Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller køkkenmedarbejder

Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken.

Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan mødes til en god kop kaffe, en lille forfriskning, eller nyde et dejligt måltid mad, enten indenfor, eller om sommeren udenfor, hvor der kan serviceres ca. 80 gæster. Med jævne mellemrum afholdes der musikaftener, hvor der spilles op til fest og farver.

Vores kommende medarbejder vil indtræde i et team af unge hårdtarbejdende mennesker, som har en sund humoristisk sans, hvor alle hjælper alle, og hvor alle tager ansvar.

Er du en ildsjæl og igangsætter, og kan du se dig selv som en del af et travlt cafemiljø, hører vi gerne fra dig.

Vore ønsker og hvor vi gerne ser du har erfaring:

  • Cafekøkken og a-la-carte
  • Indkøb, lagerstyring og egenkontrol
  • Udvikling af menuer, samt kalkulation
  • Gode engelsk-kundskaber i tale
  • Oplæring af det øvrige personale
  • Som person er du moden og ansvarsfuld

Men byd gerne ind med dine kvalifikationer.

2 deltidsstillinger til den kommende travle sæson og ved behov for dækning af ferie.

For yderligere informationer kan du kontakte Jane Pedersen på telefon 20107066.

Ansøgning: Personlig henvendelse i forretningen eller skriftligt på e-mail til: janep@mail.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329946377Phoenix-390fe15b12019-01-22T00:00:00Kok eller køkkenmedarbejder

Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken.

Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan mødes til en god kop kaffe, en lille forfriskning, eller nyde et dejligt måltid mad, enten indenfor, eller om sommeren udenfor, hvor der kan serviceres ca. 80 gæster. Med jævne mellemrum afholdes der musikaftener, hvor der spilles op til fest og farver.

Vores kommende medarbejder vil indtræde i et team af unge hårdtarbejdende mennesker, som har en sund humoristisk sans, hvor alle hjælper alle, og hvor alle tager ansvar.

Er du en ildsjæl og igangsætter, og kan du se dig selv som en del af et travlt cafemiljø, hører vi gerne fra dig.

Vore ønsker og hvor vi gerne ser du har erfaring:

  • Cafekøkken og a-la-carte
  • Indkøb, lagerstyring og egenkontrol
  • Udvikling af menuer, samt kalkulation
  • Gode engelsk-kundskaber i tale
  • Oplæring af det øvrige personale
  • Som person er du moden og ansvarsfuld

Men byd gerne ind med dine kvalifikationer.

2 deltidsstillinger til den kommende travle sæson og ved behov for dækning af ferie.

For yderligere informationer kan du kontakte Jane Pedersen på telefon 20107066.

Ansøgning: Personlig henvendelse i forretningen eller skriftligt på e-mail til: janep@mail.dk

2019-02-23T00:50:45.323 Cafe Anthon, beliggende i hjertet af Nyborg, søger en ny engageret og dygtig kok, cater eller køkkenmedarbejder, med interesse og erfaring indenfor faget og a-la-carte, gerne fra cafekøkken. Cafe Anthon er midtbyens hyggelige stamcafe, hvor alle kan mødes til en god kop kaffe, en lille forfriskning, eller nyde et dejligt måltid mad, enten indenfor, eller om sommeren udenfor, hvor der kan serviceres ca. 80 gæster. Med jævne mellemrum afholdes der musikaftener, hvor der spilles op til fest og farver. Vores kommende medarbejder vil indtræde i et team af unge hårdtarbejdende mennesker, som har en sund humoristisk sans, hvor alle hjælper alle, og hvor alle tager ansvar. Er du en ildsjæl og igangsætter, og kan du se dig selv som en del af et travlt cafemiljø, hører vi gerne fra dig. Vore ønsker og hvor vi gerne ser du har erfaring: Cafekøkken og a-la-carte Indkøb, lagerstyring og egenkontrol Udvikling af menuer, samt kalkulation Gode engelsk-kundskaber i tale Oplæring af det øvrige personale Som person er du moden og ansvarsfuld Men byd gerne ind med dine kvalifikationer. 2 deltidsstillinger til den kommende travle sæson og ved behov for dækning af ferie. For yderligere informationer kan du kontakte Jane Pedersen på telefon 20107066. Ansøgning: Personlig henvendelse i forretningen eller skriftligt på e-mail til: janep@mail.dk11Jobnet390fe15b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-22T00:00:0000000EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynNyborg3440803Cafe Anthon c/o Jane Pedersen11Mellemgade 25, st5800NyborgDKDanmark0janep@mail.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent697724JobNet493254449325441000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=390fe15bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=390fe15bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=390fe15b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=390fe15b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Cafe Anthon c/o Jane Pedersen er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360273126Janejanep@mail.dkDKDanmarkDKDanmark330009371NYBORG STRAND søger KokRobot NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold. Arbejdsopgaver Som vores nye kok vil du komme til at arbejde med: Primært smagsoplevelser til gæster i forbindelse med kurser og konferencer Derudover vil der være opgaver i forbindelse med selskaber, fester og a la carte Det forventer vi af dig Du er faglært og har gerne erfaring med i bagagen Du er fagligt dygtig og har interesse for god mad Hvordan er du som person? Du er smilende og serviceminded Du er typen, der kan holde hovedet koldt, når det går stærkt Alle opgaver udføres med øje for detalje såvel kvalitet som helhedsoplevelsen. Små såvel som store Du er stabil og pligtopfyldende Du er fleksibel og har forståelse for det gode samarbejde med dine kolleger Vi tilbyder Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i et dynamisk køkken, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Du vil få 25 udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer og bagere samt 8 kokkeelever som dine kollegaer i en hverdag, hvor vi har travlt, men gør meget ud af at skabe gode inspirerende arbejdsforhold. Ordnede forhold med fornuftige arbejdstider i fast vagtplan så du også har plads til livet med familie og venner. Vi holder lukket mellem jul og nytår. Tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter aftale. Der afholdes samtaler løbende. Yderligere oplysninger om stillingen, ring til: Kold Køkkenchef, Jonas Kragslund. Tlf. 40 52 81 27 eller 65 15 05 55 Ansøgninger med CV sendes via dette link: https: www.nyborgstrand.dk da component dwjobansogning jobansognings?Itemid 428

NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team – og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbejdsforhold.

Arbejdsopgaver Som vores nye kok vil du komme til at arbejde med:

  • Primært smagsoplevelser til gæster i forbindelse med kurser og konferencer
  • Derudover vil der være opgaver i forbindelse med selskaber, fester og a’ la’ carte

Det forventer vi af dig

  • Du er faglært og har gerne erfaring med i bagagen
  • Du er fagligt dygtig og har interesse for god mad

Hvordan er du som person?

  • Du er smilende og serviceminded
  • Du er typen, der kan holde hovedet koldt, når det går stærkt
  • Alle opgaver udføres med øje for detalje såvel kvalitet som helhedsoplevelsen. Små såvel som store
  • Du er stabil og pligtopfyldende
  • Du er fleksibel og har forståelse for det gode samarbejde med dine kolleger

Vi tilbyder Vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i et dynamisk køkken, hvor smag og kvalitet er i højsædet. Du vil få 25 udlærte kokke, smørrebrødsjomfruer og bagere samt 8 kokkeelever som dine kollegaer i en hverdag, hvor vi har travlt, men gør meget ud af at skabe gode inspirerende arbejdsforhold.

Ordnede forhold med fornuftige arbejdstider i fast vagtplan så du også har plads til livet med familie og venner.

Vi holder lukket mellem jul og nytår.

Tiltrædelse 1. juni 2019 eller efter aftale. Der afholdes samtaler løbende.

Yderligere oplysninger om stillingen, ring til: Kold Køkkenchef, Jonas Kragslund. Tlf. 40 52 81 27 eller 65 15 05 55

Ansøgninger med CV sendes via dette link:

https://www.nyborgstrand.dk/da/component/dwjobansogning/jobansognings?Itemid=428

HOTEL NYBORG STRAND A/SNyborg2019-04-17T00:00:002019-05-31T00:00:00
329970068Faglært kok til Cafe Mauritz i SvendborgRobot Vi søger en ansvarlig faglært kok til vores caf i Svendborg. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og caf personale. Caf Mauritz driver i dag 5 caf er, hvor der lægges vægt på en god arbejdstone og et godt socialt miljø. Dine arbejdsopgaver: Tilberedning af mad lavet på gode råvarer Ledelse af køkkenpersonale Egenkontrol og varebestilling Sikre køkkenprocent Sikre høj hygiejnestandard Alle øvrige køkkenopgaver ad hoc Din profil: En uddannelsesmæssig baggrund inden for branchen er en fordel, men ikke et krav. Der lægges vægt på praktisk erfaring på minimum 5 år, flair og passion for madlavning samt menneskelige kompetencer. Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at servere det lækreste mad til vores gæster. Du er ansvarlig, struktureret og forstår at styre alle aspekter i et køkken. Du evner at motivere dit team og bidrage til en god arbejdsplads. Du er selvstændig og arbejder godt under eget ansvar. Du forstår fordelene ved at arbejde i en kæde. Du trives godt i et travlt miljø og møder kunder, gæster og kolleger med et smil Du er god til arbejde under pres have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du har et godt overblik, og kan arbejde hurtigt, men roligt også på de helt travle dage. Arbejdstiden vil være varierende og du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, der dækker både dag, aften og weekender. Ansættelse snarest muligt. Ansøgninger bliver behandlet løbende. Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til job@cafemauritz.dk, mrk. Faglært kok Svendborg .

