Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok / køkkenansvarlig

Jobbet:

Med reference til KunstCafeens indehaver bliver du som kok ansvarlig for caféens køkken, dvs. forberede og tilberede lækre danske retter. Gæsterne spænder bredt, fra den hyggelige middag for 2 personer til den festlige middag for større selskaber. Det forventes, at du udover at forberede og tilberede de forskellige lækre retter også vil bidrage til caféens i forvejen spændende menukort, der både favner retter til at spise på caféen samt retter ud af huset, eks. mad, som gæsterne kan tage med til en hyggelig strandtur og/eller mad ud af huset ”To Go”. Efter en god indkøring vil du mere og mere blive inddraget i organisering af køkkenet.

Dine primære ansvarsområder er:

• Forberede og tilberede hjemmegjort mad, kolde og varme retter.

• À la carte, mindre som større selskaber op til 60-70 personer, særligt ved højtider.

• Dyrke og videreudvikle KunstCafeen’s spændende retter.

• Bage brød og småkager.

• Medvirke til at indkøb af råvarer og tilbehør til stadighed optimeres med ufravigelig hensyntagen til råvarernes friskhed og lokale ophav.

• Identificering af mulige optimerings- og forbedringsområder i køkkenet samt sikring af en implementering heraf.

• Trække med på tværs af de forskellige ansvarsområder i KunstCafeen.

Profilen på den ideelle kok / køkkenansvarlig:

Du har en solid faglighed med relevant uddannelse kombineret med nogle års erfaring som kok og/eller køkkenansvarlig. Væsentlige erfaringer og indsigt i at udvikle/videreudvikle spændende retter og måltider, gennemført og uforglemmeligt. Det forventes, at du har kendskab til opbygning af interne arbejdsstrukturer og aktivt vil være med til at optimere på arbejdsprocesser og måderne at gøre tingene på. Fællesskab og fælles forståelse, hvor man understøtter på tværs af ansvarsområder, er vigtige elementer. Du har en stor erfaring i og ser det som en naturlig del af jobbet, at der løbende følges tæt op på væsentlige indsatser, for ad den vej også at være med til at sikre en høj kvalitet og en produktivitet, der står mål med indehaverens høje krav til, at gæsterne hver gang får en eventyrlig og uforglemmelig madoplevelse i varme og hyggelige omgivelser.

Herudover ser vi følgende:

• Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret, kvalitetsbevidst samt fokuseret.

• Du er målrettet med en væsentlig forståelse for og indsigt i betydningen af, at et hold består af flere spillere.

• Du skal kunne nyde at dyrke nye og spændende retter, anrettet lækkert og gennemført.

• Du er udadvendt, troværdig, tillidsskabende med en naturlig gennemslagskraft.

• Du er fleksibel og forandringsvillig med gode kommunikationsevner og et godt humør og har lyst til at være med til at skabe merværdi.

• Du er nysgerrig og ser det som en vigtig funktion at forstå helheden.

• Du skal kunne bevare overblikket, selvom der er travlt og du har ”mange bolde i luften”.

Vi tilbyder:

Et spændende og varieret job med god mulighed for at præge KunstCafeen, dens udvikling og din egen arbejdsdag. Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer, hvor der hersker en uformel tone med plads til den enkelte.

Ansættelsen sker efter individuel forhandling, jf. stillingens krav og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger om KunstCafeen Blokhus henvises til www.kunstcafeen-blokhus.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen eller spørgsmål i øvrigt kan restauratør Anita Birkeholm Michaelsen eller Cecilie Michaelsen kontaktes på tlf. 70231751 eller mobil 22134033 (Anita Birkeholm Michaelsen).

Ansøgning:

Vi imødeser din motiverede ansøgning vedhæftet CV, der sendes pr. mail til anitamichaelsen@hotmail.com, hvor du i emnet bedes skrive "Ansøgning kok / køkkenansvarlig".

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, der senest skal være modtaget hos os onsdag den 25. april 2018.

