Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det kolde og varme køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 1. august 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 7172 4500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14.07.19.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

  •  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330040734Phoenix-9bd6be0f12019-06-11T00:00:00Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det kolde og varme køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 1. august 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer at:

  • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
  • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
  • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 7172 4500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14.07.19.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

  •  
Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det kolde og varme køkken. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard. Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder. Tiltrædelse d. 1. august 2019 eller efter aftale. Vi forventer at: Du har mindst 2 års køkkenerfaring Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder Du møder udfordringer med en positiv indstilling Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo Du taler dansk Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 7172 4500. Ansøgningsfristen er søndag d. 14.07.19. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk Vi glæder os til at høre fra dig.11jobnet9bd6be0f100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-06T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandSønderborg3544912Sønderborg Catering11Mommarkvej 216400SønderborgDKDanmark0sc@adis.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent775869JobNet5002805500280510011-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bd6be0fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bd6be0fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bd6be0f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bd6be0f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362070222sc@adis.dksc@adis.dkDKDanmarkDKDanmark330039794Hotel Baltic søger udlært kokRobot Hotel Baltic er en del af Mindeværdig, som dækker over Hotel Frederiksminde og Rønnede Kro. Vi søger en kok til vores køkken. VORES FORVENTNINGER: Du har erfaring fra et lignende job Du har passion for både mad og vin. Du er positiv, engageret, nysgerrig og kan arbejde selvstændigt. VI TILBYDER: At blive del af en spændende og attraktiv arbejdsplads i flot og moderne køkken En arbejdsplads der byder på udfordringer og mulighed for selvudvikling Gode arbejdsforhold, hvor vi passer på hinanden, og trivsel sættes højt. Kollegaer med et højt fagligt niveau. Der er mulighed for bolig i forbindelse med arbejde. Tiltrædelse efter aftale. KONTAKT Ansøgning, CV og referencer sendes til Køkkenchef Chris Franklin Chris@hotelbaltic.dk. Ansøgningen mærkes kok .

Hotel Baltic er en del af Mindeværdig, som dækker over Hotel Frederiksminde og Rønnede Kro. 

Vi søger en kok til vores køkken. 

VORES FORVENTNINGER: 

  • Du har erfaring fra et lignende job
  • Du har passion for både mad og vin. 
  • Du er positiv, engageret, nysgerrig og kan arbejde selvstændigt. 

VI TILBYDER: 

  • At blive del af en spændende og attraktiv arbejdsplads i flot og moderne køkken
  • En arbejdsplads der byder på udfordringer og mulighed for selvudvikling
  • Gode arbejdsforhold, hvor vi passer på hinanden, og trivsel sættes højt. 
  • Kollegaer med et højt fagligt niveau. 

Der er mulighed for bolig i forbindelse med arbejde. 

Tiltrædelse efter aftale. 

KONTAKT 

Ansøgning, CV og referencer sendes til Køkkenchef Chris Franklin Chris@hotelbaltic.dk

Ansøgningen mærkes ‘kok’.

Hotel BalticSydals2019-06-07T00:00:002019-08-02T00:00:00
330058898Køkkenchef - SønderborgRobot Restaurant The Grill søger køkkenchef i Sønderborg Vi søger efter en dygtig køkkenchef, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet Du tager ejerskab og & 39 går forrest& 39 Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Opstart hurtigst muligt i følge aftale - Vi er villige til at vente på rette kandidat. Der vil løbende være samtale med udvalgte kandidater, så send den ansøgning idag. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene vil komme i betragtning til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Restaurant The Grill søger køkkenchef i Sønderborg

Vi søger efter en dygtig køkkenchef, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl’n’Fun & The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet
  • Du tager ejerskab og 'går forrest'
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Opstart hurtigst muligt i følge aftale - Vi er villige til at vente på rette kandidat.

Der vil løbende være samtale med udvalgte kandidater, så send den ansøgning idag.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene vil komme i betragtning til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun SønderborgSønderborg2019-07-12T00:00:002019-07-28T00:00:00
330058845KØKKENLEDER - HADERSLEVRobot Restaurant The Grill søger køkkenleder i Haderslev Vi søger efter en dygtig køkkenleder, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenleder hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fast vagtplan med timerne placeret ml. kl. 13-21. Der vil forekomme intensive perioder omkring højtider samt specialarrangementer. 3 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres tre ugentlige fridage. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenledere i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet Du tager ejerskab og & 39 går forrest& 39 Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Stillingen er på 130-160 timer om måneden. Opstart ønskes hurtigst muligt ifølge aftale. Der vil løbende være samtale med udvalgte kandidater, så send den ansøgning allerede idag. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene vil komme i betragtning til stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Restaurant The Grill søger køkkenleder i Haderslev

Vi søger efter en dygtig køkkenleder, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl’n’Fun & The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenleder hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fast vagtplan med timerne placeret ml. kl. 13-21. Der vil forekomme intensive perioder omkring højtider samt specialarrangementer.
  • 3 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres tre ugentlige fridage. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenledere i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet
  • Du tager ejerskab og 'går forrest'
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Stillingen er på 130-160 timer om måneden.

