Kok eller cater på 30 timer- med mulighed for fuldtid

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og kreativ kok til kantine i Skanderborg Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsæde. Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads.

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

Lidt om jobbet:

Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten. Jobbet er på 30 timer pr. uge, med mulighed for fuldtid - weekendarbejde kan forekomme. Vi tilbyder gode arbejdstider – typisk mellem 7 til 15 – som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser.



Jobprofil:

Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende:

  • Du er faglært kok eller alternativ cater
  • Du besidder store faglige kompetencer som f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du er en holdspiller
  • Du har ordenssans
  • Du har et godt humør


Kantinen

Kantinen er beliggende i Skanderborg. I køkkenet er I 3 personer der laver mad til ca. 180 dagligt. Udover daglig bespisning skal I servicere husets gæster. Vi lægger vægt på fantastisk mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone”, til gavn for vores gæster og os selv.



Tiltrædelse den 1. november 2021 eller efter aftale



Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette er fundet. Så skynd dig at søge jobbet via linket her på siden nedenfor:



For yderligere oplysninger kontakt senior kundechef Inge Rytter.



Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Kok eller cater på 30 timer- med mulighed for fuldtid

Dygtig og kreativ kok til kantine i Skanderborg Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsæde. Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads.

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

Lidt om jobbet:

Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten. Jobbet er på 30 timer pr. uge, med mulighed for fuldtid - weekendarbejde kan forekomme. Vi tilbyder gode arbejdstider – typisk mellem 7 til 15 – som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser.



Jobprofil:

Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende:

  • Du er faglært kok eller alternativ cater
  • Du besidder store faglige kompetencer som f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du er en holdspiller
  • Du har ordenssans
  • Du har et godt humør


Kantinen

Kantinen er beliggende i Skanderborg. I køkkenet er I 3 personer der laver mad til ca. 180 dagligt. Udover daglig bespisning skal I servicere husets gæster. Vi lægger vægt på fantastisk mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone”, til gavn for vores gæster og os selv.



Tiltrædelse den 1. november 2021 eller efter aftale



Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette er fundet. Så skynd dig at søge jobbet via linket her på siden nedenfor:



For yderligere oplysninger kontakt senior kundechef Inge Rytter.



Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.