Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller ernæringsassistent til Ryholtgård - et mindre plejehjem i Hellerup

Plejehjemmet Ryholtgård søger en uddannet kok eller ernæringsassistent 35 timer om ugen, med weekendarbejde hver 4. weekend.

Ryholtgård er et moderne, mindre plejehjem med gode fysiske rammer for såvel medarbejdere som beboere. Her bor 55 forskellige mennesker, der alle har deres individuelle ønsker til hverdagslivet på Ryholtgård.

Vi er en engageret medarbejderstab, som er stolte af vores arbejde. Vi arbejder altid med udgangspunkt i beboernes ønsker, og vi stiller høje krav til egen og andres faglighed.
Vi er en mangfoldig medarbejdergruppe, som består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger og ernæringsassistenter.

Ryholtgård ligger godt placeret for offentlig transport, og der er gratis P-pladser ved plejehjemmet.

Om jobbet
Som medarbejder på Ryholtgård bidrager du til, at beboerne oplever et trygt, værdigt og meningsfuldt liv.

Vi ønsker en dygtig uddannet kok eller ernæringsassistent til en fast stilling. Du skal kunne levere en høj faglig kvalitet i ernæringen til beboerne på Ryholtgård og have lyst og evne til at involvere beboerne.

Vi ønsker en uddannet kok eller ernæringsassistent, som

  • brænder for den gode mad til ældre borgere; fra planlægning over indkøb til produktion og formidling
  • har erfaring med IT på minimum brugerniveau – gerne med kendskab til Xena og Kvantum samt Office-pakken
  • kan levere kvalitet i arbejdet og bruger sin faglighed i dagens opgaver
  • interesserer sig for beboerne som "det hele menneske" og som ser muligheder i at tilpasse tilbud og menuer med udgangspunkt i beboernes perspektiv
  • gør op med "som vi plejer", ser muligheder i det ukendte, har lyst til at lære noget nyt og bruger sin indlevelsesevne til at skabe trygge rammer for beboerne, samt er en god sparrings- og samarbejdspartner for kolleger
  • kan deltage i uddannelse af elever samt supervisere kolleger ansat på særlige vilkår
  • er åben og proaktiv i de projekter, der er på tværs i huset samt i køkkenet – og som ser det tværfaglige samarbejde som et vigtigt element i at kunne løse kerneopgaven.

Dine vigtigste opgaver

  • Deltage i den daglige produktion af døgnkosten – fra planlægning, indkøb, varemodtagelse og produktion til rengøring og opvask
  • Kostfaglig kontaktperson på en af plejehjemmets etager
  • Udføre og dokumentere egenkontrol
  • Støtte kolleger i udførelsen af opgaverne/kollegial sparring
  • Tæt samarbejde med drifts- og serviceleder, de øvrige kolleger i køkkenet og på tværs i huset
  • Bidrage til det gode arbejdsmiljø

Hvem er vi?

  • Vi er et team bestående af tre dygtige, engagerede og motiverede ernæringsassistenter, som ledes af en uddannet økonoma, der også varetager administrative opgaver i huset og derfor ikke indgår i den daglige kostproduktion
  • Vi producerer overvejende økologisk døgnkost til de 55 beboere, der bor her, og som vi kontinuerligt inddrager i stort og småt
  • Vi holder en del fester og festlige arrangementer for beboere og pårørende, ligesom vi sørger for mødeforplejning i huset. Ved festlige arrangementer kan der påregnes afvigelser fra normal arbejdstid
  • Vi arbejder inden for tidsrummet 7.30-14.30 og har weekendvagt hver 4. weekend 
  • Vi rokerer mellem de forskellige funktioner i køkkenet
  • Vi er tilknyttet som kostfaglige kontaktpersoner til hver af husets etager og har dermed muligheden for at lære både beboere og kolleger godt at kende
  • Vi er en arbejdsplads i udvikling, med fokus på kvalitet, faglighed og samarbejde
  • Vi er en arbejdsplads med høj trivsel for beboere og medarbejdere
  • Vi er et velfungerende køkken og en arbejdsplads, der tager hånd om arbejdsmiljøet 
  • Vi har fokus på sundhed og træner i arbejdstiden 

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. april 2020 eller snarest derefter.

