Gem job

Kok eller cater til kantine hos ISS ved LEGO i Billund

Er du faglært kok eller cater og på udkig efter et job med udviklingsmuligheder, så kan du blive vores nye kollega til vores køkken ved LEGO i Billund.

Du vil sammen med teamet i køkkenet servere lækker og velsmagende mad, der har stort fokus på kvalitet og sæsonens gode råvarer. Vi har en stærk holdning til sæsonens råvarer, sundhed og kvalitet – ligesom princippet om, at god mad selvfølgelig er lavet fra bunden.

Innovativ gastronom som leverer topkvalitet – hver dag Vi tilbyder dig en alsidig stilling, hvor du vil arbejde med alle typer mad og med mødeforplejning i særklasse. Du får rig mulighed for at bringe din kreative og innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hver dag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser. Vi arbejder med portionsanrettede buffeter, hvor de varme retter bliver serveret og portioneret til gæsten i kantinen.

Bliv en del af et stort gastronomisk netværk I ISS er kernen i vores forretning service. Vi brænder for at skabe serviceoplevelser og gøre en forskel for vores gæster. Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed.

Du bliver dermed en del af et stort gastronomisk netværk med mulighed for sparring og inspiration. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale, som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige og faglige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen.

Er du vores nye kok? Den helt rette kandidat til stillingen er uddannet kok eller cater og har gerne erfaring fra restaurationsbranchen. Vigtigst af alt er, at du brænder for dit fag og for at lave mad fra bunden af høj kvalitet – også selvom du laver mad til mange mennesker.

Samtidig ser vi, at du:

  • Har en klar, faglig holdning til sæsonens råvarer
  • Er kreativ og har sans for anretning – både af buffet og portionsanretninger
  • Har et højt drive, er ansvarsbevidst samt er god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet
Stillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdstimerne vil ligge i dagtimerne mellem kl. 06.00 og kl. 14.00.

Ansøgning Send din ansøgning og CV via ovenstående link senest den 30. september 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Site Manager, Nikolaj Retpen, på tlf. 51577391 eller på mail: nikolaj.retpen@dk.issworld.com.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Dedikeret kok søges til Hotel Fuglsangcentret

Dansk Blindesamfund, Hotel Fuglsangcentret

Fredericia
Hotel Fuglsangcentret er et fire stjernet kursus- og konferencecenter der ligger i Fredericia. Vi har mange års erfaring i, at holde succesfulde konferencer, kurser, selskaber og events. Vi søger en dedikeret medarbejder til, at indgå i den daglige ...
Indrykket:17. september 2021

Alsidig og kreativ kok søges til REFBORG i Billund

REFBORG A/S

Billund
Ordrebogen fyldes hastigt igen, så vi står nu og har behov for flere hænder i køkkenet På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af gode råvarer, øk...
Indrykket:4. august 2021

Faglært kok til personalerestaurant i Brande

Compass Group Danmark A/S

Brande
Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine bel...
Indrykket:13. august 2021

Faglært kok til souschef stilling

Compass Group Danmark A/S

Brande
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:17. august 2021

Erfaren kok med ambitioner indenfor det grønne køkken

Hotel Dalgas ApS

Brande
Grundet travlhed søges en erfaren og sprudlende kok med ambitioner inden for det grønne køkken Vi tilbyder en unik stilling med økologisk gartneri i baghaven Er du kreativ og kvalitetsbevidst? Ser du mulighederne i det grønne, og brænder du for at g...
Indrykket:13. august 2021

Kok eller cater til kantine hos ISS ved LEGO i Billund

Er du faglært kok eller cater og på udkig efter et job med udviklingsmuligheder, så kan du blive vores nye kollega til vores køkken ved LEGO i Billund.

Du vil sammen med teamet i køkkenet servere lækker og velsmagende mad, der har stort fokus på kvalitet og sæsonens gode råvarer. Vi har en stærk holdning til sæsonens råvarer, sundhed og kvalitet – ligesom princippet om, at god mad selvfølgelig er lavet fra bunden.

Innovativ gastronom som leverer topkvalitet – hver dag Vi tilbyder dig en alsidig stilling, hvor du vil arbejde med alle typer mad og med mødeforplejning i særklasse. Du får rig mulighed for at bringe din kreative og innovative tilgang til mad og servering i spil, når vi hver dag arbejder målrettet mod at imponere vores gæster med gastronomiske madoplevelser. Vi arbejder med portionsanrettede buffeter, hvor de varme retter bliver serveret og portioneret til gæsten i kantinen.

Bliv en del af et stort gastronomisk netværk I ISS er kernen i vores forretning service. Vi brænder for at skabe serviceoplevelser og gøre en forskel for vores gæster. Vi kan i kraft af vores størrelse og vores erfaring tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed.

Du bliver dermed en del af et stort gastronomisk netværk med mulighed for sparring og inspiration. Vi tror på, at alle rummer et potentiale. Et potentiale, som vi ønsker at understøtte gennem gode personlige og faglige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen.

Er du vores nye kok? Den helt rette kandidat til stillingen er uddannet kok eller cater og har gerne erfaring fra restaurationsbranchen. Vigtigst af alt er, at du brænder for dit fag og for at lave mad fra bunden af høj kvalitet – også selvom du laver mad til mange mennesker.

Samtidig ser vi, at du:

  • Har en klar, faglig holdning til sæsonens råvarer
  • Er kreativ og har sans for anretning – både af buffet og portionsanretninger
  • Har et højt drive, er ansvarsbevidst samt er god til at danne et godt overblik i et køkken med fart over feltet
Stillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdstimerne vil ligge i dagtimerne mellem kl. 06.00 og kl. 14.00.

Ansøgning Send din ansøgning og CV via ovenstående link senest den 30. september 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Site Manager, Nikolaj Retpen, på tlf. 51577391 eller på mail: nikolaj.retpen@dk.issworld.com.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Dedikeret kok søges til Hotel Fuglsangcentret

Dansk Blindesamfund, Hotel Fuglsangcentret

Fredericia
Hotel Fuglsangcentret er et fire stjernet kursus- og konferencecenter der ligger i Fredericia. Vi har mange års erfaring i, at holde succesfulde konferencer, kurser, selskaber og events. Vi søger en dedikeret medarbejder til, at indgå i den daglige ...
Indrykket:17. september 2021

Alsidig og kreativ kok søges til REFBORG i Billund

REFBORG A/S

Billund
Ordrebogen fyldes hastigt igen, så vi står nu og har behov for flere hænder i køkkenet På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af gode råvarer, øk...
Indrykket:4. august 2021

Faglært kok til personalerestaurant i Brande

Compass Group Danmark A/S

Brande
Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine bel...
Indrykket:13. august 2021

Faglært kok til souschef stilling

Compass Group Danmark A/S

Brande
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:17. august 2021

Erfaren kok med ambitioner indenfor det grønne køkken

Hotel Dalgas ApS

Brande
Grundet travlhed søges en erfaren og sprudlende kok med ambitioner inden for det grønne køkken Vi tilbyder en unik stilling med økologisk gartneri i baghaven Er du kreativ og kvalitetsbevidst? Ser du mulighederne i det grønne, og brænder du for at g...
Indrykket:13. august 2021