Opstart ønskes hurtigst muligt ifølge aftale.

Der vil løbende være samtale med udvalgte kandidater, så send den ansøgning allerede idag.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene vil komme i betragtning til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun HaderslevHaderslev2019-07-12T00:00:002019-07-28T00:00:00
330057586Kok / SouschefRobot Stillingerne søges til start ca. 1 9 Du vil indgå i et engageret team bestående af 5 6 kokke samt 2-3 elever. Som kok er du, sammen med energiske og glade kollegaer, med til at sikre, at vores mange gæster om året tager herfra fyldt med ny energi og vidunderlige service- og madoplevelser, så de ikke kan vente med at booke deres næste ophold hos os. Kvalifikationer Du er som person glad og udadvendt, god til at planlægge din dag og holde mange bolde i luften Du har et godt humør og let til smil Du er god til at yde en god service for vores gæster Du er punktlig og i stand til at finde et ekstra gear, når det er nødvendigt Det vil være en fordel hvis du skriver og taler dansk. Du har et hjerte for faget og favlig stolthed Om du er ny udlært eller har flere år i bagagen er ikke afgørende Ved Souschef stillingen forventes der flere års erfaring Vi tilbyder En spændende og oplevelsesrig arbejdsplads med masser af udfordringer Glade kolleger der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en god oplevelse God vagtplan Dygtig kokke som kolegaer Fransk køkkenchef (snakker dansk) Et godt arbejdsmiljø God løn efter kvalifikationer

Stillingerne søges til start ca. 1/9

Du vil indgå i et engageret team bestående af 5/6 kokke samt 2-3 elever. Som kok er du, sammen med energiske og glade kollegaer, med til at sikre, at vores mange gæster om året tager herfra fyldt med ny energi og vidunderlige service- og madoplevelser, så de ikke kan vente med at booke deres næste ophold hos os.

Kvalifikationer

  • Du er som person glad og udadvendt, god til at planlægge din dag og holde mange bolde i luften
  • Du har et godt humør og let til smil
  • Du er god til at yde en god service for vores gæster
  • Du er punktlig og i stand til at finde et ekstra gear, når det er nødvendigt
  • Det vil være en fordel hvis du skriver og taler dansk.
  • Du har et hjerte for faget og favlig stolthed
  • Om du er ny udlært eller har flere år i bagagen er ikke afgørende
  • Ved Souschef stillingen forventes der flere års erfaring

Vi tilbyder

  • En spændende og oplevelsesrig arbejdsplads med masser af udfordringer
  • Glade kolleger der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en god oplevelse
  • God vagtplan
  • Dygtig kokke som kolegaer
  • Fransk køkkenchef (snakker dansk)
  • Et godt arbejdsmiljø
  • God løn efter kvalifikationer
Slukefter Kro ApSVojens2019-07-10T00:00:002019-08-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hotel Baltic søger udlært kok

Hotel Baltic

Sydals
Hotel Baltic er en del af Mindeværdig, som dækker over Hotel Frederiksminde og Rønnede Kro. Vi søger en kok til vores køkken. VORES FORVENTNINGER: Du har erfaring fra et lignende job Du har passion for både mad og vin. Du er positiv, engageret, nysg...
Indrykket:7. juni 2019
Udløbsdato:2. august 2019

Køkkenchef - Sønderborg

Bowl'n'Fun Sønderborg

Sønderborg
Restaurant The Grill søger køkkenchef i Sønderborg Vi søger efter en dygtig køkkenchef, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet m...
Indrykket:12. juli 2019
Udløbsdato:28. juli 2019

KØKKENLEDER - HADERSLEV

Bowl'n'Fun Haderslev

Haderslev
Restaurant The Grill søger køkkenleder i Haderslev Vi søger efter en dygtig køkkenleder, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet ...
Indrykket:12. juli 2019
Udløbsdato:28. juli 2019

Kok / Souschef

Slukefter Kro ApS

Vojens
Stillingerne søges til start ca. 1 9 Du vil indgå i et engageret team bestående af 5 6 kokke samt 2-3 elever. Som kok er du, sammen med energiske og glade kollegaer, med til at sikre, at vores mange gæster om året tager herfra fyldt med ny energi og...
Indrykket:10. juli 2019
Udløbsdato:14. august 2019