Kok eller Cater

Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega!

Hvad består arbejdet i?
Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere.

Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer.

Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har.

Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats.
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes, men det er ikke sene tider.

Om dig:
• Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs
• Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad
• Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde.
• Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer
• Du kan arbejde selvstændigt
• Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau

Om os:
• Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.
• Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, og vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.

Er det noget for dig?
Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering.

Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den til mad@frubonde.dk

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde, tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00.

Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330151565Phoenix-919b7d5612020-01-08T00:00:00Kok eller Cater

Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega!

Hvad består arbejdet i?
Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere.

Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer.

Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har.

Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats.
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes, men det er ikke sene tider.

Om dig:
• Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs
• Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad
• Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde.
• Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer
• Du kan arbejde selvstændigt
• Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau

Om os:
• Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.
• Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, og vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.

Er det noget for dig?
Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering.

Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den til mad@frubonde.dk

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde, tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00.

Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup

Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega! Hvad består arbejdet i? Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere. Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer. Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed. Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har. Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats. Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes, men det er ikke sene tider. Om dig: Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde. Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer Du kan arbejde selvstændigt Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau Om os: Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører. Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, og vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer. Er det noget for dig? Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering. Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den til mad@frubonde.dk Ansøgningsfrist:Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde, tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00. Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup11Jobnet919b7d56100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-02T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3687543HJERTER BONDE FREDERIKSSUND ApS11Industrivej 24K3550SlangerupDKDanmark0
mad@frubonde.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000879609JobNet5094865509486510006-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=919b7d56https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=919b7d56https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=919b7d56&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=919b7d56&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgKok eller Cater12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363883717Karina Bondemad@frubonde.dkDKDanmarkDKDanmark330156548Sushi chef HillerødRobot Sushi chef Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok : Krav: - Stabil - Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Imødekommende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til info@royal-taste.dk

Sushi chef

Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok  :

Krav:

- Stabil

- Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet

- Erfaring fra japansk køkken er en fordel.

- Imødekommende

- Kan godt lide at arbejde i travlt situationer

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til info@royal-taste.dk

ØSTENS KONGE ApSHillerød2020-01-14T00:00:002020-03-06T00:00:00
330177910Kok søges til Sauntehus SlotshotelRobot Vi har travlt og kunne godt bruge en kok mere i vores køkken. Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger. Sauntehus Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt. Du vil indgå som en del af det samlede team. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde, men ønskes det kan deltid arrangeres. Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles korpsånd fra opvasker til hotelchef. Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning. Ansøgningen skal sendes på mail til sauntehus@slotshotel.dk

Vi har travlt og kunne godt bruge en kok mere i vores køkken.

Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok/gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger.

Sauntehus Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt.

Du vil indgå som en del af det samlede team.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde, men ønskes det kan deltid arrangeres.

Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles ’korpsånd’ – fra opvasker til hotelchef.

Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning. Ansøgningen skal sendes på mail til sauntehus@slotshotel.dk

SAHHornbæk2020-02-14T00:00:002020-04-08T00:00:00
330175571Kvalitetsbevidst og kreativ kokRobot Brænder du for at skabe et sted, hvor gæsterne kommer igen på grund af din mad? Vil du være med til at skabe noget helt enestående og sætte dit præg på fremtiden, så læs videre her. Frk. Fryd er i den spæde opstartsfase og er lige nu og her ved at lægge fundamentet for et nytænkende og dynamisk spisested beliggende i hjertet af Farum Kulturhus. Frk. Fryd er en kaffebar, en café hvor du kan få morgenmad, frokost, eftermiddagskage, aftensmad og på sigt også fællesspisning. Vi er et coworking space, et mødested, et moderne folkehus, en barselscafé, et sted hvor det lokale stavgangshold mødes og hvor fredagsbaren holdes. Vi er ikke alt det endnu - men vi er godt på vej! Og du kan være med til at skabe det. Vi leder efter en eller flere dygtige kokke madentusiaster med erfaring fra restaurationsbranchen der kan være med til at udvikle et forretningskoncept omkring cafeen med tilhørende oplevelser og dermed være med til at sætte sig eget præg på sin egen stilling. Der kan være mange indgange til sådan et job. Vores tanker er først og fremmest at du kan lave mad, har økonomisk sans, er struktureret og har en masse kreative og gode ideer og som også kan føre dem ud i livet. Du skal være en person der er udadvendt, kontaktskabende, fleksibel i forhold til arbejdstider, styre et arbejdsteam, og i det hele taget brænde for at skabe lækker cafémad på restaurationsniveau der bringer mennesker sammen. Vi tilbyder: Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling Mange forskellige arrangementer at boltre sig med Udfordrende hverdag med at lave mad til børnefamilier, pensionister, teenagere, travle mænd i jakkesæt og bohemer. Medbestemmelse og ansvar Spændende arbejdsplads i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø med madglæde og entusiasme Udvikling af nye koncepter i caféen herunder fællesspisning og en årlig bagedyst. Det kunne også være at caféens køkken i perioder kunne danne rammen som klasseværelse for unge mennesker, som er ved at finde en vej i livet mulighederne er mange. Udover servering af mad i caféen venter take away, catering, mødepakker og frokostordning. En spændende rejse Hvem er du? Uddannet kok, eller en person med en god portion erfaring i restaurationsbranchen. Gerne med baggrund i kantine eller andre steder med servering til mange mennesker på samme tid Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaer Kan strukturere og varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, budget og indkøb, opbakning, køre service om aftenen samt bage brød Kvalitetsbevidst, ambitiøs og ansvarsfuld Har det store overblik men med øje for detaljen Passion for den gode madoplevelse og bæredygtig økonomisk produktion Vi søger både fuldtidsstillinger og deltidsstillinger med start snarest muligt.

