Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller Cater

Kok eller Cater
Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord, så er du måske vores nye kollega?

Hvad består arbejdet i?
Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere.

Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer. Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har.

Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats.

Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes.

Om dig:
  • Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs
  • Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad
  • Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde.
  • Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau
Om os:
  • Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.
  • Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.
Er det noget for dig?
Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering.

Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den via knappen "send ansøgning". 

Ansøgningsfrist er fredag den 5. juli 2019.
Ansættelsesdato er hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde på tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00.

Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup.



Se mere på vores ansøgersite: https://frubonde.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051483Phoenix-5ecf15bb12019-07-01T12:03:18.120Kok eller Cater
Kok eller Cater
Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord, så er du måske vores nye kollega?

Hvad består arbejdet i?
Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere.

Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer. Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har.

Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats.

Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes.

Om dig:
  • Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs
  • Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad
  • Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde.
  • Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau
Om os:
  • Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.
  • Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.
Er det noget for dig?
Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering.

Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den via knappen "send ansøgning". 

Ansøgningsfrist er fredag den 5. juli 2019.
Ansættelsesdato er hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde på tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00.

Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup.



Se mere på vores ansøgersite: https://frubonde.brandero.com

2019-07-29T09:50:30.107 Kok eller CaterEr du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord, så er du måske vores nye kollega? Hvad består arbejdet i?Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere. Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer. Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed. Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har. Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats. Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes. Om dig:Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobsDu har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs madDu er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde. Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationerDu kan arbejde selvstændigtDu taler dansk og behersker IT på brugerniveauOm os:Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.Er det noget for dig? Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering. Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den via knappen send ansøgning . Ansøgningsfrist er fredag den 5. juli 2019.Ansættelsesdato er hurtigst muligt. Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde på tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00. Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup. Se mere på vores ansøgersite: https: frubonde.brandero.comfrubonde.brandero.com10Phoenix5ecf15bb101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-04T00:00:000000https://frubonde.brandero.com/job/kok-eller-cater-575147494#mail0EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3555065HJERTER BONDE FREDERIKSSUND ApS11Industrivej 24K3550SlangerupDKDanmarkORS/5ecf15bb_logo.pngORS/Small/5ecf15bb_logo.png0
mad@frubonde.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent786019MwCareerSiteMinimum652a67d5-c0d4-4994-8436-65c2ac09f9a800101-07-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ecf15bbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ecf15bbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ecf15bb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5ecf15bb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgKok eller Cater12008221Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362162127Ulrik Bondemad@frubonde.dkDanmarkDanmark330119915Faglært kok/ernæringsassistent til Region Hovedstadens mødecenterRobot Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega! Vi er otte meget motiverende kolleger og to ernæringsassistentelever, som sammen står for den daglige betjening af regiongårdens ca. 600 ansatte. Arbejdsopgaver Du skal være indstillet på en travl hverdag med følgende arbejdsopgaver: madlavning, både koldt og varmt, herunder både frokost og aftenarrangementer for ansatte, politikere og gæster udregning af økologi daglig rengøring opvask i kantine køkken oplæring af ernæringsassistentelever menuplanlægning Om dig Stillingen forudsætter, at du er uddannet kok eller ernæringsassistent. Vi forventer, at du: er en fleksibel og positiv teamplayer, som er indstillet på, at vi hjælper hinanden producerer med høj kvalitet og kreativitet er positiv og har lyst til nye arbejdsopgaver har humor og godt humør, og kan klare perioder med spidsbelastninger er stabil og har et godt praktisk håndelag har et godt overblik, er serviceminded og imødekommende Det er en fordel, hvis du er bekendt med lovgivningen omkring egenkontrol. Vi tilbyder Vi kan give dig en arbejdsplads med mange udfordringer og stor medarbejderindflydelse i en kantine, der lægger vægt på god hygiejne, kvalitet og god service. Du vil få en travl arbejdsplads under konstant udvikling, hvor der er tæt kontakt til kunderne og nogle gode arbejdskolleger. Yderligere oplysninger Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Laila Borgstrøm på tlf.: 29642780 på hverdage i tidsrummet 9-15. Ansættelsesforhold Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med 3F Kost og Ernæringsforbundet. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, der placeres efter aftale mellem klokken 7.00 15.00 på hverdage. Derudover er du forpligtiget til at stå til rådighed ved aftenarrangementer ca. en-to gange månedligt og meget få gange i weekenden. Tiltrædelse forventes 1. februar 2020. Ansøgningsprocedure Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter via linket her på siden. Ansøgningsfristen er fredag den 29. november 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator?

Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega!

Vi er otte meget motiverende kolleger og to ernæringsassistentelever, som sammen står for den daglige betjening af regiongårdens ca. 600 ansatte.

Arbejdsopgaver

  • Du skal være indstillet på en travl hverdag med følgende arbejdsopgaver:
  • madlavning, både koldt og varmt, herunder både frokost og aftenarrangementer for ansatte, politikere og gæster
  • udregning af økologi
  • daglig rengøring/opvask i kantine/køkken
  • oplæring af ernæringsassistentelever
  • menuplanlægning
Om dig
Stillingen forudsætter, at du er uddannet kok eller ernæringsassistent.

Vi forventer, at du:

  • er en fleksibel og positiv teamplayer, som er indstillet på, at vi hjælper hinanden
  • producerer med høj kvalitet og kreativitet
  • er positiv og har lyst til nye arbejdsopgaver
  • har humor og godt humør, og kan klare perioder med spidsbelastninger
  • er stabil og har et godt praktisk håndelag
  • har et godt overblik, er serviceminded og imødekommende
Det er en fordel, hvis du er bekendt med lovgivningen omkring egenkontrol.

Vi tilbyder
Vi kan give dig en arbejdsplads med mange udfordringer og stor medarbejderindflydelse i en kantine, der lægger vægt på god hygiejne, kvalitet og god service. Du vil få en travl arbejdsplads under konstant udvikling, hvor der er tæt kontakt til kunderne og nogle gode arbejdskolleger.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Laila Borgstrøm på tlf.: 29642780
på hverdage i tidsrummet 9-15.

Ansættelsesforhold
Løn – og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med 3F/Kost og Ernæringsforbundet.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, der placeres efter aftale mellem klokken 7.00 – 15.00 på hverdage. Derudover er du forpligtiget til at stå til rådighed ved aftenarrangementer ca. en-to gange månedligt og meget få gange i weekenden.

Tiltrædelse forventes 1. februar 2020.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er fredag den 29. november 2019.

Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.



Region HovedstadenHillerød2019-11-07T00:00:002019-11-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok/ernæringsassistent til Region Hovedstadens mødecenter

Region Hovedstaden

Hillerød
Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Har lyst til at være del af en travl arbejdsplads under konstant udvikling? har du lyst til at være omdrejningspunktet i teamet og bindeleddet til ledelsen i en stilling som teamkoordinator? Så er det mås...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:29. november 2019