De indledende samtaler forventes afholdt i uge 18.

Tiltrædelse forventes pr. 15. juni / hurtigst muligt. 

KunstCafeen Blokhus har siden sin begyndelse i 2014 præsteret en god og positiv udvikling. Vi søger en kok / køkkenansvarlig, der kan medvirke til at styrke og videreudvikle KunstCafeens spændende retter samt bidrage til at gæsterne får en eventyrlig og uforglemmelig madoplevelse i varme og hyggelige omgivelser. Du vil blive en væsentlig spiller på holdet og et centralt omdrejningspunkt i at forberede og tilberede de enkelte retter, hvor der sættes stor pris på friske råvarer og kunsten ved hjemmelavet mad.

KunstCafeen er beliggende i Blokhus. KunstCafeen blev stiftet i 2014 og har gennem årene haft en god og stabil vækst. I dag beskæftiges ca. 30 medarbejdere, heraf 4 personer i køkkenet. Gæsterne kommer fra nær og fjern, hvor særligt årstidens højsæsoner er meget travle. Der kan findes nærmere information om KunstCafeen Blokhus på vores hjemmeside www.kunstcafeen-blokhus.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329792744Phoenix-ec8cb0bf12018-04-12T18:12:45.387Kok / køkkenansvarlig

Jobbet:

Med reference til KunstCafeens indehaver bliver du som kok ansvarlig for caféens køkken, dvs. forberede og tilberede lækre danske retter. Gæsterne spænder bredt, fra den hyggelige middag for 2 personer til den festlige middag for større selskaber. Det forventes, at du udover at forberede og tilberede de forskellige lækre retter også vil bidrage til caféens i forvejen spændende menukort, der både favner retter til at spise på caféen samt retter ud af huset, eks. mad, som gæsterne kan tage med til en hyggelig strandtur og/eller mad ud af huset ”To Go”. Efter en god indkøring vil du mere og mere blive inddraget i organisering af køkkenet.

Dine primære ansvarsområder er:

• Forberede og tilberede hjemmegjort mad, kolde og varme retter.

• À la carte, mindre som større selskaber op til 60-70 personer, særligt ved højtider.

• Dyrke og videreudvikle KunstCafeen’s spændende retter.

• Bage brød og småkager.

• Medvirke til at indkøb af råvarer og tilbehør til stadighed optimeres med ufravigelig hensyntagen til råvarernes friskhed og lokale ophav.

• Identificering af mulige optimerings- og forbedringsområder i køkkenet samt sikring af en implementering heraf.

• Trække med på tværs af de forskellige ansvarsområder i KunstCafeen.

Profilen på den ideelle kok / køkkenansvarlig:

Du har en solid faglighed med relevant uddannelse kombineret med nogle års erfaring som kok og/eller køkkenansvarlig. Væsentlige erfaringer og indsigt i at udvikle/videreudvikle spændende retter og måltider, gennemført og uforglemmeligt. Det forventes, at du har kendskab til opbygning af interne arbejdsstrukturer og aktivt vil være med til at optimere på arbejdsprocesser og måderne at gøre tingene på. Fællesskab og fælles forståelse, hvor man understøtter på tværs af ansvarsområder, er vigtige elementer. Du har en stor erfaring i og ser det som en naturlig del af jobbet, at der løbende følges tæt op på væsentlige indsatser, for ad den vej også at være med til at sikre en høj kvalitet og en produktivitet, der står mål med indehaverens høje krav til, at gæsterne hver gang får en eventyrlig og uforglemmelig madoplevelse i varme og hyggelige omgivelser.

Herudover ser vi følgende:

• Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret, kvalitetsbevidst samt fokuseret.

• Du er målrettet med en væsentlig forståelse for og indsigt i betydningen af, at et hold består af flere spillere.

• Du skal kunne nyde at dyrke nye og spændende retter, anrettet lækkert og gennemført.

• Du er udadvendt, troværdig, tillidsskabende med en naturlig gennemslagskraft.

