Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller cater til alle køkkenpartier, deltid 25 timer/uge

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329831139Phoenix-e4b9883712018-06-13T00:00:00Kok eller cater til alle køkkenpartier, deltid 25 timer/uge

Er du faglært kok eller cater? Og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag og kan du arbejde på deltid 25 timer om ugen? Så er det måske dig, der skal være ny medarbejder i vores personalekantine på Akkerupvej i Haarby.

Tiltrædelse: 1. juli 2018

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok/cater og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på deltid (25 timer om ugen), hvor arbejdstiderne er mandag til fredag i tidsrummet mellm kl. 7.00 - 15.00 - fri hver weekend. Dine arbejdstider aftales ved ansættelse.
  • I vil være 2 i teamet - dig og køkkenchefen - og du vil dermed skulle udføre opgaver inden for alle partier; varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker - du vil også skulle assistere med administrative opgaver
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok eller cater med nogle års erfaring indenfor faget
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded og kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver og tager ejerskab for det, du laver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du arbejder selvstændigt, er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, varebestilling, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m.
  • Du trives i et lille team og bidrager med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er I 2 medarbejderer, hvor I dagligt laver morgenmad og frokost til ca. 75 gæster samt lidt mødeservicering. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

2018-07-03T16:55:37.520 Er du faglært kok eller cater? Og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag og kan du arbejde på deltid 25 timer om ugen? Så er det måske dig, der skal være ny medarbejder i vores personalekantine på Akkerupvej i Haarby. Tiltrædelse: 1. juli 2018 Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok cater og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på deltid (25 timer om ugen), hvor arbejdstiderne er mandag til fredag i tidsrummet mellm kl. 7.00 - 15.00 - fri hver weekend. Dine arbejdstider aftales ved ansættelse. I vil være 2 i teamet - dig og køkkenchefen - og du vil dermed skulle udføre opgaver inden for alle partier varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker - du vil også skulle assistere med administrative opgaver Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok eller cater med nogle års erfaring indenfor faget Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded og kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver og tager ejerskab for det, du laver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du arbejder selvstændigt, er fleksibel ,ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, varebestilling, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m. Du trives i et lille team og bidrager med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er I 2 medarbejderer, hvor I dagligt laver morgenmad og frokost til ca. 75 gæster samt lidt mødeservicering. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk11Jobnete4b98837100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-08T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/305140EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynAssens3285296Fazer Food Services AS11Akkerupvej 165683HaarbyDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent589306JobNet48397451000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e4b98837https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e4b98837https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e4b98837&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e4b98837&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos Fazer Food Services AS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration355608285Carstennoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK