Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller køkkenmedarbejder

Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken.

Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan mødes til en god kop kaffe, en lille forfriskning, eller nyde et dejligt måltid mad, enten indenfor, eller om sommeren udenfor, hvor der kan serviceres ca. 80 gæster. Med jævne mellemrum afholdes der musikaftener, hvor der spilles op til fest og farver.

Vores kommende medarbejder vil indtræde i et team af unge hårdtarbejdende mennesker, som har en sund humoristisk sans, hvor alle hjælper alle, og hvor alle tager ansvar.

Er du en ildsjæl og igangsætter, og kan du se dig selv som en del af et travlt cafemiljø, hører vi gerne fra dig.

Vore ønsker og hvor vi gerne ser du har erfaring:

  • Cafekøkken og a-la-carte
  • Indkøb, lagerstyring og egenkontrol
  • Udvikling af menuer, samt kalkulation
  • Gode engelsk-kundskaber i tale
  • Oplæring af det øvrige personale
  • Som person er du moden og ansvarsfuld

Men byd gerne ind med dine kvalifikationer.

2 deltidsstillinger til den kommende travle sæson og ved behov for dækning af ferie.

For yderligere informationer kan du kontakte Jane Pedersen på telefon 20107066.

Ansøgning: Personlig henvendelse i forretningen eller skriftligt på e-mail til: janep@mail.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329946377Phoenix-390fe15b12019-01-22T00:00:00Kok eller køkkenmedarbejder

Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken.

Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan mødes til en god kop kaffe, en lille forfriskning, eller nyde et dejligt måltid mad, enten indenfor, eller om sommeren udenfor, hvor der kan serviceres ca. 80 gæster. Med jævne mellemrum afholdes der musikaftener, hvor der spilles op til fest og farver.

Vores kommende medarbejder vil indtræde i et team af unge hårdtarbejdende mennesker, som har en sund humoristisk sans, hvor alle hjælper alle, og hvor alle tager ansvar.

Er du en ildsjæl og igangsætter, og kan du se dig selv som en del af et travlt cafemiljø, hører vi gerne fra dig.

Vore ønsker og hvor vi gerne ser du har erfaring:

  • Cafekøkken og a-la-carte
  • Indkøb, lagerstyring og egenkontrol
  • Udvikling af menuer, samt kalkulation
  • Gode engelsk-kundskaber i tale
  • Oplæring af det øvrige personale
  • Som person er du moden og ansvarsfuld

Men byd gerne ind med dine kvalifikationer.

2 deltidsstillinger til den kommende travle sæson og ved behov for dækning af ferie.

For yderligere informationer kan du kontakte Jane Pedersen på telefon 20107066.

Ansøgning: Personlig henvendelse i forretningen eller skriftligt på e-mail til: janep@mail.dk

2019-02-23T00:50:45.323 Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken. Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan mødes til en god kop kaffe, en lille forfriskning, eller nyde et dejligt måltid mad, enten indenfor, eller om sommeren udenfor, hvor der kan serviceres ca. 80 gæster. Med jævne mellemrum afholdes der musikaftener, hvor der spilles op til fest og farver. Vores kommende medarbejder vil indtræde i et team af unge hårdtarbejdende mennesker, som har en sund humoristisk sans, hvor alle hjælper alle, og hvor alle tager ansvar. Er du en ildsjæl og igangsætter, og kan du se dig selv som en del af et travlt cafemiljø, hører vi gerne fra dig. Vore ønsker og hvor vi gerne ser du har erfaring: Cafekøkken og a-la-carte Indkøb, lagerstyring og egenkontrol Udvikling af menuer, samt kalkulation Gode engelsk-kundskaber i tale Oplæring af det øvrige personale Som person er du moden og ansvarsfuld Men byd gerne ind med dine kvalifikationer. 2 deltidsstillinger til den kommende travle sæson og ved behov for dækning af ferie. For yderligere informationer kan du kontakte Jane Pedersen på telefon 20107066. Ansøgning: Personlig henvendelse i forretningen eller skriftligt på e-mail til: janep@mail.dk11Jobnet390fe15b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-22T00:00:0000000EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynNyborg3440803Cafe Anthon c/o Jane Pedersen11Mellemgade 25, st5800NyborgDKDanmark0janep@mail.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent697724JobNet493254449325441000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=390fe15bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=390fe15bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=390fe15b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=390fe15b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgKok eller køkkenmedarbejder12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360273126Janejanep@mail.dkDKDanmarkDKDanmark330088956Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel PlazaProfile Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega. Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige destinationer. Hotel Plaza er et 4 stjernet hotel, beliggende centralt i Odense. Vi tilbyder møder, konferencer, fester og a la carte. Vi har brug for en kok, som kan hjælpe os med at sikre den gode madoplevelse til vores gæster. Så er du kok eller har en del års erfaring så er det måske dig vi venter på. Vi forventer at:du kan arbejde på alle køkkenets partier du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter og a la cartedu brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitetdu kommer med idéer til menuerdu bidrager til at udvikle vores koncept med input og idéerdu kan varetage oplæring af kokkeelever Dine kvalifikationer: du er enten faglært eller har anden relevant erfaringdu er dygtig, kreativ og har høj faglig stoltheddu er udadvendt og servicerer vores gæster dine kollegaer med et smildu er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldtdu har godt humør og kan holde hovedet koldt også når det går stærkt Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet og hvor alle gerne går det ekstra skridt, enten for en gæst eller for en kollega. Vi kan tilbyde en god vagtplan og en høj grad af medbestemmelse. Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV via knappen send ansøgning . Kontakt direktør Gitte Milling på gmilling@millinghotels.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Se mere på vores ansøgersite: https: millinghotels.brandero.comServiceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza

Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega.

Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige destinationer. Hotel Plaza er et 4 stjernet hotel, beliggende centralt i Odense. Vi tilbyder møder, konferencer, fester og a la carte.

Vi har brug for en kok, som kan hjælpe os med at sikre den gode madoplevelse til vores gæster. Så er du kok eller har en del års erfaring – så er det måske dig vi venter på.

Vi forventer at:
  • du kan arbejde på alle køkkenets partier
  • du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter og a la carte
  • du brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitet
  • du kommer med idéer til menuer
  • du bidrager til at udvikle vores koncept med input og idéer
  • du kan varetage oplæring af kokkeelever
Dine kvalifikationer: 
  • du er enten faglært eller har anden relevant erfaring
  • du er dygtig, kreativ og har høj faglig stolthed
  • du er udadvendt og servicerer vores gæster/dine kollegaer med et smil
  • du er en teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
  • du har godt humør og kan holde hovedet koldt – også når det går stærkt
Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet og hvor alle gerne går det ekstra skridt, enten for en gæst eller for en kollega.

Vi kan tilbyde en god vagtplan og en høj grad af medbestemmelse.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV via knappen ”send ansøgning”.

Kontakt direktør Gitte Milling på gmilling@millinghotels.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.


Se mere på vores ansøgersite: https://millinghotels.brandero.com

ORS/Small/4aa01426_logo.pngMilling HotelsOdense C2019-09-12T15:01:17.3072019-10-26T00:00:00
330083371Ambitiøs souschef med godt overblikRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Odense M. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00 Din primære opgaver er at styre køkkenets daglige gang, herunder bl.a. daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm. Derudover vil der være kontorarbejde og meget kundekontakt Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen ? ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 2 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 60-80 gæster, derudover mødeservering. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Odense M.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00
  • Din primære opgaver er at styre køkkenets daglige gang, herunder bl.a. daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Derudover vil der være kontorarbejde og meget kundekontakt
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 2 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 60-80 gæster, derudover mødeservering. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SOdense M2019-09-03T00:00:002019-10-29T00:00:00
330073798Kvalitetsbevidst kok søges!Robot Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :) Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok. Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder! Vi vil kvalitet, håndværk, humor, kærlighed, folkelighed, og vi vil ikke gå på kompromis. Nu mangler vi bare dig, der kan være med til at føre maden yderligere frem, som består af rustikke, enkle og traditionelle retter lavet på gode råvarer. Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling. ?Vores ambition er at være et af Fyns mest populære spisesteder - vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch og er i dag et af fyens mest besøgte spisesteder med mere end 10.000 gæster om måneden. Vi stræber efter at være et sted hvor alle føler sig velkommen, grundet vores ærlighed, kvalitet, originalitet og nærvær. Vi har høje forventninger til os selv og til dig. Så hvis du er den rigtige til jobbet, skal følgende kunne mærkes ligeså meget i maven og hjertet, som i hovedet: ?- Engagement - både for maden og for Eydes Eatery som helhed. - Præcision - du går efter at servere maden spot on hver gang. - Orden - du går op i at være forberedt og i at være klar til en hver tid. - Kærlighed til maden - gennem hele processen, så det smages og ses. - Stolthed - du skal have lyst til at være stolt over den mad, du laver, og du gør det, så vores gæster oplever det. - Samarbejde - du kan lide at byde ind med skæve, sjove og nye tiltag. Du elsker udvikling og er ikke bange for hverken at udvikle dig selv eller andre. - Humor - du er nede på jorden, venskabelig og er klar på at takle de sværeste situationer med et glimt i øjet. - Du kan lide at arbejde i et køkken hvor der sker noget. Vi tilbyder en arbejdsplads hvor vores personale har tradition for at blive i mange år, og hvor vi har højt til loftet, smil og godt sammenhold. ? Arbejdstiden: fuld tid Løn: Individuel efter kvalifikationer. Start: Hurtigst muligt. ? Kan du identificere dig med ovenstående og har du lyst til at være med i teamet på et af fyens mest besøgte spisesteder, så send dit CV og din ansøgning allerede i dag til thomas@eydes.dk ? Vi glæder os til, at høre fra dig og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team!

Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :)

Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok.

Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, 

hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder!

Vi vil kvalitet, håndværk, humor, kærlighed, folkelighed, og vi vil ikke gå på kompromis. 

Nu mangler vi bare dig, der kan være med til at føre maden yderligere frem, som består af rustikke, enkle og traditionelle retter lavet på gode råvarer.

Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling.

?Vores ambition er at være et af Fyns mest populære spisesteder - vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch og er i dag et af fyens mest besøgte spisesteder med mere end 10.000 gæster om måneden.

Vi stræber efter at være et sted hvor alle føler sig velkommen, grundet vores ærlighed, kvalitet, originalitet og nærvær.

Vi har høje forventninger til os selv og til dig. Så hvis du er den rigtige til jobbet, 

skal følgende kunne mærkes ligeså meget i maven og hjertet, som i hovedet:

?- Engagement - både for maden og for Eydes Eatery som helhed.

- Præcision - du går efter at servere maden spot on hver gang.

- Orden - du går op i at være forberedt og i at være klar til en hver tid.

- Kærlighed til maden - gennem hele processen, så det smages og ses.

- Stolthed - du skal have lyst til at være stolt over den mad, du laver, og du gør det, så vores gæster oplever det.

- Samarbejde - du kan lide at byde ind med skæve, sjove og nye tiltag. Du elsker udvikling og er ikke bange for hverken at udvikle dig selv eller andre.

- Humor - du er nede på jorden, venskabelig og er klar på at takle de sværeste situationer med et glimt i øjet.

- Du kan lide at arbejde i et køkken hvor der sker noget.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor vores personale har tradition for at blive i mange år, og hvor vi har højt til loftet, smil og godt sammenhold. 

?

Arbejdstiden: fuld tid 

Løn: Individuel efter kvalifikationer.

Start: Hurtigst muligt.

?

Kan du identificere dig med ovenstående og har du lyst til at være med i teamet på et af fyens mest besøgte spisesteder, så send dit CV og din ansøgning allerede i dag til thomas@eydes.dk

?

Vi glæder os til, at høre fra dig og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team!

EYDES ApSOdense C2019-08-16T00:00:002019-10-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza

Milling Hotels

Odense C
Serviceminded, alsidig kok til Milling Hotel Plaza Til vores køkken på Milling Hotel Plaza i Odense søger vi en alsidig og serviceminded kollega. Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige desti...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:26. oktober 2019

Ambitiøs souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Odense M
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:3. september 2019
Udløbsdato:29. oktober 2019

Kvalitetsbevidst kok søges!

EYDES ApS

Odense C
Kvalitetsbevidst, dygtig og glad KOK søges :) Eydes Eatery søger en kvalitetsbevidst udlært kok. Vi har gennem de sidste år været gennem en rivende udvikling, hvor vi har mere end fordoblet vores omsætning, og nu har vi brug for flere hænder! Vi vil...
Indrykket:16. august 2019
Udløbsdato:9. oktober 2019