• Du er fleksibel og forandringsvillig med gode kommunikationsevner og et godt humør og har lyst til at være med til at skabe merværdi.

• Du er nysgerrig og ser det som en vigtig funktion at forstå helheden.

• Du skal kunne bevare overblikket, selvom der er travlt og du har ”mange bolde i luften”.

Vi tilbyder:

Et spændende og varieret job med god mulighed for at præge KunstCafeen, dens udvikling og din egen arbejdsdag. Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer, hvor der hersker en uformel tone med plads til den enkelte.

Ansættelsen sker efter individuel forhandling, jf. stillingens krav og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger om KunstCafeen Blokhus henvises til www.kunstcafeen-blokhus.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen eller spørgsmål i øvrigt kan restauratør Anita Birkeholm Michaelsen eller Cecilie Michaelsen kontaktes på tlf. 70231751 eller mobil 22134033 (Anita Birkeholm Michaelsen).

Ansøgning:

Vi imødeser din motiverede ansøgning vedhæftet CV, der sendes pr. mail til anitamichaelsen@hotmail.com, hvor du i emnet bedes skrive "Ansøgning kok / køkkenansvarlig".

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, der senest skal være modtaget hos os onsdag den 25. april 2018.

De indledende samtaler forventes afholdt i uge 18.

Tiltrædelse forventes pr. 15. juni / hurtigst muligt. 

KunstCafeen Blokhus har siden sin begyndelse i 2014 præsteret en god og positiv udvikling. Vi søger en kok / køkkenansvarlig, der kan medvirke til at styrke og videreudvikle KunstCafeens spændende retter samt bidrage til at gæsterne får en eventyrlig og uforglemmelig madoplevelse i varme og hyggelige omgivelser. Du vil blive en væsentlig spiller på holdet og et centralt omdrejningspunkt i at forberede og tilberede de enkelte retter, hvor der sættes stor pris på friske råvarer og kunsten ved hjemmelavet mad.

KunstCafeen er beliggende i Blokhus. KunstCafeen blev stiftet i 2014 og har gennem årene haft en god og stabil vækst. I dag beskæftiges ca. 30 medarbejdere, heraf 4 personer i køkkenet. Gæsterne kommer fra nær og fjern, hvor særligt årstidens højsæsoner er meget travle. Der kan findes nærmere information om KunstCafeen Blokhus på vores hjemmeside www.kunstcafeen-blokhus.dk

 