Løn forhandles efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, så kan du kontakte drifts- og serviceleder Lene Jensen på 3910 2560 eller forstander Camilla Norby Larsen på 2711 4570.

Søg via nedenstående link senest mandag den 17. februar 2020
Ansættelsessamtaler afholdes den 19. februar 2020.

Vores hverdag handler om mennesker
Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330157193Phoenix-3e21abf812020-01-14T18:00:29.337Kok eller ernæringsassistent til Ryholtgård - et mindre plejehjem i Hellerup

Plejehjemmet Ryholtgård søger en uddannet kok eller ernæringsassistent 35 timer om ugen, med weekendarbejde hver 4. weekend.

Ryholtgård er et moderne, mindre plejehjem med gode fysiske rammer for såvel medarbejdere som beboere. Her bor 55 forskellige mennesker, der alle har deres individuelle ønsker til hverdagslivet på Ryholtgård.

Vi er en engageret medarbejderstab, som er stolte af vores arbejde. Vi arbejder altid med udgangspunkt i beboernes ønsker, og vi stiller høje krav til egen og andres faglighed.
Vi er en mangfoldig medarbejdergruppe, som består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger og ernæringsassistenter.

Ryholtgård ligger godt placeret for offentlig transport, og der er gratis P-pladser ved plejehjemmet.

Om jobbet
Som medarbejder på Ryholtgård bidrager du til, at beboerne oplever et trygt, værdigt og meningsfuldt liv.

Vi ønsker en dygtig uddannet kok eller ernæringsassistent til en fast stilling. Du skal kunne levere en høj faglig kvalitet i ernæringen til beboerne på Ryholtgård og have lyst og evne til at involvere beboerne.

Vi ønsker en uddannet kok eller ernæringsassistent, som

  • brænder for den gode mad til ældre borgere; fra planlægning over indkøb til produktion og formidling
  • har erfaring med IT på minimum brugerniveau – gerne med kendskab til Xena og Kvantum samt Office-pakken
  • kan levere kvalitet i arbejdet og bruger sin faglighed i dagens opgaver
  • interesserer sig for beboerne som "det hele menneske" og som ser muligheder i at tilpasse tilbud og menuer med udgangspunkt i beboernes perspektiv
  • gør op med "som vi plejer", ser muligheder i det ukendte, har lyst til at lære noget nyt og bruger sin indlevelsesevne til at skabe trygge rammer for beboerne, samt er en god sparrings- og samarbejdspartner for kolleger
  • kan deltage i uddannelse af elever samt supervisere kolleger ansat på særlige vilkår
  • er åben og proaktiv i de projekter, der er på tværs i huset samt i køkkenet – og som ser det tværfaglige samarbejde som et vigtigt element i at kunne løse kerneopgaven.

Dine vigtigste opgaver

  • Deltage i den daglige produktion af døgnkosten – fra planlægning, indkøb, varemodtagelse og produktion til rengøring og opvask
  • Kostfaglig kontaktperson på en af plejehjemmets etager
  • Udføre og dokumentere egenkontrol
  • Støtte kolleger i udførelsen af opgaverne/kollegial sparring
  • Tæt samarbejde med drifts- og serviceleder, de øvrige kolleger i køkkenet og på tværs i huset
  • Bidrage til det gode arbejdsmiljø

Hvem er vi?

  • Vi er et team bestående af tre dygtige, engagerede og motiverede ernæringsassistenter, som ledes af en uddannet økonoma, der også varetager administrative opgaver i huset og derfor ikke indgår i den daglige kostproduktion
  • Vi producerer overvejende økologisk døgnkost til de 55 beboere, der bor her, og som vi kontinuerligt inddrager i stort og småt
  • Vi holder en del fester og festlige arrangementer for beboere og pårørende, ligesom vi sørger for mødeforplejning i huset. Ved festlige arrangementer kan der påregnes afvigelser fra normal arbejdstid
  • Vi arbejder inden for tidsrummet 7.30-14.30 og har weekendvagt hver 4. weekend 
  • Vi rokerer mellem de forskellige funktioner i køkkenet
  • Vi er tilknyttet som kostfaglige kontaktpersoner til hver af husets etager og har dermed muligheden for at lære både beboere og kolleger godt at kende
  • Vi er en arbejdsplads i udvikling, med fokus på kvalitet, faglighed og samarbejde
  • Vi er en arbejdsplads med høj trivsel for beboere og medarbejdere
  • Vi er et velfungerende køkken og en arbejdsplads, der tager hånd om arbejdsmiljøet 
  • Vi har fokus på sundhed og træner i arbejdstiden 

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse 1. april 2020 eller snarest derefter.

Løn forhandles efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, så kan du kontakte drifts- og serviceleder Lene Jensen på 3910 2560 eller forstander Camilla Norby Larsen på 2711 4570.

Søg via nedenstående link senest mandag den 17. februar 2020
Ansættelsessamtaler afholdes den 19. februar 2020.

Vores hverdag handler om mennesker
Se mere om os på vores-hverdag.dk

2020-02-18T00:50:18.133 Plejehjemmet Ryholtgård søger en uddannet kok eller ernæringsassistent 35 timer om ugen, med weekendarbejde hver 4. weekend. Ryholtgård er et moderne, mindre plejehjem med gode fysiske rammer for såvel medarbejdere som beboere. Her bor 55 forskellige mennesker, der alle har deres individuelle ønsker til hverdagslivet på Ryholtgård. Vi er en engageret medarbejderstab, som er stolte af vores arbejde. Vi arbejder altid med udgangspunkt i beboernes ønsker, og vi stiller høje krav til egen og andres faglighed. Vi er en mangfoldig medarbejdergruppe, som består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger og ernæringsassistenter. Ryholtgård ligger godt placeret for offentlig transport, og der er gratis P-pladser ved plejehjemmet. Om jobbet Som medarbejder på Ryholtgård bidrager du til, at beboerne oplever et trygt, værdigt og meningsfuldt liv. Vi ønsker en dygtig uddannet kok eller ernæringsassistent til en fast stilling. Du skal kunne levere en høj faglig kvalitet i ernæringen til beboerne på Ryholtgård og have lyst og evne til at involvere beboerne. Vi ønsker en uddannet kok eller ernæringsassistent, som brænder for den gode mad til ældre borgere fra planlægning over indkøb til produktion og formidling har erfaring med IT på minimum brugerniveau gerne med kendskab til Xena og Kvantum samt Office-pakken kan levere kvalitet i arbejdet og bruger sin faglighed i dagens opgaver interesserer sig for beboerne som det hele menneske og som ser muligheder i at tilpasse tilbud og menuer med udgangspunkt i beboernes perspektiv gør op med som vi plejer , ser muligheder i det ukendte, har lyst til at lære noget nyt og bruger sin indlevelsesevne til at skabe trygge rammer for beboerne, samt er en god sparrings- og samarbejdspartner for kolleger kan deltage i uddannelse af elever samt supervisere kolleger ansat på særlige vilkår er åben og proaktiv i de projekter, der er på tværs i huset samt i køkkenet og som ser det tværfaglige samarbejde som et vigtigt element i at kunne løse kerneopgaven. Dine vigtigste opgaver Deltage i den daglige produktion af døgnkosten fra planlægning, indkøb, varemodtagelse og produktion til rengøring og opvask Kostfaglig kontaktperson på en af plejehjemmets etager Udføre og dokumentere egenkontrol Støtte kolleger i udførelsen af opgaverne kollegial sparring Tæt samarbejde med drifts- og serviceleder, de øvrige kolleger i køkkenet og på tværs i huset Bidrage til det gode arbejdsmiljø Hvem er vi? Vi er et team bestående af tre dygtige, engagerede og motiverede ernæringsassistenter, som ledes af en uddannet økonoma, der også varetager administrative opgaver i huset og derfor ikke indgår i den daglige kostproduktion Vi producerer overvejende økologisk døgnkost til de 55 beboere, der bor her, og som vi kontinuerligt inddrager i stort og småt Vi holder en del fester og festlige arrangementer for beboere og pårørende, ligesom vi sørger for mødeforplejning i huset. Ved festlige arrangementer kan der påregnes afvigelser fra normal arbejdstid Vi arbejder inden for tidsrummet 7.30-14.30 og har weekendvagt hver 4. weekend Vi rokerer mellem de forskellige funktioner i køkkenet Vi er tilknyttet som kostfaglige kontaktpersoner til hver af husets etager og har dermed muligheden for at lære både beboere og kolleger godt at kende Vi er en arbejdsplads i udvikling, med fokus på kvalitet, faglighed og samarbejde Vi er en arbejdsplads med høj trivsel for beboere og medarbejdere Vi er et velfungerende køkken og en arbejdsplads, der tager hånd om arbejdsmiljøet Vi har fokus på sundhed og træner i arbejdstiden Ansættelsesvilkår Tiltrædelse 1. april 2020 eller snarest derefter. Løn forhandles efter gældende overenskomst. Yderligere oplysninger Vil du vide mere, så kan du kontakte drifts- og serviceleder Lene Jensen på 3910 2560 eller forstander Camilla Norby Larsen på 2711 4570. Søg via nedenstående link senest mandag den 17. februar 2020 Ansættelsessamtaler afholdes den 19. februar 2020. Vores hverdag handler om mennesker Se mere om os på vores-hverdag.dk10Phoenix3e21abf8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-02-17T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=163364&DepartmentId=19959&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3691837Ryholtgård11Rymarksvej 232900HellerupDKDanmarkORS/Small/kk_logo_small.png0
DKDanmarkDanmark
7Deltid46Permanent10001885299KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk16336400014-01-2020001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3e21abf8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3e21abf8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3e21abf8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3e21abf8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgKok eller ernæringsassistent til Ryholtgård - et mindre plejehjem i Hellerup12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363931542mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmark330185819Kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere søges til Korsbæk på BakkenRobot Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken og havde fra starten forrygende travlt. På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30 ernes og 40 ernes danske madkultur. Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by. Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. Arbejdsopgaver: Engageret deltagelse i produktionen af la carte til frokost og aftenservering Sikre en god anvendelse af alle råvarer Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne Medansvarlig for at hygiejnen er i top Kvalifikationer: Faglært kok, cater, smørrebrødsjomfru, konditor, bager, køkkenmedhjælper - gerne flere års erfaring fra travle køkkener Erfaring med det danske køkken Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder Ansvarsbevidst og fleksibel Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner Korsbæk på Bakken tilbyder: En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring Ansøgningsfrist: Den 30. marts 2020. Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348. Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse april-maj 2020 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig! Om Korsbæk på Bakken Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere. Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 9 kørende forlystelser, 3 spil samt 3 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Du kan læse mere på korsbaek-bakken.dk. Korsbæks åbningsdage i sæson 2020Fredag den 3. april - søndag den 6. september Lørdag den 10. oktober - søndag den 18. oktober Lørdag den 21. november - søndag den 20. december

Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere

Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken og havde fra starten forrygende travlt. På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.

Du har en stærk faglighed, ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af at lave tingene fra bunden. Hermed sikrer du sammen med det øvrige team, at alle gæster får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.

Du har passion for og erfaring fra det klassiske, danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt. Sammen med dine kolleger får du en betydelig rolle for restauranternes à la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. 

Arbejdsopgaver: 

  • Engageret deltagelse i produktionen af à la carte til frokost og aftenservering
  • Sikre en god anvendelse af alle råvarer
  • Sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne
  • Medansvarlig for at hygiejnen er i top

Kvalifikationer:

  • Faglært kok, cater, smørrebrødsjomfru, konditor, bager, køkkenmedhjælper - gerne flere års erfaring fra travle køkkener
  • Erfaring med det danske køkken
  • Evner at holde et godt overblik - også i travle perioder
  • Ansvarsbevidst og fleksibel
  • Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude
  • Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner

Korsbæk på Bakken tilbyder:

  • En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen
  • Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team
  • Du indgår i et unikt, historisk projekt i nostalgiske rammer
  • God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring

Ansøgningsfrist:

  • Den 30. marts 2020.

Har du lyst til at være en del af vores dynamiske team i Korsbæk, så send dit CV med foto og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på tlf. 3073 9348.

Vi afholder løbende samtaler og forventer tiltrædelse april-maj 2020 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Korsbæk på Bakken
Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butikker og seværdigheder, og man kan genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af professionelle skuespillere.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, 9 kørende forlystelser, 3 spil samt 3 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Du kan læse mere på korsbaek-bakken.dk.

Korsbæks åbningsdage i sæson 2020
Fredag den 3. april - søndag den 6. september
Lørdag den 10. oktober - søndag den 18. oktober
Lørdag den 21. november - søndag den 20. december

CIRKUSREVYEN A/SKlampenborg2020-02-19T00:00:002020-03-30T00:00:00
330191011Takeaway Chef SearchRobot We are a Kiin Kiin ToGo Takeaway which is a sister restaurant to the famous Modern Thai restaurant, with one Michelin star, Kiin Kiin restaurant. We create Asian food with high quality in our restaurant. We make top quality and delicious Thai food to deliver great dining experience to our guest daily. We have 4 locations for our Kiin Kiin ToGo: Amager, Valby, Hellerup and Østerbro. We search for both part time and full time takeaway chefs. Who you are: - Have chef working experiences -Able to make wok food -Have passion in cooking - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person

We are a Kiin Kiin ToGo Takeaway which is a sister restaurant to the famous Modern Thai restaurant,  with one Michelin star, Kiin Kiin restaurant. We create Asian food with high quality in our restaurant. We make top quality and delicious Thai food to deliver great dining experience to our guest daily.  

We have 4 locations for our Kiin Kiin ToGo: Amager, Valby, Hellerup and Østerbro.

We search for both part time and full time takeaway chefs.

Who you are: - Have chef working experiences  -Able to make wok food -Have passion in cooking - Have a big passion in Asian food - You can work well under busy hours - Very quality-minded - Open-minded and can take criticism - Responsible and honest - Have a good team spirit - Positive thinking with constructive attitude - Speak fluently in either English or Danish or both - Punctual and hard working - Clean with good knowledge about hygienic control - Dedicated person

kiin kiin StrandvejenHellerup2020-02-21T00:00:002020-04-15T00:00:00
330195577Køkken medarbejder søges fuldtid til restaurant i VejleRobot Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning. Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du har mulighed for at arbejde aften og weekend Vi tilbyder: En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen Kok fuldtid i emnefeltet. Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamvejle@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – fuldtid” i emnefeltet.

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. 

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

GRILLEN GROUP ApSGentofte2020-02-27T00:00:002020-03-31T00:00:00
330185125SUSHI KOK DELTIDRobot SUSHI KOK KØKKENMEDHJ LPER DELTIDsøges til Sushi San Holte - Restaurant Take away med opstart hurtigst muligt. Sprog: Engelsk og gerne danskDu skal arbejde i et team hvor høj kvalitet og gode råvarer med din hånd skal danne den bedste oplevelse for vores kunder.Du bliver en del af et team med ca. 12 medarbejdere.Hvad kræver vi..?Du kan trives med en hverdag der er varieret og udfordrende.Du har ordenssans, er detaljeorienteret og værdsætter det japanske køkken.Du er ansvarsbevidst, selvstændig og fleksibel.Du er skarp med kniven, holder humøret højt og hoved koldt.Du har erfaring med sushi.Vi hører gerne fra både rutinerede kokke og dig som har lysten til det japanske køkken og behøver lidt oplæring.Hvis du har lysten til at være med i vores team hører vi gerne fra digmail: INFO@SUSHISAN.DKRing 2181 7046 hvis du har spørgsmål.

SUSHI KOK – KØKKENMEDHJÆLPER DELTID
søges til Sushi San Holte - Restaurant & Take away med opstart hurtigst muligt.
Sprog: Engelsk og gerne dansk
Du skal arbejde i et team hvor høj kvalitet og gode råvarer med din hånd skal danne den bedste oplevelse for vores kunder.
Du bliver en del af et team med ca. 12 medarbejdere.
Hvad kræver vi..?
Du kan trives med en hverdag der er varieret og udfordrende.
Du har ordenssans, er detaljeorienteret og værdsætter det japanske køkken.
Du er ansvarsbevidst, selvstændig og fleksibel.
Du er skarp med kniven, holder humøret højt og hoved koldt.
Du har erfaring med sushi.
Vi hører gerne fra både rutinerede kokke og dig som har lysten til det japanske køkken og behøver lidt oplæring.
Hvis du har lysten til at være med i vores team hører vi gerne fra digmail: INFO@SUSHISAN.DK
Ring 2181 7046 hvis du har spørgsmål.

