Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det kolde og varme køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 1. august 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 7172 4500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14.07.19.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

  •  


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330040734Phoenix-9bd6be0f12019-06-11T00:00:00Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det kolde og varme køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 1. august 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 7172 4500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14.07.19.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

  •  
2019-08-07T00:51:35.293 Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det kolde og varme køkken. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard. Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder. Tiltrædelse d. 1. august 2019 eller efter aftale. Vi forventer at: Du har mindst 2 års køkkenerfaring Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder Du møder udfordringer med en positiv indstilling Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo Du taler dansk Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 7172 4500. Ansøgningsfristen er søndag d. 14.07.19. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk Vi glæder os til at høre fra dig.11jobnet9bd6be0f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-06T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandSønderborg3544912Sønderborg Catering11Mommarkvej 216400SønderborgDKDanmark0sc@adis.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent775869JobNet5002805500280510011-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bd6be0fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bd6be0fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bd6be0f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bd6be0f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362070222sc@adis.dksc@adis.dkDKDanmarkDKDanmark330125134Serviceminded kok til personalerestaurantRobot - søges til vores kunde i Gråsten I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet. Om jobbetVi søger en erfaren faglært kok til vores personalerestaurant i Gråsten, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 500 spisende. Du vil indgå i et dygtigt og serviceminded team bestående af 10 kollegaer som sætter kvalitet og god service i højsædet, så ledes at I sammen giver vores gæster den bedste madoplevelse og kvalitet. Du vil i jobbet arbejde med flere områder: Primært arbejde i det varme køkken hvor du forbereder og står for klargøring af menuerne så de fremstår smagfulde og mætter alle sanser. Sekundært arbejde i det kolde køkken. Catering-kørsel, hvorfor jobbet kræver at du har kørekort. Hvem er du?Du er uddannet kok, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som selv i perioder med høj aktivitet altid formår at have et stort smil på læben. Vi ser gerne du er udadvendt og forstår at være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser. Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, er fleksibel og klar til at hjælpe andre, samt har en forståelse for at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis, og kan begå dig på dansk. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er mandag til fredag fra 06.00 14.00, dog med forbehold for små forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Dennis Abramsen i tidsrummet kl. 08:00-14:00 på tlf.: 74 88 45 18.

 - søges til vores kunde i Gråsten

I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet.

Om jobbet
Vi søger en erfaren faglært kok til vores personalerestaurant i Gråsten, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 500 spisende. Du vil indgå i et dygtigt og serviceminded team bestående af 10 kollegaer som sætter kvalitet og god service i højsædet, så ledes at I sammen giver vores gæster den bedste madoplevelse og kvalitet. 

Du vil i jobbet arbejde med flere områder:

  • Primært arbejde i det varme køkken hvor du forbereder og står for klargøring af menuerne så de fremstår smagfulde og mætter alle sanser. 
  • Sekundært arbejde i det kolde køkken.
  • Catering-kørsel, hvorfor jobbet kræver at du har kørekort. 

Hvem er du?
Du er uddannet kok, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som selv i perioder med høj aktivitet altid formår at have et stort smil på læben. Vi ser gerne du er udadvendt og forstår at være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser. 

Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, er fleksibel og klar til at hjælpe andre, samt har en forståelse for at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis, og kan begå dig på dansk. 

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. 

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er mandag til fredag fra 06.00 – 14.00, dog med forbehold for små forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. 

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Dennis Abramsen i tidsrummet kl. 08:00-14:00 på tlf.: 74 88 45 18. 

Sodexo A/SGråsten2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
330122711Hanegal søger en dygtig medarbejder til vores produktion af færdigretterRobot Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Vi er 55 medarbejdere, hvoraf 40 arbejder i produktionen. Som medarbejder vil du få mulighed for, at få stor indflydelse i en spændende virksomhed med passion for det vi laver. Stillingen Hanegal søger en dygtig og robust medarbejder med levnedsmiddelserfaring, som har interesse for mad og sans for smag og kvalitet. Du vil blive en vigtig del af et lille produktionsteam, hvor du i det daglige skal producere færdigretter i store mængder af høj kvalitet. Arbejdet omfatter produktionsforberedelse og drift af maskinanlæg til færdigvareproduktion samt sikring og overholdelse af gældende kvalitets- og produktionsprocesser. Vi forventer Erfaring med fødevareproduktion Kendskab til industriel fødevareproduktion, en baggrund som økonoma, butiksslagter, mejerist eller kok vil være at foretrække Struktureret og kvalitetsbevidst Samarbejdsorienteret Vi tilbyder Et spændende og udviklende job med gode udviklings- og karrieremuligheder Løn efter kvalifikationer Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du kan sætte præg på din hverdag Arbejdstid og -sted Arbejdstiden er som udgangspunkt på fast daghold fra 07.00 til 15.20, og 07.00 til 14.00 om fredagen. Arbejde om eftermiddagen og i weekender kan forekomme. Hanegal A S, Finlandsvej 12, 6100 Haderslev. Ansøgning Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og CV til mail kjt@hanegal.dk. For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Fabrikschef, Kristian Tousig, på telefon 40355911 eller på mail kjt@hanegal.dk. Ansøgningsfrist den 25. november 2019.

Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoffer og smagsforstærkere.

Vi er 55 medarbejdere, hvoraf 40 arbejder i produktionen. Som medarbejder vil du få mulighed for, at få stor indflydelse i en spændende virksomhed med passion for det vi laver.

 

Stillingen

Hanegal søger en dygtig og robust medarbejder med levnedsmiddelserfaring, som har interesse for mad og sans for smag og kvalitet. Du vil blive en vigtig del af et lille produktionsteam, hvor du i det daglige skal producere færdigretter i store mængder af høj kvalitet.

Arbejdet omfatter produktionsforberedelse og drift af maskinanlæg til færdigvareproduktion samt sikring og overholdelse af gældende kvalitets- og produktionsprocesser.

Vi forventer

  • Erfaring med fødevareproduktion
  • Kendskab til industriel fødevareproduktion, en baggrund som økonoma, butiksslagter, mejerist eller kok vil være at foretrække
  • Struktureret og kvalitetsbevidst
  • Samarbejdsorienteret

 

Vi tilbyder

  • Et spændende og udviklende job med gode udviklings- og karrieremuligheder
  • Løn efter kvalifikationer
  • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du kan sætte præg på din hverdag

 

Arbejdstid og -sted

Arbejdstiden er som udgangspunkt på fast daghold fra 07.00 til 15.20, og 07.00 til 14.00 om fredagen. Arbejde om eftermiddagen og i weekender kan forekomme.

Hanegal A/S, Finlandsvej 12, 6100 Haderslev.

 

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og CV til mail kjt@hanegal.dk.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Fabrikschef, Kristian Tousig, på telefon 40355911 eller på mail kjt@hanegal.dk.

Ansøgningsfrist den 25. november 2019.

HANEGAL A/S SydHaderslev2019-11-12T00:00:002019-11-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Serviceminded kok til personalerestaurant

Sodexo A/S

Gråsten
- søges til vores kunde i Gråsten I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretn...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020

Hanegal søger en dygtig medarbejder til vores produktion af færdigretter

HANEGAL A/S Syd

Haderslev
Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoff...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:25. november 2019