Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 3. juni 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer, at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 71724500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2019.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330009946Phoenix-5914314c12019-04-23T00:00:00Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 3. juni 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer, at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 71724500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2019.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

 

2019-05-27T00:53:57.523 Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard. Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder. Tiltrædelse d. 3. juni 2019 eller efter aftale. Vi forventer, at: Du har mindst 2 års køkkenerfaring Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder Du møder udfordringer med en positiv indstilling Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo Du taler dansk Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 71724500. Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2019. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk11jobnet5914314c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-26T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandSønderborg3512020Sønderborg Catering11Mommarkvej 216400SønderborgDKDanmark0
sc@adis.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent747958JobNet4977646497764610023-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5914314chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5914314chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5914314c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5914314c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgSom Kok hos Sønderborg Catering bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361555525Adis Velicsc@adis.dkDKDanmarkDKDanmark330028900KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - HADERSLEVRobot Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave god og lækker mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Så har du netop nu chancen for at blive en del af et køkkenteamet i Haderslev, der sammen giver vores gæster gode smagsoplevelser. Vi leder efter en kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der kan arbejde i et højt tempo og er engageret i sit arbejde. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster. Hvad tilbyder vi? Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver: Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Ad Hoc opgaver Hvad forventer vi af dig? At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Stillingen er på fuld tid. Vi ønsker opstart hurtigst muligt, efter aftale med den rette kandidat. Send os derfor gerne din ansøgning allerede i dag! Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave god og lækker mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl'n'Fun & The Grill? Så har du netop nu chancen for at blive en del af et køkkenteamet i Haderslev, der sammen giver vores gæster gode smagsoplevelser. Vi leder efter en kvalitetsbevidst kok, cater eller ufaglært, der kan arbejde i et højt tempo og er engageret i sit arbejde.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre fordelt i hele Danmark. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar, og du skal stå klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor vores gæster.

Hvad tilbyder vi?

  • Fantastiske arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse og har mulighed for at udvikle dine lederegenskaber. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Ad Hoc opgaver

Hvad forventer vi af dig?

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Stillingen er på fuld tid.

Vi ønsker opstart hurtigst muligt, efter aftale med den rette kandidat. Send os derfor gerne din ansøgning allerede i dag!

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun HaderslevHaderslev2019-05-22T00:00:002019-06-07T00:00:00
330026505Reserve til Eurest kantine i trekantsområdetRobot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley. Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst. Arbejdssted. Eurest kantiner i trekantsområdet. Arbejdstider: Er imellem kl. 6.00 til 20.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00 Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen Tiltrædelse pr. - Efter aftale Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder Torben Stryhn på 30168323. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley.
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted.
Eurest kantiner i trekantsområdet.

Arbejdstider:

Er imellem kl. 6.00 til 20.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00

Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen

Tiltrædelse pr. - Efter aftale

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder  Torben Stryhn på 30168323. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, Arla Foods ChristiansfeldVejle2019-05-16T00:00:002019-07-01T00:00:00
330026307Øster Højst Kro søger kok/caterRobot Øster Høst Kro søger hurtigst muligt en dygtig kok eller cater. Der forventes selvfølgelig skiftende arbejdstider. Stillingen er på fuldtid. (37 timer).

Øster Høst Kro søger hurtigst muligt en dygtig kok eller cater. 

Der forventes selvfølgelig skiftende arbejdstider.

Stillingen er på fuldtid. (37 timer).

 

ØSTER HØJST KROLøgumkloster2019-05-16T00:00:002019-06-01T00:00:00
330025832Kreativ uddannet Madhåndværker, 37 timer nattevagt, til kantinen hos Arla Foods i ChristiansfeldRobot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Christiansfeld. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning,menuplanlægning , e-smiley Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er udlært kok,eller andet, med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og med at arbejde om natten, du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er meget stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du forstår meningen og vigtigheden af Teamwork. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos Arla Foods Christiansfeld, Arlavej 2, 6970 Christiansfeld. Arbejdstider: Søndag til Torsdag fra kl. 22 til 06. Fredag fri. Tiltrædelse pr. Snarest Muligt. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Inge Sørensen på 45 23688327. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Christiansfeld. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning,menuplanlægning , e-smiley
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er udlært kok,eller andet, med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og med at arbejde om natten, du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er meget stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du forstår meningen og vigtigheden af Teamwork. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Foods Christiansfeld, Arlavej 2, 6970 Christiansfeld.

Arbejdstider:

Søndag til Torsdag fra kl. 22 til 06.

Fredag fri.

Tiltrædelse pr. – Snarest Muligt.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef  Inge Sørensen på +45 23688327. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

Eurest Kantine, Arla Foods ChristiansfeldChristiansfeld2019-05-16T00:00:002019-07-01T00:00:00
330004797Hohenwarte søger Kok/køkkenmedhjælpere både fuldtid og deltidRobot Hohenwarte søger hurtigst muligt kokke eller dygtige køkkenmedhjælpere der kan arbejde selvstændig. Skal selv kunne stå for arrangementer af forskellig art. Det er tale om en fuldtids- og en halvtidsstilling.

Hohenwarte søger hurtigst muligt kokke eller dygtige køkkenmedhjælpere der kan arbejde selvstændig.

Skal selv kunne stå for arrangementer af forskellig art.

Det er tale om en fuldtids- og en halvtidsstilling. 

Hohenwarte IVSHøjer2019-04-10T00:00:002019-06-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

KOK / CATER / UFAGLÆRT KOK MED ERFARING - HADERSLEV

Bowl'n'Fun Haderslev

Haderslev
Har du erfaring inden for køkkenbranchen, og vil du være med til at lave god og lækker mad til de mange gæster, der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 Fun The Grill? Så har du netop nu chancen for at blive en del af et køkkenteamet i Haderslev, der samm...
Indrykket:22. maj 2019
Udløbsdato:7. juni 2019

Reserve til Eurest kantine i trekantsområdet

Eurest Kantine, Arla Foods Christiansfeld

Vejle
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til a...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Øster Højst Kro søger kok/cater

ØSTER HØJST KRO

Løgumkloster
Øster Høst Kro søger hurtigst muligt en dygtig kok eller cater. Der forventes selvfølgelig skiftende arbejdstider. Stillingen er på fuldtid. (37 timer).
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019

Kreativ uddannet Madhåndværker, 37 timer nattevagt, til kantinen hos Arla Foods i Christiansfeld

Eurest Kantine, Arla Foods Christiansfeld

Christiansfeld
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Christiansfeld. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæst...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Hohenwarte søger Kok/køkkenmedhjælpere både fuldtid og deltid

Hohenwarte IVS

Højer
Hohenwarte søger hurtigst muligt kokke eller dygtige køkkenmedhjælpere der kan arbejde selvstændig. Skal selv kunne stå for arrangementer af forskellig art. Det er tale om en fuldtids- og en halvtidsstilling.
Indrykket:10. april 2019
Udløbsdato:5. juni 2019