Sushi San ApSHolte2020-02-19T00:00:002020-03-30T00:00:00
330185345ISS søger faglært kok/cater til fast stilling til vores store kontrakt i BillundRobot Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får rig mulighed for at prøve nye ideer af. Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt Vi søger en uddannet kok eller cater til vores team på 6 kollegaer, som kan tage over for vores dygtige kollega, der har valgt nye udfordringer. Vi tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 300 gæster plus mødeforplejning. Din primære opgave er at servere kolde og varme, lækre retter samt salatbuffet for vores gæster. Derudover vil du også have opgaver såsom rengøring i køkken, kantine, varemodtagelse og opvask. Desuden også egenkontrol og deltagelse i administrative opgaver. Maden bliver tilberedt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med tilberedningen af råvarerne eller kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og food passion, og at du elsker at lave mad til mange gæster dagligt. Er du vores nye kollega? Vi ser gerne, at du kan sige ja til følgende: Du er uddannet kok eller cater med flere års erfaring fra restauration, storkøkken eller kantine Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og er kvalitetsbevidst Du brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med at du kan lide at have travlt Du er glad, smilende og med humøret i top Stillingen er på 30 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 7.30-14:00 med gode arbejdsforhold herunder overenskomst. Ansættelse er fra d. 14. april 2020. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest. Et gastronomisk netværk Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via nedenstående link senest den 2. marts 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst køkkenchef, Torben Nørgaard på tlf.: 22674250 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får rig mulighed for at prøve nye ideer af.

Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Vi søger en uddannet kok eller cater til vores team på 6 kollegaer, som kan tage over for vores dygtige kollega, der har valgt nye udfordringer.

Vi tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag med fart på, da vi dagligt bespiser omkring 300 gæster plus mødeforplejning. Din primære opgave er at servere kolde og varme, lækre retter samt salatbuffet for vores gæster. Derudover vil du også have opgaver såsom rengøring i køkken, kantine, varemodtagelse og opvask. Desuden også egenkontrol og deltagelse i administrative opgaver. Maden bliver tilberedt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med tilberedningen af råvarerne eller kvaliteten af det færdige produkt. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og food passion, og at du elsker at lave mad til mange gæster dagligt.

Er du vores nye kollega?
Vi ser gerne, at du kan sige ja til følgende:

  • Du er uddannet kok eller cater med flere års erfaring fra restauration, storkøkken eller kantine
  • Du sætter en ære i at lave mad fra bunden og er kvalitetsbevidst
  • Du brænder for at yde en god service til vores gæster, samtidig med at du kan lide at have travlt
  • Du er glad, smilende og med humøret i top
Stillingen er på 30 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 7.30-14:00 med gode arbejdsforhold herunder overenskomst. Ansættelse er fra d. 14. april 2020.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest.

Et gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via nedenstående link senest den 2. marts 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Alle henvendelser behandles fortroligt. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst køkkenchef, Torben Nørgaard på tlf.: 22674250

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SSøborg2020-02-19T00:00:002020-03-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere søges til Korsbæk på Bakken

CIRKUSREVYEN A/S

Klampenborg
Korsbæk på Bakken søger kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. I foråret 2015 åb...
Indrykket:19. februar 2020

Takeaway Chef Search

kiin kiin Strandvejen

Hellerup
We are a Kiin Kiin ToGo Takeaway which is a sister restaurant to the famous Modern Thai restaurant, with one Michelin star, Kiin Kiin restaurant. We create Asian food with high quality in our restaurant. We make top quality and delicious Thai food t...
Indrykket:21. februar 2020

Køkken medarbejder søges fuldtid til restaurant i Vejle

GRILLEN GROUP ApS

Gentofte
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!...
Indrykket:27. februar 2020

SUSHI KOK DELTID

Sushi San ApS

Holte
SUSHI KOK KØKKENMEDHJ LPER DELTIDsøges til Sushi San Holte - Restaurant Take away med opstart hurtigst muligt. Sprog: Engelsk og gerne danskDu skal arbejde i et team hvor høj kvalitet og gode råvarer med din hånd skal danne den bedste oplevelse for ...
Indrykket:19. februar 2020

ISS søger faglært kok/cater til fast stilling til vores store kontrakt i Billund

ISS Facility Services A/S

Søborg
Brænder du for at lave spændende og lækker mad? Er du en holdspiller, og elsker du at gøre andre glade med god mad? Så kan vi tilbyde dig at blive en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen, og hvor du får...
Indrykket:19. februar 2020