Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller smørrebrødsjomfru med lyst til at lære

Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode forhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 22 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen på kroen er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder.

Vi har 10 lokaler, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Vores lokaler er udsmykket med kunst fra blandt andet Charlotte Niemann og Jørgen Aabye. Derudover har vi 78 dobbeltværelse i vores fire værelsesfløje som er moderne indrettet og har blandt andet WIFI og 40” fladskærmsfjernsyn.

Vores fokus ligger konference- og selskabsarrangementer samt vores café i midten af kroen. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi har folde bag kroen, hvor vores shropshire- og cameroun-får samt grise hygger sig. Både lammene og grisene bliver anvendt i køkkenet.

Vi søger lige nu en kok til vores kolde køkken, som vil indgå i ét af vores to teams. Der arbejdes to dage i den ene uge og fem dage i den anden uge. Hver anden weekend er friweekend. Det kolde køkken sørger for vores café og forberedelse af frokost og middag.

Vores medarbejdere i det kolde køkken har, udover det daglige køkkenarbejde, også kontakt til gæster i vores café. Vores café er velbesøgt, og forvent derfor meget gæstekontakt.

Det er et krav at vores nye medarbejder har kendskab til IT, og at du kan genkende dine egne værdier i vores.

Vi vurderer løbende ansøgninger, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329759768Phoenix-1904f86c12018-02-12T17:40:53.983Kok eller smørrebrødsjomfru med lyst til at lære

Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode forhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 22 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen på kroen er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder.

Vi har 10 lokaler, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Vores lokaler er udsmykket med kunst fra blandt andet Charlotte Niemann og Jørgen Aabye. Derudover har vi 78 dobbeltværelse i vores fire værelsesfløje som er moderne indrettet og har blandt andet WIFI og 40” fladskærmsfjernsyn.

Vores fokus ligger konference- og selskabsarrangementer samt vores café i midten af kroen. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi har folde bag kroen, hvor vores shropshire- og cameroun-får samt grise hygger sig. Både lammene og grisene bliver anvendt i køkkenet.

Vi søger lige nu en kok til vores kolde køkken, som vil indgå i ét af vores to teams. Der arbejdes to dage i den ene uge og fem dage i den anden uge. Hver anden weekend er friweekend. Det kolde køkken sørger for vores café og forberedelse af frokost og middag.

Vores medarbejdere i det kolde køkken har, udover det daglige køkkenarbejde, også kontakt til gæster i vores café. Vores café er velbesøgt, og forvent derfor meget gæstekontakt.

Det er et krav at vores nye medarbejder har kendskab til IT, og at du kan genkende dine egne værdier i vores.

Vi vurderer løbende ansøgninger, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