Vi søger en ansvarlig faglært kok til vores café i Svendborg. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og cafépersonale.

Café Mauritz driver i dag 5 caféer, hvor der lægges vægt på en god arbejdstone og et godt socialt miljø.

Dine arbejdsopgaver:

  • Tilberedning af mad lavet på gode råvarer
  • Ledelse af køkkenpersonale
  • Egenkontrol og varebestilling
  • Sikre køkkenprocent
  • Sikre høj hygiejnestandard
  • Alle øvrige køkkenopgaver ad hoc

Din profil: 

  • En uddannelsesmæssig baggrund inden for branchen er en fordel, men ikke et krav. Der lægges vægt på praktisk erfaring på minimum 5 år, flair og passion for madlavning samt menneskelige kompetencer.
  • Høj kvalitet er essentielt for dig og du prioriterer at servere det lækreste mad til vores gæster.
  • Du er ansvarlig, struktureret og forstår at styre alle aspekter i et køkken.
  • Du evner at motivere dit team og bidrage til en god arbejdsplads.
  • Du er selvstændig og arbejder godt under eget ansvar.
  • Du forstår fordelene ved at arbejde i en kæde.
  • Du trives godt i et travlt miljø og møder kunder, gæster og kolleger med et smil
  • Du er god til arbejde under pres have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du har et godt overblik, og kan arbejde hurtigt, men roligt også på de helt travle dage.

Arbejdstiden vil være varierende og du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan, der dækker både dag, aften og weekender.

Ansættelse snarest muligt. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Vil du være en del af et godt team i en spændende virksomhed, så send en ansøgning til job@cafemauritz.dk, mrk. ”Faglært kok Svendborg”.

Cafe Mauritz ApS - SvendborgSvendborg2019-03-04T00:00:002019-04-29T00:00:00
329969367Velkommen til Sydfyn - kokke søgesRobot Vi glæder os til at høre fra dig. Det Hvide Pakhus og afd. Spisehuset, begge restauranter beliggende bedst muligt ved havnen i Faaborg, mangler gode kollegaer i vores travle køkkener. Vi forventer engagement, naturlig faglighed for faget, overblik ( også i en travl hverdag ) og en god kollega til den samlede stab. Du vil indgå i det samlede køkkenteam iflg. aftalt vagtplan og under ordnede forhold. Er du erfaren køkkenmedhjælper, så tøv heller ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt, og til at få dig med på holdet. Kontakt Thomas Pedersen - mail@dethvidepakhus.dk - eller ring tlf 22 16 67 12 for aftale. Samtaler vil blive afholdt løbende iflg. aftale. Med venlig hilsen - Det Hvide Pakhus, Thomas Pedersen

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det Hvide Pakhus og afd. Spisehuset, begge restauranter beliggende bedst muligt ved havnen i Faaborg, mangler gode kollegaer i vores travle køkkener.

Vi forventer engagement, naturlig faglighed for faget, overblik ( også i en travl hverdag ) og en god kollega til den samlede stab.

Du vil indgå i det samlede køkkenteam iflg. aftalt vagtplan og under ordnede forhold.

Er du erfaren køkkenmedhjælper, så tøv heller ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt, og til at få dig med på holdet.

Kontakt Thomas Pedersen  - mail@dethvidepakhus.dk - eller ring tlf 22 16 67 12 for aftale.

Samtaler vil blive afholdt løbende iflg. aftale.

Med venlig hilsen - Det Hvide Pakhus, Thomas Pedersen

DET HVIDE PAKHUS, FAABORG ApSFaaborg2019-03-01T00:00:002019-04-26T00:00:00
330002077Kokkeelev med energi og ambitionerRobot Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever. Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret. Jobbet Som kokkeelev på Hotel Svendborg bliver du en del af et kompetent og engageret team, hvor du vil opnå god og kvalificeret sparring og vejledning, samt en spændende og alsidig hverdag, der vil bestå af både konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset. Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker. Din profil - Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk - Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra - Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel også i andre afdelinger - Du er initiativrig og id rig - Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver - Du er positiv og har et godt smittende humør også når der er travlt Tiltrædelse: Snarest Samtaler afholdes løbende Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever.

Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kokkeelev på Hotel Svendborg bliver du en del af et kompetent og engageret team, hvor du vil opnå god og kvalificeret sparring og vejledning, samt en spændende og alsidig hverdag, der vil bestå af både konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset.

Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker.

Din profil

- Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk

- Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra

- Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel også i andre afdelinger

- Du er initiativrig og idérig

- Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver

- Du er positiv og har et godt smittende humør – også når der er travlt

Tiltrædelse: Snarest Samtaler afholdes løbende

Hotel Svendborg er en del af Halberg-koncernen, som har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Hotels, Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company. Hotel Svendborg tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Halberg A/SSvendborg2019-04-05T00:00:002019-05-07T00:00:00
330002099Best Western Plus Hotel Svendborg søger engageret og energisk kokRobot Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever. Jobbet Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt køkken, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der både består af konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset. Ydermere får du ansvaret for at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis for at sikre den gode oplevelse for vores gæster. Din baggrund og profil Du er faglært kok og har erfaring med selskaber på mere end 100 gæster Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse Du er initiativrig og id rig Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver Du har en åben og konstruktiv måde at kommunikere på både i og udenfor køkkenet Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt Søg jobbet Matcher du ovenstående profil og ønsker du at blive vores nye kollega, så send din ansøgning og CV afsted. Tiltrædelse sker efter aftale og samtaler afholdes løbende. Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Koncernen har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company A S. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever.

Jobbet

Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling via sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af et professionelt køkken, hvor du vil opleve en spændende og alsidig hverdag, der både består af konferencer, a la carte og selskaber i og udenfor huset.

Ydermere får du ansvaret for at motivere og engagere vores elever til at yde den bedste service, og naturligvis for at sikre den gode oplevelse for vores gæster.

Din baggrund og profil
  • Du er faglært kok og har erfaring med selskaber på mere end 100 gæster
  • Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse
  • Du er initiativrig og idérig
  • Du formår at skabe arbejdsglæde og trivsel
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du har en åben og konstruktiv måde at kommunikere på både i og udenfor køkkenet
  • Du er positiv og har et godt og smittende humør - også når der er travlt

Søg jobbet

Matcher du ovenstående profil og ønsker du at blive vores nye kollega, så send din ansøgning og CV afsted. Tiltrædelse sker efter aftale og samtaler afholdes løbende.

Hotel Svendborg er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 50 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling. Læs mere om os og vores værdier på www.hotel-svendborg.dk

Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Koncernen har flere selskaber under sig, heriblandt Halberg Kapital og Mac Baren Tobacco Company A/S. Hotel Svendborg ligger i Top 5 over de bedste konferencehoteller i Danmark og tilbyder behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Halberg A/SSvendborg2019-04-05T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

NYBORG STRAND søger Kok

HOTEL NYBORG STRAND A/S

Nyborg
NYBORG STRAND søger dig, der gerne vil være en del af vores kvalitetsbevidste team og som gerne vil arbejde i et af Danmarks største hotelkøkkener som står over for at skulle være endnu større. Et køkken i stor udvikling, med gode kollegaer og arbej...
Indrykket:17. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Faglært kok til Cafe Mauritz i Svendborg

Cafe Mauritz ApS - Svendborg

Svendborg
Vi søger en ansvarlig faglært kok til vores caf i Svendborg. Det er afgørende, at du har overblik, er god til at lave mad og ikke mindst, at du er en god teamplayer, der forstår vigtigheden af samspillet med køkken- og caf personale. Caf Mauritz dri...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Velkommen til Sydfyn - kokke søges

DET HVIDE PAKHUS, FAABORG ApS

Faaborg
Vi glæder os til at høre fra dig. Det Hvide Pakhus og afd. Spisehuset, begge restauranter beliggende bedst muligt ved havnen i Faaborg, mangler gode kollegaer i vores travle køkkener. Vi forventer engagement, naturlig faglighed for faget, overblik (...
Indrykket:1. marts 2019
Udløbsdato:26. april 2019

Kokkeelev med energi og ambitioner

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg søger en frisk og energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af otte udlærte og fire elever. Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:7. maj 2019

Best Western Plus Hotel Svendborg søger engageret og energisk kok

Halberg A/S

Svendborg
Best Western Plus Hotel Svendborg søger en ansvarlig kok til vores kompetente køkkenteam bestående af fem faglærte kokke, to smørrebrødsjomfruer og tre elever. Jobbet Som kommende kok på Hotel Svendborg opnår du personlig, såvel som faglig udvikling...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019