Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 3. juni 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer, at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 71724500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2019.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330009946Phoenix-5914314c12019-04-23T00:00:00Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 3. juni 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer, at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 71724500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2019.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

 

2019-05-27T00:53:57.523 Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard. Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder. Tiltrædelse d. 3. juni 2019 eller efter aftale. Vi forventer, at: Du har mindst 2 års køkkenerfaring Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder Du møder udfordringer med en positiv indstilling Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo Du taler dansk Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 71724500. Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2019. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk11jobnet5914314c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-26T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandSønderborg3512020Sønderborg Catering11Mommarkvej 216400SønderborgDKDanmark0
sc@adis.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent747958JobNet4977646497764610023-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5914314chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5914314chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5914314c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5914314c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgKok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361555525Adis Velicsc@adis.dkDKDanmarkDKDanmark330085461Kok til Ballebro FærgekroRobot Ballebro Færgekro - t af Danmarks dejligste badehoteller, som ligger i vandkanten mellem Åbenrå og Sønderborg, søger 1 kok til ansættelse pr. 1. november 2019. Vi søger en person med ægte passion for at lave den lækreste mad, hvor kvalitet, smag og anretning er i højsædet. Vi afholder bl.a. selskaber, har overnattende gæster (11 vær.) og tilbyder la carte. Du vil komme til at arbejde i et team med vores køkkenchef og 2 elever og skal være med til at starte køkkenet op påny. - Du er uddannet kok (krav) - Du er god til at samarbejde - Du kan arbejde selvstændigt - Du kan tage initiativ - Du har en god fantasi - Du er fleksibel Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Løn og andre detaljer aftales senere i processen. Vi afholder samtaler i oktober. Lidt om os Vi, Morten (43 år) og Anja Aagaard Adam Hansen (47 år), har indtil 31. august 2019 drevet Vollerup Kro (selskabskro) samt OX-EN Steakhouse (aftenrestaurant) begge beliggende i Sønderborg i 11 år. Vores køkkenchef, Kim Andersen (43 år) har været hos os i 10 år. Pr. 1. november 2019 overtager vi Ballebro Færgekro for kun at koncentrere os om den og skabe skønne oplevelser for vore gæster.

Ballebro Færgekro - ét af Danmarks dejligste badehoteller, som ligger i vandkanten mellem Åbenrå og Sønderborg, søger 1 kok til ansættelse pr. 1. november 2019.

Vi søger en person med ægte passion for at lave den lækreste mad, hvor kvalitet, smag og anretning er i højsædet. 

Vi afholder bl.a. selskaber, har overnattende gæster (11 vær.) og tilbyder á la carte.

Du vil komme til at arbejde i et team med vores køkkenchef og 2 elever og skal være med til at starte køkkenet op påny. 

 

- Du er uddannet kok (krav)

- Du er god til at samarbejde

- Du kan arbejde selvstændigt

- Du kan tage initiativ

- Du har en god fantasi

- Du er fleksibel

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Løn og andre detaljer aftales senere i processen.

Vi afholder samtaler i oktober.

Lidt om os; Vi, Morten (43 år) og Anja Aagaard Adam Hansen (47 år), har indtil 31. august 2019 drevet Vollerup Kro (selskabskro) samt OX-EN Steakhouse (aftenrestaurant) begge beliggende i Sønderborg i 11 år. Vores køkkenchef, Kim Andersen (43 år) har været hos os i 10 år. Pr. 1. november 2019 overtager vi Ballebro Færgekro for kun at koncentrere os om den og skabe skønne oplevelser for vore gæster.

 

 

RESTAURATIONSSELSKABET AAGAARD ApSSønderborg2019-09-06T00:00:002019-09-27T00:00:00
330082580Kok/cater med stor frihed og muligheder i et kædekoncept - HaderslevRobot Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Vi mangler netop nu en knivskarp kok cater eller ufaglært med erfaring fra restaurationsbranchen til The Grill i Haderslev, der vil hjælpe med at tilberede vores mange spændende retter til buffeterne og sikre en høj kvalitet heraf. The Grill er en familierestaurant med en stor grillbuffet, hvor udvalget er meget varieret. Vores udvalg består bl.a. af 7 forskellige slags kød, forretter og forskellige slags tilbehør, som er præget af årstiderne. Familierestaurant I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores 16 centre. Her er det kokkens fornemmeste opgave, i samarbejde med køkkenchefen, at sørge for, at gæsterne får lækker og veltilberedt mad af høj kvalitet og en god oplevelse i restauranten. Det tekniske fremfor det kreative The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som kok er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer også når det gælder madlavningen. Vores kokke går op i det visuelle, håndværksmæssige og vægter det tekniske i et køkken. Har du en kok i hjertet og værner du om den gode tone? Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og smitter af på vores gæster og sikre dem en god helhedsoplevelse. Vi hjælper desuden hinanden med den daglige forberedelse, klargøring og afvikling af vores mange retter. Vores kokke besidder mange kvaliteter, bl.a.: Forstår sig på familierestauranter og store buffeter Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter Kan holde hovedet koldt og maden varm selv når det går stærkt Har uddannelse eller erfaring, der matcher stillingen Vi vil dem, der vil os Det er altid vores mål at udvikle os fagligt og personligt. Hos os er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Har du en drøm om at lede et af vores køkkener i fremtiden, er vi altid interesserede i at give vores kokke udfordringer i den retning, udover den daglige faglige sparring og læring, hvis du har det, der skal til. Vi søger en kok cater til The Grill i Haderslev, der med sit tekniske snilde kan tilberede maden til vores buffeter, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant. Stillingen er på ca. 130 timer om måneden fordelt på en vagtplan med skiftende arbejdstider. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale. Opstart ønskes hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Vi er ”on fire”! I Bowl’n’Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Vi mangler netop nu en knivskarp kok/cater eller ufaglært med erfaring fra restaurationsbranchen til The Grill i Haderslev, der vil hjælpe med at tilberede vores mange spændende retter til buffeterne og sikre en høj kvalitet heraf.

The Grill er en familierestaurant med en stor grillbuffet, hvor udvalget er meget varieret. Vores udvalg består bl.a. af 7 forskellige slags kød, forretter og forskellige slags tilbehør, som er præget af årstiderne.

Familierestaurant

I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores 16 centre. Her er det kokkens fornemmeste opgave, i samarbejde med køkkenchefen, at sørge for, at gæsterne får lækker og veltilberedt mad af høj kvalitet og en god oplevelse i restauranten.

Det tekniske fremfor det kreative

The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som kok er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer – også når det gælder madlavningen. Vores kokke går op i det visuelle, håndværksmæssige og vægter det tekniske i et køkken.

Har du en kok i hjertet og værner du om den gode tone?

Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og smitter af på vores gæster og sikre dem en god helhedsoplevelse. Vi hjælper desuden hinanden med den daglige forberedelse, klargøring og afvikling af vores mange retter.

Vores kokke besidder mange kvaliteter, bl.a.:

  • Forstår sig på familierestauranter og store buffeter
  • Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi
  • Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter
  • Kan holde hovedet koldt og maden varm – selv når det går stærkt
  • Har uddannelse eller erfaring, der matcher stillingen
Vi vil dem, der vil os

Det er altid vores mål at udvikle os fagligt og personligt. Hos os er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Har du en drøm om at lede et af vores køkkener i fremtiden, er vi altid interesserede i at give vores kokke udfordringer i den retning, udover den daglige faglige sparring og læring, hvis du har det, der skal til.

Vi søger en kok/cater til The Grill i Haderslev, der med sit tekniske snilde kan tilberede maden til vores buffeter, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant.

Stillingen er på ca. 130 timer om måneden fordelt på en vagtplan med skiftende arbejdstider.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale.

Opstart ønskes hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun HaderslevHaderslev2019-09-04T00:00:002019-09-22T00:00:00
330081143Kok til helårsstillingRobot Selvom sommersæsonen er slut, har vi stadig travlt. Vi søger derfor endnu en kok til vores team. Så hvis du vil: Være med til at videreudvikle og holde et højt gastronomisk niveau. Indgå i et dynamisk team med engagerede kollegaer. Være en del af store events, såsom Danmarks Østersfestival, Ecco touren m.m. Arbejde med sæsonens og lokale råvarer. Din profil: Du har svendebrev. Er fleksibel og engageret. Er klar på at arbejde mange timer i nogle perioder og afspadsere i andre. Er klar til at gå forrest og vise vejen for vores kokkeelever. Du forstår at være en del af et team og give en hånd med, hvor der er brug for det. Hvis ovenstående passer på dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Samtaler vil blive holdt løbende... Løn efter kvalifikationer Se evt. mere på www.Restauranto.dk

Selvom sommersæsonen er slut, har vi stadig travlt. Vi søger derfor endnu en kok til vores team.

 

Så hvis du vil:

  • Være med til at videreudvikle og holde et højt gastronomisk niveau.
  • Indgå i et dynamisk team med engagerede kollegaer.
  • Være en del af store events, såsom Danmarks Østersfestival, Ecco touren m.m.
  • Arbejde med sæsonens og lokale råvarer.

 

Din profil:

  • Du har svendebrev.
  • Er fleksibel og engageret.
  • Er klar på at arbejde mange timer i nogle perioder og afspadsere i andre.
  • Er klar til at gå forrest og vise vejen for vores kokkeelever.
  • Du forstår at være en del af et team og give en hånd med, hvor der er brug for det.

 

Hvis ovenstående passer på dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

 

Samtaler vil blive holdt løbende...

 

Løn efter kvalifikationer

 

Se evt. mere på www.Restauranto.dk

Restaurant ØRømø2019-08-30T00:00:002019-10-23T00:00:00
330070455Øster Højst kro søger kok.Robot Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.

Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.

ØSTER HØJST KROLøgumkloster2019-08-09T00:00:002019-10-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til Ballebro Færgekro

RESTAURATIONSSELSKABET AAGAARD ApS

Sønderborg
Ballebro Færgekro - t af Danmarks dejligste badehoteller, som ligger i vandkanten mellem Åbenrå og Sønderborg, søger 1 kok til ansættelse pr. 1. november 2019. Vi søger en person med ægte passion for at lave den lækreste mad, hvor kvalitet, smag og ...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:27. september 2019

Kok/cater med stor frihed og muligheder i et kædekoncept - Haderslev

Bowl'n'Fun Haderslev

Haderslev
Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Vi mangler netop nu en knivskarp kok cater eller ufaglært ...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:22. september 2019

Kok til helårsstilling

Restaurant Ø

Rømø
Selvom sommersæsonen er slut, har vi stadig travlt. Vi søger derfor endnu en kok til vores team. Så hvis du vil: Være med til at videreudvikle og holde et højt gastronomisk niveau. Indgå i et dynamisk team med engagerede kollegaer. Være en del af st...
Indrykket:30. august 2019
Udløbsdato:23. oktober 2019

Øster Højst kro søger kok.

ØSTER HØJST KRO

Løgumkloster
Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.
Indrykket:9. august 2019
Udløbsdato:2. oktober 2019