2018-03-02T01:03:33.210 Ønsker du at være en del af et dynamisk team med gode forhold og godt kammeratskab? Så send din ansøgning til os. Vi beskæftiger omkring 22 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen på kroen er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne. Vores daglige arbejde er meget alsidigt, idet vi har mange forskellige gæster, heriblandt private og virksomheder. Vi har 10 lokaler, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Vores lokaler er udsmykket med kunst fra blandt andet Charlotte Niemann og Jørgen Aabye. Derudover har vi 78 dobbeltværelse i vores fire værelsesfløje som er moderne indrettet og har blandt andet WIFI og 40 fladskærmsfjernsyn. Vores fokus ligger konference- og selskabsarrangementer samt vores caf i midten af kroen. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Vi har folde bag kroen, hvor vores shropshire- og cameroun-får samt grise hygger sig. Både lammene og grisene bliver anvendt i køkkenet. Vi søger lige nu en kok til vores kolde køkken, som vil indgå i t af vores to teams. Der arbejdes to dage i den ene uge og fem dage i den anden uge. Hver anden weekend er friweekend. Det kolde køkken sørger for vores caf og forberedelse af frokost og middag. Vores medarbejdere i det kolde køkken har, udover det daglige køkkenarbejde, også kontakt til gæster i vores caf . Vores caf er velbesøgt, og forvent derfor meget gæstekontakt. Det er et krav at vores nye medarbejder har kendskab til IT, og at du kan genkende dine egne værdier i vores. Vi vurderer løbende ansøgninger, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.11Jobnet1904f86c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-01T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynMiddelfart3110041Fjelsted Skov Kro I/S11Store Landevej 925592EjbyDKDanmark0
fjelstedskovkro@fjelstedskovkro.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent525023JobNet47711101000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1904f86chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1904f86chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1904f86c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1904f86c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/15.jpgBrænder du for at blive Kok?12007981Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353002237Simon Frandsenfjelstedskovkro@fjelstedskovkro.dkDKDanmarkDKDanmark329912184Kok / Cater søgesRobot Kok Cater eller erfaring på samme niveau Søges til et unikt nyt koncept. Strandporten Local Food! Vi er et nyt spændende forretningskoncept tænkt til at fremme salget af lokalt producerede varer til såvel lokale som turister. Vi ønsker at støtte, salg og formidling af lokalt forankrede produkter primært inden for fødevareområdet. Vi vil gerne, fortællingen om produkternes oprindelse. Lokalbefolkningen samt byens turister får her et samlet udsalgs- og nydelsessted for lokalproducerede fødevarer mv. Vi vil gerne give en oplevelse og inspiration til hvordan de lokale produkter kan sammensættes, tilberedes og serveres. Tillige faciliterer vi en fleksibel og let tilgængelig afsætningskanal for de lokale producenter. Vores Webshop gør de lokale produkter let tilgængelige Vi giver små og store lokale producenter et fælles udsalgssted, lokalt samarbejdsfællesskab, samt mulighed for at vise i hvilke sammenhænge kombinationer der kan skabes en god oplevelse! Lokale råvarer og produkter med en god historie, kan nydes og hjembringes fra vores Caf Shop, samt bestilles på webshoppen. Vi tilbyder: Muligheden for at være med til at viderudvikle et spændende nyt koncept Være kreativ i din madlavning Stor indflydelse Fleksibel arbejdsturnus Vi forventer du er: Fleksibel Serviceminded og kan tale med kunderne Kreativ Indstillet på weekend og aften arbejde For den rette, vil der være mulighed for på sigt at blive daglig-leder medindehaver Løn efter nærmere forhandling Ansøgning med billede til: mt@pluscom.dk

Kok/Cater eller erfaring på samme niveau

Søges til et unikt nyt koncept.

Strandporten Local Food!

 

Vi er et nyt spændende forretningskoncept tænkt til at fremme salget af lokalt producerede varer til såvel lokale som turister.

Vi ønsker at støtte, salg og formidling af lokalt forankrede produkter – primært inden for fødevareområdet.

Vi vil gerne, fortællingen om produkternes oprindelse.

Lokalbefolkningen samt byens turister får her et samlet udsalgs- og nydelsessted for lokalproducerede fødevarer mv.

Vi vil gerne give en oplevelse og inspiration til hvordan de lokale produkter kan sammensættes, tilberedes og serveres.

Tillige faciliterer vi en fleksibel og let tilgængelig afsætningskanal for de lokale producenter.  

Vores Webshop gør de lokale produkter let tilgængelige

Vi giver små og store lokale producenter et fælles udsalgssted, lokalt samarbejdsfællesskab, samt mulighed for at vise i hvilke sammenhænge/kombinationer der kan skabes en god oplevelse!

Lokale råvarer og produkter med en god historie, kan nydes og hjembringes fra vores Cafè/Shop, samt bestilles på webshoppen.

 

Vi tilbyder:

Muligheden for at være med til at viderudvikle et spændende nyt koncept

Være kreativ i din madlavning

Stor indflydelse

Fleksibel arbejdsturnus

 

Vi forventer du er:

Fleksibel

Serviceminded og kan tale med kunderne

Kreativ

Indstillet på weekend og aften arbejde

 

For den rette, vil der være mulighed for på sigt at blive daglig-leder/medindehaver

Løn efter nærmere forhandling

 

Ansøgning med billede til:

mt@pluscom.dk

Strandporten Local FoodAssens2018-12-13T00:00:002019-01-13T00:00:00
329926494Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Aikosushi v/Thanh Phong PhamMiddelfart2018-12-12T00:00:002019-02-06T00:00:00
329924824Faglært kok eller cater (deltid)Robot Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater i vores nyopstartede personalekantine i Fredericia. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: 1. februar Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på deltid med 30 timer om ugen, arbejdstid mellem 07.00-15.00 Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet vil I være en køkkenchef og dig, sammen skal i servicere ca. 120 daglige gærster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. februar Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok/cater i vores nyopstartede personalekantine i Fredericia.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. februar

