med de borgere, der er tilknyttet køkkenet som værksted.

Personalet i køkkenet vil bestå af dig og en uddannet socialpædagog med stor erfaring med den pædagogiske del af køkkenarbejdet. Der er tilknyttet 12 borgere til køkkenet.

Om stillingen
Du vil være ansvarlig for køkkenets drift, herunder økonomi, varebestilling, lagerbeholdning, datomærkning og økologiregnskab (vi har pt. økologisk bronzemærke). Herudover vil det være dit ansvar at sikre madproduktionen, uagtet om borgerne er fraværende.

Det er essentielt, at vi lever op til Fødevarestyrelsens hygiejnekrav, og du vil sammen med pædagogen være ansvarlig for at sikre dette, også hos de tilknyttede borgere.

Du vil i samarbejde med pædagogen og borgerne løse følgende opgaver:

  • Rengøring i køkken og kantine
  • Udarbejde madplaner og sammensætte/opsætte opskrifter til borgernes funktionsniveau
  • Lave maden
  • Producere salgsvarer til Højagergaards forårs- og julemarkeder

Herudover har alle borgere køkkenfaglige og/eller pædagogiske mål, som du og pædagogen i hverdagen samarbejder med dem om at arbejde sig hen imod. Hvordan den opgave foregår, vil være individuel fra borger til borger.

Om dig
Du er uddannet kok, økonoma eller ernæringsassistent, og du er opdateret på fødevarestyrelsens krav til køkken/kantinedrift. Herudover har du stor lyst til at arbejde med borgerne på værkstedet.

Du er struktureret, har det godt med deadlines og kan bevare overblikket over såvel detaljerne i den enkelte opgaver som den overordnede planlægning.

Du besidder en god mængde ro og tålmodighed, og du har overskud til humor i hverdagen.

Og endelig er det vigtigt, at du har et gyldigt kørekort til almindelig bil.

Mere information
Stillingen er på 37 timer om ugen med start den 1. december.
Ansøgningsfristen er den 18. oktober, og vi afholder samtaler den 26. oktober.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at ringe til daglig leder Søren Secher på tlf. 26 37 49 56 eller gå ind på vores hjemmeside

Ansættelsesforhold
37 timer

Tiltrædelse
01. december 2020

Kontakt
Daglig leder Søren Secher på tlf. 26 37 49 56

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.