Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller køkken medhjælper søges Rønbjerg

Landal Rønbjerg søger en engageret og dygtig kok eller køkkenmedhjælper til at indgå i et travlt og velfungerende køkken. Stillingen er på fuld tid og kræver minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling.

Midt i det varierede landskab i Limfjorden ligger Landal Rønbjerg, en ideel feriepark med mange forskellige muligheder. De aktive gæster kan udfordre sig selv på wakeboard- eller forhindringsbanen. Eller vil I foretrække at tage det lidt roligere? Så kan I spille minigolf eller slappe af i wellness området. Nyd roen og den varme sauna, imens børnene underholder sig selv og bruger timevis på parken. I skoleferien er der mange specielle aktiviteter, og i det kreative værksted kan man se de flotteste kunstværker. I det store indendørs legeland er husene bygget af store Lego sten, og børnene kan klatre på klatrevulkanen. Tag en cykel- eller gåtur i området, kig på vilde dyr på øen Livø eller tag på shopping i Aalborg.

Arbejdsopgaver:

  • Lave mad til vores gæster
  • Egenkontrol
  • Lagerstyring
  • Varebestilling til køkken
  • Status
  • Oplæring af afløsere

Vi forventer, at:

Du har erfaring inden for restaurations branchen, som faglært kok eller medhjælper - du er god til at lave mad - du er ansvarsbevidst og mødestabil - du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende - du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend - du har overblik og samtidig øje for detaljer - du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog - du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid - du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi

Du er kommunikerende og synlig med både humor og autoritet. Du hviler i dig selv og din rolle. Du trives i køkkenet og ved at en god leder går forrest. Stillingen er operationel og man vil indgå i en rullende vagtplan og der vil være et minimum af administrative opgaver.

Vi tilbyder: 

Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen. En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster.
Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens. Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Rønbjerg bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback.
Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 6 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa.

Er du typen der kan lide at have travlt, trives med ansvar og elsker at der ikke er to dage der er ens? Så hører vi meget gerne fra dig. For mere information om stillingen, kontakt venligst General Manager Carsten Jellesen e-mail: carsten.jellesen@landal.com eller tlf 98657368. Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via link på Jobnet. Vi afholder løbende samtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.