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok eller cater. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på deltid med 30 timer om ugen, arbejdstid mellem 07.00-15.00
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet vil I være en køkkenchef og dig, sammen skal i servicere ca. 120 daglige gærster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. februar

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SFredericia2018-12-08T00:00:002019-02-01T00:00:00
329925038Sæsonkok til den kommende sommersæsonRobot Super dygtig kok der brænder for faget søges af travl restaurant i Fredericia. Du skal være skarp i a la carte, og kunne præstere selvstændigt - også under pres. Vi er en restaurant i stor fremgang, og har brug for en stor kompetance i vores lille team af dygtige medarbejdere. Til vores kommende sommersæson søges dygtig kollega til vores team i køkkenet. Vi tilbyder god løn, efter kvalifikationer.

Super dygtig kok der brænder for faget søges af travl restaurant i Fredericia. Du skal være skarp i a la carte, og kunne præstere selvstændigt - også under pres.

Vi er en restaurant i stor fremgang, og har brug for en stor kompetance i vores lille team af dygtige medarbejdere.

Til vores kommende "sommersæson" søges dygtig kollega til vores team i køkkenet. 

Vi tilbyder god løn, efter kvalifikationer.

COZY Café & Restaurant ApSFredericia2018-12-10T00:00:002019-02-03T00:00:00
329925972Kok til a la carte restaurantRobot Oven Vande ved Volden Fredericia søger kok til snarlig tiltrædelse i et veletableret team af gode kollegaer ordnede vagt - løn- pensionsforhold Om os. Stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer nyt og moderne stort køkken Brasserie a la carte fest selskaber. Mange glade gæster checker os ud på trip adviser facebook osv. se vores hjemmeside www.ovenvande.com Om dig Faguddannet kok med godt overblik nysgerrig på dit fag har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores elever. Gerne med et par års anciennitet Hvordan mødes vi. Ring og aftal et personligt møde med Henrik Lyager medbring dine referencer og data, så viser vi dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme. Ring 76 20 02 26 og vi er på vej til at mødes

Oven Vande ved Volden Fredericia søger kok til snarlig tiltrædelse i et veletableret team af gode kollegaer ordnede vagt - løn- & pensionsforhold Om os. Stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer nyt og moderne stort køkken Brasserie – a la carte – fest & selskaber. Mange glade gæster checker os ud på trip adviser facebook osv. se vores hjemmeside www.ovenvande.com Om dig Faguddannet kok med godt overblik nysgerrig på dit fag har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores elever. Gerne med et par års anciennitet Hvordan mødes vi. Ring og aftal et personligt møde med Henrik Lyager medbring dine referencer og data, så viser vi dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme.

Ring 76 20 02 26 og vi er på vej til at mødes    

Restaurant Oven VandeFredericia2018-12-11T00:00:002019-01-14T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok / Cater søges

Strandporten Local Food

Assens
Kok Cater eller erfaring på samme niveau Søges til et unikt nyt koncept. Strandporten Local Food! Vi er et nyt spændende forretningskoncept tænkt til at fremme salget af lokalt producerede varer til såvel lokale som turister. Vi ønsker at støtte, sa...
Indrykket:13. december 2018
Udløbsdato:13. januar 2019

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Aikosushi v/Thanh Phong Pham

Middelfart
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsen...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:6. februar 2019

Faglært kok eller cater (deltid)

Fazer Food Services A/S

Fredericia
Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater i vores nyopstartede personalekantine i Fredericia. Ansøgningsfrist...
Indrykket:8. december 2018
Udløbsdato:1. februar 2019

Sæsonkok til den kommende sommersæson

COZY Café & Restaurant ApS

Fredericia
Super dygtig kok der brænder for faget søges af travl restaurant i Fredericia. Du skal være skarp i a la carte, og kunne præstere selvstændigt - også under pres. Vi er en restaurant i stor fremgang, og har brug for en stor kompetance i vores lille t...
Indrykket:10. december 2018
Udløbsdato:3. februar 2019

Kok til a la carte restaurant

Restaurant Oven Vande

Fredericia
Oven Vande ved Volden Fredericia søger kok til snarlig tiltrædelse i et veletableret team af gode kollegaer ordnede vagt - løn- pensionsforhold Om os. Stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer nyt og moderne stort køkken Brasserie a la ...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:14. januar 2019