Brænder du for at skabe et sted, hvor gæsterne kommer igen på grund af din mad? Vil du være med til at skabe noget helt enestående og sætte dit præg på fremtiden, så læs videre her.

 

Frk. Fryd er i den spæde opstartsfase og er lige nu og her ved at lægge fundamentet for et nytænkende og dynamisk spisested beliggende i hjertet af Farum Kulturhus. Frk. Fryd er en kaffebar, en café hvor du kan få morgenmad, frokost, eftermiddagskage, aftensmad og på sigt også fællesspisning. Vi er et coworking space, et mødested, et moderne folkehus, en barselscafé, et sted hvor det lokale stavgangshold mødes og hvor fredagsbaren holdes. Vi er ikke alt det endnu - men vi er godt på vej! Og du kan være med til at skabe det.

 

Vi leder efter en eller flere dygtige kokke/ madentusiaster med erfaring fra restaurationsbranchen der kan være med til at udvikle et forretningskoncept omkring cafeen med tilhørende oplevelser og dermed være med til at sætte sig eget præg på sin egen stilling.

Der kan være mange indgange til sådan et job. Vores tanker er først og fremmest at du kan lave mad, har økonomisk sans, er struktureret og har en masse kreative og gode ideer og som også kan føre dem ud i livet. Du skal være en person der er udadvendt, kontaktskabende, fleksibel i forhold til arbejdstider, styre et arbejdsteam, og i det hele taget brænde for at skabe lækker cafémad på restaurationsniveau der bringer mennesker sammen.

 

 

Vi tilbyder:

 

  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling
  • Mange forskellige arrangementer at boltre sig med
  • Udfordrende hverdag med at lave mad til børnefamilier, pensionister, teenagere, travle mænd i jakkesæt og bohemer.
  • Medbestemmelse og ansvar
  • Spændende arbejdsplads i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø med madglæde og entusiasme
  • Udvikling af nye koncepter i caféen herunder fællesspisning og en årlig bagedyst. Det kunne også være at caféens køkken i perioder kunne danne rammen som klasseværelse for unge mennesker, som er ved at finde en vej i livet – mulighederne er mange.
  • Udover servering af mad i caféen venter take away, catering, mødepakker og frokostordning.
  • En spændende rejse

 

Hvem er du?

 

  • Uddannet kok, eller en person med en god portion erfaring i restaurationsbranchen. Gerne med baggrund i kantine eller andre steder med servering til mange mennesker på samme tid
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • Kan strukturere og varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, budget og indkøb, opbakning, køre service om aftenen samt bage brød
  • Kvalitetsbevidst, ambitiøs og ansvarsfuld
  • Har det store overblik men med øje for detaljen
  • Passion for den gode madoplevelse og bæredygtig økonomisk produktion

 

 

Vi søger både fuldtidsstillinger og deltidsstillinger med start snarest muligt.

 

Frk. Fryd ApSFarum2020-02-11T00:00:002020-04-03T00:00:00
330168684Køkkenchef søges til Sauntehus SlotshotelRobot Vores nuværende køkkenchef har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en ny køkkenchef. Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger. Sauntehus Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt. Du vil indgå som en del af det samlede team. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde, men ønskes det kan deltid arrangeres. Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles korpsånd fra opvasker til hotelchef. Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning. Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

Vores nuværende køkkenchef har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en ny køkkenchef.

Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok/gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger.

Sauntehus Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt.

Du vil indgå som en del af det samlede team.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar.

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde, men ønskes det kan deltid arrangeres.

Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles ’korpsånd’ – fra opvasker til hotelchef.

Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning. Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

SAHHornbæk2020-01-31T00:00:002020-02-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi chef Hillerød

ØSTENS KONGE ApS

Hillerød
Sushi chef Royal Taste Sushi i Hillerød Sushi Kok : Krav: - Stabil - Kan lave sushi på en rimeligt god kvalitet - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Imødekommende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer Tiltrædelse: snarest Løn efte...
Indrykket:14. januar 2020

Kok søges til Sauntehus Slotshotel

SAH

Hornbæk
Vi har travlt og kunne godt bruge en kok mere i vores køkken. Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger. Sauntehus Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte resta...
Indrykket:14. februar 2020

Kvalitetsbevidst og kreativ kok

Frk. Fryd ApS

Farum
Brænder du for at skabe et sted, hvor gæsterne kommer igen på grund af din mad? Vil du være med til at skabe noget helt enestående og sætte dit præg på fremtiden, så læs videre her. Frk. Fryd er i den spæde opstartsfase og er lige nu og her ved at l...
Indrykket:11. februar 2020

Køkkenchef søges til Sauntehus Slotshotel

SAH

Hornbæk
Vores nuværende køkkenchef har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en ny køkkenchef. Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger. Sauntehus Slotshotel afholder fester, konferencer ...
Indrykket:31. januar 2020