2018-04-26T00:50:43.733 Jobbet: Med reference til KunstCafeens indehaver bliver du som kok ansvarlig for caf ens køkken, dvs. forberede og tilberede lækre danske retter. Gæsterne spænder bredt, fra den hyggelige middag for 2 personer til den festlige middag for større selskaber. Det forventes, at du udover at forberede og tilberede de forskellige lækre retter også vil bidrage til caf ens i forvejen spændende menukort, der både favner retter til at spise på caf en samt retter ud af huset, eks. mad, som gæsterne kan tage med til en hyggelig strandtur og eller mad ud af huset To Go . Efter en god indkøring vil du mere og mere blive inddraget i organisering af køkkenet. Dine primære ansvarsområder er: Forberede og tilberede hjemmegjort mad, kolde og varme retter. la carte, mindre som større selskaber op til 60-70 personer, særligt ved højtider. Dyrke og videreudvikle KunstCafeen s spændende retter. Bage brød og småkager. Medvirke til at indkøb af råvarer og tilbehør til stadighed optimeres med ufravigelig hensyntagen til råvarernes friskhed og lokale ophav. Identificering af mulige optimerings- og forbedringsområder i køkkenet samt sikring af en implementering heraf. Trække med på tværs af de forskellige ansvarsområder i KunstCafeen. Profilen på den ideelle kok køkkenansvarlig: Du har en solid faglighed med relevant uddannelse kombineret med nogle års erfaring som kok og eller køkkenansvarlig. Væsentlige erfaringer og indsigt i at udvikle videreudvikle spændende retter og måltider, gennemført og uforglemmeligt. Det forventes, at du har kendskab til opbygning af interne arbejdsstrukturer og aktivt vil være med til at optimere på arbejdsprocesser og måderne at gøre tingene på. Fællesskab og fælles forståelse, hvor man understøtter på tværs af ansvarsområder, er vigtige elementer. Du har en stor erfaring i og ser det som en naturlig del af jobbet, at der løbende følges tæt op på væsentlige indsatser, for ad den vej også at være med til at sikre en høj kvalitet og en produktivitet, der står mål med indehaverens høje krav til, at gæsterne hver gang får en eventyrlig og uforglemmelig madoplevelse i varme og hyggelige omgivelser. Herudover ser vi følgende: Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret, kvalitetsbevidst samt fokuseret. Du er målrettet med en væsentlig forståelse for og indsigt i betydningen af, at et hold består af flere spillere. Du skal kunne nyde at dyrke nye og spændende retter, anrettet lækkert og gennemført. Du er udadvendt, troværdig, tillidsskabende med en naturlig gennemslagskraft. Du er fleksibel og forandringsvillig med gode kommunikationsevner og et godt humør og har lyst til at være med til at skabe merværdi. Du er nysgerrig og ser det som en vigtig funktion at forstå helheden. Du skal kunne bevare overblikket, selvom der er travlt og du har mange bolde i luften . Vi tilbyder: Et spændende og varieret job med god mulighed for at præge KunstCafeen, dens udvikling og din egen arbejdsdag. Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer, hvor der hersker en uformel tone med plads til den enkelte. Ansættelsen sker efter individuel forhandling, jf. stillingens krav og dine kvalifikationer. For yderligere oplysninger om KunstCafeen Blokhus henvises til www.kunstcafeen-blokhus.dk. For yderligere oplysninger om stillingen eller spørgsmål i øvrigt kan restauratør Anita Birkeholm Michaelsen eller Cecilie Michaelsen kontaktes på tlf. 70231751 eller mobil 22134033 (Anita Birkeholm Michaelsen). Ansøgning: Vi imødeser din motiverede ansøgning vedhæftet CV, der sendes pr. mail til anitamichaelsen@hotmail.com, hvor du i emnet bedes skrive Ansøgning kok køkkenansvarlig . Vi glæder os til at modtage din ansøgning, der senest skal være modtaget hos os onsdag den 25. april 2018. De indledende samtaler forventes afholdt i uge 18. Tiltrædelse forventes pr. 15. juni hurtigst muligt. KunstCafeen Blokhus har siden sin begyndelse i 2014 præsteret en god og positiv udvikling. Vi søger en kok køkkenansvarlig, der kan medvirke til at styrke og videreudvikle KunstCafeens spændende retter samt bidrage til at gæsterne får en eventyrlig og uforglemmelig madoplevelse i varme og hyggelige omgivelser. Du vil blive en væsentlig spiller på holdet og et centralt omdrejningspunkt i at forberede og tilberede de enkelte retter, hvor der sættes stor pris på friske råvarer og kunsten ved hjemmelavet mad. KunstCafeen er beliggende i Blokhus. KunstCafeen blev stiftet i 2014 og har gennem årene haft en god og stabil vækst. I dag beskæftiges ca. 30 medarbejdere, heraf 4 personer i køkkenet. Gæsterne kommer fra nær og fjern, hvor særligt årstidens højsæsoner er meget travle. Der kan findes nærmere information om KunstCafeen Blokhus på vores hjemmeside www.kunstcafeen-blokhus.dk11Jobnetec8cb0bf100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-25T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandJammerbugt3214128Kunstcafeen11Strandvejen 12A9492BlokhusDKDanmark0
anitamichaelsen@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent554085JobNet48085071000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ec8cb0bfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ec8cb0bfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ec8cb0bf&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ec8cb0bf&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kok lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354319865Anita Michaelsenanitamichaelsen@hotmail.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK